Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kajaanin Hokki 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Hokki' , aloittajana daerok, 19.04.2019 klo 02.44.

 1. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Jonkun pitäisi valmentaakin Hokkia?

  Mielellään kuulisin tiedotusta tuosta valmentajasta, ettei Pasi Häkkinen sitten?
   
 2. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Hiljaista, todella hiljaista on Hokin ensikauden joukkueen rakentelu, mutta ymmärrän kyllä, että ensin pitää hommata nuo sponsori- ja mainos sopimukset ja sen jälkeen varmaankin katsotaan minkätasoisia pelimiehiä on vara hankkia?

  Se kun taisi olla uudella Hokki-Kainuulla tavoitteena, että velkaantuminen ei ole vaihtoehto ja se on oikein, eli ollaanpa kärsivällisiä.
   
 3. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Melkoisen hiljaista on ottaen huomioon miten alkutekijöissään joukkue vielä on eikä valmentajastakaan tietoa. Paluumuuttajien sopimusten jälkeen ei mitään. Pian saisi jonkunlaista tiedotettavaa olla. Muuten alkaa huolestuttaa.
   
 4. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Ei tarvitse huolestua, taitaa sopimuksia olla useampi julkaisematta. Jotain odottavat ennenkuin kuin pelaajia julkaisevat, varmaan valmennus kootaan kasaan ja se ilmoitetaan seuraavaksi.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja ei muutenkaan olisi järkeä mitään julkaista tähän väliin MM-kisojen vieden isoimman huomion, jos siis jotain olisi valmiina odottamassa julkaisua. Muutenkin taidetaan isommissa määrin sopimuksia alkaa tulla vasta juhannuksen jälkeen mestiksessä että senkään puolesta ei kannata liikaa huolestua :)
   
 6. Olisiko sitten tyyntä ennen myrskyä? MM-kisojen kanssa kilpailu tosiaan heikentää näkyvyyttäkin. Kova luotto, että hyviä uutisia sieltä tulee jossain vaiheessa...
   
 7. Korpikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, IPK,
  Joo olen minäkin huhua kuullut että siellä on sopimuksia valmiina ja aika mukavia paluumuuttajiakin. En halua lähteä nimiä huhuilemaan eteenpäin. Eiköhän lähiaikoina kuulu toivottovasti jotain.
   
 8. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Oiskohan pakistoon Roni Viirlas tulossa?
   
 9. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Viirlas siirtyi Ranskasta Ruotsin divariin.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei osunut, kun Viirlas lähti Ruotsin I divariin Borås HC:n vahvuuteen.
   
 11. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Lainaus:
  Lainaus:
  Oho niimpäs meni
   
 12. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Kovin hitaasti rakentuu Hokin joukkue, eletään jo pitkälti kesäkuuta ja päävalmentajaa vasta kartoitetaan, pelaajasopimuksia ei juuri nimeksikään, en ihan täysin ymmärrä tätä?

  Mielestäni tällä menolla tulee kiire saada kilpailukykyinen joukkue, joka on hitsautunut yhteen ja harjoitellut tarpeeksi yhteisharjoituksia( tosin ei niitä kesäisin taida muutenkaan olla), olkoonkin sitten kuinka Kainuulainen joukkue ja paluumuuttajia ties kuinka paljon.

  Muilla Mestis seuroilla joukkueet kutakuinkin valmiita ja Hokinkin paikka varmistunut aikaa sitten, ei näköjään käytetty sitä hyötyä hyväksi.

  Jos siellä on jo sopimuksia tehty, niin julki vaan, mitä noita enää pihtailemaan?

  Edit. Niin jos lähdetään siitä, että muuta tavoitetta ei ole kuin karsinnat, niin silloin ei ole kiirettä mihinkään.
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2019 klo 22.37
 13. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Nämä asiat kulkevat vähän käsi kädessä. Etenkin ulkopuolelta tulevat vahvistukset haluavat tietää päävalmentajan ja arvioida onko hän uran etenemisen kannalta paras vaihtoehto. Oma osansa päävalmentajan valintaan tuli, kun Elomo lähti Norjaan ja TuTo on valmentajalle hieman eri tason pesti kuin Hokissa. On mahdollista, että jonkin ehdokkaan kanssa Hokkilla on ollut jo ns mustetta vaille valmis sopimus, mutta viime viikkojen tilanne on muuttanut, että ko vaihtoehto keskustelee TuTon kanssa ensin.
   
 14. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Jere Kiviniemi K-Vantaasta Hokkiin. Viime kaudella 50 peliin 6+5. Kärppäjunnu, jolla eka kausi miesten peleissä viime kaudella. Ihan hyvä haku.
   
 15. Hyvä haku tosiaan. Aika harva pakki tekee enemmän maaleja kuin syöttöjä!
   
 16. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Ja lisää Valtteri ilomäki Allsvenskanista. Vaikuttaa hyvältä peruspakilta. Taitaa olla Allsvenskanissa vielä vähän kovempi taso Mestikseen verrattuna.
   
 17. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Pakkikalustohan on tälle päivää parantunut kummasti. Lieköhän uutisia lisääkin vielä tänään tulossa?
   
 18. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
 19. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
  Lyhyt on ihmisellä muisti. Harvoin on Hokilla tässä vaiheessa kesää joukkuetta kasassa ollut aiemmilla Mestis-kausillakaan. Nyt sentään on 16 pelaajan rinki kasassa ja fysiikkatreenikausi on nyt päällä. Pelaajatilanteen suhteen en ole huolissani, muuten kuin sen suhteen, että käsittääkseni senttereitä on listoilla vasta yksi.
  Toki tuohon kymmenkunta ukkoa vielä tarvitaan, joten töitä riittää. En sitten tiedä olisiko Kärppien junnuista saatavilla sellaisia kavereita, joilla ei vielä liigaan ole asiaa, mutta jotka pitäisi saada miesten peleihin mukaan, sellaisia "tulevaisuuden sakarimannisia"?

  Eli pelaajisto tulee kyllä, siitä en huolehdi, mutta sen sijaan sen päävalmentajan haluaisin julki mahdollisimman pian.
  Tulisikohan Laukkanen takaisin valmennushommiin, vai onko tyytyväinen rooliinsa Kärpissä?
  Yksi nimi, jonka toivottaisin riemulla tervetulleeksi Hokin valmentajaksi, olisi Juha Juujärvi. Tietääkö joku, onko sopimus vielä voimassa Tapparan junnuihin?

  Edit: Mainittakoon vielä, että Liljamo ja Ilomäki vaikuttavat erittäin mielenkiintoisilta hankinnoilta...toivottavasti armeija ei pidä jätkiä sivussa kovin pahoina hetkinä.
   
 20. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Veikkaisin ettei Juujärvi ole aivan helpolla Tampereelta lähdössä Mestisruljanssiin. Perhe, junnuvalmennus ja kommentaattorin rooli pitänee miehen Tampereella. Toki jos tuohta lyödään nokko pinkka pöydälle niin asia on toinen. Sanoi pari vuotta sitten laittavansa nyt perheen etusijalle, luulen että palaa miestenkiekkoon kun mukulat on kasvaneet. Olisi kyllä Mestikseen kova valmentaja.
   
 21. Mr. Jääkiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,Jokerit,Hokki
  Viikilälle ja Niskaselle jatkoa. Niskasen jatkoa en oikein ymmärrä, sillä ei ollut mikään ihmeellinen edes Suomi-sarjassa.
   
 22. Niskasen sopimus tosiaan vähän ihmeellinen jos miettii pelitaitoja. Jos miettii seuran arvoja (oman kylän pojat), niin sitten tuon ymmärtää. Tuskinpa Niskasta montaa kertaa pelaamassa nähdään, mutta antaa hänen yllättää.

  Viikilän jatkolle peukkua... oli kuitenkin selkeästi Mestis-tason pelaaja viime kaudella. Hyvä 3-sentteri joukkueeseen ja miksei jopa ylemmäs!
   
 23. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Hokki huhuilee seuraavaa sopimusta somessa. Vinkkien perusteella Jokipojista Tuomas Ahtonen tai hämäsivät painolla kyseessä Mika Koivisto. Veikkaan Ahtosta.
   
 24. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Oikein veikkasit. Ahtonen sieltä tuli.