Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Se, että täällä keskustellaan Wallista (joka ei edes ole sopimuspelaaja) ja Pihlajamäestä on mielestäni osoitus siitä, että Porissa on jääkiekkokulttuuria ja sen päälle ymmärtäviä kannattajia. Itse olen asian tilaan tyytyväinen. On hienoa että muutkin persoonat kiinnostaa, kuin vain ne ykkösketjun pelaajat.
Ei täällä paljoa keskusteltaisi, jos tässä kohtaa pitäisi kirjoitella vain ykköskorin jätkistä. Niistä spekulointi alkaa vasta loppukesästä, kun päätetään lopettaa hankintakielto. Nyt pitää yrittää repiä juttua vähänkin keskustelua herättävistä pelaajista
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
Ei Wallia vastaan henkilökohtaisesti mitään, mutta jos tämän luokan ”vahvistuksia” ollaan hankkimassa, niin ensi kausi on sitten kyllä välikausien välikausi.

Ollaan kyllä pelaajabudjetissa jossakin muualla kuin on annettu ymmärtää, Ässille ei ole kuitenkaan tarjottu pelimiehiä, palkkapyynnöt eivät ole tippuneet kaikesta huolimatta, yritetään tehdä maksimaalinen pieni -tulos ensi kaudesta peläten, että kausi ei kaikesta huolimatta kuitenkaan ala missään vaiheessa.
A-luokan pelimiesten palkat/palkkapyynnöt eivät ole tippuneet yhtään mihinkään ainakaan vielä. Katsotaan sitten kun/jos useampi seura keskemmällä Eurooppaa pistää lautoja ovien eteen. Ja jos seurojen maksukyky keskimäärin laskee vaikka sen 10-15 pinnaa, niin aina on näitä Lukon tapaisia joukkueita, jotka vaan järjestelee jonkun sopivan konserniavustuksen ja homma on sillä siloteltu. Ne vievät jatkossakin ne parhaat päältä ja Ässien kaltaisille seuroille jää sitten ne murut mitä rikkaiden pöydistä varisee.

Mitä sitten tulee ensi kauteen niin tämän hetkisen tiedon (korrrrostan by Paavo M. Petäjä) varassa se varmaan alkaa ajallaan, mutta millä reunaehdoilla ja pelataanko se täysimääräisenä vai lopetetaanko taas kesken jää nähtäväksi.... Saattaa hyvinkin olla että urheilutapahtumien yleisömääriä rajoitetaan pysyvämmin kuin vain tämän kesä- ja heinäkuun ajan. Halliin voitaisiin ottaa vaikkapa 1500 katsojaa plus VIP-aitiot s.e. pitkille sivuille 500 molempiin ja päätykatsomoihin 250 per pääty sopivin turvavälein.
 
"What would Nickerson do?"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Wallin liike parani viime kaudeksi aiemmasta aivan häkellyttävästi ja liikkuu varmasti paremmin kuin moni muu saman koko luokan pelaaja.
Toisekseen jos ei jostain syystä Liiga jännittäisi niin ei ainakaan tarvitse pelätä että olisi liian kiltti.
En ala hehkuttaa koska ei varmaan ole Liigassa top 4 mutta erittäin hyvin pystyy olemaan kolmosparin luuta. Liigassa on paljon huonompiakin pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
A-luokan pelimiesten palkat/palkkapyynnöt eivät ole tippuneet yhtään mihinkään ainakaan vielä. Katsotaan sitten kun/jos useampi seura keskemmällä Eurooppaa pistää lautoja ovien eteen. Ja jos seurojen maksukyky keskimäärin laskee vaikka sen 10-15 pinnaa, niin aina on näitä Lukon tapaisia joukkueita, jotka vaan järjestelee jonkun sopivan konserniavustuksen ja homma on sillä siloteltu.
No nii varmaa juu.... Esimerkiksi Saksassa tuli ihan liigan lisenssivaatimuksiin että tulevan kauden palkoista on pidätettävä 25%. Kauden jälkeen pidätetyn palkan, tai osan siitä, on mahdollisuus saada takaisin, jos seura kykenee edellisen kauden taloudelliseen tulokseen. Käytännössä siis hyvin epätodennäköistä. Sveitsissä laitettiin myös tuntuvat palkkaleikkaus ehdot valtiolta saatavan koronatuen ehdoksi.... jne jne.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Siis enhän mää tuolla kommentilla oikeestaan halunnut mitenkään hehkuttaa. Melkeinpä ennemmin toisin päin, että pelaaja on niin paska ettei ulkomaat tai rahaseurat välttämätt ole isokaan uhka.
Itse en oikein ymmärrä tällaista ajattelua, lätkä on ammattiurheilua nykyään ja Pelekin lopetti pelaamisen vuonna 2009.

Mutta mikäpä minä tietysti olen kenenkään arvostuksia arvostelemaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Itse en oikein ymmärrä tällaista ajattelua, lätkä on ammattiurheilua nykyään ja Pelekin lopetti pelaamisen vuonna 2009.

Mutta mikäpä minä tietysti olen kenenkään arvostuksia arvostelemaan.
Niin sun mielestä seuraikoneja ei tarvita? Ja kaikki pelaajat urallaan eteenpäin meneviä ja parin vuoden päästä kiertoon?
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
sun mielestä seuraikoneja ei tarvita?
Tarvitaan, mutta en käsitä ajatusta että pelaaja nimetään tulevaksi ikoniksi ilman minkäänlaisia näyttöjä ja sillä ajatuksella että on liian paska pelaamaan muualla kuin Ässissä.

kaikki pelaajat urallaan eteenpäin meneviä ja parin vuoden päästä kiertoon?
Muualle siirtyminen ei ole itseisarvo, tietenkään. Odotus uralla etenemisestä sen sijaan on kun on vielä nuori pelaaja kyseessä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Tarvitaan, mutta en käsitä ajatusta että pelaaja nimetään tulevaksi ikoniksi ilman minkäänlaisia näyttöjä ja sillä ajatuksella että on liian paska pelaamaan muualla kuin Ässissä.Muualle siirtyminen ei ole itseisarvo, tietenkään. Odotus uralla etenemisestä sen sijaan on kun on vielä nuori pelaaja kyseessä.
Valitettavasti se nyt on niin, että jos pelaaja on liian hyvä Ässien ei ole mitään saumaa pitää häntä vuosia, saati vuosikymmeniä.. Ei vaikka pelaaja olisi kuinka patasydän.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tällainen on ihan paras vaihtoehto Ässille, kun voi testailla pelaajaa, että joko hän olisi kehittynyt Mestiksessä tarpeeksi ja riittäisi joukkueeseen ja jos kulkee, niin saadaan halvalla sitoutunut pelaaja riveihin.
 
Its a long way to the top!
"Ässät on perinteikäs seurabrändi, jolla on suomalaisessa seurakentässä poikkeuksellisen vahva seuraidentiteetti" -kauppatieteiden tohtori Arto Kuuluvainen

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Walli takaisin Ässiin 1+1-vuotisella sopimuksella ollen lokakuun koeajalla. Tervetuloa!
 
Man in the Mirror - Michael Jackson

MJ - Popin kuningas.
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Tervetuloa takas Juuso!!!! Hienoo, että äijä pääs tulee...

Pikaohjeet tryoutille: riisto ja syöttö, riisto ja syöttö... tätä mantraa hoet ja muista kattoa jo ennen riistoa mihin kiekon pelaat riiston jälkeen :) Ja janoa joka paikasta tietoa hyvästä AV pelaamisesta. Ota vaikka Kukkosen Lasselle puhelua ja käy sitä morjestamassa, kyllä se Lasse sulle salat paljastaa. :)

Nii juu ja poikkarilla saa hakata oman maalin edessä aika surutta... nii juu ja virheet minimiin. Siinähän se oleellinen sit onki.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Wallin tryout-sopimusta voinee pitää jopa pienenä "itsestäänselvyytenä". Kerttulan kommentti sopimuksesta on vähintään mielenkiintoinen "tiedämme, mitä kautta hänen viime kauden pisteensä ovat tulleet ja emme anna sen hämätä. Hyvällä peruspakin pelillä hänellä on mahdollisuus lunastaa pelipaikka"

Eli komeiden tehopisteiden takia ei mitään sympatiasopimuksia kirjoiteltu, vaan oman tekemisen kautta liikkeelle. Hienoa on kyllä nähdä millainen Walli sieltä nyt tulee takaisin..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Tuollaiselle edulliselle peruspakille on tilaa pakistossa.
Toivottavasti lunastaa paikkansa.
 
"Should the aggregate score be level after 90 minutes, extra time will be played.” Fulham’s matchday programme for the second leg of the Littlewoods Cup tie in 1986-87. Liverpool were 10-0 up from the first leg

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt sinne tarvitaan sitä kokemusta ja kovuuttakin lisää, eiköhän sitäkin sinne vielä tule. Jos Niemeläinen palaa niin meillähän on liigaan todella kova pakisto.
Sitten vielä Marttisen ja Taimin saappaiden täyttö. Varmasti tulee isoa kalaa pakistoon.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tervetuloa takas Juuso! Saadaan kehittynyt oma kasvatti alakerran isännäksi, tuo kyllä kaivattua kovuutta ja on urheilija viimeisen päälle.
 
" Koen, että täällä on paras mahdollisuus kehittyä. Ässissä on nyt hyvä meininki päällä. Täällä on tehty paljon asioita oikein ja puitteet ovat huippuluokkaa. Porissa on ihmisen hyvä olla." - Peter Tiivola 4.12.2019 -
" Seurassa on tällä hetkellä todella hyvä tekemisen taso. Uskon, että pystyn kehittymään vielä ja kaikkea ei olla vielä nähty, " - Valtteri Pihlajamäki 17.9.2019 -

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Walli on opiskellut sitä SJS:n v-koodia pari kautta niin mahtuu hyvin porukkaan, muuten menee joukon jatkona että saadaan pakkeja kierrätettyä.
Jos saadaan koulittua ulottuva, luotettava maalinedus/av-pelaaja ripauksella modernin aikojen kovuutta niin olis kotiinpäin.

Viime kauden onnistumisten jälkeen kenties intohimoja ja itseluottamusta sohia kiekkoakin. Jos nyt liimaus/riisto edellä lähdetään kuitenkin liikkeelle. Ja mojauttaa ukon seinälle kun sellanen sauma tulee.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Walliahan tänne on vinguttu (itseni mukaanlukien) ja try-outin kautta riskitön hankinta. Nyt vain ison miehen pitää näyttää miten iso mies pelaa eikä saa antaa tuumaakaan maalinedessä periksi vastustajan hyökkääjien kanssa painiessa. Ässien pakistossa on kyllä tarvetta voimalle ja sitähän Wallilta varmasti löytyy, kunhan vain käyttää sitä oikein ja harkitusti.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uskoisin että nyt on taas sellainen koutsi puikoissa joka ymmärtää Juuson vahvuudet, ja saa miehestä ne parhaat puolet esille. Aivan kuten Rocky teki. Jää nähtäväksi mihin asti se sitten riittää. Hienoa kuitenkin että saa uuden mahdollisuuden, sen jälkeen kun käytännössä kolme kautta meni urasta hukkaan väärän valmentajan takia.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Uskoisin että nyt on taas sellainen koutsi puikoissa joka ymmärtää Juuson vahvuudet, ja saa miehestä ne parhaat puolet esille. Aivan kuten Rocky teki. Jää nähtäväksi mihin asti se sitten riittää. Hienoa kuitenkin että saa uuden mahdollisuuden, sen jälkeen kun käytännössä kolme kautta meni urasta hukkaan väärän valmentajan takia.
Kyllä, ainakin viime kaudella valmennus teki mun mielestä hiton hyvää työtä puolustuspelaamisen valmentamisessa. Ja Atu tykkää isoista pahoista pojista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy