Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kadonneen sentterin metsästys kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana penalalli, 11.06.2018 klo 17.08.

 1. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Tervehdys!

  Jos nyt voisi Suomelan viestiketjun rauhoittaa.

  Salmelaisen mukaan sentterihaku on päällä.

  Joku Ruotsin sarjasta?
   
 2. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Brendan Shinnimin
  Siitä Nybarimaisella teksti-tv scouttauksella meille sentteri :D
   
 3. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Teemu Ramstedt omaa kaikki ne ominaisuudet*, joita IFK ykkössentteriltä tarvitsee. Toivon IFK:n kiinnittävän Ramstedtin pitkällä pahvilla, ja hankkivan hänen vasemmalle laidalleen Jonas Enlundin. Pari omaa kasvattia olisi paikallaan, ei tuolla kokoonpanossa liikaa niitäkään ole.

  * Syöttötaito ja YV-pelintekotaito huippuluokkaa, on ovela, yllätyksellinen, kiekollisesti taitava, hyvä aloittamaan, esimerkillinen urheilija ja johtaa joukkuetta ainakin kentällä.

  Tätä on lääkäri määrännyt.
   
 4. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Ei paha. Itse toivon ulkomaalaista hankintaa ja tässä yksi hyvä ehdokas. Olisiko mahdollista saada niin voi olla eri asia.
   
 5. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Kiitos ketjun avaamisesta!
  Minulle kävisi sekä Ramstedt että Shinnimin tai joku muu esim. AHL:stä tai jostakin Euroopan sarjasta, kunhan on riittävän hyvä. Enlund Ramun laidalle? Joo ja ei. Ehkä ei, sillä meillä on monta nuorta, joiden pitää saada mahdollisuus. Pahaa aavistelen, että sentteriä ei tule ennen sarjan alkua, vaan näillä mennään ja kokeillaan. Sitten paikataan tarvittaessa.
   
 6. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Kovin moni pelaaja ei ole todistanut pystyvänsä pelaamaan IFK:ssa ykkössentteriä mutta Ramstedt on. Raha on tietysti tekijä mutta jos on saatavilla siihen summaan jota IFK on valmis ykkössentterilleen maksamaan niin en näkisi mitään syytä lähteä merta edemmäksi kalaan. Tänne kun ei vaan yksinkertaisesti pysty hankkimaan esim ulkkaria johon ei liittyisi jonkinlainen floppivaara. Ramun kanssa sellainen olisi hyvin pieni jos sitä olisi ollenkaan.
   
 7. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Juuri näin. Se, että joku on kehittänyt paremmat laakeroinnit ei tarkoita sitä, että pyörä pitäisi keksiä uudestaan.
   
 8. tommy36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joo, en nyt ihan hiffaa, että mikä tässä Ramun keississä hiertää IFK:ssa, vai hiertääkö Ramua IFK. Muuten luulisi jo olevan nimeä sopparissa. Kaikkiin liittyy aina se riski, mutta luulisi että Ramun kohdalla se olisi nyt pienempi kuin useamman muun vaihtoehdon kohdalla, joista nyt Suomelan voisi yhtenä mainita. :-)
   
 9. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Ramu on nykyään jotenkin flegu. Jotenkin tuntuu että häntä kiinnostaa moni muu asia enemmän kuin kiekko. Jatkuvasti twiitataan milloin mistäkin turhakkeesta asiasta. Lukossa oli aika surkea viime kaudella. Hieman tulee JMA mieleen. Onko se joukkue hänelle tärkeämpi kuin omat jutut? Salmelainen varmaan tuntee hänet paremmin kuin me eli varmasti tulee asiallinen tarjous hänelle jos Salmelainen ajattelee että olisi sopiva palanen joukkueeseen. Itse en häntä palkkaisi mutta luotan tässä Salmelaiseen.
   
 10. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Kaikkinensa kadonneen ykkössentterin metsästys on Salmelaisen ensimmäinen todellinen kiirastuli. Jos tulosta tekevä nimekäs yv-pyörittäjä onnistutaan naaraamaan, niin Salmelainen antaa sellaisen näytön jota kriittisemmänkin intoilijan on vaikea kiistää. Toisaalta jos ukko joku nobody ulkkari niin sitten alkaa olla huoli, että missä mennään. Katastrofi on jos ketään ei hommata. Kaikki kunnia nykyiselle sentterikalustolle mutta se ei vain riitä.
   
 11. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ramu olisi aika varma vaihtoehto, mutta en tiedä, halutaanko häntä joukkueeseen. Palstahuhut tiedossa katselin IFK-Lukko -matsissa erityisesti IFK-pelaajien ja Ramun välistä kanssakäyntiä ja olin näkevinäni IFK-pelaajien antavan Petrellin johdolla Ramulle ekstraiskuja ja höpisevän korvaan juttuja ei-niin-hymyssä suin. En sitten tiedä, mikä on todellisuus.

  Nybarin aikakaudella ulkkarien skouttaus ei todellakaan ollut seuran vahvuus etenkään PA:n osalta. Lopultahan Nybari ei enää edes erityisemmin yrittänyt tehdä hakuja esim. AHL:stä ja kymmenen vuoden aikana käteen taisi jäädä käytännössä vain Elkins pelaajana, josta saatiin todellista hyötyä. Mielenkiintosta nähdä, muuttuuko meininki nyt Salmelaisen aikana.
   
 12. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Tuolla jossain toisessa ketjussa mainittuna asiaa koskien uskon myöskin, että Ramu odottelee taas rahakkaampia sopimuksia pitkälle syksyyn ja Salmelaisella on hiukan eri intressit aikataulullisesti korvata ykkössentteri. Ja onko tosiaan muutenkaan kummempaa halua mieheen... Voi toki olla, että "näillä mennään ja katsotaan sitten myöhemmin" kuten aina ennenkin, mutten kyllä haluaisi uskoa.
   
 13. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Antti Rinteenkö puolesta kirjoittelet? Se oli niin, että Rinne aikanaan Ykkösaamussa kritisoi samalla tavalla Stubbia twiittailuista. Voin kertoa yhden asian. Siinä missä sinulla ja Antti Rinteellä meneen yhteen twiittiin puolitoista tuntia, käyttävät Stubb tai Ramu twiittiin ehkä 10 sekuntia. Asiastahan Ramu useimmiten on twiitannut. Suurin osa lätkäpelaajista käyttää vähintään 10 tuntia vuorokaudessa pleikkariin, pornoon ja dokaamiseen, joten muutama sekunti twiittailuun ei paljon siinä vertailussa paina.
   
 14. tommy36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Muistaakseni se plan-b piti olla valmiina, joten mitä hemmettiä tässä vielä odotetaan, vai menikö se jo reisille?
   
 15. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Siitä voi montaa mieltä onko asiaa vai ei. Joku Tuure Bodeliuksen tukeminen ei ole se asia mitä haluan IFK-pelaajan tekevän. Stubb nyt oli yksi samanlainen golf-housuissa pyöräilevä Aku-Ankka. En halua että IFK pelaajat ovat sellaisia. Hakki aikanaan oli todellinen taitelija mutta oli myös suuri urheilija. Hänellä oli omat heikkoutensa mutta Ramstedt ei mielestäni ole mikään suuri urheilija vaan jotain ihan muuta.
   
 16. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tästä olisi mielenkiintoista kuulla hieman täsmennystä. Millainen on sinun mielestäsi "suuri urheilija"? Kommenteistasi Ramstedtin suhteen saa väistämättäkin sellaisen kuvan, että hänen sairautensa aiheuttama ulkonäkö on suurin este miehen palkkaukselle. Ei vain näytä tarpeeksi urheilulliselta kaverilta. Ison tilipussin perässä juokseminen ja twiittailut ovat asia erikseen, mutta kyllä mies on urheilija sanan varsinaisessa merkityksessä.

  Mitä "muuta" Ramstedt mielestäsi on, jos ei "suuri urheilija"?
   
 17. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ylläolevan perusteella pahimmat punaniskat ovatkin stadista. Harvinaisen ääliömäinen asenne. Ja mitä tulee Ramuun, ottaisin Lukkoon milloin vain takaisin. Jos niistä syötöistä olisi joku osannut laittaa sisään, niin olisi tehnyt 3 pinnaa per peli.
   
 18. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Olen red-neck ja ihan ylpeästi sitä. Äärimmäinen konservatiivinen ihminen mitä vain voi olla. Antakaa te suvakit mulle se vapaus. Matti Hagman oli huippu-urheilija. Juoksi 400 alle 50 sekunnin. Hän puhui aina urheilusta ja voittamisesta. Ramstetia ei juuri muu kiinnosta kuin urheilun ulkopuoliset asiat. Ne ketkä tietää ja tuntee minut niin tietävät sen että vammaisuus tai sairaudet ei ole mulle mikään este.Ymmärrän niitä enemmän kuin suuri osa ihmisistä. Ne asiat koskettaa minua joka päivä. Minua ei ne Ramun twiitit kiinnosta vaan kaikki muu. En usko että hän olisi oikea valinta meidän ykkössentteriksi ensikaudelle. Häntä kiinnostaa oma elämä ja ura enemmän kuin IFK.
   
 19. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Ramsredt ei missään tapauksessa menisi hierarkiassa ohi Santalan ja Tyrväisen. Veikkaan ettei olisi edes valmis 3. sentterin rooliin. Haku pitää olla sentterissä jonka taso ylittää ensin mainitun kaksikon.
   
 20. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Miksi ei menisi? Pistepotentiaali on korkeampi kuin Tyrväisellä, minkä lisäksi on moniulotteisempi pelaajana.
   
 21. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Tässä myös yksi vaihtoehto:

  Marek Viedenský - Elite Prospects

  Kaveri ihastutti HPK:ssa muutama vuosi sitten. Muistaakseni pistetahti koveni kauden myötä ja oli loppujen lopuksi todella hyvä sentteri Liigaan ja teki ketjukavereistaan parempia pelaajia. Sen visiitin jälkeen vyöllä pelkästään KHL- ja maajoukkuepelejä, ikää vasta 27 vuotta. Viedensky-Tyrväinen-Santala olisi todella tasapainoinen ja kova sentterikolmikko tähän sarjaan.
   
 22. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Heh, jos Ramun Tweetit IBD-sairauden julkituomiseksi menevät osastoon ”turhakkeet” niin kannattaisi varmaan hiukan asetella oman elämän prioriteetteja uuteen järjestykseen...

  Mutta siitä olen samaa mieltä, että Ramu ei automaagisesti mene Santalan ja Tyrväisen ohi ykkössentteriksi!
   
 23. Analyytikko_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
  Lainaus:
  Tä? Ramstedt menee paperilla kummankin mainitun kaverin ohitse ja aika harvassa ovat ne liigajoukkueet, joissa on ykkösenä paperilla Ramua kovempi nimi. Kaukalossa voi tietysti olla sitten toinen juttu, mutta kyllähän Ramu olisi tuohon joukkueeseen juuri sitä, mitä lääkäri on määrännyt (ykkössentteri) ja loistava paikkaus Suomelan lähdön jälkeen. Mikäli ensi kauden sentterit olisivat Ramu, Tyrväinen, Santala, Nykopp, Keränen, Kulmala, niin minusta HIFK:n sentteriosasto olisi liigan paras ja jokaiseen rooliin löytyisi sopiva kaveri.

  Uskoakseni Suomelan sopimus ei ole ollut ihan halpa, joten luulisi, että HIFK:lla on varaa tehdä Ramun kanssa esimerkiksi vuoden diili, joka tyydyttää molempia osapuolia. Sitä en tiedä, millainen kiinnostus ulkomailta kohdistuu Ramuun, mutta veikkaan, että ihan yhtä kovaa kiinnostusta ei ole nyt kuin keväällä 2016 loistavien playoff-esitysten jälkeen.

  Ihmettelen kovasti, mikäli HIFK ei olisi kiinnostunut Ramusta, mikäli mies on vapaana eikä Ramu hae ensisijaista pelipaikkaa ulkomailta. Viime kevään Kärppä-sarjaa katsoessa tuli monta kertaa mieleen, että mikäli Sopasen tilalla olisi ollut Ramu, niin oltaisiinko menty finaaleihin ja oltaisiinko siellä pystytty kaatamaan Tappara. Täysin mutulla ajattelin itse, että Engrenin hankinta syksyllä (oli pakkorako ja hyvä hankinta Nybarilta) esti joukkueen ratkaisevan vahvistamisen kevään pelejä varten. Tämä on tietysti jälkiviisautta, koska eihän noille loukkaantumisille mitään voi.
   
 24. tomechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, St. Louis Blues, Joe Finley
  Kyllä meikäläisella ainakin Ramu kelpaisi, kunhan vaan tulee toimeen tosiaan muiden kanssa. Olisi ainakin laajalla alueella osaamista senttereissä ja tuskin jäisi senttereiden taidosta kiinni yli- tai alivoimalla.
   
 25. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvä ettei ollut ainakaan Perrin. Nyt on jo aika nuorempien. Santala edustakoon senioriosastoa.

  Kyllä mulle Ramu kelpaa jos Atu ja Stobe itse hyväksyy ukon sisään. Ramun hyvät& huonot puolet tiedetään. Henkilökohtaisesti uskon kuitenkin ettei tule.

  Missään nimessä ilman ykkösen senaa ei voida lähteä liikenteeseen. Mites PW?