Pisin Kääpiö 186cm
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Katselin juuri männä kesänä katalonialaisten kauppojen kinkkuvalikoimia. Ilmakuivattu on tietysti isossa roolissa, mutta sianpersusta löytyy useampaan lähtöön. Lähinnä vain ajattelin siihen malliin, että kelpo appeet pystyy helposti haalimaan kasaan noillakin tanhuvilta. Tietysti jos eteen pitää saada takuuvarmaa teeveestä tuttua, niin sitten ymmärrän. Sinäkään et varmaan kuskaisi tanskalaista tarjouskinkkua Espanjaan veskassasi, vai ehkä sittenkinkö?Täytyy tähän todeta, että No estoy de acuerdo. Minun makuaistiini ja erityisesti suutuntumaan, on suomalainen kunnollinen palvikinkku parempaa, kuin ne Jamon Serranot ja Jamon Ibericot. Sitkeätä yliarvostettua kamaa ovat nuo. Useimmiten siellä aamiaistarvikkeeksi onkin tullut hankittua Jamon York:ia, eli meikäläistä keittokinkkua vastaavaa leikkelettä.
Kiistelläänkö lisää makuaisoista?
t. hanu
Ilmakuivattu kinkku ja erityisesti niiden toisten kaatuilijoiden parmankinkku on mellevä herkku melonin kanssa, höystettynä laatuisalla öljyllä ja aavistuksella mustapippuria. Arvokasta tavaraa valitettavasti, mutta kelpoa. Ilmakuivattua kinkkua laitan joskus lisämausteeksi salaatteihin ja vaikka pataruokiin. Pizzan päälläkin toimii, kun valikoi muut täytteet taiten.