Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

JYP-huhut

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Zous, 08.04.2013 klo 17.25.

 1. Zous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan Reaves
  Avaanpa tälle tänne aivan oman ketjunsa. Tuo liigan oma huhuketju on sen verta sekavaa settiä, että tarttuu JYPin omat huhut täältä vähän paremmin.

  Huhuissa on olleet nyt ainakin Anssi Löfman, Ville Varakas ja tietysti tuo Mäenpää. Onkos muita ollut missään?
   
 2. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Oliko Pihlmanista jotain huhua että olisi tulossa JYPiin ensi kaudeksi? Jossain muistan hämärästi kuuleneeni kauden aikana. Siihen en ota kantaa tehdäänkö me Pilellä mitään.
   
 3. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
 4. ToBey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Jyväskylä
  Lainaus:
  Jos saadaan istuttaa Pihlman vanhan pelikaverinsa Immosen Jarkon viereen niin miksipä ei. Mikko Mäenpää ei ole tulossa vielä ensi kaudella, se on varma.
   
 5. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Rikaman huhusivut ja varmat huhut nevö foget.
   
 6. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eipä tullut Ville Varakas JYPiin, vaan siirtyy Elitserieniin ja Vaxjö Lakersiin. Lähteenä Vaxjön nettisivut.
   
 7. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voiko oikeasti olla totta? Jatkoajan huhu pettää? Tämähän on pahempaa kuin välierätappio!
   
 8. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Jos varma tieto Mikko Mäenpään JYP-sopparistakaan ei pidä paikkansa, menetän uskoni koko ihmiskuntaan.
   
 9. Syöttöpiste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Liittyisikö se tähän peukalon pureskeluun Porissa?
   
 10. hubadubaduu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punainen-musta-valkoinen
  Lainaus:
  Tuolla nyt ainakin voidaan pyyhkiä lattiaa. Teki Jaffalaan vuoden jatkosopparin. Jokereiden nettisivut
   
 11. sean Jäsen

  HIFK:n pakkia on meille huhuiltu jäljellä viisi vaihtoehtoa ketkä ilman sopimusta; Melart, Klubertanz, Jokela, Kurvinen ja Tuohilampi.

  Myös Jormakan tilannetta itse seuraan mielenkiinnolla. TPS vasta julkaisi sopimuksia ja mikäli Jormakka olisi TPS:n menossa olisi se varmaan eilen jo uutisoitu?. Tapparalla on laadukkaita laitureita omasta takaa ja vahva huhu on Kuuselaan viemässä kirves rintoihin, joten tulisiko Jormakka sittenkin Kotiin ??
   
 12. Nypsi Jäsen

  Lainaus:
  Jormakalla on sopimus Tapparaan.
   
 13. Zous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan Reaves
  Pakeista ei taida olla huhuissa kuin yksi varteenotettava nimi Varakaksen Växjö sopparin myötä, eli Ilari Melart. Saa nähdä onko sekin huti. Kun se Mäenpääkään nyt ei sitten vissiin ole tulossa.
   
 14. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eikös Harri Tikkanen-huhu ole edelleenkin olemassa. Siinä kaveri, joka kelpaa ainakin minulle loistavasti. Kiekollinen oikea käsi alhaalla pelaava pakki.
   
 15. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Tikkasta ei taida olla tänne huhuillut kuin nimimerkki Pakkipari luotettavine hallihuhuineen. Paljon vahvemmin miestä on viety takaisin kasvattajaseuraansa.

  Yleisesti ottaen, aika hyvinhän nuo uudet pelaajat pidetään salassa JYP-toimistolta, muutama nimi vuotanut ihan julkistuksen alla.
   
 16. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Lainaus:
  Minkäslaisia huhuja Köpillä on tarjota? Muuta kuin että hyviä keskushyökkääjiä ei ole tulossa, koska Perrin ei pelaa heidän kanssa? (tähän ei lasketa nhl vahvistuksia koska he ilmeisesti oli liian paljon parempia)

  Ei pahalla, mutta kun tunnut aina lynkkaavan näitä siirtoja niin jotain huhujakin luulis olevan tarjolla jos tietoa kerta on?
   
 17. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Onko se huhuileminen joku itseisarvo? Mää ainakin kyllä pidän asiat omana tietonani jos jotain tiedän, kun yleensä niiden kuulemisen ehtona on, että "et sitten huutele pitkin kyliä".

  Viime vuosina JYP on tosiaan kyllä pitänyt hommat hyvin pimennossa, mm. Laatikaiset ja Heleniukset ovat tulleet ihan puskista ja sitten taas esim. Kristian Näkyvän siirto oli haisteltu hyvissä ajoin. Tänä keväänähän Anssi Löfmanin nimi on ollut esillä, mutta kukapa näistä lopulta tietää.
   
 18. Powerage Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #44, #15, Myyttinen Teutoni
  Eihän Sipillä sopparia ollutkaan, hyvä Sipille että jatkaa silti uraa, monet varmaan odottivat lopettavan jos ei JYPissä jatka.

  E: Allekirjoitan täysin Tähipakin kuvauksen Sipiläisestä. Hieno pelaaja kaiken kaikkiaan, mutta jos linja on se että nuorille tilaa niin sitten nuorille tilaa ja toivotaan sieltä uusia runkopelaajia.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2013 klo 16.30
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämähän taisi olla selvää siitä lähtien kun edelliset jatkosopimukset julkaistiin, sinällään ikävä juttu kun Sipiläinen pelasi uransa parhaimman kauden tälläkaudella, toisaalta jos Lukossa on kilpailukykyinen tarjous heitetty ei JYP:llä ole järkeä alkaa ainakaan lukon kanssa kilppaila Sipiläisessä, jotain tarjousta on varmaan heitetty, mutta kun omistakin junnuista on esimerkiksi Salmio pelannut ihan hyvin tuota 4 ketjun roolia ja aika kypsää peliä pelannut myös alivoimalla, joten nappaa ensikaudella varmaan tuon Sipiläisen roolin, ei ehkä ole vielä ensikaudella Sipin tasoinen, mutta jatkuvuuttakin pitää ajatella.
   
 20. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Vähän pidemmän luokan lause..

  Itse asiaan sen verran, että tosiaan harmi homma jos(/ja kun) Sipiläinen lähtee muille maille. Paljon luotettavampaa pelaajaa ei voisi toivoa ja on yksi harvoista pelaajista, joita en ikinä muista kironneeni. Hoitaa hommansa täydellisyyttä hipoen ja napauttaa säännöllisin väliajoin vielä muutaman (alivoima)maalinkin.
   
 21. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Siirtohuhu-ketjusta repäisty:

  Lainaus:
   
 22. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Hmm..

  Mitähän tuohon Luoma huhuun sanoisi.. Onko enää sateentekijäksi 36 vuotias pakki joka pisteiden valossa pelasi heikoimman kautensa Ruåttissa? Puolustavana puolustajana toki mies varmasti paremmin tunnetaan, mutta on ollut vissiin viimeiset 9 vuotta Elitserienissä (en tarkastanut) ja leveämmässä kaukalossa. Täällä pelitempo hieman toisenlainen. Jos Luoma edes on oikeasti vaihtoehto, tulisi pelaajaa tarkastella sen mukaan mitä lisäarvoa hän voisi tuoda joukkueeseen ja olla KOKONAAN huomioimatta mitään kotikaupunkiasioita..
   
 23. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Itse ottaisin ainakin ilomielin Luoman tasoisen pelaajan vastaan. Viime kausi tosiaan vähän heikko pisteiden osalta (47gp, 1+7), mutta sitä ennen kahdella kaudella 82 pelissä 7+37 ja +30. Ei huonosti. Sitä edeltänyt kausi meni KHL:ssä, joten ei pelkästään Elitserienia viimeiseltä yhdeksältä kaudelta.

  Ruotsissa tasaisesti pelannut 20 pisteen kausitahdilla, pl. kausi 07-08, jolloin pisteitä tuli 35 (10+25). Plus-miinus-tilasto ollut viime kerran pakkasella (kauden lopussa) kaudella 04-05.
   
 24. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Ei mun tuota viestiä pitänyt kyllä kokonaan poistaa, vaan muokata, että olen ns. kuullut Luoman olleen ainakin jossain vaiheessa palaamassa Suomeen. JYPillähän olisi kyllä pappaosastolla tilaa, mutta olisiko Luoma oikeasti vielä vahvistus?