Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

JYPiläiset maajoukkueessa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Lampinen, 11.04.2008 klo 00.58.

 1. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Nättinen pokkasi mitalinsa Kalelta. Ja tosiaan onnittelut koko kolmikolle sekä tietysti koko joukkueelle valmennusta ja huoltoa myöten.
   
 2. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  ai että oliko? Itsehän olin ja ainakin escape oli aivan tukossa, narikkajonossa sai olla tunnin siinä puoli kahden maissa, tiskillä sen toisen tunnin ja sisällä ei mahtunut edes liikkumaan. Toki siellä vain yksi puoli auki. Soittivat vielä lisävoimia londonista töihin. Muutenkin tuntui lähes jokaiseen tuttuun törmättyä siellä. Kuulemma freetimessäkin oli paljon porukkaa että sai juomia jonkun aikaa odotella. Muista baareista en tiedä mutta kyllä selkeästi jengille maistui tämä kulta :D
   
 3. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Gloryhunterit liikkeellä Jyväskylän öössa, vähän kuin '09...

  Näytti tuo kulta Veinillekin maistuvan juhlinnan perusteella, vaikkei kisat henkilökohtaisesti lähellekään nappiin menneetkään. Toivottavasti jatkaa kuitenkin Liigassa siitä mihin jäi, Tarkki ei vaan jotenkin enää vakuuta.

  Niku pelasi mielestäni hyvät kisat ainakin omiin odotuksiin nähden. Liigan puolella Nikulla oli vaikeaa ja vähän skeptinen olin riittääkö taso vielä nuorten kisoihin, mutta hyvin näytti riittävän. Nättinenkin kai veti ihan hyvin, ei mikään pistelinko mutta ei varmaan sellaista roolia odotettukaan. Onnea koko kolmikolle!
   
 4. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Puhutko Veinin kohdalla eilisestä vai tämänpäiväisestä juhlinnasta? Itse katselin eilen lähetystä ja vaikutti olevan täysin eri mies kyseessä kuin Kanada-matsin jälkeen. Siellä se hyppi ja lauloi missä muutkin. Tänään en ehtinyt katsoa kuin MG:n esityksen, joten Leijonat on jäänyt kokonaan näkemättä. Juhlien "otteluseurannassa" joku puhui miten Saarela piilovittuili Veinille ja toinen taas puhui miten Veini seisoskeli vain lavan nurkalla eikä juhlat kiinnostanut. Tosiaan, mitään en ole nähnyt, ihan vain otteluseurannan varassa mennään. Tosin melko kriittisesti näihin kommentteihin luotan, sillä Veini nyt saa lokaa niskaansa ihan mitä tahansa mitä tekee. Toivotaan ettei tuo näy mitenkään JYP-paidassa, ja kultamitali auttaa unohtamaan heikot kisat.
   
 5. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  On täysin luonnollista, että epäonnistuneen pelin jälkeen moken mieli on maassa, vaikka voitettiin. Ruotsi -pelissäkin Veini oli jo paljon enempi juhlatuulella voiton jälkeen. Tämän Veini totesi itsekkin jossain haastattelussa, että se Kanada -pelin ilta meni siinä harmitellessa, ennen kuin sai sen nollattua omassa rauhassa.
   
 6. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Osui itselläkin silmään maininta tuosta, että Saarela olisi piilovittuillut Veinille, repesin huolella. Senhän voi tietysti jokainen omassa mielessään kääntää ihan miten haluaa, mutta minusta se oli vain Saarelan läppää Kähköselle, eikä Veini siihen mitenkään liittynyt. Miksi edes olisi? U20 joukkueen menestyksen takana yksi tärkeä syy oli, että kaikki on hyviä kavereita keskenään. Kyseinen juttu meni YLE2:n kultajuhlien lähetykseen, jossa Saarela leikki toimittajaa ja haastatteli lähetykseen eri pelaajia. Ei ole Saarela niin tyhmä, että sellaista edes ajattelisi tekevänsä.

  Itse kanssa mitä lähetyksestä katoin, niin Veini juhli siinä kuin muutkin. Veini oli kuulemma ollut down vain sen pelin jälkeisen illan missä vaihdettiin pois maalilta, seuraavan päivänä oli ollut kuulemma ihan oma itsensä jälleen. Näin jostain jutusta luin, jossa ainakin Nikua ja/tai Nättistä haastateltiin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2016 klo 22.35
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En ihan kaikkia ensimmäisiä otteluita nähnyt, mutta näissä tärkeimissä otteluissa kyllä Niku pelasi mielestäni vähintään kelvollisesti, varsinkin lähtökohtiin nähden. Liigassa kyllä tilanne on hankala nyt kun Erving pelannut liigassa hyvin, lisäksi Pulli palannut sairastuvalta ja vielä Jokinenkin ei myöskään pitkään kai sivussa, Aittolakin on siinä välissä vielä taistelemassa jos pääsee sairastuvalta. Jospa Niku kuitenkin sai itseluottamusta täältä ja löytää rauhan pelaamiseen
   
 8. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eilisestä, eli finaalin jälkeen oli kyllä hyvä meininki myös Veinillä.

  Itselläni on kyllä vahva usko että kisat ei Veinin itseluottamusta horjuta, vaan jatkaa nousuaan Liigan kärkivahtien joukkoon.
   
 9. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Erving taitaa olla pelannut kahdessa ottelussa pienellä peliajalla, kolme ottelua on tilastoissa, mutta avauspelissä pelasiko vain yhden vaihdon? Aika vähän näyttöjä vielä.

  Mitä tulee Aitolaan, ei ole vielä fyysisesti valmis pelaamaan liigassa, varsinkaan hyvin fyysisiä pleijareita. Jokinen menee minun ajatuksissa heittämällä Aitolan ohi, samoin Niku.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2016 klo 22.29
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jep, mutta tiukkaa tuossa tulee olemaan kun kaikki on taas terveitä. Se etu Nikulla toki taitaa olla että pystytään nimeämään pelamaan sekä liigaa että mestistä ikänsä puolesta, joten aika vahvalla myös liigaan varapelaajaksi tammikuun jälkeen. Sitä ennen varmaan testataankin enemmän Aittolaa, Jokista ym.. liigan puolella jos ovat terveitä.
   
 11. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Kyllähän tuo avauspelissä pelasi useamman. Voisiko vika löytyä siitä tässä tapauksessa, että liigan tilastointi prakas tiistaina? Keskimmäistä peliä en noista kolmesta nähnyt, mutta kyllä niitä vaihtoja peleissä 1. ja 3. tuli ihan hyvin, vaikkei nyt mitenkään ruhtinaallisesti.
   
 12. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Minusta Erving oli ensimmäistä kertaa mukana la 26.12.15 JYP - Lukko ottelussa, siinä pelissä ei tainnut pelikaikaa tulla kuin vaihto tai pari ja oli 7.pakin roolissa.

  Kun kuuntelin Harri Laurilan haastattelua Radio Citystä ennen KalPa tai HPK peliä niin Laurila mainitsi Ervingistä jotain tyyliin, että pelasi ensimmäisessä pelissä niin vähän, että liekö meni edes tilastoihin tmv. Tuo osui korvaani siksi, kun ihmettelin itsekkin ensimmäisessä pelissä, että pelasiko Erving niin näkymättömästi, kun en huomannut miestä pelin aikana ollenkaan.

  KalPa pelissä 29.12.15 pelasi mielestäni uransa toisen liigapelin ja siinähän peliaikaa jo tulikin enemmän, kuten myös 5.1.16 HPK pelissä.

  EDIT: Tarkistin vielä liigan tilastoista niin Ervingin peliaika tilastoissa JYP - Lukko ottelussa on 0 minuuttia.
  KalPa - JYP ottelussa 19.01 minuuttia ja HPK - JYP pelissä 0 minuuttia, mutta varmasti sen takia kun tilastopalvelu ei toiminut tuolla kierroksella.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2016 klo 12.30
 13. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Näköhavaintoni perusteella Erving pelasi Lukko-pelissä eka erän viimeisen vaihdon (max 21 sek) mutta se taisi mennä tilastoniiloilta ohi.
   
 14. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Pääaeeköhän Niku mukaan liigapeleihin vaihteeksi?
   
 15. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ilmankos en miestä siinä pelissä havainnut.
   
 16. Korppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ohi meni kai sitten minultakin? Erving ei mielestäni käynyt jäällä ollenkaan tuossa pelissä. Liigan tilastot ovat asiasta samaa mieltä: peliaika 0.00.
   
 17. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Muistan ajatelleeni tuolloin, että uskalsivat laittaa Ervingin vasta 4-0 tilanteessa jäälle. (Laurilaa edellä lainattu lausuma myös vihjaa hänen pelanneen ko. pelissä - luulisi pakkeja peluuttavan tietävän.)
   
 18. Korppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ok. Sitten täytyy sanoa että meni täysin ohi, mutta olet varmaankin oikeassa. Jotenkin tuon missasin. Liekö pelitilanteella 4-0 ollut vaikutusta tarkkaavaisuuteen.
   
 19. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Kalteva ja Nättinen mukana maajoukkuehommissa, kun Leijonat kohtaa Ruotsin ensi viikon torstaina ja lauantaina.

  Nättisen valintaa täytyy jälleen ihmetellä, Ei olisi todellakaan edes JYP-paidasta ensimmäinen, kenet itse valitsisin, puhuttamattakaan koko Liigan mittakaavasta.

  Ex-JYPeistä mukana nopeasti katsottuna ainakin Mäenpää, Louhivaara, Pesonen ja Ilari Filppula.
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kaltevan valinta todella hieno homma, on ehdottomasti sen ansainnut. Jos tätä menoa jatkaa, niin tiedä vaikka mm-kisapaikkakin olisi lähellä.

  Nättisen valinta tosiaan hieman ihmetyttää, lienee valmennusjohdolla hyviä kokemuksia Nättisestä. Eipä silti, Nättinen on kyllä saanut aivan liikaa paskaa niskaansa koko kauden ajan. Ei ole toki ihan toivotulla tavalla pelit menneet, mutta potentiaalia on hirvittävästi ja pieni itseluottamusruiske saattaisi räjäyttää potin.

  J.Nätttinen on muuten ehkäpä koko liigan paras taklausten vastaanottaja. Seuratkaapa tätä, kun seuraavan kerran näette herran pelaamassa. Varmaan useammin taklaaja kaatuu, kuin Nättinen itse.
   
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  On varmaan otteissa ollut jotain joka on mielyttänyt kun Nättinen uudestaan valittu, muuten olisi voinut veikata esimerkiksi Lahtea mukaan, on kuitenkin omassa roolissaan alkanut taas liigassa loistaa.
   
 22. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Nättinen tullee olemaan nelosketjun sentteri hyvän sijoittumisensa ja painavien sekä puhtaiden taklaustensa ansiosta.

  Kaltevan kutsu jos mikä on ansaittu kutsu. Huikeata kautta Vino pelaa enkä minäkään ihmettelisi jos MM-kisoissa keväällä pelaisi.
   
 23. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  Nättinen esiintyi edukseen viimeksi, kun majun mukana oli, joten uusi kutsu ei yllätä.
   
 24. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onhan nuo kutsut leijonapaitaan varmasti tosi mukavia kokemuksia pelaajille, mutta itseäni nuo EHT-turnaukset eivät ole enää vuosiin jaksaneet kiinnostaa. Saatan katsoa Ruotsia vastaan pelattavat pelit, jos on oman jengin pelaajia mukana. MM-kisat on sitten asia erikseen.

  Nuohan on myös seurajoukkueille iso riski, jos vaikkapa esimerkiksi Kalteva loukkaantuisi turnauksessa pahemmin, sitten vituttaisi meitä kaikkia. Kivoja juttuja, mutta tuo loukkaantumispeikko on aina mukana. Aina saan jotain stressata:)
   
 25. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP