Jukurit - KooKoo pe 3.3.06 (TV-peli)

  • 18 692
  • 181
Tila
Viestiketju on suljettu.
Naurettavaa uhoa Jukurtti faneilta! Tinke pelasi ja pelasi kohtuu hyvin pitän loukkaantumisen jäljiltä toisin kuin kuolionaama Kanerva, jolla tuli paskat housuun ja lopetti pelin kesken.

Turha vertailla Jukureiden ja Sportin omia kasvatteja. 100-0 voitto Vaasaan.
 

Afan

Jäsen
Jos jollain on hyvä muisti tai ottelu videolla, olisi mukava lukea, mitä Dufva tarkalleen ottaen oikein sanoi. Jos omalta joukkueelta loukkaantuu neljä pelaajaa, mukaanlukien ykkös- ja kakkossentterit, on varsin ymmärrettävää, että tunnemyrsky heti ottelun jälkeen on melkoinen. Ihan mitä tahansa ei tietenkään pitäisi mennä sanomaan.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hienoa meininkiä! Olisipa aina tunteet näin pinnassa otteluiden jälkeen täälläkin.

"Tinken" kymppi oli käsittämätön mutta en kyllä täysin ymmärtänyt Liukkosen 2+10 jäähyäkään. Tai aika rankalta vaikutti tuomio monta minuuttia tapahtuneen jälkeen. Kakkonen olisi ollut mielestäni parempi tuomio.

Dufvan avautumisen käsittää sinänsä, että haastattelu tapahtui heti ottelun jälkeen ja onhan siinä ammattilaisellakin vaikeaa pitää naama peruslukemilla kun tärkeitä miehiä loukkaantuu pudotuspelien kynnyksellä. Tosin uskon, että Niemi palaa pian kaukaloon sillä tuo tilanne ei näyttänyt niin pahalta kuin Lehtosen loukkaantuminen.

KooKoon tehottomuus maalipaikoissa (=paska ylivoimapeli) ja yksi musta puoliminuuttinen vei joukkueelta voiton. Eka erässä olisi voinut peli jo ratketa, siinä Jukurit oli ihan lirissä.

Eikä Jukurit Lehtosen loukkaantumiseen kaadu. Mutta jos Niemen(kin) pelit loppui tähän niin sitten saattaa tulla ongelmia mikkeliläisillekin.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Camembert kirjoitti:
Viime vuoden välieräsarjan Sport käänsi "yllättävästi" sen jälkeen kun oli telonut ykkös- ja kakkossentterin. Kookoo aloitti talkoot jo nyt varmuuden vuoksi. Ei voi olla pelkkää sattumaa tuo loukkaantuneiden määrä. Lehtonen, Niemi, Erholtz, Lindström.

Yhyy.

Nythän tilanne vain tasoittuu. Sportilta kausi on loppunut varmuudella neljältä mieheltä, ehkä Dhadphalelta. TuTo menetti juuri Isosalon.

Elämä on.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Kyynerpäällä taklaaminen on jäähyn arvoinen mutta ne on otettava pois molemmilta osapuolilta. Olisi Kososen pitänyt antaa jäähy myös Piiroisen teosta vaikka sitten siinä kolmannessa erässä jälkikäteen koska niinhän Liukkonen sai jäähynsä. Ei pelaajan tarvitse loukkaantua että jäähyjä saa antaa. Risto saa huutaa tuomarille Reijo ei saa. Miten tuomari voi antaa jäähyn kaks minuuttii tapahtuneen jälkee jos ei edes nähnyt tilannetta?? Naurettavaa. Markullla oli aikaa puraista siinä ajassa kieleen että veri alkaa lentää. Toms kyllä löi mutta ei viikatetyylillä.
 

Tassuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Jokerit, Manchester United
Yhyhyhyhyhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyh!

Aivan turhaa pillitystä. "Sikailua" oli puolin ja toisin, ja mielestäni tänään vain KooKoon sikaillut vihellettiin. Harmi vain, kun Jukurit saivat toisen maalin ilmaiseksi, koska kiekkohan osui verkkoon, harmi taas kun herra. Mikkelin Jumala Kosonen ei tätä huomannut vaan maalihan siitä heitettiin, ainiin mahtaako Kosonen nousta Jukureiden syöttöpörssin kärkeen tämän pelin jälkeen, tiedä en?

Hyvä fiilis oli katsomossa ja peli oli suht hyvää, Jukurikannattajat taitavat vaan itkeä Dufvan kanssa tahdissa. Eiköhän se siitä helpotu.

Kovienpoistojen erikoismies Toms. Mahdollisesti W. Mäkelän tilalle Curling-joukkueeseen?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Pitihän se arvata että tästä syntyy "meijän isi hakkaa teijän isin" -väittelyleikki. Hyvin menee mutta antaa palaa. Kyllä se paskalta tuntuu kun tällaisia kolhuja tulee tässä vaiheessa kautta. Nyt tuli niinsanotusti merkityksettömästä pelistä pahimmassa tapauksessa hyvinkin merkityksellinen. Mutta nyt mennään niillä jotka kasassa kestää. Toisaalta nyt kiittää siitä valmennusta että joukkueessa on lähes kuusi hyökkäyskentällistä alunperin. Puolustus ei kyllä kestä loukkantumisia. Se on lähes varma. Voidaan vielä jotenkin pärjätä.

Lehtosen loukkaantumisen täytyi olla paha, koska mies harvoin jää kentän pintaan lepäilemään. Tosin todella vaarattoman näköinen tilanne niinkuin ne yleensä ovatkin. Niemen tilannetta en sattunut näkemään joten se siitä. Ymmärrän Dufvan purkaukset täysin. Mies on todella omistautunut joukkueelleen ja työlleen, joten varmasti ottelun jälkeen suomeksi sanottuna vitutti. Sanankäänteet varmasti puhuttavat jälkeenpäin. "Päätettiin ettei hävitä tollasille paskahousuille" - pisti kyllä allekirjoittaneenkiin mietteliääksi että nyt se tosiaan on vihainen.

Kosonen oli mitä oli ja huitoi käsillään sinnetänne.. Huomattavan moni näytti kyllä yleisössäkin ihmettelevän hänen ratkaisujaan. Mutta kuten Mansikka sanoi ei KooKoo tuomariin hävinnyt. Ensimmäisen erän jälkeen noin pienet numerot olivat jopa pieni vääryys..sen verran vahva ja luisteleva KooKoon alku oli. Jukureiden ensimmäinen kontrolloitu hyökkäys taisi tulla ajassa 16.00. Onneksi kelkka sitten kääntyi toiseen erään ja ottelu käännettiin numeroiltaan suotuisammaksi.

Näistä tunnelmista on jo melkein hekumallista suunnata playoffeihin.
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Afan kirjoitti:
Jos jollain on hyvä muisti tai ottelu videolla, olisi mukava lukea, mitä Dufva tarkalleen ottaen oikein sanoi. Jos omalta joukkueelta loukkaantuu neljä pelaajaa, mukaanlukien ykkös- ja kakkossentterit, on varsin ymmärrettävää, että tunnemyrsky heti ottelun jälkeen on melkoinen. Ihan mitä tahansa ei tietenkään pitäisi mennä sanomaan.

Täsmälleen samaa mieltä toveri Afanin kanssa. Uskaltaakohan tässä ottaa ottelun kulkuun edes kantaa saamatta saavillisen sitä itteensä saman tien niskaansa... No, joka tapauksessa ymmärrän kyllä muutaman KooKoo-fanin primitiivireaktion RD:n kommenttia kohtaan, mutta kuten Afan yllä muistutti, tappion katkerasta kalkista huolimatta kannattaa nyt yrittää edes jotenkin ymmärtää myös minkälaisen pelin jälkeen haastattelu on tehty; Jukureiden miestappiot ottelussa olivat melkomoiset, ja pahimmassa tapauksessa heti ensimmäinen "mitätön" ottelu ennen pleijareita poisti rosterista ykkös- ja kakkossentterin. Joskin itse uskon kyllä, että jollei Tomsin isku nyt osunut johonkin aivan superherkkään kohtaan, niin Niemi kyllä toipuu.

Ottelu sinänsä oli hyvinkin kolmijakoinen; ensimmäisessä erässä KooKoo vei liikkeellään kotijoukkuetta kuin pässiä narussa, toisessa erässä Jukurit nousi enemmän sille tasolle, millä joukkue kotikaukalossaan on tututtu näkemään, ja kolmannessa tunteet kuumenivat niin, että loppujen lopuksi ottelusta jäi hyvin sekava kuva. Vaikka Dufvan kommentit selvästi korpeavat KooKoon kannattajien mieliä, hänen syytteleminen ja mollaaminen tällä kohtaa ei kyllä vie ketään minnekään. Ottelun kulkuun kummallakaan valmentajalla ei ollut osaa eikä arpaa; herra Kososelta sirkus karkasi käsistä heti ensimmäisen erän jälkeen ja sitten tuli muutama lieveilmiö, joista tällä kertaa tuloksena oli rikkoutuneita hampaita, iskuja jalkoihin jne... Toisinaan samantyyliset tilanteet eivät aiheuta sen suurempia loukkaantumisia, tänään ei tuurikaan ollut pelaajien mukana. Suoraan sanottuna noita ostojoukkue- ja nyyhkyttäjä -kommentteja en pidä tämän pelin analysointiin millään tavalla liittyvinä, niissä purkautuu nyt joku suurempi kauna herra Dufvaa ja Jukureita kohtaan. Mutta menköön nyt sitten samaan laskuun, jos siltä tuntuu... Jos jonkun mielestä Dufva on pelkkä puhuva pää eikä näyttöjä ammattitaidosta ole, niin siihenkin mielipiteeseen tässä maassa jokaisella on oikeus. Se, kuinka juhlallisesti asian haluaa tällä palstalla julki tuoda, jää sitten jokaisen oman harkinnan varaan. Jos Dufva ei jonkun mukaan saa haukkua Tomsia nähdyn perusteella Ö-luokan pelaajaksi, niin kuinka monella meistä jatkoaikalaisista ihan oikeasti on siinä tapauksessa varaa arvostella Dufvaa...?

KooKoolta tämän iltainen esitys oli erinomainen, eikä kenellekään varmasti jäänyt epäselväksi, miksi KooKoo on viime aikoina vankistanut asemiaan jopa kotietutaistelua silmällä pitäen. Toms on oma lukunsa joukkueen sisällä, mutta hänen touhujensa takia ei pidä tuomita koko joukkuetta. Katteluksen loukkaantuminen on todella valitettava takaisku ja voi vain toivoa, että mies tokenee vammasta pleijareihin. Pelillisesti KooKoo on nostanut profiiliaan sarjassa ehkä eniten ja pelaa tällä hetkellä todella liikkuvaa kiekkoa. Tosin pelirytmin pitäminen läpi ottleun näytti toisen erän esityksen perusteella olevan vielä hieman hakusessaan, mutta kaikin puolin hyvä esitys meikäläisen mielestä. Sanotaan mitä sanotaan, mutta kyllä Tinke ja Luigi ovat sarjan kärkiheeboja. Tinken kymppi oli kuin olikin kyseenalainen, jopa näin Jukuri-silmin katsottuna.

Jukureilta ensimmäinen erä meni ihmetellessä, ja pohtiessa miksi pitäisi yrittää, kun pelissä ei käytännössä ole mitään panosta... Toiseen erään joukkue tuli eri ilmeellä, teki pari maalia ja loukkaantumisten jälkeen turhautuminen nousi pintaan erityisesti tuomarin menetettyä otteensa tapahtumiin. Kolmas erä oli sitten mitä oli, Kosonen veti ihan oman shownsa ja heitteli miehiä vähän niinkuin fiiliksen mukaan rangaistusaitioon.

Summa summarum, sekavat fiilikset hommasta jäi. Itseäni harmittaa tietysti loukkaantumiset, mutta toisaalta niin raadollista kuin se onkin, nekin kuuluvat jääkiekkoon. Lehtosen tapaus eritoten oli malliesimerkki siitä, kun mäihää ei kerta kaikkiaan ole yhtään mukana. Mutta sen verran on Sarvipäillä reserviä katsomossa, että nyt ei pitäisi ihan heti hätä tulla käteen vaikka pari sentteriä tippuisikin sivuun.

Terveisiä Vaasaan ja Kokkolaan, osataan sitä vääntää peistä etelämmässäkin ;-)!

Just my few cents...
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
En puutu värikkään ottelun värikkääseen keskusteluun muuten, mutta pakko sanoa näille "pelaajia loukkaantu, kausi pilalla, ei mahdollisuutta mestaruuteen jne..." kirjoittajille.

