Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Juuso Puustinen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dale Cooper, 22.05.2013 klo 16.23.

 1. karel de groot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, respektit Jokerit ilman Putinia -> 2013
  Lainaus:
  Aika lähelle samat fiilikset täältä. Ja hyvät palstaveljet, tällä kaudella peruskuntojakso on ajoitettu n. ziljoona x paremmin vs. viime kausi. Pude, Rask et. co. on paremmin tikissä maaliskuun alussa. Ihan vaan liikkumisen puolesta. IFK kommer att vara snabb i vårens spel.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Sai kyllä, oli aikoja jolloin tuntui, että Hade tarvitsee sen kakskytä paikkaa yhteen maaliin, mutta on yksi asia mitä Haataja teki lähes tulkoon aina vaihdosta toiseen; kovasti töitä ja tilaa ketjukavereille. 2011 playoffeissa kaikki menikin sitten nappiin, mutta se työnteko oli kumminkin se ase, lahjakas duunari voisi sanoa. Raimon kaudella Puustisessa näkyi samaa, teki duunia paljon ja miehestä pystyi sanomaan, että on lahjakas duunari. Viime vuonna ja tänä vuonna näin ei ole kovin montaa kertaa voinut sanoa sillä niin löysää se tekeminen on ollut. Potentiaalia Puustisessa kuitenkin on olla ihan Haatajan veroinen pelimies ja toivottavasti tosipeleissä on sitten elementissään.
   
 3. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Puustisella on tosiaan ollut jotain henkilökohtaisia murheita joita ei sen enempää tahdo avata. Tämän takia ei ole ollut henkisesti aivan täydessä kunnossa.
   
 4. Sleep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Selittäisi hiljentymisen myös somessa, alkukaudesta oli vaikka mitä huulenheittoa.
   
 5. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Niin sinänsä on ollut hieman outoa, että Puustisen pitäisi olla liigan somepelaaja HIFK:ssa, mutta on lopulta ollut todella hiljaa somessa pitkän aikaa.
   
 6. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pudi osuu jälleen. Hienoa! Nuorin poikani joka syntyi 2011 ja sattuu olemaan nimeltään Ville, on ristinyt Juuson Korva-Puustiseksi. Sitähän on vastustajalle mukava välillä aina pikku korvapuustit maalin muodossa antaa!
   
 7. Doforos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
  Lainaus:
  Totta. Sehän oli Pudi, joka oli somepelaaja kauden alussa. Ramstedt on ottanut tämän roolin itselleen, kun Pudilla ollut omia isompia asioita.
   
 8. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Viimeiset 3kk ja Puustiselle on kertynyt 9 tehopistettä. Miehen pelillinen taso on valunut niin alas, että hän ei ole IFK-urallaan ollut kertaakaan näin heikko mitä hän nyt on ollut viimeiset kuukaudet. Pelkästään jo liike näyttää siltä kun mies ei olisi harjoitellut moneen kuukauteen.
   
 9. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tarpeeks kun haukkuu, ni alkaa onnistuun!!! Go Pudi, tästä kevät käyntiin!
   
 10. Meedio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chigago BlackHawk , CSKA
  Pieni arvostelu tekee vaan hyvää. Toivotaan että Pudi herää talviunesta lopullisesti.
   
 11. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ja peli senkun paranee....olisko sitte ollu jotain vammaa tai muuta taustalla.
   
 12. Röda Jäsen

  Kyllähän jotain kertoo Puustisen laadukkuudesta pelaajana se, että vaikka on pelannut käytännössä ihan umpipaskan kauden niin silti pinnoja kuitenkin ihan mukava 27 kpl.
   
 13. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eihän tää mikään hyrskynmyrskyn-kausi ollut runkosarjan osalta, mutta 13+14 oikeuttaa kuitenkin vähintään kohtuulliseen arvosanaan, semmoinen 8- ehkä. Maaliskuussa piristyi ja tänään tosiaan 1+1. Toivottavasti pleijareissa nähdään sitä Ramin kaudelta tuttua Pudea ja vastustajan maaliverkot venyy illasta toiseen.

  Täytyy kyllä myöntää, että pistemäärä pääsi vähän yllättämään. Oletin pinnoja olevan paljon vähemmän. 27 on kyllä vakaan liigapelaajan pistemäärä. Jos vaihtaa maisemia tämän kauden jälkeen, niin tilalle on jostain saatava toinen vakaa liigapelaaja, jolta voi odottaa 25-30 pinnan kautta.
   
 14. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Se on toisaalta täältä helppo huudella, että mitä Pudin kanssa pitäisi tehdä. Itsekin tähän syyllistynyt. Toivottavasti HIFK ja Törmänen tietävät, että missä kaverin kanssa mennään. Tuossa oli pitkä vaisumpi jakso. Oliko loukkaantumisia vai henk. koht murheita vai molempia? Sen vaan sanon, että en tule tämän jengin suhteen valittamaan yhdestäkään jatkosopimuksesta. En Pudin, en Ramun, en edes Taipaluksen. Tuntuu nyt siltä, että kevättä kohti joka ukko parantaa otteitaan. Puustisen urasuunnitelmista en tiedä, mutta ei minulla toisaalta olisi mitään sitä vastaan, vaikka ura HIFK:ssa jatkuisikin. Kunhan vain asenne on kohdallaan, niin tuon tason pelimiehelle löytyy aina käyttöä.
   
 15. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  IFK:n laajamateriaali sen kuin kasvaa kun Pudi on löytänyt maalijyvän ja ampuu vanhaan tapaan suoraan syötöstä parhaiten tässä joukkueessa. Hienoa.
  Kyllä Juuso oli ihan unessa syystä tai toisesta useamman kuukauden ja hyvä arvosana tulee vain alku ja loppu runkosarjan osalta.

  _
   
 16. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sama. En edes ymmärrä miksi Ramua dissataan koko ajan. Runkosarjaa ei voiteta paskalla 1senalla. Taitaapi olla pörssissäkin ihan ok lukemat?

  Taipalus on itseasiassa aika lailla pakkorako jos Bisnes-T lähtee. Grilli kuitenkin tärkein siellä ja ylhäällä Ramu& El King.
   
 17. Valo yössä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ramua haukutaan varmaan siksi, ettei hän ole taitokiekkoilija-artistin lisäksi vielä kovaa taklaava mörkö täydellisellä kudilla. Tai ehkä dissattaisiin siltikin.
   
 18. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tottakai dissattaisiin, koska liian pyöreät posket. Eikä kukaan itseään kunnioittava ihminen nyt oikeesti pyöräile. Korkeintaan kerran kesässä ajaa hirveessä kännissä rannalle ja unohtaa fillarin sinne.
   
 19. Kawasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kertokaas minkälainen Mr. Puustinen oli tällä kaudella, noin niinku muutenkin kuin tehojen puolesta?
   
 20. Puta Madre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NYJ
  Lainaus:
  Melko hidas, usein hieman hukassa hyökkäyspäässä, ei tuntunut oikein löytävän paikoilleen. Ok syöttelijä, mutta ei mitään merkittävää pelisilmää. Veto ok, mutta hieman suunnaton vrt Laine/Puljujärvi
  Tuntui tekevän puolustusroolinsa ihan ok, mutta ylöspäin olisi toivonut hieman enemmän.

  Edellisvuosista tuntuu hidastuneen hieman, mutta varmasti hyvän ruokkijan vierellä mahdollisuus 20+ maaliin.
   
 21. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  HIFK ei ole tietääkseni tarjonnut jatkoa Puustiselle. En ole kyllä kuullut hänen olevan jonkun muun joukkueen haavissa, mutta hyvät pleijarit on kyllä Pudelle itselleenkin elintärkeä asia. En mäkään vaihtaisi itsetarkoituksellisesti ketään pelaajaa joukkueesta, joka voittaa ylivoimaisesti runkosarjan. Tää on hyvä nippu. Kaikki eivät voi olla koko ajan huikeassa tikissä - muuten he pelaisivatkin jossain ihan muussa sarjassa.
   
 22. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Pudi taitaa olla rightin pelaajana siinä yv:ssä se meidän maalien laukoja, yleensä Elkinsin poikittaissyötöstä veto tyhjiin. Siinä se bravuuri, muuten aika näkymätön, tosin tarkoittaa myös ettei hirveästi koomaile vaikkei loistakaan, eli ihan perusduunia minusta tehnyt tällä kaudella.
   
 23. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Vakaa liigapelaaja ollut tällä kaudella, ainoa vaan kun potentiaalia on ja on itse tasonsa korkealle vetänyt niin siihen suhteen alisuorittaja. Fyysisistä ja henkisistä loukkaantumisesta päästessään taistelisi kyllä tässä sarjassa maalipörssin voitosta.
   
 24. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vaikka jätetään ihan täysin tehopisteet pois vertailusta siihen Puustisen parhaaseen kauteen, niin liike, työmäärä, raikkaus pelaamisesta yms. yms. tippunut rajusti siitä parhaasta tasosta. Vertaa vaikka Joonas Raskiin, jolla 0,51 pistettä ottelua kohden ja Puustisella 0,54 pistettä otteluakohden. Aika hämmentävä tilasto. Rask on kuitenkin monella tapapa hyödyllinen pelaaja muutenkin joukkueelle ja osa toimivaa kokonaisuutta. Raskin pistekeskiarvo rooliin, peliaikaan yms. nähden on jopa huono, mutta pystyy luomaan nopeudellaan ja arvaamattomuudellaan todella paljon vaarallisia tilanteita, vaikka tämä ei pörssissä aina näy. Potenttiaalia olisi Raskilla tuplata lukemat. Puustinen taas vähän vaivihkaakin tehnyt nuo pisteet ja tehopisteisiin nähden ollut aika näkymätön. Tosin nyt ihan runkosarjan lopussa Puustinen parantanut todella paljon. Saattaa olla pudotuspeleissä todella arvokas pelaaja. Siinä vaiheessa vain se saattaa tavallaan ensi kautta ajatellen olla myöhäistä, eli pelaajalle ilmoitettu, että sopimus ei jatku ja tehnyt diilin Kouvolaan, Hämeenlinnaan yms.
   
 25. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Hämeenlinnassa hallilla pyörii huhu, että Puustinen olisi Kerhon kiikarissa. Tulinkin täältä tiedustelemaan, onko samansuuntaisia juttuja kuulunut Nordiksen kulmilla?