Jyp - TPS 7.3

  • 10 945
  • 142

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Re: HN ei halunnut tehdä kohuraporttia

Viestin lähetti flintstone
Kun Tynin suosikkiseura Jyp oli toisena osapuolena ilmeisesti varsinaiseksi sodaksi menneessä pelissä.

Eipä halunnut Tyni tehdä kohuraporttia silloin kun Mikko Peltola murskasi kiekottoman Olli Ahosen leuan pirstaleiksi saaden siitä jopa 2+2. Tällöin voitiin sanoa, että JYPiä sorrettiin, mutta HN ei jaksanut asiasta innostua ja Peltolalle ei tilanteesta tullut mitään jälkiseuraamuksia. Eli ei HN/Tyni mikään JYPin äänitorvi ole. Samaa pääkaupunkimediaa se palvelee, vai onko arvon Sorasella sellainen olo, että JYP saa aivan liian suuren huomion osakseen?

Tonin teko, joka oli sinänsä typerä, ei ansainne lisäsanktioita jos sen suhteuttaa Köpinkin mainitsemaan Schaferin tahalliseen kyynerpääiskuun Angel Nikolovia nassuun kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Hippoksella. Tuloksena aivan sama jäähy minkä Ton nyt sai. Jos Ton saa tästä lisäsanktioita, se on vain ja ainoastaan Helkovaaran näpäytys Mika Saarisen kritiikkiin pelikielloista ja median vallasta siihen. Sellainen toki saattaa tulla, enkä olisi ollenkaan yllättynyt siitä.

Mtv3 kirjoittaa muuten tilanteesta näin: "Ensimmäisen erän lopussa TPS:n puolustaja Pasi Petriläinen kaatoi pahasti Tonin, joka antoi vahingossa löylytyksen Jani Kiviharjulle. Aivan väärälle miehelle Tonin rusikointi ei osunut, sillä Kiviharju naputteli koko erän ajan Tonia mailalla milloin minnekin. Alatalo lähti suihkuun kolmannessa erässä korkeasta mailasta. "
 

hfx3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Detroit, Tps
Re: Kiviharjun kommentti

Tuon kun luin, niin rupes ittelläkin vähän yläpäässä nesteet lämpeneen. Voi herranjestas, mitä puhetta tuo oikein on? "Kun pää ei kestä...", joopa joo, teko oli kyllä typerä ja raukkamainen, mutta kyllä Tono on saanut paljon kestää, ja kaikilta palaa hihat joskus. Tono on kuitenkin vaan ihminen; sellainen ihminen, joka on saanut kestää Kiviharjun ja muitten vastaavien, omanlaisten "kultakuuppien" (kts. päässä olevan nesteen väri), pikkusikaa vuosikaudet. Nyt kyllä lähti viimesetkin sympatiat tältä "ikitaistelijalta". [/B][/QUOTE]


joo se on totta jos ärsytetään ja koukitaan niin kyllä sen saa kostaa.
Schaefer sai epäoikeuden mukaisesti 8 ottelun pelikiellon vaikka hän vain kosti sen että hifk miehet olivat lämmittäneet häntä koko pelin.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Selvä, lätkämaailma on siis täynnä murhan- ja kostonhimoisia kahjoja, ja suurin osa faneista on myös tällaisia. Mm. Teemu Selänteellä paloi useampi kausi sitten hermo änärissä, ja tuloksena oli kosto, joka sai fyysisen muodon kunnon pesäpallo-, tai oikeastaan baseball-iskuna mailan lavalla vastustajan selkään. Kyseinen vastustaja, oisko ollu Toronton Mironov, loukkaantui tilanteessa, ja oli ainakin jonkun aikaa pois kehistä. Mielialalääkkeetkö käyttöön?

Myönnän, että ensimmäinen viesti on kirjoitettu pulssin ollessa aika korkealla. Tonin tekoa sinänsä en puolustele, mutta ymmärrän taustat. Jokaisella voi joskus palaa hihat, ja tämä pätee myös kiekkokaukalossa. Harmillistahan se toki on.
Välillä tulee myös katsottua asioita hieman liikaa tietynväristen lasien läpi. Niin siinä tuntuu vain käyvän, vaikka sitä pitäisi yrittää olla mahdollisimman objektiivinen, varsinkin näissä asioissa.

Lalli Partinen sai aikoinaan pelikiellon, kun Arto Jokinen, tosi kiero pelaaja sinänsä, ärsytti Lallin siihen asti, että vintti pimeni täysin. Partinen ei edes muistanut tapahtuneesta myöhemmin mitään. Hän ei päässyt Jokiseen käsiksi, mutta löi matkallaan koppiin Jokisen joukkueen (KooVee) huoltajaa, ja joutui raastupaan, ja sai tästä sakot ja pelikieltoa.
Lallihan kärsi oman kovan pelityylinsä takia, kun häntä sai ottaa riskimmin kun muita. "Se kävi hermojen päälle, kun jokainen sai tökkiä meikäläistä mielen määrin", hän kertoo. Lalli on muuten kuulemma kaukalon ulkopuolella "sävyisä kuin saimaannorppa".

Mitä tästä opimme? Ei kai ihmisiä voi tuomita yhden teon perusteella, tuollaisia näyttää sattuvan. Sikatemppu se oli Tonilta, ei siitä mihinkään pääse, ja sen voin hyvinkin myöntää. Mutta haluaako joku puolustella Kiviharjun pelityyliä? Se nyt ei sinänsä tähän liity, mutta ei oikein voi sanoa, että Stouni "sai sitä, mitä tilasi".
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kohuraporteista

Niitä kohuraportteja ei tule kuin silloin kun jompikumpi helsikiläisseura on siinä toisen osapuolena, muualla saa sitten tapahtua ihan mitä vain että niistä pitää kohista tuon taivaallista.

Jälleen kerran tuostakin pelistä olisi voinut tehdä paljon paremmin nuo ulosajoon johtaneet tilanteet valottava raportti, ilman kuitenkaan valmiita tuomioiden jakoja kuten tapahtui tapaus-Levokarin kanssa. Nyt vain raapaistiin vähän pintaa.

Itse olen kyllä sitä mieltä että Petr Ton ansaitsee parin ottelun pelikiellon törkeästä poikittaisesta mailasta niskaan (olkoonkin että Kiviharju ei todellakaan ole itsekään mikään puhdas pulmunen) - ja eikös tuo poikittainen tullut jopa pelin ollessa poikki? Eli tuo 2 ottelua voi olla jopa liian lievä kakku.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Re: Re: Kiviharjun kommentti

Viestin lähetti t4


kommentit senkun paranee!

Hermojen hallinta yksi asia, joka kannattaa opetella ihan normaalissakin elämässä. Mikäli syntyy vielä vuosien henkisiä "patoutumia", kannattaa kiireen vilkkaan hakeutua hoitoon. Ammattiauttajia pitäisi löytyä Jyväskylänkin seudulta. Prozac on kuulemma sellainen lääke, ettei tunnu pahalta vaikka olisi paskat housuissa - kannattaa kokeilla runkosarjan jälkeen...

Sama pätee liian hyvä fysiikka NHL:ään (miksi tuli pois sieltä sitten?) Alataloon, syksyllä huitoi kuin heinämies näpeille (tuli ainakin yksi loukkaantuminen) kun TPS:n peli ei kulkenut. Eilen jatkoi samaa rataa huitomalla naaman auki. Kun ei pää kestä, suosittelen hänellekin hyviksiä.

Aika kohtuutonta haukkua Ton yhden tapauksen perusteella, Ton on samanlainen herrasmiespelaaja kuten Kimmo Rintanen.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Re: Re: Kohuraporteista

Viestin lähetti t4


Erätauollahan tuo tuli...

Se pahentaa asiaa ikävä kyllä :( pahan näköinen se oli, mutta filmaaminen vie pois sympatiat Kiviharjulta, toivottavasti se vaikuttaa myös lisäsanktioihin. Toivottavasti ei tule montaa ottelua. Jyp hyökkäys muuttui heti aika kädettömäksi ilman Tonoa.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Kyllä on jyväkylässä nyt pasmat sekaisin kun lukee tätä ketjua. Aina isot sortaa ja riistää pieniä ja tuomaritkin vielä on isojen puolella. No totta helvatissa se on sillei! Miten muuten luulisitte että TPS keikkuu vuodesta toiseen liigan kärkipaikoilla. Nytkö vasta se on huomattu kun alkoi kauhea itku ja narina?

Laitoin jo tähän ketjuun että aivan varmasti on Kiviharju lämmittänyt Tonia ja saanut Tonin kuumenemaan. No jokainen voi itse pyytää jotain pikkuisen yli 180cm kaveria lyömään poikittaisella mailalla niskaan. Tuskin täällä foorumissakaan on ketään joka ei kaatuisi kyseisestä tilanteesta. ja aivan varmasti niskaa jomottaa seuraavana päivänä. niin varmasti tekee Kiviharjullakin, mutta mies tietää mitä C rinnassa tarkoittaa ja oli valmis jatkamaan peliä.
Tonille voi tulla pelikieltoakin ja tilannetta ei helpoita se että peli oli jo poikki pidemmän aikaa. jos tapahtuma olisi sattunut pelin tiimellyksessä niin voi olla ettei asiaa enää SM-liigassa käsiteltäisi. Toki voi olla ettei pelikieltoa tule ja varmaan silloin jyväkylän suunnalla huokaistaan helpotuksesta.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Se että Kiviharju kilvoittelee varmasti tälläkin kaudella siitä liigan v*ttumaisimman miehen tittelistä ei oikeuta Ton:n tempaukseen.
Se on aivan eri asia kuinka paljon kukin säälii Kiviharjua ja Uotia on jokaisen oma asia, mutta ei vähennä Ton:n sikamaista temppua.
Meillä jokaisella on varmasti joku "musta-lista" pelaajista takaraivossa joiden loukkaantuminen ei säälitä ollenkaan vaan ollaan enemmän tai vähemmän vahingoniloisia.
Jos minä olisin jonkun muun seuran kuin TPS:n kannattaja tuskimpa jaksaisi kiinostaa mitenköhän Kiviharjun kävi eikä yhtään haittasi jos Ton jää ilman rangaistusta.

Mutta edes innokkaimmat JYP-fanit eivät voi kieltää fajtoja:
Kiviharju oli ennen tapahtumaa Ton:n lähellä. Todennäköisesti provosoi sääntöjen ja tuomareiden asettamien valvomissa puitteissa jollain tavalla ennen tapahtumaa, joko välittömästi ennen tai sitten se tapahtui jo aikaisemmin==>ei rangaistava teko
Ton löi tämän seurauksena peliajan jälkeen poikittaisella mailalla päähän/niskaan ==> rangaistava teko.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Varmasti sattui ja on vähintään 5+pelirangaistuksen arvoinen ja ehkä pelikiellonkin, mutta jos kaverilla ei pidä jalat ja kuitenkin pelaa 18 minuutin kuluttua täysillä ja tekee vielä maalinkin epäilyttää, tuntien Kiviharjun tyylin pelata pikkusikaa ja kalastella jäähyjä.

Suunsoittajia on ollut maailman sivu, Jypissäkin useita ei sen puoleen olla puhtoisempia. Jypin Tero Lehikoinen teki yhden kauden aikana enemmän jäynää, mussutti ja sikaili kuin Kiviharju koko uransa aikana.

Se on sitten eri asia, pitääkö kyseiset pelaajat nosta jalustalle ja meneekö raja jäähyjen kalastelussa ja filmaamisessa. Kuitenkin rikkovat pelaajat ovat arvokkaita joukkueelle.
 

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Olipahan muuten yleisöön menevä matsi eilen. Kyllä muuten näytti Jyssy et mistä on Jyväskylän miehet tehty. Kun kerran tappelu alko niin Jyri anto mennä. Sata-nolla.:)
Harmittamaan jäi Tonon kohtalo. Hieman outoa, ei kyllä Tonoakaan aivan kiltisti kohdeltu matsin aikana. No, ensimmäisen erön aikana. Ja lähinnä jäi harmittamaan Tepsin pelaajien ammattitaidottomuus, pienikin niitti niin pelaaja itkee jään pinnassa. Aivan onnetonta. Jääkiekkoon kuuluu taklaukset, eikä niitä voi kukaan välttää (muistellaanpa vaikka Chris Prongeria). Tepsi ehkä sitten on tottunut kovaan liikkeeseen, ettei niitä taklauksia tartte ottaa vastaan. Vaan eilen piti ja sitten itkettiin ja mussutettiin tuomareille. Täysin käsittämätöntä.

Mutta no. Tärkee piste pudotuspeliviivan alle. Kelpaa tuokin. Erittäin mainiosti.
 

breakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
hyvä martinen, go! hienoa martinen. nyt nähtiin kuinka tps:n kova poika (omasta mielestään) tuocco sai turpaan ja kunnolla.
tuocco uskalsi tapella kun luuli saaneensa junnusta helpon vastustajan ja näin ollen mainetta kovanapoikana. mutta saikin turpaan ja vielä junnulta. no, mutta tappeli sentään, siitä pisteet. mutta missä oli kova poika tuocco, kun vopat halusi tapella? lähti pelästyneenä karkuun ja heittäytyi polvilleen tuomarin viereen. viime vuonna sama juttu nielikäisen kanssa "en ole tullut tänne tappelee"...
no, jyppi näytti että siltä löytyy taistelu(ja tappelu) tahtoa pleijereihin. tätä tahtoa ei ole ifkillä ollut koko kauden aikana kuin pari kertaa. tosin ja:n otteluraportissa lukee että sm-liiga tarvitsee kiviharjun tapisia pelaajia(ja kirjoittana jyp fani?). miksi?miksi liiga tarvitsisi sikailevia,tökkiviä pelkureita, jotka haasteen saatuaan lähtevät karkuun tai kohdatessaan samanlaista peliä kuin itse pelaa vastustajalta on ensimmaisenä itkemässä tuomareille. tonin teko näytti törkeältä, mutta kohde oli oikea. parempi olisi kuitenkin ollut jos olisi kostettu reilusti nyrkeillä niinkuin marttinen teki.
ps. marttinen muuten pääsi iltalehden tähtikentälliseen, vaikka pelasikin vain vajaan erän. iltalehtikin siis arvosti martiisen reilua tappelua.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Hokiexpert
Täytyy kyllä ihmetellä sitä kun "stonea" lyödään niskaan poikittaisella niin miten mies kannetaan pukusuojiin toista jalkaa valittaen, ehdotan Kiviharjulle liigalta 2-5 ottelua Fair-play palkintoa katsomossa.

Niinpä. Häntä lydään poikittaisella niskaan, niin mies raahataan pukusuojiin niinkuin hänellä ei olisi jalkoja. Onko hänellä jalat päässä? Hmm... Niin, ja todella typerältä touhulta tuo kuulostaa, jos paikkaansa pitää, että TPS:n valmentaja näytellyt "Alas, alas!" merkkejä Kiviharjulle. No, Tonon teko oli kyllä törkeä, mutta tuo se vasta esitystä on, että muka jalat eivät kantaneet.

Ja peli karkasi tuomarien hallinnasta ihan täysin. TPS:ltä jäi jäähyjä viheltämättä aimo kasa. Muuten, eikös Petriläiselle pitänyt tulla 2+2min siitä Tonon tekoa edeltävästä tilanteesta (josta Ton kävi kostamassa, tosin väärälle miehelle)? No, mielestäni hän ei jäähyllä ollut kuin 2min(?). Mutta mutta... Mitäs sitten Kulonen siellä jäähyllä teki? Tai siis Kulonen ja Vostrak...?
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Mustavalkoinen
Peliä näkemättä, mutta tilastoja katsellen niin Vostrak sai kakkosen ja Kulonen ilmeisesti istui Tonin vitosta. Siis ajassa 20.00.

Tuohon liittyen aika huvittava tilanne oli, kun Chlubna näemmä halusi väkisin mennä jäähyboxiin 3. erän alussa, vaikka Vostrakhan sinne sitten tuomioiden mukaan kuului.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Hypodermic

Muuten, eikös Petriläiselle pitänyt tulla 2+2min siitä Tonon tekoa edeltävästä tilanteesta (josta Ton kävi kostamassa, tosin väärälle miehelle)? No, mielestäni hän ei jäähyllä ollut kuin 2min(?). Mutta mutta... Mitäs sitten Kulonen siellä jäähyllä teki? Tai siis Kulonen ja Vostrak...?

Sehän tässä taas huvittaakin että ennen koko kahakkaa Petriläiselle ei ollut tulossa minkäänlaista rangaistusta tapahtuneesta. Kun kahinaa oli taas selvitelty noudettiin Passokin boksiin. Toisen erän alussa oli tuomareilla kyllä nuppi aivan sekaisin: kahteen kertaan aitioon raahattiin Chlubnaa (joka ei edes ollut kentällä tapahtuneen aikoihin), välillä Hauhtosta (ei myöskään kentällä) ja Nikolovia (ei kentällä)...lopulta löytyi Vostrak oikeana (?) miehenä penkille. Kaikki tsekit piti varmastikin tarkistaa....

Ja jos nyt tarkkoja ollaan, ei summeri ollut vielä pärähtänyt kun Tono tuon ruman temppunsa teki. Eiköhän nyt olisi (lukutaitoisten) turkulaistenkin aika ottaa silmä käteen ja lukea paikan päällä olleitten lehtien raportointia. Yhdessäkään lehdessä en ole vielä nähnyt kirjoitusta jossa ei allekirjoitettaisi väitteitä Kiviharjun liioitellusta "tuskailusta". Omalta osaltani lopetan keskustelun tähän kommenttiiin: Tonin teko ja Kiviharjun kommentit ja näyttelyt olivat toimintaa typerimmästä päästä.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Laitetaan nyt vähän selvitystä, kun tuntuu olevan epäselvää. Ton sai ottelurangaistuksen, joten yhden ottelun pelikielto tulee automaattisesti. Jos Ton taas saa lisäsanktiota, niin siitä tiedotettaneen tänään.

-ipa rules
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hermojen hallinta yksi asia, joka kannattaa opetella ihan normaalissakin elämässä. Mikäli syntyy vielä vuosien henkisiä "patoutumia", kannattaa kiireen vilkkaan hakeutua hoitoon. Ammattiauttajia pitäisi löytyä Jyväskylänkin seudulta. Prozac on kuulemma sellainen lääke, ettei tunnu pahalta vaikka olisi paskat housuissa - kannattaa kokeilla runkosarjan jälkeen...


Ja Turussahan tämä tiedetään... :D :D :D :eek:
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viimeistään tämän ketjun jälkeen, käyn ostamassa Campus Datasta hihamerkin, jossa on kartta ja tarkasti merkitty paikka rannikolla.

Sisältää tekstin, Turku, Suomen *erse :D :eek: :D
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Eikai Toninkaan hermot loputtomiin kestä, jatkuvasti joutuu kestämään Kiviharjujen ja kumppaneiden tökkimistä ja roikkumista. Monta vuotta on niin ollut, kai jossain vaiheessa hermot menee. En väitä että teko oli oikeutettu.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Pelikieltoja napsahteli

Joopa joo, eli Marttinen ja Tuokko saivat molemmat sen tavallisen, eli yhen pelin pannaa.

Tonolle tipahti kolmen ottelun pelikielto. Ihan ok sinänsä, sikatemppuhan se oli. JYPille tosi kova isku, Ton pelaa runkosarjapeleistä ainoastaan viimeisen, kotiottelun Kärppiä vastaan. Onkohan se Tonin viimeinen matsi JYP-paidassa? Saa nähä, mutta nyt ei hyvältä näytä :(
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Löytyykö kellään videoklippejä kyseisistä tapahtumista?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kiviharju saisi kuunnella Yölinnun kappaleen. "Sitä saa mitä tilaa".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös