JYP-Lukko 13.1.2004, Hippos

  • 9 544
  • 138

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Lukko on minusta aika selvästi paperilla vahvempi joukkue, tulivoimaa löytyy joka ketjusta, mutta onko se sitä myös kentällä jää tässä vaiheessa arvoituksesi.

Jos meno on sitä luokkaa kuin lauantaina Tepsiä vastaan, ei voittajasta ole epäselvyyttä. Mutta, mutta, ne vieraskenttien kammot...

Näköjään Jyväskyläänkin lähdettiin seitsemällä pakilla eli Niskala saa taas urakoida kahdessa ketjussa, mikä onkin hyvä juttu, jos miehen kondis vaan kestää. Viinanen on ilmeisesti pantu vilttiin miettimään pelinsä parantamista, sillä Lukon kotisivujen mukaan ei häntä sairastuvallekaan ole kirjattu.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti hjalmar
Viinanen on ilmeisesti pantu vilttiin miettimään pelinsä parantamista, sillä Lukon kotisivujen mukaan ei häntä sairastuvallekaan ole kirjattu.

Tästä Viinasesta tuli muuten mieleen vielä, että jostain kuulin huhuja Viinasen muijan olevan viimeisillään raskaana...pukkaakohan sieltä tällä hetkellä uutta peluria maailmaan ja Iiro olisi siis sentakia sivussa...? Kun kerran mitään loukkaantumistakaan ei ole ilmoitettu...
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
joo

Ei se Viinanen nii huonost ol kyl pelaillu, että tarttis kaveria hirveesti herätellä, koska näyttää kentällä menevän kuitenkin hyvällä asenteella. Pisteitä jos ei tule ni sille ei voip muut mittää, tuskin sitä kovin moni roiskimaan lähe vaan summissa??

---paitti kulonen vetäs aina silmät kiinni hirveen lämärin!---
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Okay

Saattaa olla, että tein liian hätäisiä johtopäätöksiä miehen poissaolosta, jos syy on perheenlisäyksen osuminen näille päiville.

Mutta kyllä se Iiro saisi karistaa sen apinankin selästään ja mällätä mummoa yläpesään aika lailla enemmän kuin nyt.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi tuon umpisurkean Tom Laaksosen pitää tulla jälleen kerran tuhoamaan se vähäinenkin viihde, minkä nykyliigasta saisi irti? On todella huolestuttavaa, että tälle nuijalle ei riitä se, että on huono, hänen todellakin pitää jo selvästi vaikuttaa ottelun ratkaisuunkin täysin linjattomilla ja käsittämättömillä puhalluksillaan. Saapa nähdä, onko tänään silmätikkuna JYP vai Lukko.

Niinpä pelin lopputulosta on mahdoton ennustaa, joten katsotaan matsin jälkeen.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
TomTom iskee jälleen

Voi herranen aika! Pitääkö tuon pullamössö pojan olla taas mukana näissä peleissä??!?!?

EEEEIIIIHHH:)

Lopettaisi nyt tänkin uran jo pikku hiljaa... Tai no eihän sitä tiedä mimmonen Mäkelä siittäkin vielä tulee...
 

tiikeri

Jäsen
Laaksonen, Pajunen, Ringbom, Henriksson... mitä sillä väliä kuka näistä hepuista sattuu milloinkin tuomitsemaan. Samanlaisia tuuliviirejä ne on kaikki. Levonen taitaa olla ainoa edes jonkuntasoinen pillipiipari tässä liigassa.

Toki muistissa on täälläkin se surullisen kuuluisa TPS-JYP, jossa Laaksonen varasti shown täydellisesti. Tuskinpa hän kuitenkaan samanlaista sirkusta onnistuu enää pystyttämään tällä kaudella.

Näillä (tuomareilla) mennään ja sillä hyvä. Parempaa ei ole luvassa ja siihen saadaan toistaiseksi tyytyä.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä Viinanen ainakin vielä eilen luisteli aamujäällä omalla paikallaan Normion ja Siivosen välissä, mutta tänä aamuna ei ollut mukana. Eiköhän tässä ole kyse juuri jostain perheenlisäyksestä tai vastaavasta eikä viltittämisestä.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Kylmää vähäsen

Lukko voitti sarja kärjen vasta vähän aikaa sitten ja TomTom päädumarina.Vähän tämä yhtälö kylmää ja jotenkin haisee tasapelille 2-2.Toivotaan tietysti lukon voittoa selvin numeroin ettei jää jossiteltavaa.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ratkaisujen aika...

Lukolla on siis tällä viikolla 3 erittäin tärkeää kamppailua, joissa pelataan sarjataulukossa lähellä olevia joukkueita vastaan. Nämä ovat monestakin syystä tärkeitä
1. Varmistetaan playoffeihin pääsyä.
2. Saadaan henkistä yliotetta säälipleijareissa mahdollisesti vastaan tulevista joukkueista.
3.Voittamalla kaikki saadaan mahdollisuus päästä kuuden parhaan joukkoon.

