JYP-huhut

  • 2 226 682
  • 10 522

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Siis, mikä juttu tuo on että sponsoreille on kerrottu ja ensi viikolla julkaistaan, jos kerran hommat on saatu maaliin niin miksei samantien julkaista tai vähintään ilmoiteta julkisesti että neuvottelut on saatu onnistuneesti maaliin ja ensi viikolla julkaistaan nimi/nimet. Eli eri arvoistetaan joukkueen tukijat sen mukaan onko sponsori ja jos niin kuinka isolla panostuksella, ei mun mielestä hirveen järkevää kun varsinkin nyt koko yhteisö pitäisi saada täysillä seuran tueksi riippumatta siitä kuinka isosti on/on ollut tukemassa. Eikö talven viestintä virheistä ole opittu mitään.

Minä tulkitsisin asiaa siten, että sponsseille annetaan tietoisesti arvoa sponssaamisestaan ja toisaalta, vaikka nyt asiat olisi maalissakin, on luontevaa ja enemmän näkyvyyttä takaavaa järjestää isompi media tapaaminen ja samalla ottaa meidät kannattajat mukaan. Kysehän on siitä medianäkyvyydestä, halutaan saada maksimi näkyvyys niille sponsseille. Antaa aikaa valmistautua julkistukseen niille, jotka sen kautta näkyvyyttä hakee, mutta myös aikatauluttaa julkaistavien läsnä olo mahdollisuus, muutenhan moinen olisi ajan haaskausta järjestää.

Jos ajattelet, että kannattajat eriarvoistetaan suhteessa sponsoreihin, niin voihan sen ajatella toisinkin päin, kannattajia arvostetaan ja juuri siksi halutaan järjestää näyttävä mediatapahtuma koko JYP väelle. Se, ettei vain ilmoiteta, että maalissa on ja kertoillaan myöhemmin, olisi kyllä melkoista epä julkisuuden hallintaa, koska tonkimistahan tuo vain synnyttäisi ilman sitä näkyvyyttä JYPin kanssa näkyvien ansaitsemaa hyötyä asiasta.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvin todennäköisesti hän ei ole Jypin seuraava valmentaja. Ei tämä varmaan ihan niin mene, että tyyppi, jolla ei ole mitään yhteyksiä Jypiin tulee valituksi muutamassa päivässä, kun on ensin ilmoittautunut lehdessä.
Viitanen & Seppänen: Hold my beer...
 

JTM

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pohditaas vielä tälläistä.
JOS Tobias Johansson on uusi päävalmentaja niin voisiko hänen nykyinen apuvalmentaja, Dallasin scoutti ja entinen HV71:sen pelaajapomo olla sitten se meidän UTJ?

Tätä ihan samaa asiaa pohdin tänään.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Colorado Avalanche #8 #32 #91 #96

Liitteet

  • Screenshot_2024-04-04-20-08-37-43_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    Screenshot_2024-04-04-20-08-37-43_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    362,4 KB · kertaa luettu: 169

Nepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liikunnan Riemu
Huhuketju pitkästä aikaa aktiivinen, kaikenlaisia nimiä heitelty ilmoille, mutta eiköhän tässä naiset ja herrat käy sillain, että meidän "ruotsalainen" päävalmentaja on Thomas Hämälssön.

Kuka ikinä sitten lieneekään seuraava päävalmentaja, oli hän sitten suomalainen tai ruotsalainen, on hänellä suuri urakka edessä ja toivottavasti saa työrauhan. Sama koskee oikeastaan seuraavaa urheilutoimenjohtajaa.

Pohditaas vielä tälläistä.
JOS Tobias Johansson on uusi päävalmentaja niin voisiko hänen nykyinen apuvalmentaja, Dallasin scoutti ja entinen HV71:sen pelaajapomo olla sitten se meidän UTJ?

Tässä olisi oikeasti kaveri jolta löytyisi varmasti verkostoja monesta suunnasta ja kunnioitusta pelaaja-agenttien keskuudessa toisin kuin Viitanen. Olisi liian hyvä rekry ollakseen totta, kun JYPistä on kyse.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Olisiko joku innokas tiivistämään tai tarkentamaan vähän millaisia herroja nämä nimeltä mainitut ruotsalaisvalmentajat ovat? Oma tietämykseni rajoittuu lähinnä EP-sivuun, joka ei ihan hirveästi kerro mitään tilastoja kummempaa.

