JYP - Tappara la 12.3.2005

  • 39 926
  • 247
Tila
Viestiketju on suljettu.

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Vaikuttaa erittäin värikkäältä ja kuumalta peliltä. Joko tänään nähdään kun Shelley latoo miehiä lasarettiin ?
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti kaizu
Haluatko tarkistaa aamuista mielipidettäsi ??

En. Olen nähnyt Raycroftilta useamman loistavan ottelun. Pari keskinkertaista enkä yhtään huonoa. En tiedä voiko Reiskaa noista syyttää. Tuskin ainakaan hirveästi, kun vaihdettiin vasta neljännen jälkeen ja aikalisäkin käytettiin ennen. Tässä vahvuus on kuitenkin tullut esiin, kun Lehto on laitettu kentälle ja torjunut käsittääkseni hyvin. Jos Wallinheimo vuotaa, niin en usko kyllä Nikkilän rutiinin riittävyyteen.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Viestin lähetti Ponto
Niin lisäyksenä vielä, että D.W oli potkaissut POLVELLA pelaajaa päähän.

Tynin tietojen mukaan ovikello kertoo rangaistuksen syyn vasta pelin jälkeen. Mitähän hittoa tuokin meinaa. Meinaako se livahtaa ensin himaan, jottei tulisi ongelmia.

Pudotuspeliksi aika paljon maaleja...
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP:lle voitto lukemin 6-4. Etten sanoisi värikkäiden vaiheiden jälkeen. Uskomattoman kova alku 4-0 ja 5-0 jälkeen nukahdus ja Tappara pääsi peliin mukaan. Noh, voitto kumminkin tuli ja se on tärkeintä.
 

Jack Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Radiosta kuunneltuna aika kummallinen peli, jota ei oikeastaan osaa muuten kommentoida kuin että voitot on 1-0 ja se kai se tässä nyt on tärkeintä!

Westcott on jotain sikaillut, mutta tästäkin tulee varmaan pian tarkempaa tietoa. Maanantaina jatkuu,tuskin tulee ihan samanlainen ottelu. 10 maalia on paljon kun ajattelee , että pelataan pudotuspelejä, mutta jatkossa varmasti tarkempaa.

No tästä on hyvä jatkaa, vaikka sitten ilman Westcottiakin.

Tämä radiosta Jypin pelaajan suusta kuultuna:
Puistola tökkänny silmään Westcottia, josta Duwie kostanut.
En halua mitenkään puolustella Duwieta, mutta kyllä Puistolallekin sitten jotain sanktiota tilanteesta kuuluisi
 
Viimeksi muokattu:

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Hytönen kertoili haastattelussa, että Puistola oli tökännyt Wescottia mailalla silmään, jonka jälkeen DW oli kostanut.

Paska maku jää kyllä tuosta suuhun, koska DW joutuu huilaamaan seuraavan pelin. Lisärangaistuksia tuskin tulee, kun tuosta varmaan löytyy kuvamateriaalia, josta tuo tilanne voidaan todeta.
 

RockTheRink

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Voitto kotiiin!! 6-4!!

Odotan mielenkiinnolla mitäs siellä on tapahtunut erätauolle mennessä. Jos se pitää paikkaansa mitä täällä on kerrottu, tuomitsen teon täysin. Silti olisi kiva tietää miten Duvieta on provosoitu, sanansäilällä vai puutavaralla?

Oli miten oli, tärkeä mies sivussa maanantaina. Sota ei silti yhtä miestä kaipaa, muutkin esiintyivät tänään hyvin.
Varsinainen hurlumhei-peli, selvästi kummassakin leirissä lataus oli liian suuri. JYPillä lataus purkautui onneksi hyvällä tavalla eka erässä. Vielä kun opittaisiin pelaamaan johto-asemassa, se kun on tärkeimpiä asioita pleijareissa.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Ihmeellinen eka matsi..

Oli erikoinen avausottelu. JYP karkaa heti ensimmäisessä erässä 4-0 johtoon ja Westcott pelaa erittäin hyvin 2+0. Toisessa erässä JYP löysää 5-0 tilanteessa ja Tappara pääsee otteluun mukaan, toisen erän jälkeen 5-3.
Sitten alkaa Westcottin hölmöily 5+20 pukukoppiin menossa ja OR päälle, huilaa maanantaisen matsin, joka on JYPille huono homma.
Wallinheimo 31 torjuntaa, Tapparan maalivahdeilta surkea päivä, Raycroft 7 torjuntaa/4 maalia, Lehto 10/2! JYP aloitti ottelun erittäin hyvin ja matsi oli selvää jo avauserän jälkeen.
Seuraavasta pelistä tulee mielenkiintoinen, sillä Tappara ei kestä noin surkeaa avauserää ja maalivahtipeliä. JYPille tuottaa ongelmia vieraspelit ja Westcottin poissaolo.
Kuitenkin tärkeä kotivoitto JYPille ja hyvä niin, maanantaina jatketaan
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Hieno juttu, että Jyp voitti.

Seuraavasta pelistä tuskin tulee ihan yhtä runsasmaalista. Tapparalla varmaankin Lehto maalissa seuraavassa koitoksessa.

Radion selostaja kehui kovasti Hytöstä hänen peliesityksistään ja radiosta kuultuna pelasikin hyvin, myös Shelley teki kovasti töitä ja pelasi ilmeisen pirteästi.

Wallinheimolle kuulemma pari vetoa seläntaakse ilman sensuurempaa maskia.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
KYLLÄ!

Tulos kelpaa hyvin, radiosta kuultuna oli jännäpaska tulla housuun kun Duvie kohelsi itsensä suihkuun toisen erän lopussa, kieltämättä siinä vaiheessa kävi mielessä että eihän tässä nyt voi käydä näin. Eikä sitten käynytkään. Joo, ekan erän pommitus oli melkolailla orgasmia lähellä oleva kokemus, tosin ihan vaan sellaista omin käsin aiheutettua, kerta kaikkisen hauskaa oli kuunnella. Toisessa erässä ei sitten 5-0-maalin jälkeen ilmeisesti pää kestänyt koko porukalla pelata selkeässä johtoasemassa ja Tappara käytti tilaisuuden hyväkseen ja nousi peliin mukaan, mikä sinällään on ihan hatunnoston arvoinen saavutus, oppitunti siitä että ei sitä toivottoman tuntuisessakaan tilanteessa kannata lopettaa pelaamista, mitä tahansa voi tapahtua. Kolmannessa erässä Jaskan 6-3-osuma toi sitten sellaisen varmuuden tunteen että kyllä tämä hoituu voitokkaasti, ja loppu ilmeisesti maltettiinkin pelata fiksusti eikä lähdetty hyvänolontunteen riivaamaksi. Tästä on hyvä lähteä maanantain peliin, siinä tuskin tulee ihan noin paljon maaleja, kumpikin pyrkii varmasti terävöittämään puolustuspelaamistaan.

Uhlbäck osoitti jälleen arvonsa, 2+0 on ihan kelpo näyte kaverin tärkeydestä joukkueelle. Vain hieman Pasi Puistolaa keskinkertaisempi Duvie Westcott oli mukana sekä hyvässä ja pahassa, pari tehtyä maalia ja ottelurangaistus, harmi että jää seuraava peli väliin, olisi ollut tärkeä pelaaja siinäkin kamppailussa. Jari Jääskeläisen tehot miellyttävät myös, osoitti taas että play offeissa tehoja kertyy monesti sellaisille pelaajille jotka eivät välttämättä runkosarjassa tilastojen kärjessä juhli. Muutenkin radiosta kuultuna Hytösen ketju vaikutti olevan ihan hyvässä liekissä.

Hytönen muuten kertoi haastattelussa pelin jälkeen että JYPin näkemys Westcott-tapauksesta on että Tapparan pelaaja olisi tökkinyt mailan päällä Westcottia josta seurasi hermojen meneminen. Tämähän ei tietysti mitenkään oikeuta Westcottin kostoiskua, mutta luulisi että siinä on jotain muutakin tapahtunut jo aiemmin, tuskin Duvie sentään mitään päällekarkausta huvikseen suorittaisi.

Maanantaina sarja poikki.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ainakin mitä noita maaleja tuossa tulosruudussa kolme näki, niin aika vapaasti saivat Jypin pelaajat veivailla sisään kiekot. Maalinedustapeli siis ainakin ollut lepsua kuin myös merkkaus.
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Viestin lähetti mtmela
Tämähän on mahtavaa draamaa, ensin JYP johtaa 5-0, Tappara tekee 2 ylivoimamaalia ja yhden alivoimamaalin reiluun 5 minuuttiin. Ja ei siinä kaikki, JYPin Westcott hankkii tyhmääkin tyhmemmän ottelurangaistuksen ajassa 40.00. Jos Tappara latoo pelin tasoihin, voittaa ottelun ja menee loppujen lopuksi jatkoon, ehdotan, että Jody Shelleyn seuraavien nyrkkeilytreenien säkkinä toimii Duvie-Uuvie.

Heh, pelin ulkopuoliset asiat ovat sivuseikkoja . Pääasia sanan varsinaisessa merkityksessä tässä tapauksessa että Jyp voitti. Kyllä näitä aina sattuu ja tapahtuu , ja joka kerta niitä ihmetellään yhtä paljon.
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tärkeintähän tässä oli voitto, ei se kuinka se tuli. Harmittaa tuo Westcottin or, mies oli todella liekeissä ensimmäiset erät. Ehkä Tampereellakin huomattiin, kuinka kova ukko kyseessä on?

Joka tapauksessa Jaakko näytti, miksi hän on tärkeä mies joukkueelle playoff-vaiheessa. Runkosarjassa ei ehkä aina ihan sitä, mitä toivotaan, mutta kun panos kovenee, niin mies osoittaa kokemuksensa ja taitonsa. Tältä pohjalta ei mikään ihme, että välillä maajoukkuekutsujakin tulee. Muutenkin hienoa tänään, että tehoja jakaantui monille pelaajille. Nostaa varmasti itseluottamusta.
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Viestin lähetti kimbe66
Tärkeintähän tässä oli voitto, ei se kuinka se tuli. Harmittaa tuo Westcottin or, mies oli todella liekeissä ensimmäiset erät. Ehkä Tampereellakin huomattiin, kuinka kova ukko kyseessä on?

Joka tapauksessa Jaakko näytti, miksi hän on tärkeä mies joukkueelle playoff-vaiheessa. Runkosarjassa ei ehkä aina ihan sitä, mitä toivotaan, mutta kun panos kovenee, niin mies osoittaa kokemuksensa ja taitonsa. Tältä pohjalta ei mikään ihme, että välillä maajoukkuekutsujakin tulee. Muutenkin hienoa tänään, että tehoja jakaantui monille pelaajille. Nostaa varmasti itseluottamusta.

Niin toden nimessä , näkeehän sen ettei Jypissä mitään huippu puolistajia liikaa ole . Ja Westcott ei ole ainakaa niitä heikoimpia tässä miehistössä. Mutta se on vain inhimillistä että käämi palaa. Mitähän se Tapparan pelaaja sanoi sille kun se niin suuttui !?

Mutta ei auta itku. Ei se yhdestä miehestä saa olla kiinni. Peli rullaa jos on rullatakseen.



EDIT: Puistola ilmeisesti sitten tökkäsi silmän seutuville mailalla sitä Westcottia niin se kosti.
 
Viimeksi muokattu:

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä maistuu ja silti niin vituttaa!

Töppörä tai tuppura tai mikä tahansa selkeästi JYPiä parempi ryhmä on ottanut uskomatonta kyllä (kirjaimellisesti) turpaansa Hippoksella. Huolimatta siitä, että Tapparalla on huikeasti parempi maalivahtipeli, pakisto täynnä bobbyorreja ja Ville Nieminenkin on uudelleen syntynyt Jeesus! Ehkä tämä ilta riitti näytöksi joillekin Tapparan kannattajille ettei JYP vm.2005 ole vitsi..

Alku oli lähes jumalattoman hyvä! 4-0 eka erän jälkeen ei täydellisesti kuvastanut pelin painopisteitä, sillä kyllä Tapparallakin omat tilaisuutensa oli. Varsinkin erän alku oli lähes yhtä maalia. Ensimmäisessä erässä kiekot kieltämättä pomppivatkin JYPille, mutta kyllä kovasti töitä tehnyt ryhmä tuurinsa ansaitsikin. Pasi Puistolan kanssa lähes samantasoinen Duvie Westcott näytti parasta osaamistaan dominoimalla kenttää täydellisesti.

Toinen erä kaiken muuttaa voi! 5-0 ja kaikki olivat valmiit jo lähtemään kohti Tamperetta -tai ainakin kohti Pub Karjalaa-, mutta sitten iski Hippoksen isäntiin luulotaudin tynkää ja hups heijaa Wallinheimo imuroi yhden sisään Tommi Kovasen hyvällä avustuksella. Kovasen piikki oli tänään pitkä: kolme viimeistä maalia menevät kyllä Pieksämäen Pantterin syyksi ainakin osittain.

Erätauolla kuulopuheiden mukaan sitten rysähti. Itsekin ihmettelin että mitä siellä luukulla oikein arvotaan, ja minulle kerrotun mukaan (KOROSTAN että kyse on vasta epäilystä) Pasi "Maajoukkue" Puistola on lyönyt lavan kärjellä Duvieta silmäkulmaan, joka on auennut. Tästä kimpaantunut Duvie on napannut "Maajoukkuetta" päästä kiinni ja tempaissut polvella otsalohkoon. Mikäli näin on tapahtunut en halua hetkeäkään puolustella Duvien tekoa, mutta provosointi -noinkin selkeä- on ehdottomasti lieventävä asianhaara pelikieltoa määritettäessä. Nimenomaan niin, että myös "Maajoukkue" on saatava pelikieltoa istumaan! Ja tästähän JYP jää voitolle, sillä Tapparan menettäessä riveistään maajoukkuepakin, nauttii JYP onnettoman NHL-puolustajan poissaolosta!!

Kolmas erä oli puolestaan Tapparalta uskomatonta muniinpuhaltelua. Olisin odottanut kopista tulta ja tappuraa täynnä olevaa vierasjoukkuetta, mutta mitä vielä. Saikohan Wallinheimo viittä torjuntaa tuon 5min yv:n aikana???

Ja loppuun vielä pieni häpeän tunnustus: Häpeän olla kotoisin samasta kaupungista kuin Timo Vertala... Noin sain senkin pois kontoltani...

Kiitos hei! Maanantaina peli alkaa taas nolla nollasta...
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"Kato äiti toi setä on juovuksissa"
Näin sanoi yksi ala-aste ikäinen ihminen, kun kävelin pelin jälkeen takki auki kohti kotia.
Eli ensimmäinen erä oli kuin märkä uni: "Jyppi kaatuu meidän luistelevoimaan"
Sen jälkeen valitettavasti hitaat hämäläisetkin tajusivat, että Tappara ei pysty luistelemaan Jypiltä jalkoja alta ja palattiin kunnon fyysiseen vääntöön, mihinkä Jypin ei pitäisi Tapparaa vastaan ryhtyä (koskaan!!!)
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Nopeet kommentit.