Tänään on mielestäni vähiten huono paikka tällä viikolla hävitä. Siitä huolimatta Lukko voittaa 1-3. STT 2 maalia, Pohjois-Amerikan pojat 1 maali ja Immosen ketju 1 maali.
 

Lexa

Jäsen
voi...

...rrrkele vai Laaksonen tuomarina. Se tarkoittaa kaksimetristä tuuliviiriä käsi yhtenään pystyssä. Tilannetta ei myöskään lukon osalta helpota yhtään se että Korhonen palaa Jyp:n kokoonpanoon. Olis voinut sekin ...kero olla tämän pelin vielä sairastuvalla. Noh nyt tuo takatukka tekee kuitenkin vähintään 1 (yhden) maalin, toivottavasti ei enempää...
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Elämme kohtalon hetkiä

Tämän illan ottelu näyttää, oliko Hpk-peli todellisen profiilinnoston tai kelkansuunnan käännön paikka ja Jyp nyt alkaisi todenteolla rymistelemään Sm-liigan parempaan kermaan eli sinne kympin joukkoon ja mielellään kahdeksan parhaan tietämille. Toinen vaihtoehto on se, että Lady Fortuna näytti Jypin kannattajille harvinaista herkkua eli Hpk-voitto oli vain silkkaa sattumaa, onnenkantamoinen tappioiden jatkuvassa liukuhihnassa.

Nimittäin jos hieman realistisia ollaan, tai ainakin minun mielipiteeni mukaisia, niin tämän viikon ottelut (tänään Lukko kotona ja Ilves torstaina vieraissa) ratkaisevat paljon Jypin kesäloman alkamisesta tai vähintään uskottavuuden pysymisestä. Voi tietenkin olla, että vaikka tappiot tulisivat tällä viikolla molempia muutaman pykälän edellä olevia joukkueita vastaan, niin siitä huolimatta Jyp voi onnistua haalimaan tarpeeksi pisteitä kympin sakkiin ja näin ansaita sen muutaman lisäpelin.

Mutta en jaksa uskoa, että sijalta kymmenen pelit jatkuvat kovin pitkälle kevättä. Mieluummin rantapallot ja muut kesävarusteet heilahtavat jäälle pikaisten tappioiden jälkeen.

Sen sijaan jos tänään (ja tietenkin myös torstaina) tilille napsahtaa täysi pistesaalis, niin Jypin asema alkaa näyttää paljon paremmalta ja yritys kympin sakkiin paljon uskottavammalta.

Jos taistelu playoffpaikasta repsahtaa jo näin aikaisessa vaiheessa pieniksi todennäköisyyksiksi, niin luulisin yleisön, sen joka seuraa voittavaa joukkuetta, äänestävän jaloillaan Hippoksen pelejä. Toisin sanoen tilanne olisi paha myös taloudelliselta kannalta.

Mutta eipä heitetä vielä hurrikaania kaivoon, vaan kaivetaan pikemminkin se myrskyn mylviminen ja tuulen riepotus avuksi ja avataan Lukko kuin Lukko väkisin sorkkaraudalla tai hienommin yleisavaimella, ehdotan edellämainittua keinoa. Playoffpaikkoja ei ole aivan vielä jaettu.

Tämän yleishöpinän jälkeen veikkaan Jypin voittavan pienen selkä seinää vastaan tilanteessa sellaiset 5-2 Lukon. Ja myöhemmin keväällä jos semiplayoffseissa vastaan tulee, niin tässä alkusoittoa todelliselle Jyp-sävyiselle sinfonialle.

Onneksi Jypillä on kelpo puolustusmiehitys matkassa (lue: Pikkarainen, Hyrkäs ja Kortelainen pois kokoonpanoista, yeah!) ja hyökkääjistöstäkään ei puutu enää kuin kaksi avainpelaajaa. Tämänhetkisellä miehistöllä pitäisi voittaa myös Lukko, huolimatta Rautakorven äkinöistä.

edit: Lukon miehistöstä on se sanottava näin rehellisin silmin, että kolmesta ensimmäisestä ketjusta löytyy kumilaatan katiskaan laittajia. Mutta mitäs heistä, Jyp-hurmos päälle, niin olkoon vaikka Lukko pelkkiä Sundineja täynnä, niin voitto tulee.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Kas, kas.

Lukko tekee av-maalin. Tästä on hyvä jatkaa...
 
Teemu "teukka, stetson" Kesä pisti lukemiksi 0-1 alivoimalla, ilmeisesti Tkczuk pääsi läpi, syötti takaa tulevalle Kesälle, jonka tykki puhui.
Kovin on Ripa hiljainen, ei edes hehkuttanut tuota maalia, totesi vaan, että sinne meni.
 

Globensky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NUFC, Real Madrid
Huikeeta..

0-1! Kauhia pommi T.Kesältä ja vielä alivoimalla! Loistava alku pelille..toivottavasti tämä sekoittaa jypin peliä..

ja 0-2! Nyt näyttää kieltämättä hyvältä, mutta vielä on maileja jäljellä!Ei siis parane nuolaista..
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Mitähän se Tom "kontaktikarate" Laaksonen sieltä videolta löytänee ???

Tilannetta arvioidaan...

Kestäää, kestää...

Eikä maalia.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niskala tekee kauden 15. maalinsa ja on enää maalin päässä Maukan ja Roopen jakamasta ennätyksestä. Niken maali oli samalla Lukon 100. tällä kaudella. Ristokin rupeaa samalla pääsemään vireeseen.

Avauserä ei Riston mukaan ollut mitään mieltä ylentävää katsottavaa, mutta nyt hänen mukaansa Lukon pelissä on jo pikkuisen enemmän järkeä kuin ensimmäisen erän aikana.
 
Joo-o tilanne nyt siis 1-2, JYP:n maalin teki Jarkko Immonen, syöttäjänä ilmeisesti Sami Torkki, ainakin Ripan mielestä tuo maali meni token piikkiin.
Itseluottamusta pitää toki olla, mutta ei liikaa, Niskalalla ja Torkilla sitä tuntuu toisinaan olevan hieman liikaa.
 
Näin, peli päättyi siis 1-3, todella tärkeä voitto!
Lukon tehomiehet tänään Janne Niskala ja Daniel Tkaczuk molemmilla 1+1.
Myös Vehanen pelasi mainion pelin, hienoa!
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todella tärkeä voitto! Ikävä kyllä myös HPK ja Tappara voittivat ottelunsa ja Ilves on jatkoajalla, joten pahimpia kilpakumppaneita ei saatu yhtään kiinni.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä voitto. Se muutos tässä Rautakorven aikana on tapahtunut että nyt Lukko ei juuri näille samantasoisille tai taulukossa alempana oleville joukkueille häviä, toisin kuin Ikan aikana. Ja kun kotona pystytään voittamaan mikä tahansa porukka, niin hyvältä näyttää loppukautta ajatellen. Harmillista tuo tietenkin on että edellä menevät ottivat jokainen pistelisää, mutta paljon on vielä pelejä jäljellä.

Taisi muuten Tähtinen syöttää sen Niskalan tekemän maalin. Se tietää sitä että hänellä on nyt 28 pistettä koossa, mikä on miehen uusi kausiennätys.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kolmannessa erässä JYP:llä ei Rautakorven mukaan yhtään maalipaikkaa. Very Good.
Neljä ylivoimaa ja varmaan yhteensä kolme laukausta. Really Good. On se liian vaikeata kokeilla erikoiskoostumuksia ylivoimassa.
Odotetaan paikalla olevien kommentteja.

Onnittelut Lukolle.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Ratkaisujen aika...

Viestin lähetti bluefox

Tänään on mielestäni vähiten huono paikka tällä viikolla hävitä. Siitä huolimatta Lukko voittaa 1-3. STT 2 maalia, Pohjois-Amerikan pojat 1 maali ja Immosen ketju 1 maali.

Vähän meni ketjut pieleen, mutta tulos oikein ja hyvä niin. Tästä on erittäin hyvä jatkaa. Katsukin tehotkin löytyi sitten hyvässä vaiheessa. Selostuksesta kuunneltuna voi sanoa Immosen olevan melkoinen pelimanni, koska niin usein Ripakin miehen sanoi olevan pahanteossa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Olipa muuten hirveä ottelu. Lukko pelaa älykkäästi vieraissa. Ei se kaunista ole, mutta näköjään tehokasta. Laaksonen oli tänään tutusti paska mutta silti ehkä paras peli tältä sankarilta Hippoksella ikinä.

Ensimmäinen Kettujen maali oli aikamoinen munkki. Noin 5-6 minuuttia pelattu ja ensimmäinen veto Nikkilää kohti uppoaa sisään. Toisen Lukon maalin voi huoletta pistää kahden kaverin piikkiin. Erotuomari Laaksosen ja Petri Virolaisen. Ensin Laaksonen antaa kyseenalaisesta tilanteestä jäähyn Huselle ja juuri ennen maalia Virolainen pelaa miehen pois eikä koske kiekkoon ollenkaan. Niinhän siinä käy että kiekon saa Lukon pelaaja saa kiekon ja laukoo sisään. JYP kaventaa Immosen toimesta mutta heti maalin jälkeen tilanne palautuu "normaaliksi". Lukko pelaa keskialueen sumppua ja molemmat eivät saa kiekkoa vastustajan alueelle. Lukon kolmannessa maalissa Lukon pelaaja pääsee yksin etenemään maalia kohti. Kukaan ei edes yritä estää tätä kaveria. Nikkilä ei voinut tuolle vedolle mitään.

Ottaa pannuun oikein urakalla...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös