Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYPiläiset maajoukkueessa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Lampinen, 11.04.2008 klo 00.58.

 1. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Tähtipelaajat saavat näkyvyyttä ja heitä tullaan sitten hanakammin katsomaan paikan päälle, kun on Leijona-paidassa ensin kotisohvalta nähty. Myös onnistuneen turneen jälkeen saattaa pelaaja tulla melkoisessa tikissä takaisin. Toki kääntöpuoli siinä, että voi tulla loukki tai perseelleen menneet kisat sotkee pelin kotimaan liigassa. Kai tuo kuitenkin hyvää tekee pelaajien omien urien kannalta, oppivat varmasti uutta maajoukkueen kokeneemmilta pelaajilta ja uusista ympyröistä muutenkin, sekä kasvattavat kiinnostavuuttaan. Voi olla, että kun Suomela tunnetaan kohta EHT-Suomelana ja maajoukkuetason pelaajana, niin herkemmin karjalalippikset löytävät tiensä paikan päälle ja yhdessä miettivät, kun JYPillä on niin helvetin kovia maajoukkuepelaajia rosterissa.
   
 2. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  EHT-edustus ei tuo ainoatakaan lisäkatsojaa. Ei ainoatakaan. Jos Suomela ja Nättinen tai ihan kuka vaan pelaaja osallistuisi taloyhtiön haravointitalkoisiin, lisäkatsojia tulisi enemmän, koska mukava nuorimies C-rapusta jutteli. Meijän mies, mennään kattoon mitesse pärjää.
   
 3. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Vaikutus on keskimäärin marginaalinen. Mutta siellä jos joku tsekki ajelee polvella sanotaan nyt Erkinjuntin loppukaudeksi kuntoutujaketjuun, niin se keskimääräisyys ei pahemmin Pelicansissa lämmitä. Valitsin tahallaan muun kuin JYP-pelaajan.

  Olisi mielenkiintoista, jos joku tekisi selvityksen siitä, montako leipätyömatsia on mennyt loukissa kaikki EHT-maat mukaan lukien noissa höntsyissä (jotka kuitenkin vauhdiltaan ovat ihan muuta kuin se mihin esimerkiksi Suomela on tottunut) sattuneiden asioiden vuoksi.
   
 4. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Olet oikeassa, mutta tämä ei ollut vastaus kysymykseeni. Tähtipelaajat saavat lisää näkyvyyttä ei ole syy pelata samaan aikaan EHT- ja Liiga-otteluita. Nyt Liiga meneettää kaudessa varmaan useita pelejä joissa tähtipelaajat eivät pelaa. Jos tähän luotettaisiin, niin silloinhan vielä suuremmalla syyllä kannattaisi Liigan taukoilla ja odottaa että tähtipelaajat palaavat Liiga-jäille.
   
 5. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Veikkaan, että aliarvioit lätkästä ei-niinkään-kiinnostuneen satunnaiskatsojan tapaa tehdä ostopäätös. Jos Suomela pelaa hyvät kisat, niin satunnaiskatsojaa alkaa kiinnostaa ja Suomelan myötä JYP myös saa osansa mediahuomiosta, kun tupataan kaverin seura mainitsemaan jokaisessa artikkelissa. Vaikka ei suoranaisesti Suomelakaan kiinnostaisikaan, niin ihmisiä muistutellaan silti JYPin olemassaolosta.

  Edit. Ja miksi sitten pelaajia markkinoidaan EHT-tason jätkinä? No tietysti siksi, että se on eräänlainen lupaus osaamisesta ja saa pelaajan vaikuttamaan kiinnostavalta, jota tulla katsomaan.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Näkisin itse että EHT on hyvä asia ja että pelaajat saa sinne kutsuja, mutta ei niin että se vääristää kilpailutilannetta liigassa liikaa kun pelataan samaan aikaan. Tilanne on esimerkiksi se etä Kärpissä ja Saipasta ei lähtenyt ketään. Meiltä lähtee 3 pelaajaa pois. Pelataan kuitenkin 6 liigapisteestä samaan aikaan. Voi olla juuri se ratkaiseva määrä mitä menetetään ettei esim. suorana pudotuspelipaikkaan tai menetetään kotietu. Kärpät pelaa sekä JYPiä vastaan että Tapparaa jolta taitaa olla 4 miestä maajoukkuiden mukana. Tämmöinen jo vääristää aika paljon voimasuhteita. Jonkinlaiset kiintiöt pitäisi olla jos pelataan pelejä samaan aikaan tai että pelataan edes maksimissaan yksi peli vain samaan aikaan. nyt pelataan kaksi peliä ja pidetään tauot sitten ohjelmassa muuloin... kuten nyt JYP pitää tälläviikolla.
   
 7. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä on kyllä ihan totta. Liiga saisi olla höntsyjen aikaan tauolla, kuten oli ennenkin.
   
 8. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Onhan nämä Euro Höntsy Tourit näin Liigakatsojan silmin melko harmillista, jopa vähän pelottavaa aikaa mahd. loukkaantumisten takia.

  Mutta kolikon toinen puoli on kyllä se että jos (/kun) Suomelan Ana ja Näde palaa takaisin onnistuneen EHTn jälkeen niin maaleja alkaa tulla liukuhihnalta. Etenkin Nättisellä tekisi hyvää saada joku lisäboosti tekemiseen, etenkin maalintekoon.

  Se voi olla tupla tai kuitti (tai sit jotain siltä väliltä)
   
 9. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Toisaalta katsoen, tiivis kaus tarvitsee myös taukoja. Parannellaan kolhuja, kokeillaan treeneissä uutta yms. Ilman kv.
  pelejä olisi aika puuduttavaa tahkoamista seurata pelkästää Liiigaa. Uudet kuviot varmaan virkistää pelaajia, sinne pyrky ja harvat pääsee. Kiekkoa ei pelata vai katsojien miellyttämiseksi, se on melko monimuotoinen business.
   
 10. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eihän tauko ole ongelma. Pelaajien pitää todellakin välillä saada harjoitella, mutta myös palautua. Pidetään vaan pari maajoukkuetaukoa Liiga-kauden aikana. Ongelma minusta on se, jos "maajoukkuetauolla" pelataan Liigaa samaan aikaan ja näin joiltain joukkueilta kupataan kärkiäijiä pois palkkaa maksavan organisaation riveistä. Itse en ymmärrä, enkä pidä tästä yhtään.

  Jokaisella on varmasti myös mielipide siitä, onko 60 matsia runkosarjassa liikaa, sopivasti vai liian vähän.
   
  Viimeksi muokattu: 01.02.2017 klo 18.59
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta semmoistahan esimerkiksi nyt ollaan viettämässä tälläviikolla "omaa maajoukkuetaukoa" keskellä kautta ilman että kukaan on maajoukkueen mukana ja pelataan täysillä sitten kun pelaajat lähtee maajoukkueseen. Nää on näitä järjettömyyksiä liigan ohjelmistossa.
   
 12. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Onneksi huomenna on peli, päästään jaarittelemasta.
  Onnea kuitenkin maajoukkueissa ensi viikolla puurtaville, eihän ne koskaan hukkaan mene, tulee ainakin kokemusta
   
 13. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 14. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Case Suomela ja Turkulainen on ihan Ok.

  Onko Nättinen taas vähän turhankin usein leijonahöntsissä? Onko toinen vai kolmas kerta tällä kaudella ja viime vuonna sama homma. Eikö Marjamäellä ole jo muka käsitystä Joonaksen maajoukkuepotentiaalista?

  Mä voi ihan amatöörinä sanoa Laurille, että kyllä se Joonas vetää hyvin siellä niin kuin aina ennenkin. Jos meinasit rassata kaveria ja JYPiä näillä höntsillä joka vuosi, niin ole hyvä ja kutsu sitten Näde keväällä myös mukaan!

  Jos joku näistä jätkistä loukkaantuu tuolla keikalla, niin jää todella paska maku suuhun.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017 klo 17.42
 15. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eiköhän ne yritä EHT:lläkin ihan menestyä. Parhaat mukaan jne.
   
 16. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Ei EHT:llä ole tarkoitus menestyä vaan katsoa pelaajia ja muodostaa niiden avulla parhaat joukkueet arvokisoihin. Mahdollinen menestys toki plussaa, mutta ei itseisarvo.
   
 17. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Muuten kyllä näin mutta Helsingin turnauksessa on tarkoitus myös menestyä.
   
 18. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Meinasin edioita viestiä ja lisätä tämän, mutta jätin tekemättä, mutta näinhän se asia on.
   
 19. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  JYPin juniorit ketjussa nostin esille suurlupaus Henri Nikkasta, Henri on valittu myös tulevaan neljän maan turnaukseen U16-leijonien kapteeniksi.

  -- >
  http://www.leijonat.fi/maajoukkueet...sa-venajalla-tassa-joukkueen-kapteenisto.html

  Parhaillaan on meneillään JYP - Jokerit a-nuorten kamppailu, jota JYP johtaa 5-2. Nikkanen on antanut tällä hetkellä ottelussa yhden syöttöpisteen, joten 15-vuotiaan Nikkasen tehot a-junioreissa on tällä hetkellä vajaaseen 11-otteluun samaiset 11-pistettä (4+7)
   
 20. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Nättisestä on valitettavasti kuoriutunut tämmöinen Marjamäelle mieluinen EHT-soturi joka näyttää näissä usein esiintyvän.
   
 21. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  No onko tuo ihmekään, mies on monipuolinen ja omaa paljon kokemuksia myös nuorten maajoukkuepeleistä, taistelee lähes joka vuosi MM-edustus paikasta vaikka vielä ei ole lopullisesti napannut.

  Pelaaja on ehkä valmennusjohdolle tuttu, mutta kun näitä pieniä eroja etsitään rajatapaus pelaajista mmkisoja varten, niin valmennus haluaa nähdä niitä pelaajia mahdollisimman paljon ja siksi on todennäköisesti taas mukana.
   
 22. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tavallaan ymmärrän tämän, mutta silti toivoisin määriin tasapuolisuutta näiden rajatapausten kesken.
   
 23. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Lainaus:
  Ei se olekaan ihme, mutta voishan tuonne jotain muitakin lähettää välillä, saman tasoisia pelimanneja löytyy muistakin joukkueista.

  Lainaus:
  Tästä juuri samaa mieltä, toki hyväksi miehelle mutta vähän kohtuutonta jatkuvasti rokottaa JYPpiä. Marjamäki puhuu itse pelaajien "katsastimisesta" esim MTV3:n videolla, mutta ei Nättisen valinnalla ole mitään tekemistä katsastamisen kanssa, kyllä Marjamäki tietää että miten hän pelaa. Se vituttaa että hänet kuitenkin sinne otetaan pelkästään hakemaan tulosta, se ei palvele meitä eikä majua.
   
 24. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Niin missäs se Turkulainen nyt on ja kuinka pitkään?
   
 25. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Alla Keskisuomalaisen koonti JYPin pelaajista maajoukkueissa.
  U20 turnaus päättyy muistaakseni 10.2.17.

  JYPin pelaajat maajoukkueissa tällä viikolla:

  A-maajoukkue:

  Antti Suomela, hyökkääjä
  Joonas Nättinen, hyökkääjä

  U20:

  Roni Allén, puolustaja
  Kristian Falck, puolustaja
  Jerry Turkulainen, hyökkääjä
  Riku Sihvonen, hyökkääjä
  Anton Stråka, hyökkääjä
  Samuli Ratinen, hyökkääjä

  U18:

  ei JYPin pelaajia

  U17:

  Valtteri Kakkonen, puolustaja

  U16:

  Henri Nikkanen, hyökkääjä

  Lähde ksml.fi