Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hämäläisen johdolla ei ole tapahtunut yhtään mitään muutosta siellä tärkeimmässä paikassa eli kaukalossa matsien aikana. Samalla tavalla virheitä tehdään edelleen ja hyviä yksittäisiä eriä pelattiin jo alkukaudesta. Maalinteko on tuskaa ja virheitä tulee edelleen. Ainoastaan vannoituneimpien Tertsi-vihaajien olo on helpottunut. Ainoa muutos on se, että fanit poimivat matseista nyt vain positiivisia asioita joista voi valmentajaa kehua, kun aiemmin poimittiin vain negatiivisia asioita joista valmentajaa haukuttiin... Toisaalta posin kautta säästyy paljon tupakkaa.
Ei ole isoa muutosta tapahtunut, mutta minusta ainakin on tärkeää, että sen kiekon kanssa uskalletaan pelata taas. Tertsin aikana roiskittiin kiekkoa paljon ja luovuttiin kiekosta todella helposti. Tähän Hämäläinen on tuonut muutoksen, kiekolla jopa yritetään tehdä jotain. Pitkässä juoksussa se tulee auttamaan SaiPaa voittoihin, vaikka nyt on tuloksellisesti ollutkin hankalaa.

TPS:aa vastaan KooKoo tuli päälle kuin yleinen syyttäjä, mielenkiintoista nähdä miten SaiPa selvittää prässin huomenna.
 
Tää on meidän joukkue.

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
Alkaisikohan tämä derby herätä taas henkiin? Sehän tiedettiin, että kiiman syntymiseen tarvittaisiin ehdottomasti Saivan voitto ja tasaväkinen haastaminen. Nyt tuli ainakin se voitto. Lappeenrannassa on kuulemma porukkaa torilla ja keltamustat liput liehuvat.

Joukkueilla on ollut viime vuodet kovin erilainen suunta. Isossa kuvassa KooKoo on nouseva ja SaiPa taantuva, mutta nyt nähtiin, että derbyt ovat ihan oma lajinsa. Tämän hetken vireellä tämä ei ollut edes yllätys, SaiPa on pelannut viime aikoina pirteämmin ja jatkoi samalla tavalla. Onnistunut vieraspeli tuhnuilevaa KooKoota vastaan.

Tässähän alkaa kummasti taas odottaa seuraavaa painia vanhan ja väsyneen maalaisserkun kanssa. Tulemme Kisapuistoon ryöstöretkelle, jos halli on pystyssä.
 
Where were you while we were getting high?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy