Kajaanin Hokki 2015–2016

  • 98 087
  • 294

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Lehtosen peli tänäänkin. Muutamia todella isoja torjuntoja. Kaiken kaikkiaan hyvin sekava peli, liekö illan tuomari"linjalla" osuutta asiaan.

Tosin tuntui että Hokki sai alivoimien hoitamisesta lisävirtaa melkolailla välillä. Viime hetken kavennus vähän harmittaa kun siinä ihan turha YV taas tarjottiin vastustajalle. Onneksi se tuli riittävän myöhään.

Kyllä Lehtosen paluu oli iso juttu. Sillä nämä kaksi peliä on voitettu. Ykköskentän peli ei vielä lähellekään yhtä hyvää ole kuin oli ilman Miskaa, mutta parempaa kuin viime viikkoina kuitenkin.
 
Saapi nähdä kävikö Papun tuomarikommentti liiton valvojien varpaisiin ja seuraako kakkua. Aika tylysti lausi meidän sanaseppo, jotta "ilmeisesti ne onnistuu neljä huonointa (tuomaria) saamaan näihin meidän hyviin mestispeleihin."

Niva ja Kova olivat kyllä heikkoja, linjattomia, itseään korostavia pellejä ja haitaksi hyvälle ottelulle. Ihan turhaan ottivat roolia.
 

Lätkä

Jäsen
Lehtosen peli tänäänkin.

Näimpä' homma meni, kuinka "Kumi" asian kiteytti.

Matsin olisi voinut myydä kajaanilaisille Lehtonen vs. Jokipo. Sellainen ukko Hokin tolppien välissä riekkuu. Ei se turha sanonta ole, kun sanotaan, että hyvä veska on puoli joukkuetta. Eilisen illan osalta prosenttiosuus oli 75%. Lisättynä vielä, että Kalapudas teki kultaisen maalin...joka toivon mukaan auttaa hänen psyykettään. Mies olisi meinaan takuulla apu Hokille, jos pääsisi tuosta fleguilustaan ja alkaisi tunnustamaan linnapaitaa. Nähtäväksi jää...auttaako maalit pään korjauksessa... Toivotaan parasta.

Lopuksi vielä hiukan tulevaa....Keuruu on pakko voittaa! Ollaan meinaan aivan vedenjakajalla...että palaako joukkueen peli-ilo, vaiko menetetäänkö se totaalisti? Juuri tällaiset Keuruut ovat niitä vastustajia, joissa EI saisi kompastua... Tappiolla olisi satavarmasti valtava negatiivinen merkitys henkisesti.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ja lisäksi Jukureilla menee nyt niin lujaa että jokainen hävitty peli kasvattaa eroa kärkeen. Eli voitettava on jos Hokki meinaa tuntumassa pysyä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Juurikin näin, kuten kumikiekko totesi, nyt on pysyttävä Jukureiden kannassa. Taitaa pelit olla vielä heidänkin kanssaan, että runkkarin voitto ihan omissa hanskoissa. Onneksi viikko aikaa kaivaa keupan pelisysteemi esiin ja harjoitella sitä vastaan. Eiköhän sitten voitto keuruultaki saada kairattua.
 

Lätkä

Jäsen
Saapi nähdä kävikö Papun tuomarikommentti liiton valvojien varpaisiin ja seuraako kakkua.

No johan olisi.... Eihän Papu vittuillut... Ainoastaan totesi yhdellä lauseella tosiasian. Kyllä nämä kakut pitäisi jakaa ainoastaan ja vaan Mikael Kotkaniemen ja Harri Aholan kaltaisten persläpien itkupotkuraivareille. Ei asiallisille kritisoinneille.
 

Lätkä

Jäsen
Lopuksi vielä hiukan tulevaa....Keuruu on pakko voittaa! Ollaan meinaan aivan vedenjakajalla...että palaako joukkueen peli-ilo, vaiko menetetäänkö se totaalisti? Juuri tällaiset Keuruut ovat niitä vastustajia, joissa EI saisi kompastua... Tappiolla olisi satavarmasti valtava negatiivinen merkitys henkisesti.

Tätä kuriositeettia korostin ed. viestissäni. Kyseessä ei ole hömppä, vaan totisinta totta... Noh...nyt tuli kuokkaan kaiken mailman Keuruulta! Ei hyvä... Karkeasti todettuna sarjataulukon n. 6 heikosti sijoittunutta täytyisi nuijia heikollakin pelillä, mutta ei!

On se varmaa, että keväästä tulee vaikea, ellei Miskan korvaajaa....miel. pariakin. Ainoastaan kyseisten tahoisten pelajien hankilla "ehkä" pelastettu kevät. Runkosarjan voitto voidaan unohtaa, jos mitään ei asialle tehdä! Flegmaattisia kärppä-jämiin en luota. Aidolla halulla pelaavia ulkopuolisia näiden "keihäänkärkien" täytyy olla!!!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Eilen sitten sattui Lehtosellekin se heikko peli. Noista kuudesta olisi muutaman voinut torjua kyllä. KeuPalla oli tosin niin yllättävä salainen ase ettei siihen kukaan osannut Hokissa varautua: viivalta LAUKOVA Janne Pälve?!?! Mitähän sille on Keuruulla syötetty? Liekö Nemo pistänyt laukomaan pihalla levyltä niin kauan että alkaa laukaus irrota pelissäkin?

Heikko peli koko jengiltä. Ja täysin turha tappio, toistamiseen vähän ajan sisällä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Flegmaattisia kärppä-jämiin en luota.

Olet useissa viesteissä itkenyt tästä Kärppien ja Hokin yhteistyöstä, ei siitä laajassa kuvassa sen enempää. Mutta tuo kun puhut aina "Kärppä-jämistä" särähtää joka kerta korvaan. Nämä pelaajathan eivät ole mitään jämiä, vaan nuoria pelaajia, joiden varaan Kärpät rakentaa tulevaisuuttaan ja odottaa heiltä nousua lähivuosina ratkaiseviin rooleihin edustusjoukkueessa. Tietenkin jos pelaajan asenne pelata Mestiksessä on huono, se ei ole hyväksyttävää. En voi kommentoida tähän koska en ole Hokin pelejä nähnyt, mutta ota kuitenkin huomioon myös pelaajatyypit. Esim. Kestilä ja Anttila ovat koko junnuikänsä olleet pisteiden tekijöitä, eivät suoranaisesti asennepelaajia, jotka koohottavat ympäri kaukaloa koko ajan hampaat irvessä. Nämä pelaajat vasta opettelevat sitä, mitä vaatii pelata miesten pelejä. Ota huomioon fysiikka, joka ei ole vielä kehittynyt miesten sarjaan tarvittavaksi, sekin tulee sieltä pikku hiljaa. Fyysisesti vajaavan pelaajan pelaaminen saattaa toisinaan näyttää siltä kuin pelaaja ei yrittäisi tarpeeksi. Kun pääkoppa ja kroppa kehittyvät, tulee se ulospäin "taisteluilmekin" sieltä esiin. Minä en henkilökohtaisesti usko, että näillä kavereilla on mitään asenneongelmaa, kun pelaavat ensimmäistä kauttaan miesten sarjoissa. Vähän on tullut sinusta sellainen kuva, että haluat vain purkaa Hokin heikomman jakson näihin kavereihin, siellä kentällä on kuitenkin parikymmentä muutakin pelaajaa. Nämä ovat tietysti vain tuntemuksia ilman faktapohjaa. Täytyy varmaan pyrkiä katsomaan joku Hokin peli, että voi itsekin todeta tämän poikien lepsuilun. Olen kylläkin varma, että jos lepsuilua esiintyy, pojat eivät kohta pelaa edes Hokissa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Oma vastaukseni kaikkiin tämän päivän viesteihin. Varmasti ollut huono peli kaikilta Hokin pelaajilta, takki tyhjä hyvin menneen alkukauden takia ja joululomalla ollut mielikin jo varmasti. En usko, että Hokki eilen yksilöihin kaatui, joukkueena kaikilla osa-alueilla huono peli. Lisäksi parit helpot jäähyt ja keupan kelpo yv-peli aiheutti tappion. Miksihön Miskaa ei raahattu Hokkiin, vaikka kärppien edellinen peli keskiviikkona?

Niinkuin olen maininnut aikaisemmin Hokki on etsinyt jo syksyn Valcharin korvaajaa tuloksetta. Kun Miska siirtyy kärppiin virallisesti on yksi hyökkääjä hankittava pakostikin, jos keväällä halutaan pärjätä. Mieluummin kaksi eli Miskan ja Valcharin korvaajat. Mutta liigassakin ja jokereissa valitetaan, että markkinat tyhjät, niin ne ovat myös mestiksessä. Ulkkariarpa on aina riskaa peliä ja suomisarjasta tuskin mestikseen kärkipelaajia löytyy.

Edellä kärppien kannattaja kirjoitti juuri niinkuin se on, kärppäjunnut harjoittelevat miesten pelejä ja ovat fyysisesti raakileita. Nuorten liiga on jännä sarja, pelit usein isonumeroisia ja pelaajat tekevät ottelua kohti keskiarvoisesti paljon pinnoja. Mestis on taas erilainen sarja ja se vaikuttaa pelaajan otteisiin merkittävästi.. myös henkisesti, koska ne peliä avaavat tehopisteet ovat aikaisempaa suuremman työn takana. Toki olen itsekkin huomannut, että muutamalla nuorella selkä suorenee aika helposti hävityn kaksin kamppalun takia. Tähän sitä asennetta, niin hyvä tulee.

Tauko saattaa tulla Hokille kreivin aikaan, pää ja fysiikka lepoon ja uudella iskulla kevät kauteen. Mutta menestys vaatii pari pelaajaa, tällä materiaalilla ollaan sijoilla 3-5..
 
Viimeksi muokattu:

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
KeuPalla oli tosin niin yllättävä salainen ase ettei siihen kukaan osannut Hokissa varautua: viivalta LAUKOVA Janne Pälve?!?! Mitähän sille on Keuruulla syötetty? Liekö Nemo pistänyt laukomaan pihalla levyltä niin kauan että alkaa laukaus irrota pelissäkin?

Taisi Nemo syöttää Pälveelle poppareita katsomossa, pitämällä kokoonpanon ulkopuolella pari peliä. Voi toki olla, että oli jotain vammaa. Mutta epäilen vahvasti, Nemon yrittäneen herätellä Pälvettä pelaamaan. Alkukausi Jannella on ollut mielestäni odotuksiin nähden erittäin huono. Monta kertaa on ihmetelty, miksi mies ei lauo. Toivotaan, että nyt alkaa viljemään pommiaan useammin kun näyttää osuvan.
 

Lätkä

Jäsen
Olet useissa viesteissä itkenyt tästä Kärppien ja Hokin yhteistyöstä

Aivan sama, kuinka näet kritiikin... En silti ole yhteistyötä varsinaisesti vastaan, mutta hiottavaa toiminnan suhteen riittää. En tiedä, millainen Kärppä-kiima Jaakon korvien välissä soi..., mut esim. paras ystäväni on paljasjalkainen oulainen ja ymmärtää hyvin, mitä tarkoitan kritiikilläni. Sentäs kuitenkin joka päivä asiasta keskustellaan.

Olen Hokin matsit luonnollisesti nähnyt ja kyllähän esim. "Kahva" toteaa, kuin myös moni muu otteluja seurannut, että "selkä suoristuu aivan liian helposti". Allekirjoitan täysin. Referoiden homma menee näiden kärppä-"apujen" kohdalla jota kuinkin näin. Ihme ylivaikeita kikkoja tai muutama potku raivokkaasti...ja kun kiekon menetys tulee, niin siitä seuraa flegmaattinen luistelu vaihtoon...sen sijaan, että painaisivat apinanraivolla puolustamaan tai taistelemaan kiekkoa takaisin itselle.

Ei helvetti homma voi näin mennä. Nämä äijät takas Ouluun ja uskon, että vähemmän tunnetuilla oululaispojilla olisi paljon enemmän halua näyttää ja taistella laadukkailla näytöillä Hokissa pelipaikka takas Ouluun.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nämä äijät takas Ouluun ja uskon, että vähemmän tunnetuilla oululaispojilla olisi paljon enemmän halua näyttää ja taistella laadukkailla näytöillä Hokissa pelipaikka takas Ouluun.

No näinhän se sitten varmaan menee. Paskoja ovat vissiin nykyiset "vahvistukset". Laitetaan ne Jokipoikiin (jos suinkin mahtuu) ja katotaan miten onnistuu Hokkia vastaan keväällä.
 

Lätkä

Jäsen
No näinhän se sitten varmaan menee. Paskoja ovat vissiin nykyiset "vahvistukset". Laitetaan ne Jokipoikiin (jos suinkin mahtuu) ja katotaan miten onnistuu Hokkia vastaan keväällä.


Onhan se tuo sarkasmikin oma taiteen lajinsa...

Sen kuitenkin sanon, että ainoa oululainen kunnioitettavalla asenteella Kajaanissa kautta aikojen pelannut pelimies on ollut "Allu" Tuppurainen. Siinä oli sellainen mies, jota arvostan älyttömästi... Ekanakin pelasi jokikisen vaihdon Hokille ja jäi mieleen sellainen pieni yksityiskohta, joka kiteytti täydellisesti hänen asenteensa... Treenien jälkeen Allu jäi keräämään kiekkoja, kun muut "juoksivat" pukukoppiin... Hieno mies...todella hieno!

Toisena esim. voi nostaa esille aikonaan täysin tuntemattomina tulleet Lukko-bojat... Kajaanilaistuivat alta aikayksikön...tai siis hokkilaistuivat. Hokista lähdettyä vientiä riitti...ja vieläkin eräs heistä toivoo saavansa päättää uransa juuri Hokissa. Esimerkillistä asennetta ja ylivoimaista käytöstä joukkuetta kohtaan, joka näytteli suurta osaa siihen, että heidät nostettiin tuikituntemattomuudesta tähtiin.

Tervetuloa vaan Kajaaniin Kärpistä vähemmän tuntemattomat, mutta potentiaaliset A-juniorit... En viitsi luetella nimiä, koska vähääkään A-kärppiä seuraava näkee ketkä heistä olisi valmis kokeilemaan siipiään Hokissa. Olisi samalla psykoterapiaa Kalapudakselle ja kumpp.:lle!
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Vähän kärjistetysti Lätkä asian ilmaisee mutta onhan tuota havaittavissa. Ongelmaan varmasti montakin syytä.

A-junnuissa illasta toiseen pisteitä latonut pelaaja odottaa pääsevänsä Raksilan kirkkaampiin valoihin loistamaan, mutta tie vie Mestikseen jossa saa huomata että "perkele, ei tuu enää 3+2 joka ilta enkä saa pelata edes ykköskentässä" ja sitä puhelua ei kuulu jossa Junno soittaisi että tuutko huomenna takasin. Jonkun verran liikaahaan sitä stara-asennetta on jos tästä latistuu eikä laita seuraavaa vaihdetta silmään taistellakseen joukkueen eteen kahta kovempaa.

Toki poikasilla fysiikkakin on vähän kesken miesten peleihin, se tekee hommasta vielä hankalampaa.

Hokin intresseissä olisi pärjätä Mestiksessä JA pitää välit Ouluun kunnossa. Kärpillä se omien kehittäminen on ensin ja Hokki sitten. Molemmat tarvitsee toisiaan tässä kuviossa, painotus vaan on eri. Näin se vaan kasvattajasarjassa menee. Ehkä enemmän pitäisi vaan koittaa hakea niitä herättelykeinoja joilla saadaan pelaajat heräämään eikä olla heittämässä heti pois. Parempiakaan kun ei Hokin rahoilla osteta. Tässä lienee Kärppien puolella iso rooli, ehkä lupa käyttää IPK:ssa hakemassa motivaatiota voisi olla yksi keino.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Yhteistyötä on ollut, ja tietenkin siihen mahtuu paljon sekä myönteistä että kielteistä. Mielestäni aika paljon enemmän positiivista kuin Lätkä muistaa.

Myönteisiä nimiä vuosien varrelta:
Janne Pesonen, Pekka Rinne (on aina muistanut kehua sitä, miten Kajaanin-vierailu antoi lisäboostia
uralle), Tommi Paakkolanvaara, Antti Ylönen, Mika Pietilä, Atte Ohtamaa, Joni Liljeblad, Veikko Karppinen,
Petri Koivisto, Oskari Korpikari, Julius Junttila, Joonas Komulainen, Riku Toivo, Markus Korkiakoski, Tomi Körkkö,
Ville Leskinen, Tomi Karhunen, Samuel Jukuri, Vladimir Eminger, Taneli Siikaluoma, Sakari Manninen, Saku Mäenalanen,
Antti Kalapudas (14-15), Jesse Puljujärvi ja Balázs Sebok. Lainat ovat pituuksiltaan olleet kaikkea yhden pelin ja koko kauden väliltä. Pelaajilla myös
hyvin erilaisia siteitä Hokkiin.

Selvää on, että maalivahdit tekevät parhaansa kentälle päästessään. Näitä on luettelossa koko liuta.
Yhteen peliin mukaan päässeet "puhtaat" junnut samoin (Junttila, Leskinen, Komulainen, Toivo). Yleensä kun on kyse ensimmäisestä aikuisten pelistä. Tason säilyttäminen onkin jo paljon vaikeampaa. Ns. kuntoutujat puolestaan haluavat osoittaa, että pystyvät jo palaamaan Liiga-jäille.
Eniten asenneongelmaa on varmasti juuri Liiga-pudokkailla. Ehkä syynä on se, ettei nousua takaisin ylös helposti tapahdu, jollei ylhäällä joku loukkaannu.

Huomattava on, että Kalaputaalla (15-16) on pelkästään tilastoja katsomalla koko tähänastisen pelaajauransa vaikein kausi menossa. Kun ei kulje, niin ei kulje. Toisaalta viime kaudella pelejä seuranneet tietävät, mihin Kalapudas parhaimmillaan pystyy, myös Hokki-paidassa. Henkistä lukkoa, pahasti...

Kielteisellä puolella ovat mielestäni olleet sellaiset pelaajat, jotka ovat pelanneet hyvin flegmaattisesti tai kurittomasti joukkueen etua ajattelematta.
Tai sellaiset, jotka nyt eivät varsinaisesti ole olleet omia miehiä kummoisempia, vaan pikemminkin heikompia.
Mieleen tulevat Joonas Huovinen, Nico Lehto, Mikko Niemelä, Toni Kiren (muistatteko, oululaiset, kyseistä pelaajaa) ja Ville-Matti Koponen.

Oma juttunsa on, ovatko yhteistyökuviot aina menneet järkevimmällä mahdollisella tavalla pelaajien kehittymisen näkökulmasta. Kumikiekko mainitsi ylempänä Silvanderin istuttamisen poppariosastolle. Ohtamaakaan ei juuri olisi Oulussa 09-kaudella pelaavaan kokoonpanoon mahtunut, mutta loukkaantui. Järkevintä hänen kehittymisensä kannalta olisi varmasti ollut pelata kausi loppuun Kajaanissa. Kiilholman "viemistä" ei Kärpät varsinaisesti kompensoinut ainakaan pelaaja-apuna. Pienikin apu olisi saattanut auttaa Hokin 2010 keväällä play off -peleihin. Mattila-Aho-autokauppias-Toivo-tapaus on ihan oma lukunsa, jossa persoonien kolari taisi olla aika isossa roolissa.

Mielestäni tämän kauden osalta yhteistyö tai sen puute ei ole suurin ongelma, vaan se, että sekä Kärpät että Hokki ovat
melkoisen kapeilla rostereilla liikenteessä. Kun molemmilla joukkueilla on reilusti alle 30 kenttäpelaajaa rosterissaan, ei tilanne kestä loukkaantumisia. Voi kysyä, mitä tehtäisiin, jos tulisi hiukankin kovempi loukkaantumissuma jommassakummassa joukkueessa. Nykyisillä pelimäärillä jopa todennäköinen
skenaario. Tässä tilanteessa ei paljon pelaajia siirrellä.
 

Lätkä

Jäsen
Hyvää joulua koko Hokki-tiimille ja toivottavasti joukkue syö sopivasti kinkkua, jotta joululoma tuo sopivasti lisää habaa kevään koitoksin...
 

Lätkä

Jäsen
korvaajaa on todella vaikea löytää

Ei tuo nyt kovin vaikealta muilla joukkueilla tunnu olevan...

Ruokapalkalla Ketterä hommasi Sami Ryhästä, Jarno Lippojokea ja Antti Hildeniä. Kyseinen trio olisi vahvistus mihin tahansa mestisjoukkueeseen. Lisäksi huomioitavaa myös se, että täydellisessä talous-suossa (tulee mieleen viimeisellä kaudella divarissa tarponut Junkkarit HT). Blues-pajatso tyhjenee hyvää vauhtia, eikä kaikki joukkueen pelaajat kelpaa liigaseuroille...siis ostajan markkinat astuvat rooliin...Jokainen Espoosta haalittu pelaaja olisi vahvistus Hokille!

Olisko ongelma sittenkin Hokin pelaajahankinnoista vastaavassa pojassa? Luin tuos hänen merittejään(CV:n). Ei kovin vakuuttavaa luettavaa.
 
Viimeksi muokattu:

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Olisko tuo kolmikko ollut edes halukas mestikseen, mielestäni ei ainakaan hyökkääjien osalta kyvykäs. Lippojoki on ainakin Imatralta, joten siirto kotiin helpompi kuin johonkin nälkämaalle. En usko, että Karjalaisenpojasta on kiinni pelaajien saaminen, koska Hokki on ilmaissut julkisesti hakevansa pelaajia niin pelaaja-agentit kyllä tarjoavat silloin pelaajia, jos halukkaita löytyy. Jos liiga ja khl joukkueet hakevat pelaajia, niin pulaa on markinoilla. Ja se heijastuu mestikseenkin. Blues näyttää saavan maksukykynsä eikä näillä näkymin kaadu.. jos sieltä pelaajia lähtisi olisivat ne jo lähteneet. Rantakarikin ruotsista asti ollu katsastamassa, mutta jos ei edes rahalla halua lähteä, niin bluesin huonommatkaan Hokkiin ole tulossa. Liiga on kuitenkin liigaa, vaikka espoossa ongelmia onkin.

Se, että pari hyökkääjää tarvitaan on varmaa. Humalojan muuttokuorma lähti Ouluun eilen. Mistä ne korvaajat?onko kellään nimiä, jotka olisi saatavilla ja potentiaali löytyisi? Itselle tulisi mieleen tämän kauden kiekkokiertolainen Jarkko Hattunen, jonka viimeisin siirto suuntautui Asplöveniin, jos siellä ei onnistu, niin Hokki hereillä.
 

Lätkä

Jäsen
Se, että pari hyökkääjää tarvitaan on varmaa. Humalojan muuttokuorma lähti Ouluun eilen. Mistä ne korvaajat?onko kellään nimiä, jotka olisi saatavilla ja potentiaali löytyisi?

Pitäisikö ottaa käyttöön O-P:n lääkkeet?... O-P:n aikaa suhteita oli vähän joka suuntaan... Rauman suunnasta löytyi upeita yksilöitä ja kumma kyllä "jaarittelijat" sopeutuivat hyvin Kajaaniin. Sama meininki oli Mansen suuntaan... Todella motivoituneita nuoria lappoi pitkin Suomea Kajaaniin....siis O-P:n aikaa. Mikä helvetti maksaa, ettei nyk. tällai tapahdu....onko miehistä? Nooh...hiukan täs menee tämä ajattelu OP-merkkisten silmälasien läpi katselles....mut kyl hänen aikaansa oli sellainen raikas henkäys koko Hokki. Eikä se liigakaan ollut O-P:n aikaan pois-suljettu skenaario... Ainostaan turkulainen toimittaja Talonen väänsi asian toisin...eli "Hokki menee liigaan, pelaaja kerrallaan". Todellisuudessa O-P uskoi ja uskoo edelleen urheilullisuuden voittoon. Sen toteutuessa ainoastaan taivas on rajana.

Helvettiin heikko itsetunto ja "nälkämaat". Kajaanilaiset ovat kuiteskin luonteeltaan maan parasta väkeä... ja ainoastaan pelaamalla voi voittaa. Lähtökohdat ovat täsmälleen samat, kuin millä paikkakunnalla tahansa. Ei muuta, kuin yritys kerrallaan sidosryhmäksi ja kukin sidosyritys maksaa pelaajan, sekä yksinoikeuden peliasun mainokseen. Lisäksi pelaaja sitoutuu mainostamaan yritystä joka tilanteessa... Suutarin Sunit voisi avata pään ja ostaa tällä toimintamallilla pelaajan Hokkiin!

Lopuksi heitän vielä...kantsisko kilauttaa kaverille? Jukkiksella on silmää pelaajien suhteen ja IPK on lähellä. Johan sieltä yksi poika hyppäsi mestis-laarin....kelpo kaveri.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
OP:n aikaan Raumalla vaikutti eräs ex-Hokki Urama, jonka avulla pelaajia saatiin Kajaaniin. Tapparasta, kun tuli parit pelaajat taisi samalla Uramalla olla kätensä pelissä. Ja tämä taisi olla ennen Leki aikaa, jonne nykyisin Tappara pelaajat menevät vauhtia hakemaan. Ei oikein ole muualla liigapelaajia Hokkiin tarjolla, koska yhteistyöseurat Kajaania lähempänä. Maailma on muuttunut.

OP:lla oli visioita ja halua painaa Hokkia eteenpäin, joskin joskus ei taloutta ehkä ajateltu niin paljon kuin ehkä jälkiviisaasti kannattanut. Tuskin on halua kesken kauden yhtäkkiä Hokkia auttamaan. Ja taitaa olla OP:n suhteet vähän vanhentuneita, kun kiekkopiireistä ollut vähän niinkuin poissa.

Itsekkin olen vähän ihmetelly miksi IPK:n pelaajia saatu Hokkiin syksyllä, enemmin pelaattiin vajailla kentillä.. onko suomisarjaa Iisalmessa pelaavat sellaisissa töissä, ettei harjoituksiin ja peleihin pääse. Tolonen muuten kasvaa kauniisti korkoa Iisalmessa. Syksypuolen paras maalivahti suomisarjassa.
 

Lätkä

Jäsen
Tolonen muuten kasvaa kauniisti korkoa Iisalmessa. Syksypuolen paras maalivahti suomisarjassa.

Jep....Onhan ajat muuttuneet, mutta ei must ole paha luonteenpiirre, jos haluaa kehittää toimintaa ja uskoa tulevaisuuteen. "Empä kehtaa" on vihoviimeisin sanapari. Itsekin yrittäjänä olen aina laittanut peliin kaiken...väliin tietty tulee lunta tupaan, mut enenevissä määrin homma on jäänyt plussalle... Kukin taaplaa tyylillään....voi tehdä töitä likuhihnalla ja saada 1500 euroa näppiin....tai sit laittaa itsensä täysil likoon ja saada vähän enemmän. Kaiken takana on intohimo tehtävään asiaan.

Ok...mut Tolosesta joo.... On kyllä reilu optio tullut, kun lähti alempaan sarjaan ja sai vastuuta. En olisi kyl ikinä uskonut... Pikemminkin ajattelin, ettei Tolosesta tule koskaan voittavaa veskaa, mutta toisin on käynyt Iisalmella. On todella hyvin pelannut...sylkee edelleen eteen, mutta mestiksessä(kuin myös liigassa) sen ei pitäisi olla ongelma, koska torjuttujen kiekkojen korjaaminen väljemmille vesille kuuluu puolustajien tehtäviin. Tolosen voisi nostaa takaisin ja antaa puolestaan Smuran mennä kasvaa korkoa. Fofaa en kaipaile takaisin, mutta muutama muu pelaaja IPK:sta voisi tulla Kajaaniin testiin... Harmi, ettei tätä IPK-korttia juurikaan käytetä!
 

Lätkä

Jäsen
Kerran vielä haluan tämän sanoa.... olkoonkin, että osa näyttää näkevän asian kritiikin sijaan Kärppä-yhteistyön vastustamisena, mut sitä se EI ole!

Se, että Kärpistä juoksutetaan Kajaaniin juuri niitä poikasia, joista mestiksen keihäänkärjen ovat menneet oikealta ja vasemmalta ohi...niin se EI vaan toimi! Tähän olisi pakko keksiä ratkaisu... Se, mikä se sit on...niin se onkin vaikeampi juttu. Joka tapauksessa, se että mestiksen huiput ovat "vieneet" heidän paikkansa...on näille oululaisklopeille liian kova paikka! Asian muututtua toteen, kuten tapaus Humalojan kohdalla...ei Hokkiin jääneet poikaset halua edes yrittää...tai ainakin siltä se näyttää. Ihmettelenkin, mitä virkaa tällaisilla miehillä on? Oulussa on enemmän asukkaita, kuin Kainuussa yhteensä ja jollakin Veikko Torkkelin pojanpojalla(vetäisty hatusta) kaikessa tuntemattomuudessaan voisi olla paljon enemmän annettavaa, kuin näil vilttiin tipahtaneilla "liigamiehillä"? Olen varma, että Kärpissä on sellaisiakin junioreja, joilla olisi suoranainen kiima päästä Hokkiin kokeilemaan.

Mut ei.... Tällainen ei ilmeisesti ole oikeaa ja soveliasta ajattelua yhteistyön suhteen?
 
Viimeksi muokattu:

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Minä en ole havainnut Hokin toiminnassa "enpäkehtaa" mentaliteettia. Päin vastoin, eteenpäin on menty tiedottamisessa, Hokin klubin pystytyksessä, markkinoinnissa myyjinä kaksi ukkoa. Toiminnassa edetään talouden realiteetit huomioiden, joka onkin pitkäjänteistä kehitystä, jota mestiksessä tarvitaan. Yhteistyötä tehdään Ouluun ja Iisalmeen. Se mitä 2000-luvun puolivälissä tehtiin on mennyt ammattimaisempaan suuntaan. Surkuhupaisin juttu oli yhteistyö Sups:in kanssa, 2 divariporukka, luultiin että se toimii.

Se mitä Oululainoihin tulee, on aikaista kesken kauden sanoa onko heistä hyötyä vai haittaa varsinkin, kun ollaan sarjakakkosena ja ykkösenä on tuleva liigaseura, jossa pelaajabudjetti on hiekan eriluokkaa. Ainakin ovat ruutunsa täyttäneet, joskin kokonaisvaltainen pelaaminen vaatii aikaa, jonka takia Hokissa ovat. En usko, että muut kärppien a-junnut pystyisivät miesten sarjassa ainakaan parempaan. Kalaputaalla on tulevat nuorten mm-kisat saattaneet olla alitajunnassa, paras näytön paikka sen menettäminen loukkaantumisen vuoksi olisi harmittavaa. Siis ei tietoisesti.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Pakko kommentoida täältä Iisalmestakin tuota yhteistyökuviota Hokki-Ipk. Kauden alussa aina hehkutetaan että seuroilla on yhteistyösopimus käytössä, mutta todella vähän sitä loppupeleissä käytetään. Tällä kaudella Niko Putkonen on käynyt Hokissa muutaman pelin pelaamassa ja oikeastaan hän on ainut hyökkääjä kenestä voisin kuvitella että rahkeet riittäisi hyvään rooliin myös mestiksessä. Mitenkä muuten Putkonen pärjäsi siellä? Jani Lyytinen ja Jere Savolainen on kovassa lennossa olleet tällä kaudella, mutta kavereilla ei vaan liike riitä mestikseen siihen rooliin mitä kumpikin osaa pelata.
Tuomas Tolonen on kyllä ollut tällä kaudella huikeassa iskussa maalilla ja se näkyy miehen otteissa kovana itseluottamuksena.
Pakistossa sitä vastoin IPK:ssa on montakin sellaista pelaaja joille uskoisin Hokistakin vastuuta löytyvän, kunhan vaan saisivat näytön paikan. Anton Kokkonen, Otto Huttunen ja Pasi Hirvonen olisi pelaajia joidenka uskoisin pärjäävän täysin mestiksessä. Kokkosta ainakaan ei Hokissa valitettavasti nähdä tällä kaudella, koska hän lähti 2divariin Raaheen lainalle siirtoikkunan sulkeutumiseen asti. Pelastusopistosta valmistunut Kokkonen sai töitä Raahesta, joten tämän vuoksi kaveri lähti sinne. Toisaalta jos ja kun Iisalmessa on puhuttu viimeaikoina mestispaikasta, niiin toivoisin että joukkue pysyy kasassa kauden loppuun asti ja ehdottomasti niiitä vahvistuksia tänne tarvitaan ja kaivataan. Luulenpa että jos Mestis paikka täältä kairataan ensikaudeksi, niin yhteistyösopimus Kalpan kanssa tehdään samantien.

Hokista on ollut lainalla IPK:ssa Ville Vittaniemi ja Jarkko Harjula, itse toivoisi että jos Hokista tänne pelaajia saadaan niin ne olisi todellisia vahvistuksia tyyliin viime kaudella vieraillut Markus Korkiakoski. Esim. loukkaantumisesta toipuva pelaaja voisi hakee Ipk:sta viikonlopun vauhtia omiin peleihinsä. Vittaniemi oli Iisalmessa 5-6pakki, eikä todellakaan millään tapaa joukkuetta vahvistava pelaaja. Harjula kävi paripeliä pelaamassa ja teki pari maaliakin, mutta ei oikein minkäänlaiseen yhteispeliin kyennyt ketjukavereiden kanssa vaan pelasi melko itsekkäästi eikä jättänyt itsestään vahvistuksen kuvaa. Itse myös toivoisin että jos lainoja Kajaanista tänne saadaan, niiin ne vahvistaisi IPK:n puutteita eli pelinopeita kavereita tänne tarvittaisiin.

Hokille kovat tsempit kevät kaudelle, toivotaan että pääsette alkusyksyn tyyliseen lentoon heti sarjan jatkuttua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös