Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kaapo Kakko – Church of Kakko Manhattanilla

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana tombz, 22.06.2019 klo 04.15.

 1. Pete Malmi Jäsen

  Lainaus:
  Ai Barkovin?

  Aika hakemalla saa hakea tuosta kommentista vittuilua mihinkään suuntaan.
   
  Maukka187 ja Ippenator tykkäävät tästä.
 2. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Varsinkin, kun sama agentti molemmilla. Tyypillistä suomalaista meininkiä, että ei voida olla iloisia useasta hyvästä nuoresta pelaajasta painamatta jotain toista samalla alas.
   
  Maukka187, Ippenator & Robu tykkäävät tästä.
 3. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  On kyllä paras mahdollinen NHL-avaus lokakuussa, kun Kulta-Kaapon ja Kulta-Patrikin joukkueet taistelevat paremmuudestaan.

  Se on käytännössä jo selvää, että Kakko aloittaa syksyllä ylhäällä mutta vaikka itsekin pidän Kakkoa Barkovin ohella Suomen lahjakkaimpana jääkiekkoilijana, niin varmasti Kakollakin tulee tiettyjä vaikeuksia sopeutumisessa NHL-kiekkoon ja amerikkalaiseen kulttuuriin. Toivottavasti ei kumminkaan sen isompia vaikeuksia olisi ja kaveri saisi vauhdikkaan lähdön kauteen jolloin ei tarvitsisi puristaa mailaa niin paljoa ensimmäistä maalia jahdatessa.
   
 4. Gust Jäsen

  On todella mielenkiintoista seurata kuinka Calder-Kakko saa sovitettua pelinsä pieneen kaukaloon ja minkälainen pelaaja profiililtaan lopulta jalostuu. Potentiaali on valtava ja vain taivas on rajana. Ja sekin että kokeillaanko Kakkoa jollain aikataululla keskelle.
   
 5. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Lainaus:
  Kakko tulee pärjäämään hyvin. Joku 20 maalia ja 40 pistettä olisi loistava alku uralle. Calderiin on kuitenkin pitkämatka, koska 2017 ja 2018 varatut pelaajat ovat huikeassa etulyöntiasemassa. Jos pitäisi jollekin laittaa rahat kiinni, niin Cale Makar olisi minun valintani.
   
  Gust ja Ippenator tykkäävät tästä.
 6. Pewros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Kannatan "Church of Kakko":a otsikoksi.
   
  jalperi tykkää tästä.
 7. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  joo mut se tietty pleikkapoika oli viime kaudella paska, myös Fortnitessä vai mikä lie olikaan ? Kakkoa ja Lainetta ei nyt "silleen" voi verrata keskenään ?

  Hieno homma että pääsi Rangersiin. Eipä noita suomalaisia kovin montaa ole jotka on pelanneet Rangersissa ? Toi Rangers on varmaan vähän kun Ferrari formuloissa... kaikki haluavat jossain vaiheessa uraa edustaa ko. seuraa ?
  Toivotaan pitkää ja ehjää sekä menestyksellistä uraa Nhl:ssä.
   
 8. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mistä tämä sairaalloinen kateus ja antipatia Lainetta kohtaan? Eikö kaikista paras olis, että Laineelle Rocket, Kakolle Calder, Aholle Hart, Rantaselle Art Ross, Barkoville Ted Lindsey ja Selke, Heiskaselle Norris, Raskille Vezina.

  Laine kumminkin NHL-historian neljänneksi nuorin sadan maalin mies.

  Yritä päästä jo asiasta ylitse ja myöntää, että Suomella on aivan helvetin kova kärki NHL:ssä tällä hetkellä eikä vain näitä Pakarisia ja Armioita.

  Nyt Kakolle rajatonta vastuuta Rangersin ykkösnyrkissä ja ykkös-yyveessä. Hyvältä näyttää enkä yhtään pelkää, että olisi mahdollista samanlaiseksi flopiksi kuin maailman paras "kieli nenään" Puljujärvi.
   
  ChosenTwo, Merovingi, 1stApril ja 15 muuta tykkäävät tästä.
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Eikös Church of Kakko - Reformaation puolesta olisi myös ihan hauska otsikko, koska Pyhän Patrikin uskoa täällä on jotkut jo ehtineet kritisoida.

  Mutta joo samaa mieltä, Kakolle pitää joku parempi otsikko tähän keksiä.
   
 10. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  En pysty itse otsikkoa ilmeisesti muuttamaan mutta laitoin modereettoreille viestiä että otsikko muutetaan Church of Kakko muotoon joka on paljon parempi kyllä.
   
  Turha Kaukalo tykkää tästä.
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kakko tulee saamaam ylivoima-aikaa varmasti ja muutenkin paljon vastuuta, joku 50+ pistettä täällä odotuksissa siis niin valmis pelaaja tuo tuntuu olevan enkä ihmettelisi jos menisi 60 pisteen rajakin rikki.
   
 12. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  En minä Lainetta kohtaan tunne antipatiaa vaan hänen fanejaa. I.e Pyhän Patrikin seurakuntaa. Varsikin media voisi jo vaihtaa levyä
   
 13. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus: No mutta, ei mekään tiedetä missä joku Hughes pelasi niin miksi noiden täytyisi? /s :)

  Lainaus:
  Kauanko media saa rummuttaa Kakkoa, ennenkuin kyllästyt?
   
 14. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/WPG
  Lainaus:
  Teppo Winnipeg pelasi ainakin Nummisessa.
   
  Kopteri ja Ippenator tykkäävät tästä.
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Lainaus:
  Seuraavaksi sitten taas huudellaan kuinka Laineen fanaattiset kannattajat aina kääntävät keskustelun Laineeseen. Hymiö.

  Mut joo, eiköhän Kaapolle isoa roolia ole tarjolla. 20 maalia heleposti rikki tulevalla kaudella.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 16. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Itse lähden odotuksesta- ja toiveesta, että täyden kauden pelatessaan saa sen 44 pistettä. Sitten riippuen miten se kausi loppujen lopuksi lähtee sujumaan, niin se voi olla kaikkea 30 ja jopa 70 pisteen välillä. Tähän vaikuttaa kuitenkin niin moni eri asia. Mutta tuo 44 pistettä on jo kova 18 vuotiaalle tulokkaalle.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 17. Kyle Jäsen

  Montakohan kierrosta tarvii pelata vai keritäänkö edes runkosarjaa aloittaa, kun jatkoajassa alkaa rummutus että Rangersin pitää hankkia Kakolle parempi sentteri. Realiteetit Laine on pelannut Stastnyn, Scheifelen, Littlen rinnalla ja ikinä ei ole ollut tällä palstalla hyvä, kärjistettynä. Kakolle taitaa tällähetkellä olla parhaimmassa tapauksessa olla tarjolla Zibanejad joka ei ole mikään varsinainen a-luokan pelinrakentaja.

  No eiköhän 3-4 vuoden päästä Rangers ole varsin eri näköinen joukkue, näinhän se pitääkin olla että huonoimmat varaa nämä suurimmat talentit.
   
 18. hiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Manchester United, NHL: suomipoikien joukkueet
  Mutta sitten taas Kakko on myös kaveri joka saa itsekseenkin aika paljon aikaan jos siis vertailee Laineeseen.

  Itse olen erittäin tyytyväinen että varattiin toisena. Rangers on hieno organisaatio ja varmasti hyvä paikka Kaapolle. On "meillä" kyllä kovia pelureita rapakon takana!
   
 19. HakametsänHaamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä Kakko on niin kiekkoahne pelaaja että luultavasti tekee vain hallaa joku kiekkoa rakastava pelinrakentaja sentteri vierellä.
   
 20. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Halusin itsekin koko tämän ajan, että päätyisi Rangersiin. Nyt on ihan kunnolla isoissa valoissa. Hyvä saada kova suomalaisprospekti näin merkittävään NHL-organisaatioon.
   
 21. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kakolle parhaat pelikaverit joku joka osaa mennä seisomaan Pate tyyliin odottamaan syöttöä ja joku joka osaa tuoda kiekon alueelle. Ainakin siihen asti, että kykenee itse kuljettamaan kiekkoa paremmin vastustajan hyökkäysalueelle..
   
 22. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Itse mietin myös tätä, mutta tulin myös siihen tulokseen, että Ziba voi olla juuri täydelinen sentteri sen takia, että on ehkä hiukan suoraviivaisempi ja osaa tehdä maaleja. Kakko tykkää pitää kiekkoa ja myös jakaa sitä. Pelityylissä paljon Saku Koivua ja Peter Forsbergia. Kreider sitten toiseen laitaan ja saadaan hulinaa kentälle.
   
 23. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Hyvä otsikko, ei tarvitse muuttaa. Antaa koirien räksyttää.
   
 24. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Taas uusi syy matkustaa jälleen Nykiin. Mahtavaa.
   
  Ck tykkää tästä.