Huhhuh mikä peli! 4-0 reilun 10 minuutin jälkeen, ja mieleen tuli vanha fraasi "tää on jo liian helppoa", ja niinhän siinä kävi. 5-0 tilanteessa tuli hyvänolontunne kehiin, ja näin kävi myös jäällä. JYP jäätyi ihan täysin ja Tappara pyöritti kolme maalia lyhyessä ajassa. Tämän lisäksi vielä Westcott teki tauolla mitä teki, ja 5 minuuttia sitten alivoimaa 3. erän alkuun. Siitä kun selvittiin, niin homma olikin siinä.

Westcott oli jäätävän hyvä sen aikaa mitä pelasi. Uhlbäck teki upean maalin jujuttamalla parit vastustajat ja maalivahdin.

Maalivahdit olivat aika surkeita. Raycroft kyllä imuroi pari maalia pahasti, eikä ihme että vaihdettiin pois. Tosin puolustus ei Tapparalla pitänyt yhtään.

Wallinheimo imuroi Tapparan toisen ja kolmannen maalin, helppoja vetoja ilman maskia.

Pääasia on kuitenkin voitto, ääni on käheä ja käsiin sattuu. Tätä lisää!
 

Ollius

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipahan matsi

Kymmenen minuutin jälkeen taululla 4-0, ja eihän siinä voinut katsomossa muuta tehdä, kuin tuulettaa ja ihmetellä, onko tämä edes mahdollista. Toisessa erässä JYP aloittikin sitten puppeloinnin, ja Tappara olikin sitten täysin iskuetäisyydellä, ja jännäkakka alkoi olemaan jo riittävän herkässä.

Kolmannessa erässä Jaakko sitten näytti pelimiehen elkeitä, ja auttoi jännäkakan vetäytymistä, kiitos hänelle siitä, olisihan se ollut aika noloa.

Yksittäisistä pelimiehistä vaikutuksen teki etenkin Jody Shelley. Sellaisia veivejä en olisi uskonut tuolta mieheltä löytyvän, joku taisi löytää kikkanapin äijästä, loistavaa. Ja jälleen kerran, Antti Virtanen, pari namuhassutusta.

Immoselle miinusta Tapparan ensimmäiseen maaliin johtaneesta menetyksestä hyökkäyssinisellä.

Ja Wallinheimolekin pari meni aika helposti, varsinkin ensimmäinen maali, räpsässä reikä?

Mutta eihän sitä voi olla kuin tyytyväinen, voitto kotiin, ja vain sillä on merkitystä. Duwie miettiköön tekosiaan jonkin aikaa, itse en tilannetta nähnyt, mutta tuskimpa se turhaan pihalle lähti.

Mutta missä oli yleisö?! Luulisi tälläisen pelin olevan loppuunmyyty, mutta ei! Ihmettelen asiaa. Tosin kannustusta tuntui lähtevän hieman normaalia runkkissarjapeliä enemmän, hyvä meininki.

Tästä jatketaan maanantaina hyvin mielin, toivotaan Tampereelle paljon yleisöä, että saadaan kunnon meininkiä.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Viestin lähetti moby
Hytönen kertoili haastattelussa, että Puistola oli tökännyt Wescottia mailalla silmään, jonka jälkeen DW oli kostanut.

Paska maku jää kyllä tuosta suuhun, koska DW joutuu huilaamaan seuraavan pelin. Lisärangaistuksia tuskin tulee, kun tuosta varmaan löytyy kuvamateriaalia, josta tuo tilanne voidaan todeta.

Ei näy missään otteluvideoilla, mikä onkin aika selkeää, kun ne kuvataan sieltä keskeltä ylhäältä. Muukkonen päättää raportin ja mahdollisten lausuntojen pohjalta.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Kyllä maistuu ja silti niin vituttaa!

Viestin lähetti Musta87
Töppörä tai tuppura tai mikä tahansa selkeästi JYPiä parempi ryhmä on ottanut uskomatonta kyllä (kirjaimellisesti) turpaansa Hippoksella. Huolimatta siitä, että Tapparalla on huikeasti parempi maalivahtipeli, pakisto täynnä bobbyorreja ja Ville Nieminenkin on uudelleen syntynyt Jeesus! Ehkä tämä ilta riitti näytöksi joillekin Tapparan kannattajille ettei JYP vm.2005 ole vitsi..


Älä ny hyvä mies suutu! Tehän voititte, vai mitä? Puheet on puheita ja pelit on pelejä ja pelit jatkuu maanantaina, eiks? Ja sitten kun Jypin voittosarakkeessa on nummero kaksi, voidaan toivottaa teittille hyvät jatkot Kärppien (tai kuka ikinä sieltä nyt sitten tuleekaan vastaan) kaatoon, mutta siihen asti "let's the game."
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipa tämä peli miten hyvänsä, niin kolmen matsin sarja tästä tulee. Jypin alku oli huima, mutta sitten tuli Tappara. Miten tästä jatkoon, Tappara vie mansen matsin ja viimeinen jatkoajalla jommalle kummalle.

Kun kerran säälipleijarit pitää pelata, tämä on parasta mahdollista mainosta. Onnea ja tsemppiä molemmille.

.... pitääkö veikata............

....

Jyp vie himassaan kolmannessa jatkoerässä. Immonen.
 

Sean #19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti moby
Hytönen kertoili haastattelussa, että Puistola oli tökännyt Wescottia mailalla silmään, jonka jälkeen DW oli kostanut.

Paska maku jää kyllä tuosta suuhun, koska DW joutuu huilaamaan seuraavan pelin. Lisärangaistuksia tuskin tulee, kun tuosta varmaan löytyy kuvamateriaalia, josta tuo tilanne voidaan todeta.

Jaa ei tuu lisärangaistuksia?! Kevään 2001 pleikkareissa Tapparan Alain Cote potkas Lukon pelaajaa ja sai viiden ottelun pelikiellon. Pääsi kentälle vasta finaaleissa. Onnittelut Jypille, mutta tää on vasta 1-0. Mäkinen tarttis saada kentälle, kunnon playoff-rotta.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Kyllä maistuu ja silti niin vituttaa!

Viestin lähetti Musta87
Tästä kimpaantunut Duvie on napannut "Maajoukkuetta" päästä kiinni ja tempaissut polvella otsalohkoon.

Mikäli näin on todellakin käynyt, joku voisi rangaistukseksi käydä pimentämässä Duvien taivaskanavat televisiosta - Thai boxingia on tullut seurattua nyt ihan tarpeeksi.

Toisaalta, itseäni kiinnostaisi hyvinkin paljon nähdä tämä tyrmäys(oletan Puistolan tyrmätyksi Musta87:n selostuksen perusteella). Toivottavasti joku pistää pian videoita nettiin, niin päästään antamaan pisteitä.

Onnittelut Jypille hienosta voitosta!
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Varmasti tulee lisärangaistusta. Itse veikkaan 3-peliä (vaikkakaan en ole nähnyt koko tilannetta, mutta kuulostaa niin rajulta). Eikä se Puistolan mailalla silmään huitaisu tietenkään lievenne Duwien teon vakavuutta, ei mikään teko, ei edes vaikka "maajoukkue pakki" olisi kussut Duwien reisille.

Duwielta menetti tilanteessa täysin kontrollin ja saa varmasti kärsiä siitä. Puistolalle kuuluisi tilanteesta myös rangaisus, mutta minkäs teet jos ei ole kamerat olleet paikalla??

Sinänsähän tämä Duwien potkaisu on JYP:lle hyvinkin kohtalokas ja ukko on paha menetys, mutta JYP ei varmasti tule kaatumaan Duwien takia Tapparalle. Muut nostavat tasoaan puolustuksessa seuraavaan peliin entistä enemmän, esim. herroilla Korhonen, Kovanen ja Huczkowski on varmasti parannettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös