Kajaanin Hokki 2012–2013

  • 125 432
  • 357

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Mikäs toi logo Virtalan ja Seppäsen kauluspaidoissa on? Liekö seuran tunnus vaihtumassa?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Eikös Kuusivuori hoida mv-valmennusta enemmän tai vähemmän "etätyönä" nykyään?

Mun mielestä ei. Ainakin loppukaudesta Kuusivuori oli paljon hallilla tekemässä maalivahtien kanssa. Toki voin olla väärässä ja pleijjerillä taitaa olla asiasta parempaa tietoa.

Toivottavasti pudotuspelien kolme kotipeliä tuottivat sen verran rahaa että kauden tulos on myös kunnossa. Sehän se on aika iso juttu ensi kautta rakentaessa.

Toivottavasti näin on. Muistaakseni pari viime kautta on oltu niukasti pakkasella ja velkoja Hokilla taisi olla ennen kautta noin 50 000 €. Eli jos tämän kauden jälkeen Hokki olisi velaton seura, niin se olisi hieno homma.

Nämä Oulun kaverit Manninen ja Koivisto vaikuttavat ainakin ennakkoon ihan pelimiehiltä. Manninen oli tällä kaudella Nuorten SM-Liigan pistepörssin kakkonen tehoin 23+39=62 (46 ottelua) ja Manninen oli samalla Kärppien ylivoimaisesti paras pistemies. Kakkosena ollut Koivisto sai kokoon pisteet 17+19=36 (44 ottelussa). Manninen oli myös kaudella 2010-2011 Kärppien A:n paras pistemies ja mahtuipa tuolle kaudelle myös muutama peli alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Mutta oikeastaan nämä A-junnuissa tehdyt pisteet eivät vaikuta millään tavalla kun mennään Mestis-ympyröihin. Esimerkiksi viime kaudella Nuorten SM-Liigan pistepörssin vitonen Juuso Forsström pelasi tällä kaudella Mestiksessä 37 ottelua tehoin 4+6, kun taas Nuorten SM-Liigan pistepörssin 127. Jesse Häkkinen takoi tällä kaudella Mestiksessä tehot 8+9. Myös Miska Humaloja on osoittanut, että myös A-junnujen 2-divarista voi nousta Mestikseen. Mutta näiden Oulun kavereiden kohdalla täytyy huomioida, että molemmat kaverit ovat aika pienikokoisia, joten kesällä täytyy tehdä paljon duunia että paikka pelaavasta kokoonpanosta löytyy.

BTW. Onko tämä Mika Koivisto myös Kajaanissa pelanneen Petri Koiviston pikkuveli?
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Mikäs toi logo Virtalan ja Seppäsen kauluspaidoissa on? Liekö seuran tunnus vaihtumassa?

Kyseessähän on Hokin vanha logo ulkojääajoilta. Ainakin Aitoa Hokkia-kirjassa pelaajat viilettävät tuollainen logo rinnuksissa. Sehän on nähtävillä möys Kajaanin jäähallin päätykatsomon seinällä olevassa Hokin 40v ''taulussa''.

E: Sitten itse asiaankin. Eli loistavia kiinnityksiä Seppänen ja Virtala. Myös Mattilan jatko lienee ihan positiivinen asia. Mattila näytti mihin pystyy johtamaan joukkueen Playoffeissa, toivottavasti sama jatkuu myös syksyllä.

Innolla odotan näiden Kärppä-junnujen, erityisesti Mannisen otteita Linnapaidassa. Tästä Koivistosta sain kuvan ''JesseHäkkismäisenä'' pelaajana.
 
Viimeksi muokattu:

Elmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Niin, valitettavasti Hokin ottelutapahtumat eivät ole koskaan tuottaneet voittoa joten playoff peleistä koitui Hokille enemmän kuluja kuin tuloja. Tuomaritkin maksettiin näissä peleissä itse ja matkustelut + majoitukset niin tappion puolelle kääntyy. Toki nämä pelit helpottavat ensi kauden mainosmyyntiä joten ainahan playoffit ovat positiivinen asia talouden kannalta ajatellen kokonaisuutta. :)

Ensi kaudesta sen verran, että ihan hyvältä näyttää ja ilmeisesti jatkosopimuksia on tulossa vanhojen pelaajien kanssa ihan kiitettävästi.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Laiskaksi tullut, ei ole jaksanut kirjoittaa, lukenut teidän mietteitä jotka ovat olleet kyllä pitkälti omien ajatusten suuntaisia... Mut enivei, viimeistään pleijarit antoivat uskoa paremmasta huomisesta, ja erityisesti tämän viikon uutiset ovat olleet suorastaan loistavia.

Tuoreista kiinnityksistä on pakko todeta se, että onhan siinä loistavat kulmapalat olemassa ensi kaudelle! Kainuun poika Seppänen maalissa, johon ei varmasti kaaduta. Loistava ykkössentteri Virtala (terveenä säilyessään Mestiksen TOP5) ja jatkuvuutta valmennukseen Mattilan myötä vihdoinkin. Siihen päälle pari nuorta lupausta (Manninen ja Koivisto), niin onhan siinä tuleville sopimusneuvotteluille mahtava selkänoja olemassa. Nämä sopimukset viestittävät varmasti muille pelaajille, että Kajaanissa ollaan taas tosissaan ja vielä pidemmällä aikajänteellä.

Toivottavasti tämän kauden joukkueesta saadaan vielä lisää kiinnityksiä (esim. mielelläni näkisin näitä miehiä tulevallakin kaudella kehissä: Makkonen, VA Leinonen, Ylönen, Heikkinen, Niskakangas, Toivo, Rajala, Karppinen, Fofanov, Virtanen, Häkkinen ja ehkä Sillanpää), pohja tämän kauden joukkueessa oli kuitenkin kunnossa. Vuodesta toiseen jatkunut koko joukkueen vaihtuminen ei ole ollut kenenkään kannalta mistään kotoisin.

Tähän päälle vielä mielenkiintoinen Kärppä-yhteistyö (saas sitten nähdä mitä siitä oikeasti tulee, mutta itse odotan siltä kyllä aika paljon... muutakin kuin menolippuja paikkaamaan Kärppien loukkaantumisia), niin onhan tässä hienot lähtökohdat kaudelle 2012-2013. Mielenkiinnolla odotellaan seuraavia uutisia... Niin, toivottavasti myös talouspuoli kestää.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Niin, valitettavasti Hokin ottelutapahtumat eivät ole koskaan tuottaneet voittoa
Tästä kaipaisin lisätietoa. Kuulostaa nimittäin niin uskomattomalta. Kyllä n. tuhannen katsojan yleisöllä (vaikka varsinaisesti maksavia katsojia olisikin esim. 700), pitäisi kaikkien kulujen jälkeen (hallivuokra, ruokailut, toimitsijapalkkiot vai onko niitä edes) jäädä plussalle.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Samoja lisätietoja täälläkin odotellaan, todella vaikeaa uskoa että otteluista persnettoa tulisi?

Edit: vai tarkoititko pleijareita kokonaisuutena? Kyllähän nyt kotipelit väkisin plussalle jäävät.
 

Elmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Yleisesti ottaen tarkoitin että Playoffs-peleissä kulut olivat kovemmat kuin tulot. Niin ja tuomarit pleijaripeleissä maksaa joukkue itse, runkosarjassa rahat taas tulevat muualta. Ja kyllä, seuran sisältä kuultuna näillä sanoilla: "kotipelit eivät koskaan ole tuottaneet voittoa" Jokainen voi sitten itse laskeskella miten tämä on mahdollista..
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Hokilla on nyt mielestäni hyvät lähtökohdat...varsinkin kun verrataan muutamaan aikaisempaan kauteen:

- Pitkästä aikaa valmentaja ei ole vaihtunut kesken kauden, eikä vaihdu ennen seuraavan alkua! Tämä on iso asia, oli mitä mieltä Mattilasta tahansa!

- ykkösmaalivahti ja ykkössentteri kiinnitetty jo maaliskuussa! Molemmilla paljon kokemusta, olematta kuitenkaan ikäloppuja. Toivotaan vaan että Virtala pysyisi terveenä! Virtalan soppari tosiaankin kaksi vuotinen, sekin aika harvinaista Hokissa!

- kolme parikymppistä (tai hiukan alle) nälkäistä hyökkääjää kiinnitetty, joista Humalojalla myös parivuotinen pahvi vielä jäljellä. Humalojan päättynyt kausi ei ollut kuitenkaan huono. Sakari Manninen on ollut ilmeisen tehokas nuorissa, mutta onko 170cm ja 71kg liian heppoinen Mestikseen? No, onhan se Komulaisen Villekin siellä jo muutaman kauden pelannut...

Hienoa, että ollaan näin aikaisessa vaiheessa liikenteessä! Tosin puolustuksen suhteen onkin tiukempaa. Niin kuin joku jo sanoi, ei nykypuolustuksella ollut eväitä pelin avaukseen, eli muutosta tarvitaan...mutta miten paljon saadaan.

Ja spekuloidaan vielä jatkoilla sen verran, että itse uskon siihen, että V-A Leinonen pelaa Hokissa niin pitkään, kunnes päättää aktiiviuransa, tai että seura ei halua jatkoa enää tarjota. Huhut on huhuja, mutta ilmeisesti reissuelämä on nyt nähty, ja nyt pysytellään kotona Kajaanissa (siviilityö, talo, vaimo jne...kaikki täällä!)
 
Muutama huhu:
- VA Leinonen jatkaa
- Niskakangas palaamassa Turkuun
- Savolainen vaihtaa maisemaa, osoitteesta ei vielä tietoa
- Ylönen lähtökuopissa ulkomaille

Lähteen luotettavuudesta paha sanoa, mutta saadanpa edes vähän keskustelua aikaan.

Niin, ja Riku Toivo tokaisi kauden loputtua, että ensi kauden sarjataso on todennäköisesti Mestis. Toivottavasti ensi kauden osoite on Hokki.
 
Viimeksi muokattu:

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Muutama huhu:
- VA Leinonen jatkaa
- Niskakangas palaamassa Turkuun
- Savolainen vaihtaa maisemaa, osoitteesta ei vielä tietoa
- Ylönen lähtökuopissa ulkomaille

Lähteen luotettavuudesta paha sanoa, mutta saadanpa edes vähän keskustelua aikaan.

Niin, ja Riku Toivo tokaisi kauden loputtua, että ensi kauden sarjataso on todennäköisesti Mestis. Toivottavasti ensi kauden osoite on Hokki.

Leinosen jatko on odotettu, Niskakankaan ja Ylösen lähtö samaten, vaikka molemmat mieluusti pitäisin Kajaanissa. Toivolle toivoisin (heh) ehdottomasti jatkoa Hokissa, Playoffeissa näytti mistä mies on tehty. Välttämättä näytöt eivät ainakaan kovimpiin joukkueisiin riitä, takana kun on rikkoinanen kausi. Miksipä ei siis linnapaidassa jatkaisi, vielä tutussa valmennuksessa?
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tuossa on lainaus Kainuun sanomien sivulta:

"Kajaanin Hokki on solminut jatkosopimuksia viime kauden pelaajiensa kanssa.
Kaksivuotisen jatkosopimuksen mestisseuran kanssa on tehnyt puolustaja Veli-Valtteri Leinonen. Yhden kauden sopimuksella Hokissa jatkavat puolustaja Jussi Makkonen sekä hyökkääjät Veikko Karppinen, Riku Toivo, Henri Fomin ja Joonas Alanne."

Hieno homma, viime vuonna kausi taisi päättyä 26.3 ja sen jälkeen oli joukkue täysin auki tuonne vapun tienoille saakka. Nyt on kymmenen sopimusta kasassa, osa kaksi vuotisia ja valmentaja on myös ollut kolmisen viikkoa tiedossa. Parannusta ehdottamasti.

Rollon poikain sopimukset tuli yllärinä, en uskonut että haluaisivat jatkaa Hokissa, mutta toinen näytön paikka ilman armeijaa Fominille voi noustaa hänet täysin mestispelaajaksi, Alanne kun saisi tasaisuuden niin hyvä tulisi.

VA-Leinonen viimekauden pakeista ja hyökkääjistä Häkkinen niin sen jälkeen verkkoja muuallekin pyytämään.

Itsellä olisi toiveissa Virtalan rinnalle ykköskenttään laituriksi tyyliä "Aki Kangasmäki" eli yli 20 maalin mies. Mutta liigassa kiikun kaakun olevathan tekee sopimukset vasta syksyllä. Mutta Jokipo sai todella hyvän ykköskentän tällä kaudelle liigan "ylijäämä" miehistä ja tulosta tuli.
 
Hieno homma, että saatiin sopimuksia viime kauden aivanpelaajille. Ei olisi uskonut, että meillä on jo 11 sopimusta tässä vaiheessa!

Karppisen Veikon jatko hieno homma, ilmeisesti tuo opiskelupaikka Kajaanissa sai miehen pysymään täällä. Samoin Makkos Jussin jatko hieno juttu, ensi kaudella Makko saanee roolin ykkös-kakkospakkiparista. Toivon Rikulla on potentiaalia nousta Mestiksen kärkihyökkääjien joukkoon ja äärimmäisen hienoa, että Riksa jatkaa meillä. Hienoja sopimuksia kaikki!

Rovaniemen poikien sopimukset tuli puskista. Alanteen viime kausi oli aika kaksijakoinen: Syksyllä peli kulki loistavasti ja Alanne oli välillä jopa Hokin kultakypärä, mutta joulun jälkeen kaveri jotenkin uuvahti ja tehoja tuli lyhyen laskutoimituksen mukaan vain 2+0. Fominin soppari oli melkoinen pommi, mutta ei ne taidot mihinkään ole hävinneet. Itseluottamus kesällä kuntoon niin kaverista voi olla meille vielä paljon iloa. Niin, ja Veevee teki kaksivuotisen sopimuksen. Eli luottoa Mattilalla kaveriin löytyy.

Tällä hetkellä hahmottelen tällaista kokoonpanoa:

MV: Seppänen - hyvä kakkosveska

1. Ykkössnaipperi - Virtala - Toivo
Makkonen - "E. Heikkinen"

2. Kärppä-apu/hankinta - Karppinen - Kärppä-apu/hankinta
"VA-Leinonen" - Kärppä-apu/hankinta

3. Alanne - Manninen - Koivisto/Fomin
VV Leinonen - "Hattunen/Heinonen/Karjalainen"

4. "Fofanov" - Humaloja - "Häkkinen"

Senttereitä on siis jo neljä eli ilmeisesti Komu Ville ja Silli saavat etsiä ensi kaudeksi uuden seuran, ellei sitten joku senttereistä pelaa laidassa. Ei tällä kokoonpanolla vielä mestaruudesta taisteltaisi, mutta kyllä tällä pleijareihin mennään.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Hyviä soppareita tosiaan. Fominin jatko yllätys, hieman yllätti myös Alanteen jatko. Tietenkin hyvä kesä saattaa saada ihmeitä aikaan, kuka tietää?

Vielä omista jatkajiksi: Häkkinen, Fofa, Rajala, V-A ja ehkä myös Hattunen, Jake, Komu Ville, Silli. Olisikohan aivan hullu idea kokeilla Komulaista Karppisen laidalla?

Hankintalistalla sitten kärkipäässä ykkösketjuun se paljon puhuttu snaipperi, sekä kärkikenttien pakkeja.

Mutta hyvältä näyttää, tämmöinen läjä sopimuksia jo tässä vaiheessa kautta!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Hyvältä näyttää joukkueen rakennus tässä vaiheessa, Toivon sopimus varsinkin on hieno juttu kyllä sen verran kovat näytöt antoin kun vihdoin keväällä askiin pääsi. Fomini ja Alanteen jätkoja tuossa aikaisemmin varovasti toivoinkin, mutta luulin että ainakin Fomin palaisi Rovaniemelle betoni rahojen turvin, mutta tänne molemmat kumminkin jäin. Toivottavasti molemmat nostavat tasoaan sillä potenttiaalia on.

Duunaripuolelle vielä ainakin Fofanovin ja Häkkisen sopimukset. Rajalan Ville tietysti olisi hyökkäykseen myös mieluinen jatkaja, kärki ketjujen mies jos vaan saa itsensä kuntoon.
Pakkipuoli on pahasti auki, VA varmaakin sinne tulee entisistä jos työt ja perhe miehen Kainuussa pitää ja pelaaminen vielä maistuu, saas nähdä on muita jatkajia.
Niskakangas siis vaihtaa maisemaa kuten Mattila sen lehdessäkin varmisti, eli nähtävästi osoite on Turku jos veikata pitää. Sääli, runkosarjassa pinnoja tuli mutta KooKoo sarjassa hyytyi, plus/miinus tilasto kyllä aika karmea. Olisin silti miehen Hokissa mielellään pitänyt.

Kärppä keissi on edelleen auki mitään tietoja ei joukueiden neuvotteluista ole tihkunut, mutta jospa se siitä kohta valkenee kun Kärpät jää pian kesälomalle.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hyviä pelimiehiä on laittanut jo paperiin nimensä näin aikaisin. Hienoa! Itse kaipaan eniten Fofan ja Häkkisen jatkoa tällä hetkellä. Toivottavasti ne sorvataan vielä. Rovaniemen poikien jatkot hieman yllättivät, esitykset eivät olleet vakuuttavia tällä kaudella. Toivottavasti ensi vuonna ovat paremmassa tikissä.

Ensi kausi pitkästä aikaa toinen kausi saman valmentajan alaisuudessa, nyt homman pitää alkaa toimimaan heti kauden alusta.
 
Sillanpäälle ja Häkkiselle jatkot

Aleksi Sillanpää ja viime kauden komeetta Jesse Häkkinen jatkavat Hokissa myös ensi kasassa. Eli nyt kasassa on jo 13 pelaajasopimusta.

Eipä siinä mitään, hyvältä näyttää sopimusrintamalla. Tosin ykkösvahdin lisäksi pakkeja on "vasta" kaksi, mutta hyökkääjiä jo siis 10, joista 5 pystyy pelaamaan keskellä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Joukkueen runko alkaa valmistua hyvää vauhtia, toivottavasti saadaan joku nimekäs/tehokas pakki pian allekirjoittamaan soppari, niin useasti jo peräänkuulluttamani teho saadaan hyökkääjiltä maksimiin kun puolustus tukee ja saa kiekon lapaan tai maalin eteen. Mutta hyvää toimintaa seuralta hommata runko jo nyt ja ihan mielenkiintoisia pelaajia on Hokissa kaudella 2012-2013.. esim Fominin esiintulo mestikseen, tuleeko vai jääkö tulematta? Kärppien a-junnut saattaa tuoda taitoa millaista ei pariin kauteen Hokissa ollut. Samoin ehjä kausi Virtalalla saattaa antaa tulosta..

Mutta Kärppä apuihin ei liikaa kannata tukeutua, jos vaikka kentällinen tulisi niin tammikuulla jäädään miinuksella lähtijöiden suhteen. Potentiaalisia mestispelaajia voisi Kärpistä olla Korkiakoski, Körkkö, Suoranta ja pakeista Lehto ja Niemelä, veikkaan edellisistä vähintään kolmen aloittavan Hokissa. Jotenkin ei hyvä tunne lainoja ja heidän motivaatiota kohtaan, mutta jospa ne jotka tulee syttyy pelaamaan. Olisi mielekästä yllättyä positiivisesti, lainojen pisteiden ja laina-ajan pituuden suhteen. Sitten voisin itse pitää hyvänä asiana.

sentterit mielestäni kaudelle 2012-2013:
Virtala
Karppinen
Sillanpää
Humaloja

Ja Virtalan laidoille mestiksessä +30 pisteen ukkoja.
Karppisen laidoilla voisi peluuttaa taitavaa Alannetta ja Kärppäapua.
Sillanpää antoi näyttöjä Häkkisen kanssa ja siihen Nuorten SM-pistepörssin top mies Manninen pörräämään
Humalojan laidoille Koivosto/Fomin/Alanne jos peli ei kulje/kärppäapu

Itse näkisin ykköskentän syömähampaana, jota ei lainoilla sekoiteta, jos ei apu ole luokkaa Roope Ranta tai Joonas Komulainen.
 
Hyvää pohdintaa kahvakiekolta. Käsitykseni mukaan Kärpistä tulee apuja peräti kentällisen verran. Aika paljon Hokin ensi kauden menestystä sanelee tuo Kärppä-yhteistyön onnistuminen. Toivottavasti kyseessä olisi ihan kunnon lainoja, eli kauden alussa sanotaan, että nämä kaverit pelaa täällä jouluun asti ja piste. Toki jos Kärpillä tulee pahoja loukkaantumishuolia, niin se on asia erikseen ja silloin hyväksyn tämän lainarumban.

Tuohon kahvakiekon mainitsemaan ykköspakkiin voitaisiin tällä kaudella ihan oikeasti panostaa. Eli ei mitään Heikkis Jakea, vaan joku kiekollinen pakki tyyppiä Kai Syväsalmi. Tässä muutama nimi:
- Eetu Heikkinen
- Rony Ahonen
- Matti-Pekka Pelkonen
- Mikko Kukkonen
- Jarno Lippojoki
- Pasi Hirvonen
- Tero Konttinen

Myös ykkösnyrkkiin olisi tärkeä löytää Virtalan rinnalle joku kova maalitykki. SM-Liigassa ilman sopimusta jäävät mm.
- Antti Roppo
- Sami Blomqvist
- Tommi Jokinen
- Jaakko Pellinen (menossa Kouvolaan?)
- Jere Sallinen

Ja Mestiksestä löytyy...
- Roope Ranta
- Joona Karevaara
- Tobias Salmelainen
- Tuomas Muhonen
- Toni Hyvärinen
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Mutta Kärppä apuihin ei liikaa kannata tukeutua, jos vaikka kentällinen tulisi niin tammikuulla jäädään miinuksella lähtijöiden suhteen. Potentiaalisia mestispelaajia voisi Kärpistä olla Korkiakoski, Körkkö, Suoranta ja pakeista Lehto ja Niemelä, veikkaan edellisistä vähintään kolmen aloittavan Hokissa. Jotenkin ei hyvä tunne lainoja ja heidän motivaatiota kohtaan, mutta jospa ne jotka tulee syttyy pelaamaan. Olisi mielekästä yllättyä positiivisesti, lainojen pisteiden ja laina-ajan pituuden suhteen. Sitten voisin itse pitää hyvänä asiana.

sentterit mielestäni kaudelle 2012-2013:
Virtala
Karppinen
Sillanpää
Humaloja

Ja Virtalan laidoille mestiksessä +30 pisteen ukkoja.
Karppisen laidoilla voisi peluuttaa taitavaa Alannetta ja Kärppäapua.
Sillanpää antoi näyttöjä Häkkisen kanssa ja siihen Nuorten SM-pistepörssin top mies Manninen pörräämään
Humalojan laidoille Koivosto/Fomin/Alanne jos peli ei kulje/kärppäapu

Itse näkisin ykköskentän syömähampaana, jota ei lainoilla sekoiteta, jos ei apu ole luokkaa Roope Ranta tai Joonas Komulainen.

Pisti silmään, että mihin nakkaisit Toivon? Itse voisin tarjota jopa ykkösen roolia, tai sitten kakkosessa. Itse jaksan toivoa edelleenkin Fofanovin jatkoa. Jos sitä ei tule, veikkaisin vähän Koiviston rymistelevän Sillin ja Häkkisen ketjussa. Käsittääkseni on nimittäin vähän tuon tyyppinen pelaaja.

Pakkiosasto on edelleen kovin ohut. Toivotaan, että ne kovimmat hankinnat olisivat viisaita ja tärkeitä soppareita, esimerkiksi ylläkinmainittuja ykköslaitureita, tehopakkeja yms.

Kärppäyhteistö alkaa oikeastaan harmittaa tässä vaiheessa, kun omasta takaa runko on näin hyvin kasassa. Faktahan on tietenkin se, että loukkaantumisia tulee, joten ei kai pieni leveyskään rosteriin ole pahitteeksi.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Fofan jatkoa odottelen minäkin. Kuulemani mukaan työlupaa vaille valmis juttu. Toivottavasti.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Pisti silmään, että mihin nakkaisit Toivon? Itse voisin tarjota jopa ykkösen roolia, tai sitten kakkosessa. Itse jaksan toivoa edelleenkin Fofanovin jatkoa. Jos sitä ei tule, veikkaisin vähän Koiviston rymistelevän Sillin ja Häkkisen ketjussa. Käsittääkseni on nimittäin vähän tuon tyyppinen pelaaja.

No Toivohan se unohtui, hyvä niin potentiaalinen mies ja näytti playoffseissa, että tulosta syntyy. Laittaisin Karppisen kanssa kakkoseen, kun nyt keväällä pelasi hyvin Toivo ja Karppinen samassa ketjussa. Haluaisin nähdä Hokissa kovan ykköskentän niinkuin Sapkolla ollut parina kautena ja Jokipolla oli menneellä kaudella. Siihen rahat riittää(jos kärpät sponssaan pari hyökkääjää) ja sitten kärjen takana Toivo ja Karppinen ynnä muut hakkaa pörssejä.

Fofa saisi kyllä jatkaa, rottamaisuutta tarvitaan aina ja osaa Fofa pelata!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös