Joopa joo, puolivälierissä turpaan voitoin 4-0. Ei paljoa hymyilytä. Hokin kiekollinen osaaminen oli vaan niin saatanan paljon KooKoota perässä, että yhdenkin pelin voittaminen olisi ollut suuri vääryys. Hokki maksoi saatanan isoa hintaa puolustuspään kiekonmenetyksistä, eikä kyllä noilla maalimäärilläkään voi lähteä leijumaan. Myös maalivahtipelissä KooKoo oli selvästi Hokkia edellä. Ei siis auta yhtään selitellä.

Kukaan ei muista enää miten helvetin hienosti joukkue pelasi vielä tammikuussa, kun puolivälierissä peli on tämännäköistä. Toki jälleen kerran Hokki kärsi playoffeissa loukkaantumisista, mutta ei niiden varaan voida näitä tappioita laskea. KooKoo oli helvetin hyvä ja Hokki helvetin huono.

Paskat pleijarit mutta tulipahan pelattua!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Sillä ei ole paljoa väliä monesko on runkosarjassa jos pleijareissa ei voiteta peliäkään ja herätään vasta kun on veitsi kurkulla. Paljon paskempi maku tästä kaudesta jäi kuin viime kaudesta. Silloin Hokki sentään pisti kampoihin ja taisteli loppuun asti. Tällä hetkellä Mattilan jatkosoppari ei kovin hyvältä jutulta enää tunnu. Tämän vuoden puolella ei saanut Hokin peliin mitään tolkkua ja huikean syksyn pelannut joukkue oli ihan lapanen.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Foxtrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
Kokonaisuudessaan kaudesta jäi valju maku suuhun. Väritöntä, hajutonta ja mautonta. Pelaajista ei montaa jäänyt positivisessa mielessä mieleen (kuten ei negatiivisessakaan), mutta suurin ongelma mielestäni kuitenkin on, että toiminta kokonaisuutena ei kehity tai ei ainakaan riittävän nopeasti. Niin kauan kun organisaatio elää kädestä suuhun ja kaikki toiminta näyttää henkiinjäämistaistelulta, ei pelaajiltakaan voi odottaa tätä enempää.
Kiitos kaudesta, oli siellä mukana paljon hyviäkin hetkiä. Teitte minkä pystyitte.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Pettynyt on fiilis. Tämä toki oli 0-3 tilanteessa odotettavissa, mutta kyllä se silti iskee eri tavalla, kun kausi on sitten virallisesti ohi. Syksyn jälkeen Hokin peli sekosi, sitten tulivat loukkaantumiset ja vielä pahempi sekoaminen. Siitä ei enää toivuttu.

Ei tosiaan runkosarjan 4. sija paljoa lohduta, jos noin pahasti otetaan Playoffeissa turpiin. Kauden alussa peli kulkee kuin unelma ja tärkeimmällä hetkellä kaikki pettää, ei näin. Odotin, että KooKoo olisi ainakin haastettu viimeiseen asti ja nähty jos ei voittoa, niin pirun tiukka ja tasokas PO-sarja.

Eikai tässä enempiä, kiitos kuluneesta kaudesta joukkueelle ja palstaveljille täällä Jatkoajassa, oli siellä paljon hyviäkin hetkiä. Kirjoittelua jatketaan paremmin sitten, kunhan ensi kauden joukkue alkaa kasautua. Toki täällä pitää käydä päivittäin tsekkailemassa foorumit.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Niin se on sitten Kainuun ylpeys kaatunut. Ilmeisesti saappaat jalassa kuitenkin? Sympaattinen porukka, mutta sarjan kannalta toki parempi tämä voimakkaan darwinistinen vahvemman oikeus jatkoonmenoon. Tässä kuitenkin haetaan sitä parasta mahdollista Ipan haastajaa ja totta puhuen KooKoolla on siihen paremmat eväät, kuin Hokilla.

Olin vielä aivan varma, että Seppo tulisi Jukurit pistämään keväällä lujille. Näin ei kuitenkaan enää päässyt käymään. Sympaattisen seuran sympaattinen veska; jos joku tuntee niin kertokaa terkkuja että jos tulee Mikkelissä käymään, ni voiaan vetää kaulakkain karaokee Vaakunassa :) (viime kerrasta kuitenkii jo vierähtäny :D )
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Enpä usko, että Hokki olisi edes saanut yrittää karsintoja, vaikka olisi Mestiksen voittanut, joten sikälihän sillä ei olisi mitään väliä ollut. Lähinnä onnepotku sille, joka olisi tullut hopealle. (2007 Hokin voittaessa, tasonmittaukseen pääsi Jukurit ilmeisesti sillä syyllä, että se oli edelliskauden voittaja, eikä hopeamitalisti vuonna 2007, joka se myöskin oli)
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Totaalinen housuunpaskominen puolivälierissä, silloin kun joukkueen pitää olla parhaimmillaan niin ollaankin huonoimillaan. Ei tainnut mennä ihan putkeen Hävetkää.
Runkosarja menestys ei lämmitä yhtään, lähinnä jää mieleen kaudesta sekoilu Kärppien kanssa, loukkantumissuma ja kärkipelaajien hyytymiset rivipelaajien tasolle sitä mukaa kun kausi eteni kohti loppua eli järjestyksessä Toivo, Manninen, Virtala, Seppänen, sekä huippuna VA Leinosen sekoilut typerine pelikieltoineen.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Niin pitkälle mentiin, kuin päästiin. Alkukaudessa Hokin peli oli varhaisessa vaiheessa kuosissaan, kuin muut joukkueet saavuttivat tasonsa alkoi Hokilla sarjassa sekava vuoristorata, jota kesti hetkiä lukuunottamatta koko kausi. Vahva tasaisuus puuttui, annettiin pisteitä sarjataulukon häntäpään joukkueille. Koskaan ei tiennyt voittaako Hokki vai yllättääkö vastustaja "ennakkosuosikki" Hokin. No pisteitä tuli hyvin ja runkosarjan sijoitus loistava, mutta siitä huolimatta playoffseissa ei voinut odottaa iskua juuri sen epätasaisuuden takia, jota koko kausi oli ollut. Loukkaantumisten taa en mene, joukkue on koottava ja sen pelityyli ei voi nojata muutaman miehen varaan. 2-3 miehen loukkaantumisen ei pitäisi muuttaa koko joukkueen peli noin radikaalisti, mitä se teki.

Pelaajat tekivät kaikkensa, ja tuska näkyi myös pelaamisesta, meni puurtamiseen ja näkyi millaisen määrän Hokki joutui tekemään töitä maaliensa eteen. Samaa ihmettelen mihin Hokin terävin kärki hyytyi joululomalla, tuliko silloin tieto seuraavan kauden uudesta joukkueesta (tarjottiinko sopimusta muualta), tuskin, mutta tahmeaksi meni hyökkääjien pelaaminen.

Valmennus teki mielestäni hyvää työtä, analyyttinen valmentaja, mitä on hallin käytävillä kuullut. Yhtä asiaan en sulata, joukkueelle tulee oppia vielä tammikuussa, kyllähän sitä oikeastikin tulee,mutta sen taa ei voi aina mennä.

Aloitellaan tässä keväällä ensikauden joukkueen virittely, huhujen paljastaminen ja spekulaatiot tulevasta tiimistä palstaveljien kanssa. Jokin OMAN analyysin pelaajista kaudelta 2012-2013 voisi tässä kirjoitella, kun ajatuksia enemmän kasassa!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
SaiPa - Sport
 • 2.40
 • 3.70
 • 2.65
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy