JYPin mediaketju

  • 1 796 932
  • 7 860

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Näinköhän esimerkiksi sponsorit tai fanit ovat samaa mieltä siitä, että mediamylly on vain voimavara. Kopin ulkopuolelle tuo näyttää täysin hallitsemattomalta kaaokselta, jossa kukaan ei tiedä kuka tekee ja mitä, tai missä leimahtaa tulipalo seuraavaksi.

Heiskasen mukaan julkisuudessa liikkuu myös paljon virheellisiä huhuja. Hei haloo, olisiko silloin vaikka paikka ampua niitä alas? Pitkin talvea pahimmat liikkuneet huhut ovat olleet sen verta rujoja, että siinä on koko JYP-organisaation uskottavuus ollut koetuksella, samalla kun koko kotimainen jääkiekkokenttä nauraa Jyväskylän toilailuille.

Avoin viestintä olisi kaikista pahinta jauhesammutinta tulipalolle, mutta seura on linjansa valinnut: asioita ei enää kommentoida.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Hei haloo, olisiko silloin vaikka paikka ampua niitä alas?

Toivoton yritys. Media jauhaa ja jauhaa vaikka mitä paskaa niin kauan kun lihaa luiden ympärillä riittää, koska tienesti. On aivan se sama mitä oiot, asiat kuitenkin väännetään, jos ei muuten niin päättömillä salaliitoilla niin solmuun kun saadaan, koska tienesti. Totuus ei tuossa kontekstissa kiinnosta hevon helvettiä, on vaan rasite. Sellaista aikaa me elämme, halusimme tai ei.

Mikäli organisaation sisällä ei olisi opportunistisia syväkurkkuja, viisain veto oli olisi olla kommentoimatta mitään. JYP ei onneksi ole ihminen joka julkisuus ryöpytykseen jouduttuaan on pelkkää riistaa henkisestä tuhosta piittaamatta.

Tilanne nyt on kuitenkin se, että tiedottipa JYP ihan mitä tahansa, se on tuohta tuleen. Kaikesta löytää aina jonkun epäloogisuuden idun, jolla karnevaalin saa pyörimään ja voimaan hyvin.

Ainoa lääke on aika ja resilienssi.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Itse en usko väyrymäiseen etelän media- salaliittoon, mikäli tiedottaminen hoidetaan ammattimaisesti laantuu aallot nopeasti. Hyvänä esimerkkinä miten Tappara hoiti median kun heidän pelaajansa sai syytteen raiskauksesta, eskaloitui aika vähän verrattuna case Lahtiseen. Toki eroja tapauksissa, mutta iso ero oli myös miten asiasta tiedotettiin.
Nikun tapauksessa toivoisi seuran tulevan ulos tiedotteella, missä ilmoitetaan myös sisään tulevasta pelaajasta. Jää muuten Seppäsen linjaukset tulevasta pelaajaliikenteestä hiukan heikkoon valoon. Toki jos suunnitelmat ovat seurajohdossa muuttuneet aiemmin linjatusta, ei olisi huono tätäkään kertoa.

Suurin "vikapää" jatkuvasta ei toivotusta mediahuomiosta löytyy JYP:n toimistolta, mikäli tapaa ei muuteta on resielenssillä tarvetta tulevaisuudessakin. Tämän tyyppisen mediahuomion sietäminen on kuin sähköpaimeneen kuseminen, siitä pääsee eroon kun korjaa tekemistään.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Baldrick

Jäsen

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Hyvänä esimerkkinä miten Tappara hoiti median kun heidän pelaajansa sai syytteen raiskauksesta, eskaloitui aika vähän verrattuna case Lahtiseen. Toki eroja tapauksissa, mutta iso ero oli myös miten asiasta tiedotettiin.

Jaa, kyllä se ainoa iso ero oli pelaajien statuksessa, ihan median omalla logiikalla. Minusta tartutaan lillukan varsiin kun höpötellään tiedottamisesta. Aina, jos vaan media keksii asian edistävän varain hankintaansa, media toimii samoin casesta toiseen, ihan klobaalisti. Ainoa hidaste on riittävän painoarvoiset tahot uhaten oikeuskäsittelyllä, edes silloin ei ole immuuni turbulenssille.

Some selvästi sokeuttaa ihmisiä jostain syystä ja tuntuu varsinkin fakta ja fiktio sotkeentuvan iloisesti keskenään. Media myrsky laantuu tasan silloin, kun sillä ei voi enää rahastaa. Hyvä meemi asialle on karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Kuvitelma kyvystä hallita julkisuutta on yhtä typerä kuin ihmisen kyky hallita elämäänsä käänteestä toiseen.
 

avjk

Jäsen
Suosikkijoukkue
No mitä näitä nyt on...
JYPn kannattaisi julkaista joku merkittävä jatkosopimus niin tulisi jotain positiivista julkisuutta vaihteeksi. Tosin voihan se olla , että ei ole mitään mitä julkaista
 

Baldrick

Jäsen
Jutussa Honksin ja Haatajan mietteitä.

Vedetäänkö taas perusharjoitus?
Täältä pesee taas KSML:n tiivistelmää Hongan ja Haatajan mietteistä.

- JYP metsästää ekaa kotivoittoaan tänä vuonna ja viime YV-maalistakin on jo 6 peliä aikaa. Yleisölle pitää tarjota parempaa.
- Honka mielissään lisääntyneestä vastuusta ja haluaa auttaa omalla panoksellaan joukkuetta, erityisesti myös YV:llä, jossa toivoo saavansa enemmän aikaiseksi.
- Ykkös-YV:llä neljä rightia (Lassila lefti). Hongan mielestä kiekko liikkuu kyllä helposti tällä viisikolla ja Jerry on rytmittää hyvin. Honka yrittää tarjota paikkoja laukojille, ja yrittää itsekin laukoa.
- Vahva luistelu auttaa myös alueelle tuonnissa YV:lläkin ja tilanteesta riippuen voi koittaa harhauttaa kärkimiehen, niin alueelle murtautuminen helpompaa.
- Honka-Winberg-parista allekirjoittaa, että ehkä enemmän hyökkäävä rooli ja Winbergillä stay-at-home, mutta ei ihan niin yleistäen kuin monien mielestä, vaan molemmat pyrkivät "hoitamaan hommat hyvin ja tyylikkästi molemmissa päissä kenttää".
- Honka allekirjoittaa joukkueen odotukset nimenomaan hyökkäyspään avuissa ja sinne pyrkii tuomaan lisäpanoksen.
- KooKoo-peliltä odottaa paljon vauhtia ja tilanteita. "Kouvolassa annoimme KooKoolle paikkoja omilla virheillämme mutta taistelimme kuitenkin tärkeän voiton. Nyt lähdemme siitä, että saamme kotipeliin tuotua hyviä juttuja. Suoraan kun sanoo, niin kotipeliä me lähdemme nyt voittamaan."
-------------------
- Haataja jumpannut YV:tä ja hänen mukaan ylivoimaa voi pelata monella tapaa, mutta tärkeintä, että kaikki samalla sivulla siitä, mitä haetaan.
- Onnistumisten puute passivoittanut YV:tä ja haetaan liian vaikeita ratkaisuja, kun taas Hade painottanut yksinkertaistamista, mutta ei kuitenkaan halua kertoa mitä pitää tehdä, vaan antaa pelaajille vaihtoehtoja.
- Väite, että JYPin vastustajien AV on aktivoitunut JYPiä vastaan on harha siinä mielessä, että se johtuu JYPin omasta ylivoimasta. AV aktivoituu, jos tulee huono syöttö ja saa tilaisuuden antaa painetta. JYPillä ollut ongelmana huonot syötöt rystypuolelle, jolloin vastustaja antaa paineen.
- YV:n syöttötempo vajaata: "Kiekko on jämähtänyt liikaa lapoihin. Kun pidät hyvää syöttötempoa, syötöt laadukkaina ja homman riittävän yksinkertaisena, niin silloin alivoimaneliö joutuu koko ajan juoksemaan perässä."
- Leftin Nikun vaihtuminen Honkaan on myös tuonut muutosvaikeuksia, mutta vaikka kätisyys olisi sama, niin silti ottaisi oman aikansa, että päästä samalle sivulle.
 

Aivan sama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus nimeltä JYP Jyväskylä Oy
JYPn kannattaisi julkaista joku merkittävä jatkosopimus niin tulisi jotain positiivista julkisuutta vaihteeksi. Tosin voihan se olla , että ei ole mitään mitä julkaista
Jos somevastaava ei joudu sammutella tulipaloja, niin sieltä tulee vain jonkun Hurrikaanin kusisesta lihapullapastasta kuva tai sitten mainostetaan sponsoreita.

Tällä hetkellä en löydä tosta seurasta yhtään positiivista asiaa.
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Suosikkijoukkue
JYP, Colorado Avalanche #8 #32 #91 #96
Itse olen ainakin ihan tyytyväinen näistä jatkosopimuksista ja kummastakin pelaajasta uskon olevan hyötyä JYPille.
Veke Do something ja jätkähän teki!


Pertulle ensikaudelle tulosyksikön kaverit laidoille eikä surffavia puukäsiä niin varmasti tulee pisteitäkin kovempaan tahtiin mitä tällä kaudella.
 

Dr. Gallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights
Keskisuomalaisen kadonnut-palstalla ilmoitellaan JYPin johtajuutta kadonneeksi:
Kekseliäs lukija räväyttää Keskisuomalaisen Kadonnut-palstalla: etsinnässä JYPin johtajuus
No mutta sehän on tuo @Viljasen Saab96
Kun ei täällä hymiöitä ole, niin tässä on :peukku:


Rautakorpi kuitenkaan tuskin osallistuu millään tavoin JYPin toimintaan niin kauan kun Seppänen häärii puikoissa. Jos edes ilman Seppästäkään. Voisin kuvitella ammattimiehen ylpeyttä sen verran kolautetun JYPin sekoilun myötä. Joten sikäli vaatimus on tavoittamattomissa.
 
Suosikkijoukkue
Jyp HT
Rautakorpi kuitenkaan tuskin osallistuu millään tavoin JYPin toimintaan niin kauan kun Seppänen häärii puikoissa. Jos edes ilman Seppästäkään. Voisin kuvitella ammattimiehen ylpeyttä sen verran kolautetun JYPin sekoilun myötä. Joten sikäli vaatimus on tavoittamattomissa.
Jos Seppänen ulostettaisiin HPJ:n paikalta (niin kuin pitäisi) ja esim. Harvia ottaisi tehtävän, niin uskoisin, että Rautakorpi voisi ihan vain veistä haavassa kääntääkseen palata UTJ:ksi tai toimitusjohtajaksi. Se olisi kuitenkin voitto hänelle ja hänen ammattitaidolleen - parempi tapa tulla muistetuksi paluusta nemesiksen roolissa nostamaan Jypiä kuin yhtenä monista epäonnistuneista valmentajista.

Voisi ensimmäisellä puhelullaan kengittää Hämäläisen ja muutaman muun painolastin.
 
Suosikkijoukkue
Jyp HT
Yksi vaatimus toteutuu jo, kun Niku palaa jäälle...

Ilmoituksen tekijän olisi kannattanut olla tarkempi vaatimuksissaan.
Ilmoitus laitettiin maanantaina iltapäivällä, mutta eihän KSML sitä seuraavan päivän lehteen saanut näin internet-aikana. Ennen olisi saanut kun käsin tehtiin lehdet: meille tuli ilmoituksia vielä parhaimmillaan illalla klo 18 ja eikun taittopöydällä korjaamaan lehteä. Sitten ajoin nuorimpana toimittajana luonnoslehdet painoon ihan itse Ford Orionillani. Mutta tosiaan nyt e-aikakaudella ei enää onnistunut - tosin olisihan se ilmoitus ollut vanhaa kauraa tiistainakin, kun ei näissä "päivän Veke / Niku" uutisissa pysy perässä päivän mittaan.
 

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Korpela on hoitanut hommansa hyvin.

Piste
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Jos Seppänen ulostettaisiin HPJ:n paikalta (niin kuin pitäisi) ja esim. Harvia ottaisi tehtävän, niin uskoisin,

Millä tavalla päätösten teko muuttuisi jos Seppänen ulostettaisi hallituksen puheenjohtajuudesta jos hän edelleen olisi suurin omistaja yli 40% osuudella. Ihan samalla tavalla kuka tahansa puheenjohtaja joutuisi Nuijamaan päätökset pöytään mitä omistaja enemmistö päättää. Äänestyksen tasatilanteessa puheenjohtajan ääni ratkaisee mutta tällaista tasapeliä ei vaan tuossa omistaja yhtälössä ei voi tulla.

Muutosta halutessa pitää myös Seppäsen pudota vähemmistö omistajaksi, mutta tällöin tuskin rahoittaa toimintaa enää samassa suhteessa.

Jos ja kun Seppänen vetäytyy jossain vaiheessa pois JYPn toiminnasta sen jälkeen näkee onko se seuralle hyväksi vai pahaksi. Rinnakkais todellisuutta kun ei ole ei myöskään voi tässä vaiheessa tietää. Liian paljon muuttuvia tekijöitä. Kuka omistaisi ja paljonko uusi johto olisi valmis sijoittamaan arki toimintaan.
 

etevä

Jäsen
Suosikkijoukkue
jyppi
Kyllä se itseasiassa tilannetta muuttaisi jos Seppänen ei olisi hallituksen puheenjohtaja. Tutkin asiaa ja ostin juuri luettavaks JYPin yhtiöjärjestyksen.

7 § TOIMINIMEN KIRJOITUS
Yhtiön toiminimen kirjoittavat hallituksen jäsenet, kaksi yhdessä ja toimitusjohtaja, yksin.

8 § PROKURA
Prokuroiden antamisesta päättää hallitus.


Tosi vaikea ottaa kantaa, onko Seppänen jo ylittänyt toimivaltaansa tekemällä isoja päätöksiä yksin, vaikka hänellä ei pitäisi edes olla siihen oikeutta.

Mielenkiintoinen löytö oli myös se, että JYP on ilmoittanut kaupparekisteriin jotakin muutosta hallitukseensa 11.1.2024. Tämä
Päätös on rekisteröitynyt 23.1.2024. Luin myös kaupparekisteriotteen läpi, mutta en osaa sanoa mitä siellä on hallituksessa muutettu kun en muista mikä oli kokoonpano ennen. HPJ on yhä Seppänen ja hallituksessa on lisäksi neljä muuta jäsentä.

Toinen mielenkiintoinen asia on se, että Tynillä on edelleen prokura, eli nimenkirjoitusoikeus.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Millä tavalla päätösten teko muuttuisi jos Seppänen ulostettaisi hallituksen puheenjohtajuudesta jos hän edelleen olisi suurin omistaja yli 40% osuudella. Ihan samalla tavalla kuka tahansa puheenjohtaja joutuisi Nuijamaan päätökset pöytään mitä omistaja enemmistö päättää. Äänestyksen tasatilanteessa puheenjohtajan ääni ratkaisee mutta tällaista tasapeliä ei vaan tuossa omistaja yhtälössä ei voi tulla.
Olen ymmärtänyt, että hallituksessa on nyt kolme henkeä. Äänet eivät edelleen voi mennä tasan, mutta tuossa kokoonpanossa Seppänen ei yksinvaltaisesti voisi päätöksiä tehdä.

Muutosta halutessa pitää myös Seppäsen pudota vähemmistö omistajaksi, mutta tällöin tuskin rahoittaa toimintaa enää samassa suhteessa.
Paljonko se Seppänen nyt siis rahoittaa toimintaa? Edellisessä tilinpäätöksessä ei ollut luettavissa merkittävää rahan pumppaamista seuraan omistajien taholta. Varmasti sponsoritulojen kautta jotain, mutta kuinka iso osa siitä noin 2,3 miljoonan euron sponsoripotista oikeasti tulee Jukka Seppäsen yrityksiltä? Tämä olisi todella kiinnostavaa tietää, mutta kenelläkään ei tunnu olevan summista yhtään mitään sanottavaa. Tiedetään kuitenkin, että "Jukka se pumppaa niin paljon omaa rahaa tänne, että homma kaatuisi ilman häntä".

Tosi vaikea ottaa kantaa, onko Seppänen jo ylittänyt toimivaltaansa tekemällä isoja päätöksiä yksin, vaikka hänellä ei pitäisi edes olla siihen oikeutta.
Juuri tätä minäkin olen ihmetellyt (myös palstalla) pitkään. Millä valtuuksilla siellä oikeasti häärätään urheilupuolella ja marssitaan koppiin kesken pelin/ pelin jälkeen? Vai eikö muut vaan uskalla sanoa, että "mene sinä helevettihin siitä"?
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tapahtuman turvallisuuspäällikkö Lari Paananen on vahvistanut Keskisuomalaiselle, että yksi henkilö oli heittänyt kausikortin jäälle eilisessä JYP-KooKoo pelissä.

Jutussa kerrotaan, että meneillään oli pelikatko, eikä pelaaminen keskeytynyt tämän takia.

Paananen kertoo jutussa myös, että kyseessä oli vanha kausikortti.

Jutussa kerrotaan, että kannattaja poistettiin tapauksen takia katsomosta. Paananen kertoo, että poistettu henkilö toivotettiin kyllä jatkossa tervetulleeksi peleihin.

Paanasen kertoo jutussa, että poistettu henkilö kertoi turhautuneensa JYPin pelaamiseen niin, että se "meni tunteisiin".
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Juuri tätä minäkin olen ihmetellyt (myös palstalla) pitkään. Millä valtuuksilla siellä oikeasti häärätään urheilupuolella ja marssitaan koppiin kesken pelin/ pelin jälkeen? Vai eikö muut vaan uskalla sanoa, että "mene sinä helevettihin siitä"?

Tää on huvittava kommentti. Tuloshan jo nähty usean vuoden ajan mihin yltää muiden osaaminen tässä bisneksessä ilman osaavaa visiota. Jos älli ei riitä ottamaan lusikkaa kauniiseen käteen ja syömään soppaa kiltisti, niin kaaos jatkuu vaikka maailman tappiin, kun se tärkein, eli visio identiteetistä ja siihen perustuvan pelitapa pohjan luonnista puuttuu.

Siis enemmän kuin Seppäsen laittama raha, tulevaisuus on kiinni siitä löytyykö järki toteuttamaan sitä visiota, minusta kun se on ainoa silmiin osunut, jossa on järkeä ja potentiaalia. Kuvitelma siitä, että hommataan joku meritoitunut valkku, jolle lyödään ruostunut lada avaimineen kouraan ja sanotaan, että virittele niin, että ollaan luokkavoittajia vähintään, me kipataan rahat, jotenkin toimisi, on todistettu huru ukkoiluksi jo viimeistään tällä Rautakorpi casella. Toki muutamalla Tirkkosellakin, kun se työ mikä pitäisi tehdä, ei kuulu valkkujen osaamis alueeseen kuin strategian toteuttajana.

On minusta ihmeellistä näköalattomuutta tai tahallista väärin ymmärrystä kuvitella, että missään seurassa, varsinkaan toimivassa valmennus kävelisi identiteetin ja pelillisten päämäärien suhteen vailla vaatimustasoa suhteessa organisaatioon. Jos homma toimii ja se tehdään mitä on sovittu, ei kukaan mene kovistelemaan, mutta jos livetään sovitusta, ei muuta vaihtoehtoa ole, jos kurssia oikoa haluaa ilman potkuja.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tapahtuman turvallisuuspäällikkö Lari Paananen on vahvistanut Keskisuomalaiselle, että yksi henkilö oli heittänyt kausikortin jäälle.

Jutussa kerrotaan, että meneillään oli pelikatko, eikä pelaaminen keskeytynyt tämän takia.

Paananen kertoo jutussa myös, että kyseessä oli vanha kausikortti.

Jutussa kerrotaan, että kannattaja poistettiin tapauksen takia katsomosta. Paananen kertoo, että poistettu henkilö toivotettiin kyllä jatkossa tervetulleeksi peleihin.

Paanasen mukaan poistettu henkilö kertoi turhautuneensa JYPin pelaamiseen niin, että se "meni tunteisiin".
Nyt olisi @KOLT kaikkien aikojen paikka päästä Keskisuomalaiseen kertomaan kannattajien tuntemuksia ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös