Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 636 456
  • 13 571

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tuolla kansalaistottelemattomuusketjussa oli aika malliesimerkki siirrettäväksi tähän ketjuun ja vielä hienolla darwinawards-twistillä höystettynä:

Biojäte, mitä se on?
Laitan kaikki roskat samaan pussiin, myös vanhat paristot ja lasipurkit.

Autolla ajan n. 50.000 km vuodessa ja varmaan 90% siitä ilman turvavöitä.
Lähes pelkkää kaupunkiajoa, ainoastaan moottoritie nopeuksilla käytän vyötä.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaisin, että valtaosa noista FB-kommentoijista ei omista tunnuksia tänne. Paljon lokaa niskaansa saavat moderaattorit ovat kyllä kannuksensa ansainneet, sillä Jatkoaika on yhä ja edelleen laadukkaimpia/laadukkain suomalainen foorumi. Ihan sama puhutaanko jääkiekosta, jalkapallosta, politiikasta, kannabiksesta vai paskasta, keskustelun taso on keskimäärin oikein hyvä ja siksi täällä jaksaa päivittäin käydäkin.

Tämä pitää paikkaansa - olen viimeksi kuluneen vuoden aikana osallistunut useaan keskusteluun/ tai seurannut sivusta useampaa keskustelua, jossa on pohdittu eri keskustelupalstojen tasoa. Jatkoajan maine on erittäin hyvä ja sitä on monessa kohtaa otettu esimerkiksi siitä, että keskustelu pysyy siistinä ja että pelisääntöjä noudatetaan ja kaikenlainen haistattelu/homottelu yms. karsitaan välittömästi pois.
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jokaiselle viikonpäivälle tarkoitetut nimikkotekstisukat. Käyttäjä tekee itsestään vieläkin juntimman kun hän pitää esim. torstain sukkia sunnuntaina.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Totaalikieltäytyminen, niin vanhanaikaista.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Totaalikieltäytyminen, niin vanhanaikaista.

Inttijutut on muuten välillä myöskin todella juntteja. Varsinkin ne missä elvistellään että miten ovelasti on tullut sluibailtua kaikesta vastuusta ja vieritettyä nakit muille. Ja seuraavaan hengenvetoon todetaan että kuinka laiskoja paskoja kaikki sivarit ja C-miehet on. Tuollainen on inttijuntti.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Näillä 50 lätkähokemalla sulaudut kisakatsomoon

Tämä "uutinen". Vähän jo ketju lukkoon kamaa.

Tuossa oli itse asiassa kohta, mitä rikkomalla pääsee junttikategoriaan välittömästi:
Tupakalle tai vessaan poistutaan vain erätauoilla.

Se on nyt jumalauta niin, että katsomosta ei lähdetä äheltämään kesken matsin, eikä varsinkaan silloin kun peli on käynnissä!

Tämä olisi osin vitutusketjunkin asiaa, sillä minua vituttavat suuresti käytöstapoja vailla olevat juntit, jotka tunkevat katsomoon tai katsomosta pois kun peli on käynnissä. En ole maksanut lipustani siitä ilosta, että saan katsella jonkun ohi änkevän äijän persettä tai varoa tämän heilumista sillä aikaa kun kiekko menee maaliin.

Se ei tunnu kaikille nykyään valkenevan, että katsomossa liikehditään vasta jos peli on katkolla, ja siltikin sen perseen voi pitää penkissä ellei kusi ole lirahtamassa housuun. Nikotiininarkkarit ehtivät varmasti tupakalle erätauon aikanakin, ja jos ei kestä vessaan asti viisi minuuttia ennen erän päättymistä, niin on parempi jäädä alun perinkin johonkin kaljanurkkaukseen kytikselle.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näillä 50 lätkähokemalla sulaudut kisakatsomoon

Tämä "uutinen". Vähän jo ketju lukkoon kamaa.

No nyt on aika kovat setit. Voin kuvitella kuinka "sisäpiiriin" päästäkseen joku täysin pelisokea opettelee tuon listan ulkoa ja käyttää noita kaikkia, mutta täysin väärissä kohdissa. Näitä nimittäin on, joiden epäilen tuon taktiikan keksineen jo aikaisemmin.

Myönnän toki, että käytän suurta osaa noista itsekin, mutta suurinta osaa lähes hipsterimäisen sarkastisesti.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Joo oli taas mitä oli. En sano mitään kirjoittajasta.

Aika lailla totuuksia tuossa oli. Suomi on aika junttikansa eikä ollenkaan niin kultturelli keskieurooppalainen kuin luullaan tai halutaan luulla. Ja miksi pitäisi edes olla. Ei tämä elämä nyt niin vakavaa ole.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Pakko mainita tämä. Kun pelaat kaupassa, kioskilla tai huoltsikalla Rayn pelikonetta niin tottakai siitä viereisestä koneesta pitää miehen / naisen alkaa kälyilemään minun pelaamaa konetta ja kommentoida kaikkia minun koneella tapahtuvia asioita samaan aikaan kun pelaa sitä omaa pelikonettaan. Ja ne perinteiset "ei näistä koskaan mitään voita, huijausta kaikki koneet" jne. tottakai aina tulevat kommenttien joukossa. Sen harvan kerran kun noihin muutaman euron lykkää niin helvetti kyllä sitä haluaisi pelit pelata rauhassa.

Ja tästä tuli automaattisesti mieleen toinen junttimainen tapa mikä tapahtuu todella usein kioskijonossa. Kun juttelet jotain myyjän kanssa ihan niistä näistä tai mahdollisesti ostoksiin liittyvistä asioista niin eikös selän takana ole juuri se peruspertti tai peruspirjo jonka pitää kanssa osallistua keskusteluun. Ei minulla ole mitään sosiaalisia tilanteita vastaan, ei todellakaan, mutta ihme tapa näillä joillain ihmisillä tunkea joka saatanan asiaan mukaan vaikkei asia millään tavalla heille kuulukaan.

Niin ja vielä kolmas junttimainen asia: sanonta "mihin tässä nyt on kiire, valmiissa maailmassa". Tätä kun joku vanhus sinulle alkaa runoilemaan ihan missä tahansa tilanteessa ja kuitenkin vanhempia ihmisiä kunnioittavana ihmisenä et sano mitään pahaa tietenkään siihen vastaukseksi. Mutta kyllä ärsyttää joka kerta, varsinkin kun päässä miettii, että joo sinulla eläkeläisenä tuskin on kauheasti kiireitä, minulla sen sijaan on esimerkiksi tänään vielä 15 asiaa hoidettavana ja aikaa pari tuntia, että se siitä valmiista maailmasta.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mutta kyllä ärsyttää joka kerta, varsinkin kun päässä miettii, että joo sinulla eläkeläisenä tuskin on kauheasti kiireitä, minulla sen sijaan on esimerkiksi tänään vielä 15 asiaa hoidettavana ja aikaa pari tuntia, että se siitä valmiista maailmasta.

Se on aika junttia miksi ollaan ajauduttu tähän tilanteeseen. Miksi ei voisi ottaa hieman rennommin niin kuin ennen vanhaan tehtiin. Maailmahan olisi nimenomaan monilta osin aika valmis, kun vähän pienemmällä tahdilla kehityttäisiin ja tahkottaisiin rahaa omalle pienelle piirille. Ja kasvatettaisiin talouskasvua kasvun vuoksi.

Vähän on vielä rakentamatta, mutta silti kenelläkään ei pitäisi olla 15 asiaa kahteen tuntiin.
 

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Jotain junttimaista on kyllä eräässä kirjoittajassa jonka nimimerkissä on "liikaa" kirjaimia.
 
Istun Turun rautatieasemalla, ulkona on helle, edessäni tukevan mokkapusakkaan pukeutunut herra pelaa Marja Tyrnin munakennopeliä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuostahan voisi taitavammat kuvankäsittelijät kehittää oikein meemin vai mitä ne nykynuoret sanoo. Hemmo voisi nousta esille mitä ihmeellisimmistä paikoista ja mitä kummallisimmissa tilanteissa.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Luin jatkoajan uutisen Donetskin jäähallin poltosta ja sellainen todellakin on junttia. Lisäksi mikä tahansa muu polttaminen (paitsi tupakan) on junttia. Lopussa linkki jatkoajan uutiseen.
Donetskissa kaaos - ryöstäjät tuhopolttivat KHL-seuran areenan - KHL - 27.05.2014 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Krimin ja Itä-Ukrainan "Venäjä-mielisten" touhu on muutenkin lopulta vain paikallisten elämän_koululaisten pitkittynyt ryyppyputki.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Luin jatkoajan uutisen Donetskin jäähallin poltosta ja sellainen todellakin on junttia. Lisäksi mikä tahansa muu polttaminen (paitsi tupakan) on junttia.

Hitler poltti puoli eurooppaa olematta silti juntti, mielipuoli sitten sitäkin enemmän.

Kyllä se tupakointi junttia on, vai miksei olisi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös