Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kärpät pudotuspeleissä 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana Euro71, 01.03.2019 klo 15.56.

 1. Micol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mikähän vitun kommentti tämäkin oli? Ei edes liittynyt mitenkään lainaamaasi viestiin.

  Jos on tapahtunut selvä tuomarivirhe, niin kai siitä nyt jumalauta kuuluu valittaa. Mitään se ei muuta kylläkään, mutta oikeus siihen on.
   
  avail, Vaihtomies, IcePhoenix ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 2. Chiesa di Totti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Semo tutti parrucchieri.
  Lainaus:
  Tämä on täysin totta, nallipyssy-hyökkäys ja Mannerin kyvyttömyys muuntautua olivat ratkaisevat tekijät. HPK oli parempi ja siinä se. Kerho löysi aseet voittaa ja Kärpät eivät, 2 ylivoima-maalia ja koko ylivoiman heikkous koko kauden olivat yksi tärkeimmistä tekijöistä. Lisäksi koko pleijareiden vaivannut kiekollisen pelin heikkous ja antautuminen vastustajille eivät ole voittajan peliä.
   
  1971 ja Huml71 tykkäävät tästä.
 3. tooMi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, JP#98, MG#64, Real Madrid
  Lainaus:
  Ite otin vaan 200€..
   
  mayra ja Epätietoinen tykkäävät tästä.
 4. Micol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tässä mitään lohtua anella. Pienestähän se on kylläkin kiinni. Kärpät saa syyttää loppupeleissä vain ja ainoastaan itseään ja tehottomuuttaan maalipaikoissa.
   
 5. Wakawakabum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,SJS
  Lainaus:
  Miten teet ylivoimamaaleja jos et saa pelata ylivoimaa? Mun mielestä aika mahdoton yhtälö. Vai pitäisikö sen kiekon joka kerta olla maalissa kun yv:tä kerran kahteen peliin siis jos sattuu vahingossa saamaan vastustajan johtaessa jo 3-1 ja puoliminuuuttia kellossa jäljellä peliaikaa?
   
 6. Raid76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT V-M Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
  Kaikenlainen lällättely on aivan turhaa. Runkosarjan voitto liki 30 pisteellä kertoo pieteetistä, millä Oulussa on tänä vuonna Liigaa hoidettu; 137 pistettä.

  Yksittäisessä playoffs-sarjassa ja tällä kertaa finaalissa HPK oli parempi ja sille ei voi mitään. On aivan turha syyttää tappiosta maalivahtia, yksittäisiä pelaajia tai varsinkaan valmennusta. Eikä kannata mennä edes selkeän tuomarivirheen taakse, niitä sattuu. Kärpät pelasi kuitenkin upean kauden.
   
  Epätietoinen ja Lomppi tykkäävät tästä.
 7. Liikenteenlaskija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Nyyh, juu.

  Mut tätä asiaa pitää mun mielestä rummuttaa jo siksikin, ettei vastaavaa tapahdu tulevaisuudessa. Eikös ole sinustakin parempi, ettei teille käy kyseisen tuomarin takia vastaavalla tavalla. Ei tartte kusta kenenkään muroihin, ei edes teidän.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2019 klo 22.41
  Micol ja Tamin teesit tykkäävät tästä.
 8. Petr T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blackhawks
  Kahteen viimeiseen peliin yksi tehty maali. Uskomaton suoritus siihen nähden, että pelejä hallittiin ja paikkojakin oli ihan kiitettävästi. Ja rosterinkin piti olla niin perkeleen kova. Ehkä se olikin, mutta nyt kun sitä katsoo se ei näytä enää yhtä hyvältä, kuin vaikkapa viimeisen runkosarjapelin jälkeen. Miksi näin?

  Tarkemmin kun miettii, niin ratkaisuthan olivat maalipaikoissa sellaisia, mitä ne ovat sellaisilla pelaajilla, joiden itseluottamus ei ole kunnossa. Ei oikein siellä päinkään. Nämä playoffit menivät alusta alkaen väärään suuntaan, kun oma pelillinen identiteetti hukattiin jostain ihmeellisestä syystä. Onnistumisia ei tullut hyökkäyspäässä, kuten runkosarjassa tuli ja sen myötä itseluottamus omaan tekemiseen lähti laskuun. Valmennuksen kommentitkin oli jo jossain kohtaa sitä luokkaa, ettei vaan pystytä hyökkäämään tämän paremmin.

  Paskapuhettahan tuo oli, koska kaksi viimeistä peliä pystyttiin. En tiedä, miksi tuo ote löytyi vasta noin myöhään. Sitten ei vain löytynyt niitä ratkaisijoita ja tämän on seurausta siitä, että onnistumisia ei ollut monellakaan pelaajalla alla. Tavallaan tuo alkukevään peruuttelu ja nihkeä tekeminen hyökkäyssuuntaan potkaisi nyt sitten takaisin tässä kohtaa.

  Yhteen jäähyyn tai helpohkoon jatkoerämaaliin en koe tämän ratkenneen. Pelattiin vain itsemme tilanteeseen, jossa yksikin epäonnistuminen tai pomppu tai virhe tai mikä vaan, voi johtaa tappioon.

  Tekisi mieli kyllä haukkua moni pelaajakin. Mutta en nyt ole aivan varma, luotiinko heille valmennuksen toimesta oikeat edellytykset onnistua. Toki loppujen lopuksi pelaajat siellä pelaa ja näissä tiukoissa paikoissa voisi odottaa kovempia ratkaisuja kuin vetää viimeiset 10 peliä tehoin 0+0.
   
  Micol ja aurora borealis tykkäävät tästä.
 9. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tänään saatiin pelata vaikkapa toisessa erässä kuusi minuuttia ylivoimalla. Siinä oli kuusi minuuttia täyttä ajanpeluuta, vailla minkäänlaista uhkaa. Näistä ne pelit pitäisi ratkoa. Kerholle riitti tänään yksi ylivoima vähemmän.
   
  Micol, Petr T. & Teroin tykkäävät tästä.
 10. Chiesa di Totti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Semo tutti parrucchieri.
  Lainaus:
  Tänään 4 ylivoimaa ja pleijareiden YV-% alle 12 kun kaverilla 23%, turha syyttää ettei ollut mahdollisuuksia. Pointti edelleen se, että kaverit käytti mahdollisuudet kaksi kertaa paremmin. Runkosarjassa Kärpillä 19.82%. Voittajat lyö pelin poikki kun paikka on ja siksi ollaan hopealla.
   
 11. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä Kärpät kusi monta maalintekopaikkaa, kun tuomarit sallivat kiekollisen käsille koukkimisen ratkaisevalla hetkellä. Se on totta, että Kärppien ylivoima oli surkeaa muttei se poista sitä faktaa, että Kärpät kärsi ihan helvetisti tänä keväänä tuosta tuomarilinjasta.
   
  Wakawakabum tykkää tästä.
 12. Tipi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Se oli sitten se vieraspaidat kotonakin - sekoilu, mikä tais lopulta keikauttaa äärimmäisen pienet marginaalit HPK:n (ja muidenkin vastustajien) eduksi tänä vuonna Raksilassa. Tähän kasa hymiötä ja muita.

  Onnittelut kuitenkin Kärpille hopeesta, ei sekään huono oo. Ei mulla muuta.
   
  Wakawakabum tykkää tästä.
 13. Chiesa di Totti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Semo tutti parrucchieri.
  Lainaus:
  Joo mutta ei me voida syyttää muita siksi että hävittiin. Omaa tekemistä, sen vuoksi voitettiin viime vuonna ja tänä vuonna hävittiin. Ei me päästy runkosarjan tasolle koko keväänä, syy on vastustajissa. Vituttaa hävitä mutta kunnia sinne minne se kuuluu.

  Edit: Ja joo, en tykännyt tuosta #valkeakevät-sloganista, Kärpät on musta-kelta.
   
 14. Micol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ja tämäkin oli täysin turha kommentti vailla minkäänlaista arvoa tähän ketjuun.
   
  holynordic tykkää tästä.
 15. Wakawakabum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,SJS
  Lainaus:
  Ei paljoa ole lisättävää kommenttiisi, ehkä se paras terä katosi jo IFK:ta vastaan, siellä taisi siinä sarjassa olla jo yksi peli alivoimalla peluuta?
   
 16. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  En mä tässä vastustajaa syyttele ja olen sanonut, että HPK ansaitsi mestaruuden. Nämä tuomarit eivät kuitenkaan missään vaiheessa olleet Finaalien tasolla. Tuolla pillit taskuun -toiminnalla vaan haistatetaan paskat koko lajille ja taitolätkälle.
   
  Wakawakabum ja Micol tykkäävät tästä.
 17. Chiesa di Totti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Semo tutti parrucchieri.
  Lainaus:
  Joo mutta tämä sanottiin jo 5 vuotta sitten Tapparan omistaessa tuomarit: https://yle.fi/urheilu/3-7199761 ”Ei näitä sääntöjen mukaan vihelletä” -> ei voi olla yllätys enää koska on normi. Pitää voittaa niillä keinoilla mitä on eikä hakea oikeudenmukaisuutta koska sitä ei ole. Tottakai NHL-säännöt kehittäisivät suomalaista kiekkoa mutta kun on toisin päätetty niin sen mukaan pelataan. HPK on mestari koska ansaitsi sen omalla tekemisillään.
   
  Wakawakabum tykkää tästä.
 18. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Sen takia tämä suomalainen Liiga on menossa kovaa vauhtia alaspäin. Tuskin kovin monet huippupelaajat haluavat tänne kahvaliigaan tulla. Toistan: Ei mitään pois HPK:lta. Ja tämä suuri tuomarikitinä jatkuu niin kauan, kun tämä linja jatkuu. Kaikilla on oikeus vittuuntua tuosta linjattomasta puhaltelusta.
   
  avail, Wakawakabum, Micol ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Joo, muutetaan sääntöjä niin että Kärpille ei saa enää antaa jäähyjä pudotuspeleissäkään. Vai mitä tuo IFK-sarjan kommentti oikein tarkoitti?

  HPK:kin sai pelata peräti 7 min enemmän ylivoimaa koko finaalisarjassa, tai 9 min jos lasketaan yksi tilastojen kaunistelemiseksi Kärpille ajassa 59:59 annettu jäähy mukaan. IFK-sarjassa Kärpät pelasi nopeasti katsottuna vastustajaa enemmän ylivoimaa.

  Enkä todellakaan väitä että tuomarityöskentely olisi ollut hyvää, mutta on ihan turha väittää yhden joukkueen kärsineen muita enemmän.
   
 20. Wakawakabum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,SJS
  Lainaus:
  Jaa yksi "pitkässä juoksussa jäähyt tasan" larppaaja mukaan. Katso sinä niitä tilastoja ihan rauhassa.
   
 21. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Pakkohan se on kun sinä väitit Kärppien pelanneen erän verran enemmän alivoimaa kuin HPK. Erona taitaa olla vain se että minä sentään osaan lukea tilastoja.
   
 22. Wakawakabum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät,SJS
  Lainaus:
  Katsoin joka pelin, joka vaihdon ja joka jäähyn. Tiedän mistä puhun, ehkä tuossa hiukan liioittelin jäähyjen määrässä tyyliini kuuluen, mutta kuitenkin.
   
 23. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Jos(!) oletetaan, että molemmat joukkueet ovat rikkoneet saman verran niin onhan tuolla 7 minuutilla merkityksensä. Se tarkoittaa melkeinpä sitä, että tuomari olisi lahjoittanut yhden maalin HPK:lle. Sillä yhdellä maalillahan voi voittaa vaikka koko sarjan.

  Sinänsä HPK ansaitsi voittonsa ja on kunnia olla hyvä häviäjä, mutta jäi tästä vähän hampaankoloon. Kärpät oli parempi jatkoerässä ja siten lähempänä voittoa, mutta olisihan se voinut kääntyä toisinpäin myös ilman tuota karmeaa tuomarimokaa.
   
  Wakawakabum ja Micol tykkäävät tästä.
 24. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta. Tosiaankin siis JOS oletetaan noin, mutta näinhän emme toki tee koska tiedämme jo paremmin.
   
 25. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Muuten ei ole tarkoitus halkoa hiuksia tuomarilinjasta tai sen merkityksestä joukkueille, tarkoitin tosiaan ihan vaan sitä, että tuo 7 minuutin ero ei ole mitenkään merkityksetön. Toki ero saa olla vaikka viisi tuntia jos se on oikea määrä. No joo, eihän tuossa sitten pelattaisikaan muuta kuin ylivoimaa...