Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kaapo Kakko – Church of Kakko Manhattanilla

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana tombz, 22.06.2019 klo 04.15.

 1. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Eihän nyt Turkua mikään voita.
   
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 2. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Kuten Ika Lehkonen totesi Twitterissä pari päivää sitten, ei hän tajunnut kun poika draftattiin, että miten iso juttu tuo tapahtuma tuolla on. Faneillekin iso.

  Tässä muuten hauska video, fanit buuaa New Jerseylle ja menee pähkinöiksi kun Kaapo pickataan. 4:45 on NYR vuoro, mutta kannattaa nuo muutkin reaktiot katsoa :D

  New York Rangers Draft Kappo Kakko - MSG Fan Reaction

  Odotuksia ei myöskään vähennä tämä video jossa verrataan Kaapoa jo Matthewsin valmiudessa tulla NHL:ään isosti heti ensimmäisellä kaudella. Tässä oli myös hauskaa kun mainittiin Suomi erinomaisena nuorten pelaajien kasvattajana (kuten on viime vuosina ollutkin top6-maista) , että maajoukku on "grit" ja myös NYR tarvitsee myös "grit". Olisiko tuo sitten sisua/sisukkuutta ym. Sitä mitä suomi onkin näyttänyt esim tänä vuonna MM-kisoissa. Sitä odottavat myös Kakolta.

  What Will Kaapo Kakko Add to the Rangers? | NHL
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2019 klo 18.30
  Ck tykkää tästä.
 3. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Sami Vatanen on tietääkseni myös kova Micke-Max Åsten fani ja kukapa ei olisi.

  On varmaan aika hurja fiilis 18 vuotiaana kun Madison Square Garden täyteen pakattuna huutaa omaa nimeä varaustilaisuudessa ja kun menet ensi kertaa käymään nykissä, niin joukko ihmisiä on vastassa huutamassa Kaapou Kaakou. Hatunnosto päästä Kakolle kun kävi lyömässä kättä jokaiselle.
   
 4. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Tämähän saattaa Tepsistä muistaa jotain, pelasi 2012 Tepsissä lockoutin aikaan. Molareissa Georgijev, eihän maailma yhtään niin suuri olekaan.
   
 5. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Noi campin numerot varmaan lyödään vain käteen, mutta mitä muita numeroita Kakko on käyttänyt, jos Boo Nieves ei luovu numerostaan?
   
 6. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Oisko tää nyt se hetki kun esim. #11 haetaan MSG:n katosta alas takaisin parempaan käytöön, turkkulaine #11 ois komea näky Rangers-nutussa.

  Mä uskon, että Kakko pelaa numerollaan 24. Toki se on käytössä mutta ehkä Nieves saa jonkun 10 000 bonarin ja luopuu numerostaan. Tietty, jos nöyrä jätkä on kyseessä niin ei edes halua viedä keneltäkään numeroa vaikka sellaista keskustelua seuran sisällä käytäisi, kuitenkin tulokas kyseessä jne. ja jos kokee asian kiusalliseksi.
   
 7. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ainakin näitä numeroita Kakko on käyttänyt kahden edellisen kauden aikana: 24,33,34,7,13,54
   
  jalperi tykkää tästä.
 8. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Oli sitten kuinkä kärkitulokas tahansa, Kakko on uusi pelaaja joukkueessa eikä tälle varmasti tulla antamaan erityiskohtelua pelinumeron suhteen pukukopissa, oli se numero sitten kenen tahansa "nobodyn" hallussa. Eikä pidäkään antaa.
   
  Moses, FutureHockey & RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 9. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Näin sen kuuluu mennä. Lukeutuu näihin kirjoittamattomiin juttuihin. Junnu on junnu ja safkatkin joutuu tarjoamaan vaikka tekisi 50% kaikista joukkueiden pisteistä. Ja mielestäni nämä kuuluu juttuun ja se on omalla tavallaan ikimuistoista, koska kaikki pelaajat kastetaan samalla tavalla liigaan.
   
 10. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ihan OT mutta, ilmeisesti Bostonissa ainakaan homma ei mene tällä tavalla. Siellä kulttuuri käsittääkseni on, että kaikki ovat ensimmäisestä päivästä tasa-arvoisia, eikä tulokkaita sen ihmeellisemmin "simputeta". Perustan tietoni sportsnetin podcasteihin (Elliotte Friedmanin, Brian Burke on ainakin tainnut näistä siellä jauhaa). Omaan ajatusmaailmaani tällainen kulttuuri sopii paremmin, mutta se siitä.

  Jottei pelkkää OT:ta, niin Kaapo on antanut hyvän vaikutelman prospect campilla heti ensimmäisenä päivänä, linkki youtubeen https://youtu.be/4azvZFVL-pI
   
  Klausuuli, Ippenator, aessi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Uskon kyllä, että Kakko saa tuon #24 halutessaan. Tuo on Rangersin 2000-luvun kontekstissa iso numero, jolla kapteeni-Callahan ehti pelata monen kauden ajan. Sen jälkeen vakituista haltijaa ko. numerolle ei ole löytynyt ja vaikka Nieves on ihan varteenotettava pelaaja, niin hän on kuitenkin melko nuori ja varsin yhdentekevä pelaaja, jonka varaan organisaatiota ei rakenneta. Olisi ihan eri asia jos #24 olisi vaikkapa Kreiderilla tai Staalilla nyt.

  Nieves ottakoon toisen numeron ja Kakolle oma #24 selkään viimeistään kauden alkaessa. Traning campit voi pelata vaikka tolla nelivitosella.
   
  MustaHaukka ja Olkku tykkäävät tästä.
 12. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Chara on tuon myös parissa haastattelussaan maininnut yhdeksi suurimmista onnistumisistaan NHLssä. Siis tulokkaiden simputuskulttuurin lakkauttamisen ainakin yhdessä seurassa.

  Tiedä sitten mitä kapteenin selän takana tapahtuu, mutta ilmeisesti asiat ovat kuitenkin Bostonissa paremmalla tolalla kuin monessa muussa kylässä.
   
  Merovingi, Kapellimestari, Huppu ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 13. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Mitä ihmettä Kakko tekee pelinumerolla? Tommonen vaan selkään ja menoksi.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Huppu, Alamummo & RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 14. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kaapon avausottelu:
  3.10.2019

  New York Rangers -
  Winnipeg Jets

  Suht mielenkiintoinen näin suomalaisittain.
   
 15. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Näen jo ne iltapäivälehtien otsikot.

  Kaapo Kakko ja Patrik Laine kohtaa ensi yönä.
   
  Merovingi, Huppu, Moses ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 16. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Mä en kestä, jos otsikko on tuollainen. Sen verran olen konservatiivi.
   
  nabaloo tykkää tästä.
 17. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Mä en kestä, kun Kaaposta tullaan uutisoimaan ihan kaikki asiat, kuten Laineesta aikanaan ja vieläkin. Tosin kyllä Kaaposta jo nytkin osataan repiä uutisia.
   
 18. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Pikemminkin "Suomalaisten supertähtien koitos! Katso kuvat tulevasta taisteluparista!"
   
 19. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tai ehkä: Suomalaiset superlupaukset kohtaavat! Katso kuvat heidän autoistaan ja kuuntele heidän vinkit hiustenhoitoon.
   
  Arturo, Moses, UnenNukkuja ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 20. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän jatkuvat klikkiotsikot itseänikin hiertävät. Mutta. Tilanne on samaan aikaan hieno, että näitä suurta yleisöä kiinnostavia pelaajia on ruvennut tulemaan. Jääkiekon ykkösasema on sinetöity näiden Laineen, Kakon ja Ahon toimesta, mikä tarkoittaa sitä, että jatkossakin saadaan lahjakkaimmat kaverit lätkän pariin ja lisää näitä supertalentteja. Toivottavasti Kakko breikkaa kunnolla ja poikaa nähdään usein maajoukkuepaidassakin.
   
 21. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Pate jatkaa sitten siitä Hudsonin toiselle puolen. Ja otsikot 2.pelin jälkeen:
  "Pate niisti kärkivarauksia"

  mutta jätetään toki nuo Laineen ketjuun.

  Kyllähän itseäkin klikkiotsikot ja ylihypetys aina vähän aiheuttaa vastareaktiota, mutta toisaalta, onhan se hienoa että on hehkutettavaa. Kuten tuossa ylempänäkin todettiin. Kunhan se sana "kihaus" pysyisi vain jutuista poissa. Vaikka ikuisesti.
   
 22. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Voi olla toki näinkin. Joka tapauksessa aion väijyä tuon pelin ja todeta omin silmin, kun Laine tekee hattutempun ja Kaapo on ihan koulupoika...
   
 23. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo, parempi ettei hypetetä saati otsikoida ollenkaan, antaa poikien pelata ja turha siitä on tehdä mitään numeroa. Sarjataulukko ratkaisee ja kannu nousee sitten kesällä, siinä tärkeimmät ja kaikki muu paskanjauhaminen ja henkilöpalvonta ja yksilökeskeisyys on täysin triviaalia ja turhaa.

  Pelin jälkeen vasta ärsyttääkin, jos siitä saa lukea aamulla jotain juttuja ja toivottavasti loppuu kaikki turha ts. romukoppaan kaikki muu kuin tulostiedot.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 24. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Razzers, StoneHenke, LostHorizon ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 25. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Enää täytyy Laineen tehdä jatkosoppari Jetsin kanssa ja Kaapon lunastaa paikka pelaavasta kokoonpanosta.