Ilmeisesti huhuissa pyörii nyt ainakin Tobias Johansson ja Joakim Fagervall. Ensiksi mainittu on Norjan maajoukkuevalmentaja, ja toinen on suomea puhuva sekä Liigassa valmentamisesta kiinnostunut. Ja jollain oli Hämäläis-Tommin kanssa yhteistä historiaa vuosien takaa.
 
Suosikkijoukkue
Jyp HT
Tällä hetkellä JYPin yllä leijuu pelkkiä kysymyksiä ja epäilyjä, eikä ainuttakaan vastausta.
Kts. kuva

Tämä ei ole oma huhu, tuli vastaan tuolla toisaalla, mutta sellaista huhuttiin, että sponsoreille olisi kerrottu valmentajasta ja julkaistaisiin ens viikolla ja valmentaja olisi ruotsalainen
Kuten @Nepi ehti aiemmin todeta, "ruotsalainen" päävalmentaja on Thomas Hämälssön" kun Köki Teemu Selänteen jenkkipassista innostuttuaan haki Ruotsin passin.

Ihan samaa olen kuullut että sponsoreille olisi lähtenyt viestiä että päävalmentaja olisi nyt lukittuna.
Lukittuna tarkoittaa mitä? Että Jyp on tehnyt valinnan? Sopimustarjouksen? Sopimus on hyväksytty suullisesti? Sopimus on allekirjoitettu? Sopimuksessa on "ulkomaanoptio" kuten parissa aiemmassa rekryssä?

Sitten kun ukko ilmestyy tiedotustilaisuuteen, niin on olen tasolla "hyvä, ehkä tämä toteutuu". Jos hän vielä valmentaa kesällä ja tulee eka peliin, niin sitten uskon, että hän on Jypin ensi kauden valmentaja. Kesälläkin on heppuja vaihtunut eri syistä.
 

Liitteet

  • vappuvisa.jpg
    vappuvisa.jpg
    19 KB · kertaa luettu: 126

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Olisiko joku innokas tiivistämään tai tarkentamaan vähän millaisia herroja nämä nimeltä mainitut ruotsalaisvalmentajat ovat?
Voin vastata lyhyesti vain Johanssonin osalta. Olen kuunnellut Johanssonin näkemyksiä muutamasta valmentajapodista (alla) ja ehkä ensimmäinen ajatus oli, että on ainakin intohimoinen ote kiekkoon ja oppimiseen. Hakee ja vaatii kiekollista pelityyliä.

Jäi kuva, että hän on vahvasti pelipaikattoman jääkiekon (joku pillastuu tästä) kannalla ja herra taisi päätyä tämän vuoksi omalle omalle tutkalle, kun yritin ymmärtää mistä termissä on kyse.

Keskustelua on parin tunnin edestä, joten ihan tarkka referointi ei näin parin kuukauden päästä enää onnistu. Täytyy uusia rupeama, jos hän tänne päätyy.


 
Viimeksi muokattu:

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Jotenkin minä en näe edes järkevänä ratkaisuna että "UTJ" olisi ulkomaalainen esim esille tullut ruotsalainen.
Ainoa positiivinen asia siinä olisi että hänellä olisi ehkä verkostot ulkomaille hyvät, mutta Kumminkin joukkue kerätään suomalaisista, en myöskään usko että kyseinen henkilö muuttaisi suomeen/jyväskylään pysyvästi. Mikä on kyllä elinehto rakentaa liigajoukkuetta. Ne 3-5 ulkomaalaista pelaaja pitää suomalaisenkin utj.n löytää.

Karmaiseva ajatus olisi jos JYPn pelipaitaa kantaisi kymmenkunta ruotsalaista avauskokoonpanossa vaikka millaisia pelimanneja olisivatkin, höystettynä muutamalla muulla ulkomaalaisella, Sitten lopussa joukkueessa olisi 2-3 jäähdyttelijä jyppiläistä, sekä pakkopullana pari omaa junnua. Saman tien joukkue voisi muuttaa pietarsaareen tai ahvenanmaalle.

Kyllä JYPn pitää olla suomalainen joukkue, myös vahva jyväskyläläisyys pohjana, ei välttämättä ihan Jukka Seppäsen visiota määrällisesti.
JYP kumminkin tulee olemaan jatkossakin korkeintaan keskikastin tasoisella pelaajabudjetilla liikenteessä. ja ylipäätään koko budjettineen sillä tasolla, että UTJ on "pienipalkkainen" suomalainen alan harrastaja jota ehkä tekee jonkun toisen toimen sivussa kuten Holtarikin aikoinaan.
Jos ylipäätään tutkiin joukkueiden kasaajia, millä tittelillä ne sitten kulkevatkin, kyllä suurimmalta osalta löytyy kyseisen seuran vahva tausta pelaajana tai muuna henkilönä. Myös se että on pikkuhiljaa toimessaan harjaantunut toiset enemmän ja toiset vähemmän.

Kyseisiä henkilöitä tuskin on edes montaa jolla olisi CV.ssä vahvaa kokemusta, kyseisestä hommasta saati että olisi ns vahvaa näyttöä. Pelaaja ja valmentaja voidaan "kaapata kilpailijoilta" mutta noiden joukkueen rakentajien loikkaukset toiseen seuraan on aika harvassa.


Joten aika suuri yllätys on se, jos JYPn tulevalla UTJ.llä ei ole JYP taustaa ennestään, tai muuten helvetin suurta hurrikaani sydäntä. Olen myös yllättynyt jos kyseisellä henkilöllä olisi entisyyttä esim liiga joukkueen rakentamisesta.

Joku innokkaampi voi tutkia vaikka muiden joukkueiden joukkueen rakentajien työhistoriaaa. ennen kyseiseen tehtävään valintaansa.
Tai vaikka tällä hetkellä virkaansa hoitavia, ketä esim ovat. Itselle tulee nopesti mieleen että aika moni on saman seuran ex pelaaja.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Huhuketju pitkästä aikaa aktiivinen, kaikenlaisia nimiä heitelty ilmoille, mutta eiköhän tässä naiset ja herrat käy sillain, että meidän "ruotsalainen" päävalmentaja on Thomas Hämälssön.

En tiedä miksi tämä oli niin hauska mutta nauratti ihan ääneen. Varmaan siksi että ihan vakavissani luin ja kesti se 0.5 sekuntia liian kauan tajuta kenestä on kyse.
 
Suosikkijoukkue
Jyp HT
Suomalaiset tekee maailman onnellisimmiksi kansaksi se, että olemme oppineet nauramaan kohtaloillemme.
Kun oikein vituttaa, niin naurattaa.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Olikos täällä jo jossain mainittu että Julius Nättinen siirtyy Sveitsiin Jerryn seurakaveriksi. Oikea ratkaisu, turha tällaiseen kaaokseen on ensimmäisenä suunnata.
 

Hämähäkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
No mut hei jös Hämäläinen jää niin silloinhan fanit lähtee vai mitä. Ehkä se ois viesti ja saatais perinteiset valmentaja potkut ens kaudelle kans ja Hämäläinen kengittäis sitte pellolle ja lähetettäis vaikka päijännettä pitkin kohti ulkomaita.
 
Suosikkijoukkue
Jyp HT
Ilman loppuvuoden sekoilua Nättinen ois todennäköisesti täällä.
Seppäselle monoa ketjusta:

Jullesta ja muista sen verran, että jos joku sveitsiläinen seura haluaa maksaa kenelle hyvänsä Jypin pelaajalle kolminkertaista tai suurempaa palkkaa, niin kyllä Seppänen "kohtuullisesta" korvauksesta sallii pelaajan siirron, kun sovitaan että hän Sveitsin jälkeen palaa Jypiin.Aiemmassa budjetti-viestissäni näkyi, kuinka suuressa roolissa pelaajakorvaukset ovat Jypin budjetissa: suuremmat kuin lipputulot.
Jatkossa nämä suulliset sopimukset pitää vain kirjoittaa ylös, että voi vaatia tuonlaista korvausta: mitä iloa on antaa pelaajalle "ace in the sleeve" tarjous seuraavasta kaudesta, olla itse rekrytoimatta samanlaista pelaajaa, ja sitten hyvän kevään jälkeen pelaaja lähteekin Sveitsiin. Tällaisen suullisen sopimuksen arvo on vaihtoehtokustannusten takia -100k euroa ja reikä rosterissa seuraavalla kaudella. Joten jos joku haluaa pelata Jypissä, niin nimet paperiin heti, että saa korvaukset jos sopimusta muutetaan. Jos pelaaja ei halua allekirjoittaa, niin sitten todetaan, että "meillä ei pelleillä enää rosterin kanssa vappuun tai juhannukseen asti" ja jatketaan rekryä. Antaa jämerämmän kuvan seurastakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös