Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYPiläiset maajoukkueessa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Lampinen, 11.04.2008 klo 00.58.

 1. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jahas, Nättinen ja Suomela Ruotsin turnaukseen. Ei välttämättä tasoita JYPin tietä kotieduille.
   
 2. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Ovat kuitenkin paikkansa tuolla ansainneet ja jos palaavat terveenä takaisin, se voi antaa lisää virtaa molemmille.
   
 3. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Paino sanalla "jos". Kannattajana sitä toivoo näiden höntsäturnausten osalta vain että ns. omat pojat selviää ilman loukkaantumisia, vaikka tokihan Suomen paidassa pelaaminen aina pelaajalle on hieno asia.
   
 4. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Jerry Turkulainen myös samaan aikaan U20-joukkueen mukana, joten ketjun verran kärkihyökkääjiä sivussa molemmista viikon peleistä (kuvittelisin, että ovat poissa jo keskiviikon matsista, jos torstaina pelataan).

  Kieltämättä vähän miettii, että onko näitä höntsiä juuri tässä kohtaa ihan pakko pelata.
   
 5. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Joonas Nättinen mukana jo toista vai kolmatta kertaa kaudelle? Jotain erikoista roolia tarjolla, koska ei kyllä juhli henk.koht. pisteillä.
   
 6. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Nättinen on pelannut maajoukkueessa nelosessa rikkovassa roolissa. Painavilla taklauksillaan tuo lisäarvoa joukkueelle.
   
 7. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Lainaus:
  Pelaajien uran kannalta varmasti, mutta täytyyhän sieltä tarttua joukkueellekin. Valmentajilla on varmaan näkemys.
   
 8. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eiköhän se näkemys ole, että jos ei päästä pelaajia maajoukkueeseen, ottaa melkoisen tahran kilpeensä kun tulevaisuudessa värvätään uusia nimiä. Tai valmentajahan siitä tuskin edes päättää, vaan se joka ne palkat maksaa.
   
 9. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki ovat ansainneet, olisi pitänyt lisätä se viestiin. Pointtini oli, että turnauksen alle jää Saipaa ja ehkä myös Kärppiä vastaan pelattavat ottelut, millä voi olla JYPille suurikin merkitys.
   
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Lisäksi JYPläisiä U20- joukkueessa on Turkulaisen lisäksi viisi muutakin, eivät toki liiga JYPiä rasita. Hienoa, että pojat ovat mukana!

  A-Maajoukkue:
  Joonas Nättinen
  Antti Suomela

  U20:
  Jerry Turkulainen
  Roni Allén
  Kristian Falck
  Riku Sihvonen
  Anton Stråka
  Samuli Ratinen

  U18:
  Ei JYP- pelaajia

  U17:
  Valtteri Kakkonen

  U16:
  Henri Nikkanen

  Linkit vie eliteprospectin pelaajakortteihin. Eli yhteensä JYPistä maajoukkueihin on valittu 10-pelaajaa, hienoa!
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2017 klo 15.28
 11. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Varmasti pelaajat menevät mielellään ja ovat kutsun ansainneet, varsinkin jos on vaikkapa ensimmäinen kutsu miesten maajoukkueen mukaan.

  Itseäni kiinnostaa kuitenkin eniten kannattamani seuran menestys. Ajoitus on yksi, ja toinen se, että jos pelaaja loukkaantuu näissä höntsäpeleissä niin ei jää kuin paska käteen. Jos ja jos, mutta isoista asioista on kuitenkin kyse.
   
 12. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Näinhän tämä menee. Vaikka mielelläni näkisin Suomelan (miksei Nättisenkin) kevään mömmömkisoissa, ansaitusti, niin kyllähän EHT nykyisessä muodossaan, jossa Liiga ei pidä taukoa samaan aikaan, on lähinnä rasite. Ja toki loukkaantumispelko siinä mukana.

  Noh, toivotaan että ei tosiaan mitään loukkaantumisia tule, kenellekään. Silti, perjantain tappiosta huolimatta ja vaikka hyökkäysketjullinen pelaajia on sivussa Turkulaisen nuorisokomennuksen vuoksi, ei tämä sikäli huoleta Liigamenestyksen kannalta. Nyt on ihan hyvä meno, huonommallakin pelillä.
   
 13. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Milloin tuosta maajoukkuetauottomuudesta on tullut tapa? Minä heräsin tilanteeseen Ulkojäiden aikaan kun Tapparalta muistaakseni Henrik Haapalan uutisoitiin olevan maajoukkeen mukana. En oikein tajua mitä tällä voitetaan. Vääristää kilpailua kun Liigaa pelataan vaikka osan starat ovat mj-peleissä.
   
 14. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jonkun älynväläyksiä, vaikka CHL myös otteluohjelmaa muokkaa niin nytkin JYP pitää 6 päivää taukoa keskellä parhainta aikaa kaudesta milloin pelata, miksei pitää 6 päivän taukoa maajoukkueen aikaan? näitä epätasaisia pelitahteja on pitkin kautta ja sit ryppäästä välillä. Sinällään eipä kai tuossa hirveästi myöskään kieltäytyä voi, Suomelan ja Nättisen jälkeen varmaan esimerkiksi Louhivaara, Tuppurainen ja Hytönen olisi ihan yhtä hyvin voinut olla listalla.
   
 15. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Kieltämättä pelottaa nykyään aina kun joku JYPpiläinen on maajoukkueessa.
  Kertoo aika paljon siitä, miten turhia pelejä nuo ovat. Varsinkin pelaajille, joilla on vammahistoriaa (Nättinen).
  Suomelan osalta enemmän hyvä kuin huono juttu.
   
 16. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Nuo on maan tapa, itse olen siihen tottunut. Usealta muultakin joukkueelta on ukkoja mukana, ihmettelen että tuota ihmetellään esim Suomelan kohdalla.
   
 17. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Suomelan läsnäolon ymmärrän, Nättistä en nyt niinkään. Ihan jo siis sillä, että tämä missasi jo aiemmin kaudella pelejä EHT-kutsun myötä. Yhdessä, kun ovat poissa niin JYPiltä lähtee yv:stä sekä tasakentällisin aika paljon tulivoimaa pois. Ei näytetty mm. Kärppiä ihan samalla tapaa rökittää kutsuilla. JYPin lisäksi vain Ässiä ja Tapparaa rökitettiin useamman kuin yhden pelaajan kutsulla.
  Nättisen itsensä kannalta toki hieno juttu.
   
 18. Joonasmmm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja sympatiat Pelicansille
  Lainaus:
  Enempää faktoja en nyt jaksa tarkistella, mutta myös pelsuilta lähti Erkinjuntti ja Kousa.

  Turhaa höntsää nämä EHT-matsit kyllä ovat liigafanin näkökulmasta. Mielestäni ainakin viikonlopuksi voisi laittaa liigassa pelit tauolla ja keskityttäisiin sitten näihin oikein kunnolla.
   
 19. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Koko MM touhu jokavuotisena aiheuttaa ainakin itselle sen, että ei jaksa kiinnostaa. Toki se mestaruus on aina mahtava juttu mutta joka ikinen vuosi kun näitä pelataan niin katoaa hohto.

  Tuo pelaajien hamstraus vähän sieltä sun täältä myöskin vituttaa. Koko EHT systeeminä aika turhaa mielestäni. Liigan taso tästä kärsii aina eniten loppujen lopuksi. Ja toki sekin on aika melkosta kun oma joukkue pelaa hyvin, niin siitä kiitetään ottamalla pari parasta pelaajaa höntsäilemään. Toki pelaajille suo kunnian pelata maajoukkueessa mutta ohan nuo EHT joukkueet "maajoukkueita".
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vaikka en itsekään EHT-otteluita juurikaan jaksa seurata, niin MM-kisat kyllä kiinnostavat. Väitän, että ilman EHT:n tuomaa rakennuspohjaa olisi maajoukkueemme menestys MM-kisoissa yleisesti ottaen heikompaa. Ei me materiaalilla ole niissä kisoissa pärjätty koskaan, vaan menestys on ansaittu kovalla työllä ja EHT on iso osa sitä jatkuvaa työntekoa.

  Itse olen lähinnä kyllästynyt EHT:n jatkuvaan kritisoimiseen, kun pohjana on vain "ei kiinnosta minua" ja "oma joukkue menettää sinne pelaajia". Lopulta vaikutus on liigassa hyvin marginaalinen ja isossa kuvassa maajoukkue hyötyy tästä kuviosta.
   
 21. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  EHT pitäisi toteuttaa niin, että "maajoukkuetauolla" ei pelata Liigaa. Asettaa tässä vaiheessa kautta joukkueet väkisin epätasa-arvoiseen asemaan. Minusta vaikutus ei ole pieni niille joukkueilla joilta puuttuu useampi kärkiäijä rosterista tässä vaiheessa, kun jokaisella 3 pisteen voitolla tai tappiolla on iso merkitys.
   
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Oletko ajatellut sitä, että monia ei kiinnosta maju-pelit pätkääkään. Monelle on aivan sama, miten maajoukkue muodostuu tai pelaa, kunhan se ei vaikuta heikentäen seurajoukkuetta jota kyseinen henkilö kannattaa. Nykyään on todella paljon ihmisiä, joille maajoukkue ei ole ykkösasia jos on asia ollenkaan.
   
 23. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siitä huolimatta kyse on kohtalaisen pienestä haitasta seurajoukkueelle ja pelaajat itsessään voivat saada lisäboostia näistä komennuksista. Tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta varsin itsekästä on kritisoida tätä voimakkaasti, jos pohjalla ei ole mitään suurempaa syytä kritiikkiin.

  Omasta kaveripiiristä ei löydy yhtäkään sellaista tapausta, joka olisi kiinnostunut liigasta, mutta ei maajoukkueesta. Sellaisia kyllä löytyy, joita kiinnostaa vain maajoukkue.
   
 24. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämäkin on totta. Itseäni maju-pelit kiinnostaa sen verran, että toki seurailen Suomen pelit ja ratkaisupelit ja toivon menestystä joukkueelle. Mutta joka vuotiset MM-kisat pitkän Liiga-kauden jälkeen ei tahdo nykyisin enää kiinnostaa kuten ennen. Olympialaiset onkin sitten asia erikseen.

  Minulle Liiga ja JYP on selkeästi nro 1. EHT-matseja en ole seuraillut enää useampaan vuoteen, poikkeuksena JYPin pelaajien edesottamukset, jos valituiksi tulevat.
   
 25. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä, ja mikä ihme on edes Liigan motivaatio yhdistää Liiga ja EHT? Hyötyykö Liiga tästä jotenkin? Minä en keksi mitään plussaa asialle. Kilpailu vääristyy kuten tässä on jo todettu. Toinen syy taas on että eikö Liigan taso (lue kiinnostavuus) tipu kun kotimaan suurimmat tähdet lainataan pois? Esimerkkinä uskon viime kaudella Tapparan ja Kärppien pelissä olleen yksi syy vähemmän lähteä paikalle kun Laine ja Pulju eivät pelanneetkaan Liigaa, vaan olivat U20-jengin mukana. Ja onhan tuossa vielä sekin että EHT-ottelu on myös suoraa kilpailua Liiga-ottelulle. Moniko jaksaa lähteä hallille jos kotoa tulee ilmaiseksi televisiosta "maajoukkuetason" kiekkoa? Surkuhupaisin esimerkki on viime vuoden U20-finaali, kun Liigaa mentiin pelaamaan samaan aikaan kun Suomi pelaa finaalia. Olivathan ne yleisömäärätkin tuona iltana aivan surullisia.