Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kaapo Kakko – Church of Kakko Manhattanilla

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana tombz, 22.06.2019 klo 04.15.

 1. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Kai se Kaapokin sopimuksen vielä tarvitsee.
   
  Vintsukka tykkää tästä.
 2. StoneHenke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Ilves
 3. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
 4. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  On tuo uskomatonta hehkutusta pelaajasta joka ei ole pelannut peliäkään Nhl:ssä. Katsoin huvikseni Laineen palstan aloitussivuja ja niissäkin odotettiin Jeesuksen uutta tulemista. Jotain tolkkua pitäisi olla mitä 18- vuotiaalta voisi odottaa.
   
 5. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Aivan sairas en voi lopettaa nauramista!!!

  On kyllä huikea hype päällä. Mitenkähän vaikuttaa starttiin? Toivottavasti kuuppa kestää. Uskon kyllä, että kestää.
   
 6. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Kyseessä on Rangersin kaikkien aikojen paras oma prospekti, niin ihmekkös että siellä on hypeä.
   
  Kapellimestari, LostHorizon, Leimari ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 7. StoneHenke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Ilves
  Lainaus:
  Tämä.
  Lainaus:
  Tähän vielä lisäisin, että Kaapo on täydellinen markkinointikasvo seuralle, joten miksi siitä ei otettaisi kaikkea iloa irti? Jollainhan ne kausikortit ja fanisälät on saatava myytyä, kun joukkuekaan ei ole viime aikoina juuri menestynyt.
   
 8. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kyllähän tuota hypeä on riittänyt Kakon ympärillä paljon. Se on ihan ymmärrettävää tänä päivänä, kun sosiaalisen media on niin iso juttu. Itse ainakin uskon Kaapon kestävän nuo paineet. Melko kylmähermoisia tyyppejä on nuoriso nykyään.
   
 9. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Kaapo vaikuttaa henkilöltä joka on ennemminkin vaivaantunut tuosta hypestä, tyyliin Aho ja Markkanen esimerkiksi. Tai siis jotenkin näen samaa heissä henkilöinä.

  Jos itse olisin tuossa tilanteessa niin kusi nousisi päähän niin, että helähtää.
   
 10. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Eihän tuo paikka taida sopia kenellekään suomalaisille pl. ehkä joku Laine, joka heittelee nasevia kommentteja. Hyvin nuo pojat silti hoitaa näitä media juttuja nykyään, vaikka ei varmasti tunnu kotoisalta median edessä.
   
  Ippenator ja Ck tykkäävät tästä.
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Ei kai paljon paremmin olisi Laineen startti sujua, olisi tietty voinut olla loukkaantumatta. Toivotaan samanlaista starttia ja kautta Kaapolle, Hughesia vastaan sitten uran eka hattu ja jatkoa MM-kisoissa alkaneelle alistukselle niin ei Hughes saa yöllä edes unta, kun painajaisissa tulee vaan jokaisesta kohtaamisesta entistä huonompia muistoja.
   
  Ck ja pahakurki tykkäävät tästä.
 12. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Tämä. Meikäläinen jos olisi 18-vuotiaana miljonäärin alkuna Manhattanilla asustelemassa tuollaisen statuksen turvin, ei tarvitsisi miettiä kuka olisi NHL:n vihatuin suomalainen.
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2019 klo 19.04
  Merovingi, WildThing, Vislami ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 13. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
 14. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Kyllä, sama homma ja loppujen lopuksi todennäköinen floppaaminen ja myös New Yorkin vihatuin suomalainen. Naisia olisi joka sormelle ja rahaa millä mällätä. Sieltä sitten Kenny Powers tyyppinen putoaminen pohjalle.
   
  palle ja RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 15. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  https://www.youtube.com/watch?v=rhdPNf2hN5g

  Videon ensimmäiset pari kolme minuuttia sisältää Kakon haastattelun. Onhan tuo nyt englannin puhuminen ja ymmärtäminen nyt merkittävästi parempaa kuin Puljulla pari vuotta sitten, varmaan nykyäänkin. Ei ehkä natiivipuhujasta mene ja ei osaa ehkä vielä sellaisia täytesanoja ja liirumlaarumeita lauseeseen upottaa, että vastaukset olisivat sellaisia "well-rounded"-settejä ja lausetta ei tarvitse lopettaa aina "that's it". Selvästi kykenee kuitenkin kommunikoimaan ja ymmärtämään, enkä jaksa uskoa, että pitäisi Zibaan turvautua ensi kaudella kielen takia.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 16. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Olen maininnut saman ennenkin mutta minusta Kaapon puhe on samalla tasolla kuin Barkovilla aikanaan. Melko alkeellista siis, mutta niin se vain veisteli jo komeesti Sasha ekan kauden jälkeen ja siellä se häärii C rinnassa jo oikein sujuvaa kielipäällä, vaikkei varmasti se kaikkein puheliain tyyppi ole vieläkään.
   
  eeMule ja Ck tykkäävät tästä.
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Veitolan(phyi) ohjelmassa oli hauska kohtaus, kun oli tarkoitus,että Markkanen menee julkiselle kentälle vähän höntsäämään, mutta kun siellä olikin porukkaa, niin päätyivät seisoskelemaan vaivaantuneena kentän lähistölle, eikä Laurista ollut lopulta kentälle menijäksi ja lähtivät pois. Siinä oli NBA-staran gloria kaukana.

  Itse olin myös 18 vuotiaana niin idiootti, että vituiksihan tuommoinen hype olisi mennyt. Mutta näillä noin kovalle tasolle nousevien kavereiden arvomaailma on myös yleensä kohdallaan. Ei nykypäivänä enää nousta rilluttelemalla ja pelkillä lahjoilla tuonne.

  Nykyään myös tajutaan jo junnuista lähtien, että joukkuehengessä on valtava voima, ja siitä pidetään joukkueissa huolta. Uskon, että tämä kasvattaa pelaajia ihmisenä hyvin. Onneksi takana ovat ne ajat, kun joukkueissa oli etuoikeutettujen mafia, ja tulokkaita simputettiin. Joku Hakki oli hieno mies, mutta hänen ja hännystelijöidensä johdolla meillekin luotiin se edarikulttuuri, joka on tänä päivänä häviämisen kulttuuria. Ei sitä kai vieläkään ole ihan juuriaan myöten kitketty.
   
  Mr Krenek, Moses, Loorz15 ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 18. Jimmy McNulty Jäsen

  Mitä tuon yllä linkatun haastattelun katsoin, niin onhan Kaapon englannin kieli jo erittäin hyvällä mallilla ja ulosanti kehittynyt viikon aikana huimasti. Ymmärtää kaikki kysymykset, ja osaa vastata niihin kaiken aikaa paremmin ja kattavammin. Myös mielestäni tuollaisessa yhden haastattelijan tilanteessa oli paljon paremmin kotona ja sinut kuin niissä suuren joukon toimittajien keskellä.
  Ensi kauden aikana englanti tulee jo suusta ilman turhaa jännittämistä ja miettimistä, kun tilanteisiin on tottunut, ja se helpottaa huimasti.
   
  Vislami, Turha Kaukalo, lainelaser ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 19. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Lainaus:
  Ja lähes jeesus Laine onkin ollut. Omana aikanaan on tehnyt kuudenneksi eniten maaleja NHL:ssä.

  Nykyään myös nämä 18-vuotiaat hyökkääjät pytyvät pelaamaan heti ensimmäisessä pelissä kovalla tasolla, eikä tarvita neljättä kautta ennen kuin saavat peliaikaa ja pystyvät näyttämään potentiaalinsa. Get with the times, grandpa!
   
 20. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Aika odotettu tuloskassoppari 3 v pahvilla. Luotan aika vahvasti että ylhäällä tulee Kakko pelaamaan heti alusta asti kaikki ottelut eikä tarvitse toivottavasti farmista vauhtia hakea. Sopimus on eri bonuksia täynnä jotka voi nostaa vuosiansioita jopa parilla miljoonalla. Seuraavan sopparin aikaan toivottavasti neuvotellaan jo isommista rahoista.
   
  Petofani tykkää tästä.
 21. Ilotollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bunch of Jerks (Carolina Hurricanes)
  Lainaus:
  Monellahan on vain alkukankeutta. Kielen kyllä osaa mutta verryttelyn puute tekee alussa kankeaksi. Viikon kun kuuntelee ja puhuu niin alkaa paremmin luistaa.
   
 22. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  näin on. Pikapuoliin Kaapo puhuu jo sujuvasti. Tähän sopii tai ei sovi, who cares, tämä:

  “I knew it was your first time. I wanted to make that shit special.” - Bunk Moreland
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 15.07.2019 klo 13.35
 23. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Barcelonassa vuokrasin autoa, viereisellä tiskillä oli joku amerikkalainen turistiperhe. Ne huomasivat että minulla oli Suomen passi, ja isä sanoi oitis pojalleen että katso, tuossa on suomalainen, ja poika oli että vau! Kysyin että mitä saatanaa, ja isä alkoi sitten selittää että he ovat New Yorkista ja kovia Rangers-faneja ja ovat kovasti mielissään tästä Suomi-maasta juuri nyt, koska sieltä on kotoisin heidän uusi starbansa Kaako Kakko.

  Poika varsinkin oli aivan tulessa, kun jotain Church of Kakko -hassuttelua olin sanonut niin poika latoi kaikki faktat Kaaposta siitä missä jengeissä hän on pelannut ja miten paljon pisteitä tehnyt eri sarjoissa, ja miten hyvä se oli että Rangers sai nimenomaan Kakon eikä Hughesia, Hughesia ei isä eikä poika pitäneet ollenkaan niin kovana tekijänä kuin Kaapoa koska Kakko on jo tasonsa miesten peleissä osoittanut, Hughes voi kaikesta potentiaalistaan huolimatta vielä flopatakin, Kaapo ei takuulla. SaiPankin se poika tiesi kun kysyi että mikä on minun lemppari Liiga-jengi, Jussi Markkasen tiesi sieltä tulevan. Ihme veijari saatana!

  Isäkin kyllä tiesi selvästi mistä puhuttiin, ja kysyi että onko se Kaapo oikeesti niin hyvä kuin mitä huhutaan, sanoin pokkana että se on paras suomalainen jääkiekkoilija mitä on koskaan ollut, isä tiesi kysyä että parempi jopa kuin Kurri tai Selänne, ja poika vielä lisäsi Patrik Laineen verrokiksi. Naama peruslukemilla vakuutin että Kaapo on kaikkia niitä parempi, hän on joka osa-alueella niin saatanan hyvä. Jenkit oli innoissaan. Toivottavasti Kaapo lunastaa ettei tarvii hävetä mitä tuli luvattua.

  Koska muuten on sopivaa alkaa arvostelemaan Kaapon mutsia tai pleijarin pelaamisaikoja? Tai tyttöystävän ulkonäköä? Vai pitääkö Kaaposta keksiä omat nillitettävät käsittämättömyydet ja täysin epäolennaiset asiat, eikä vaan laiskasti kopioida samoja mistä Lainetta on kivitetty?
   
  Mostal0, Kaatosade, RäpyläRepe ja 47 muuta tykkäävät tästä.
 24. MustaHaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, #24
  Lainaus:
  Kyllähän sitä jo varmasti yks sun toinenkin odottaa vertailua Kakon ja Hughesin tyttöystävistä.

  Toivottavasti ketju pysyisi kuitenkin pääosin asiallisena.

  Milläköhän numerolla Kakko Rangersissa kauden aloittaa?
   
 25. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tuo numero on kyllä mielenkiintoinen. Eikös 24 ollut jollain muulla jo. 45 ollut ainakin käytössä leirillä. U18 kisoissa taisi olla 33. Kyllähän tuon 24 mieluusti näkisi, kun siihen on jo tottunutkin. Mutta kaipa sitä johonkin muuhun myös voisi tottua.
   
  MustaHaukka tykkää tästä.