KIEKKO-VANTAA 2005-2006
13 pelannutta maalivahtia, lähes 50 kenttäpelaajaa kokoonpanossa kauden aikana
= still going strong, play offsit - here we come! : )

Ikävää, että loukkaantumisia sattuu, mutta niitä sattuu kaikille joukkueille ja kukaan EI kaukalossa vahingoita vastustajaa tahallaan. Ei valmentajan määräyksestä, ei omasta halustaan. Piste. Tervetuloa katsomaan Valtti-Areenaan Tikkurilaan Mestis-kiekkoa ja sinne meidän "fanien katsomoon". Siellä pääsee pleksin viereen, aivan kaukalon viereen & samalle korkeudelle katsomaan peliä. Pääsette näkemään kuinka vauhdikas peli jääkiekko on ja kuinka pleksit heiluvat taklaustilanteissa.

Jos Jukurit menettää yhdessä ottelussa kaksi tärkeää pelaajaa ja täällä osa faneista on jo valmis nostamaan valkoisen lipun salkoon, niin haloo! Tai päivän luontoääntä lainaten, yhyy...
 

Tassuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Jokerit, Manchester United
Noniin nyt on itkut itketty ja munat kastettu, joten eteenpäin.

Tunnelma oli ainakin pelissä hyvä, faniporukat pitivät hyvää mökää ja toivoisin lisää tälläisia pelejä, "fanillisesti."
Siinnäkö uutta puheenaihetta?
 

Fordél

Jäsen
Hienoa, että Mestis sytyttää tunteita, mutta harmi, että taustalla ovat loukkaantumiset yms. Todella ikäviä juttuja nuo loukkaantumiset niin KooKoon kuin varsinkin Jukureiden osalta. Kuitenkaan Lehtosen loukkaantumisesta Jukurit voivat syyttää vain itseään, sillä oma pelaajahan se tuuppasi meidän Skytän kumoon, joka taas kaatui lehtosen jalan päälle. Ikävä tapahtuma, josta voi syyttää vain huonoa tuuria.

Niemen loukkaantuminen ei tainnut olla onneksi niin paha kuin miltä aluksi näytti, mutta se mitä Toms teki, oli erittäin tuomittavaa! On toisarvoista mikä oli viikatteen voima, sillä jo pelkkä teon tahallisuus riittää tuomitsemaan sen. Tuollaisia pelaajia ei KooKoo tarvitse ja mun puolesta sen sikailijan voi lähettää tsekkeihin samantien! Ei tuo mitään lisäarvoa joukkueelle. Hapsu kehiin!

Ja tuosta Tinken kympistä sen verran, että jos mies ei pysy pystyssä niin siitä ei varmaan tarvitse kymppiä viheltää tai samantien jokaisesta kaatumisesta pitäisi passittaa kaveri jäähylle. Kyseessä ei ollut ehkä edes mikään rike Jukuri-pelaajalta, mutta ei myöskään sukeltaminen Tinkeltä. Tinken tasapaino vain meni kun vastustajan maila kävi jalkojen välissä. Miehen nopea nouseminen tilanteessa osoittaa, että tarkoitus oli pelata tilanne loppuun asti eikä kalastella jäähyä. Kyllä sen sitten erottaa milloin on kyse Maestron kalastelusta...
 

viilamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllä on Kymenlaaksossa huonoja häviäjiä...

No, Kosonen oli umpisurkea tänään (kuten hyvin usein ennemminkin).
Vihelsi ensin iten sattui, sitten ei ollenkaan ja lopussa jopa hitusen ihan oikeinkin. Silti ikävä on niitä harvoja iltoja kun oikeasti kentällä on ollut myös tuomari... Paljon mies vihelsi, mutta paljon jäi huomiotta, joten en ihmettele että valmentajat ja pelaajat lämpenevät, kun ei ole mitään tietoa kurista ja järjestyksestä kentällä.

KooKoo ei ennen ole ikuna pelannut esitety kaltaista pellekiekkkoa niissä peleissä joita olen itse nähyt.
- Liukkosen 2+10 tuli aiheesata - Erholtzilta kuulemma hammas poikki.
- Toms; idioottimainen viikate takaa polviniveleen ja Niemi polvilleen, ulosajon paikka...
- Uimahyppääjä Tinken perussukellus oli sitä itseään - huvittavaa, että joku on "nähnyt mailan jaloissa"!!! "tuomariston tyylipisteet -10- ansaitut...)
Kannattaisi katsoa peiliin ennen seuraavaa peliä ja miettiä kunnolla mikä meni vi.....n. Kookoon tasoinen ryhmä jolla on kokemusta ja taitoa ei oloe tuollainen sikalauma kuten se tänään oli. Samalla terveiset kaikille KooKoon kannattajille, että noita törkeyksiä ja Dufvan kommenteja arvostellessa kannattaisi niellä pettymyksensä ja oikjeasti myöntää tappion lopulta johtuneen omasta idioottimaisuudesta...

Teiltä on kuulemma myös yksi mies (Kattelus?) poissa tämän pelin jäljiltä ehkä lopun kauden(?). Tilannetta en nähnyt, samoin en ole kuullut kommentteja, joka tapauksessa pahoittelut siitä. (kommenttien vähyydestä voisi olettaa kyseessä olleen oikea pelitilanne...)

En myöskään malta olla kommentoimatta noita täysin asiattomia kommentteja Dufvan pelinjälkeisistä kommenteista;
Jos ja kun tuomari on mikä on ja vastustajankin aivot on ns. "narikassa" niin pahasti, että loukkaantumiset ja eriasteiset erotuomariarpajaismeiningit sotkevat viihdyttäväksi ja katsojille mielenkiintoisiksi suunnitelleun ottelun kuvan täysin, ovat valmentajan kommentit ymmärrettäviä.
ja ps. katsoin aikas monta peliä kisojen aikana enkä moista sikailua pelaajien otteissa nähnyt joten olen Dufvan kanssa samaa mieltä tämän pelin ja Olympiakiekon tasoerosta.

Ain niin ....
Toivottavasti tämän palstan itkijäosasto aikuistuisi ja oppisi myöntämään tosiseikat ja keskittyisi kiekkoon, niin ei jatkuvasti tarvitsisis etsiä asiaa lastentarhakitjoitusten seasta...
 

Pete.72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, KooKoo
Joo, "itkut" sikseen..

Mielestäni aivan turhaa enää nyt jälkikäteen niin hirveästi alkaa mietiskelemään, mitä vihellettiin ja mitä ei. Tai, kuka "itki" ja kuka ei. En nähnyt kuin TV:stä tuon Jukurit-KooKoo ottelun, ja sen perusteella en osaa muuta sanoa kuin että jääkiekkopelissä on AINA kaksi joukkuetta, jotka pelaavat toisiaan vastaan. Jääkiekko on nopeatempoinen peli, ja siinä syntyy runsaasti kontaktitilanteita. Tämän kaiketi kaikki lukijat tietävät!!??
Ja, niin sodassa, nyrkkeilyottelussa, perheriidassa...jne. On AINA kaksi osapuolta, ja on selvää että toisen mielestä se toinen on tottakai syypää..Näin myös jääkiekossa.
En kyllä millään jaksa uskoa ainakaan Liukkoselta mitään tahallista vastustajan vahingoittamisyritystä!!(Kuten aamun KS-kirjoittaa Dufvan epäsuorasti ilmaisseen). Tomsista en tiedä, mutta vahingossa ei Martin("ö-luokan tsekki"-Dufvan ja myös minun mielestä)..tosiaankaan huitaisuaan tehnyt. En sitten tiedä, ja tietääkö kukaan, halusiko Toms todella vahingoittaa Niemeä??..JOS näin käy ilmi, on selvää ettei tuollaisella "Kaverilla" ole mitään asiaa edes Suomi-Sarjan matseihin!! Mutta, totuudennimessä ei myöskään KOSUSELLA luulisi olevan minkäänlaista käyttöä suomalaisessa erotuomaristossa!!!
Toisaalta, playoffit lähenenee ja psykologinen peli on kiihkeimmillään..Veikkaanpa muutes että NURMBERG #81 teki aivan TAHALLISEN "uimahypyn"...Syytä en tiedä, mutta "Tinke" on senverta velmu ettei sen väliä. Ehkä vain ärsyttääkseen...
Ja onnitui JÄLLEEN saamaan vastapuolen kaikki "sympatiat" itselleen!!*hehee*
#81# 4eWa!!:)
 

Punkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, Saipa
Tässä suora lainaus Kouvolan Sanomista 5.11. olleen Kookoo-Jukurit pelin jälkeen. Lukekaapa ajatuksella:
"Nämä ominaisuudet tosin unohtuivat hetkeksi puolustaja Esa Hämäläiseltä, joka taklasi toisessa erässä törkeästi KooKoon Teemu Somppia selästä. Päätuomari Ville Vuohtoniemi teki tilanteessa ainoan oikean ratkaisun ja passitti Hämäläisen laitataklauksesta suihkuhuoneen puolelle. Jukurit lähti matsiin kuudella pakilla, joten siinäkin mielessä Hämäläisen temppu oli ajattelematon.

Jukurien päävalmentaja Risto Dufva suhtautui Hämäläisen rysäytykseen erikoisella, jopa ylimielisellä tavalla.

- Miten sitä nyt voi kommentoida? Meillä on tarkoitus antaa omalla alueella aina täyspaine vastustajalle. Kyllä sen pitää tuntua. Täysillä päin vaan, Dufva puolustautui.

Mutta ei kai selkään?

- Sitä voidaan sitten aina katsella, miten päin siellä kääntyillään, Dufva vastasi."
Kyllä on tainnut Dufvalla vähän p...a nousta päähän Torinon reissun jälkeen! Olen vuosikausia arvostanut Dufvan työtä valmentajana, mutta nyt kyllä kaikkinainen arvostus meni eilisen purkauksen jälkeen. Harmistumisen, jopa vihastumisen ymmärrän, mutta yksittäisten pelaajien (Toms, Liukkonen) syyttely Tv-kameroiden edessä osoittaa täydellistä arvostelukyvyttömyyttä ja kehittymätöntä lapsellista luonnetta. Alkaakohan ego nousta jo liian suureksi, ettei vaan kohta tulisi toista Tami-ilmiötä?
Itse näin nämä Dufvaa suututtaneet tapaukset aika läheltä. Lehtosen loukkaantuminen oli aivan puhdas vahinko, siinä oli mukana myös huonoa tuuria. Tomsin huitaisu oli tahallinen ja tuomittava, mutta se ei silti oikeuta ketään arvostelemaan julkisesti Ö-luokan pelaajaksi! Liukkosen kohdalla mielestäni Erholzt taklasi normaalisti, mutta pienempänä pelaajana törmäsi vauhdilla Liukkoseen, jolloin purukalusto aukesi. Missään tapauksessa Liukkonen ei taklannut törkeästi, ei tuomarienkaan mielestä, ennenkuin Risto Ö Dufva rupesi pitämään hirveää mekkalaa vaihtoaitiossaan. Sen jälkeen tuomarit antoivat tämän kyseenalaisen tuomion Liukkoselle kun jo pari minuuttia ottelua oli pelattu!
Kentällisistä parhaiten onnistui Tatun kenttä, samoin neloskentässä Timoskainen onnistui vahvana vääntäjänä, ykkösen peli ei eilen vielä kulkenut.
 

isomusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Tappara
Vai on Mikkelin "A-kansalaiset eli vippiläiset" ruvenneet potkimaan kakkoskoutsi Tasalaa hänen mennessä lehdistöinfoon. Käytöstavat kunniaan, ja järjestysmiehet vaihtoon. Kenen kasetti ei kestä? Toivottavasti vielä kohdataan.
 

Ändy78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, keväisin ei sympatiaa muille
Kohtuu sähellystä

Itse kävin eilen katsomassa elämäni toisen mestiskamppailun paikan päällä ja olipahan peli. Täytyy ihmetellä, miten Jukurit voivat pärjätä tuollaisella kotiesityksellä noinkin hyvin.

Jos KooKoon pelaajilla olisi ollut enemmän pelikuria pelisysteemissään, olisi voitto mennyt Kouvolaan.

Itse eilisestä pelistä jäi päällimmäiseksi mieleen:
1) Jukurien luokaton hyökkäyksiin lähtö
2) KooKoon kuriton peli, näkyi mm. purkukiekoissa
3) Grahnin? heikohko veskaripeli verrattuna Suomalaiseen
4) Päätuomarin sekoilut (mm. Liukkosen jäähy jälkikäteen. Lisäksi puolet jäähyistä oli vähintään kyseenalaisia).
5) Sähellystä alusta loppuun kummaltakin joukkueelta, tosin ensimmäiset 10minuuttia KooKoo pelasi mielestäni hyvin. Sen jälkeen molemmat sähläsivät tasaisen varmasti
6) KooKoon pienikokoinen pelaaja Ojala, joka pelasi hyvällä sykkeellä läpi ottelun

Toivottavasti kukaan ei vedä hernettä nenään tällaisen "mestisnoviisin" - mielipiteestä.
 

Vertigo

Jäsen
Suosikkijoukkue
muinainen MiPK
Eräs tarina

Muutama vuosikymmen sitten yhteisellä iltapalalla keskusteltiin silloin jo entisen KooKoon junioripäällikön (Tappi) kanssa isommassa porukassa. Juttu jotenkin siirtyi lasten leikkeihin.

"Tappi" siinä loihe lausumaan, että Kymenlaakson suunnassa lasten yleisenä leikkinä on jyskäpää. No meikäläinen sitten siinä kysymään, että millaisesta leikistä oli oikein kyse. "Tappi" sitten kertoili, että siinä juostaan pää edellä päin seinää ja se, joka koviten juoksee voittaa. Tappi oli kuulemma pärjännyt leikissä oikein hyvin. No, mitä siihen voi tuumata muuta, kuin että tämä kyllä selittää kaiken, miksi Kouvolassa pärjätään lätkässä. Naurua... Tämä tarina on tosi.

Niin niihin aikoihin KOOKOO eli huippuvuosiaan.

Vieläkö siellä Kymenlaaksossa leikitään jyskäpäätä jo onkohan leikki levinnyt muualle Suomeen. Etelä-Savossa se ei ole tiettävästi saavuttanut koskaan suurta suosiota. Tämän vuoksi lienee lätkän junioripuolessa vielä Mikkelin seudulla paljon tehostamista. :)

Terveisiä "Tapille", jos vielä kiekkofoorumeilla ja katsomoissa luuraa.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
isomusta kirjoitti:
Käytöstavat kunniaan, ja järjestysmiehet vaihtoon.

Mikkelin hallin järjestysmiesten taso tiedetään. Kahteen kertaan on järjestysmies tullut vittuilemaan KooKoon faneille ottelun jälkeen. Siis järkkäri, jonka pitäisi YLLÄPITÄÄ järjestystä, on tullut huutelemaan KooKoon faneille. Naurettavaa on siis touhu ollut ennenkin, joten ei mikään ihme, jos ei homma ole nytkään ollut lapasessa.


Ändy78 kirjoitti:
KooKoon pienikokoinen pelaaja Ojala, joka pelasi hyvällä sykkeellä läpi ottelun

Ilola.

Lehtosen loukkaantuminen oli täysin Jukurien oma vika, siitä on turha valittaa. Mitäs törkkäsivät KooKoon pelaajan Lehtosta päin.

Tomsin huitaisu oli törkeä, ulosajon paikka selvästi. Ei tuommoisia. Muutenkin oli pelissä aivan surkea.

Kieltämättä mielenkiintoinen tuo Punkun KS-pätkä, näyttää Dufvalla vaihtuvan mielipide noihin sikailuihin sen mukaan, minkä värinen pelipaita on pelaajalla päällä.

"Sitä voidaan sitten aina katsella, miten päin siellä kääntyillään."

Noinhan voisi kommentoida Liukkosenkin tilannetta.

edit: Tinken kymppi oli aivan naurettava tuomio, mies nousi nopeasti ylös pelatakseen tilanteen loppuun, mutta joutui boksiin. Ei näin.
 
Viimeksi muokattu:

isomusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Tappara
Eiköhän Liukkosen sininen kypärä vaikuttanut RD:n itkemiseen. Jos taklaaja olisi ollut Raattama, tuskin itku olisi auttanut, joten "sinisellä kypärällä" on maaginen vaikutus tuomariin.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hienoa tosiaan, että VIP-vieraat potkivat valmentajaa. Tämä tekohan on tietenkin täysin oikeutettu, koska peli niin vietävästi harmitti. Hamekangasta jakoon VIP-tiloihin ja oikeasti asiat järjestykseen noiden järkkäreiden kanssa. Kenties se oli tuo meillekin kaksi kertaa ongelmia aiheuttanut järkkäri asia VIP-porukan keskeltä?

No kuitenkin Toms oli kauhea. Ulosajo tuosta olisi pitänyt tulla. Jotain tuolle miehelle pitää tehdä, aina myöhässä ja aina turhia jäähyjä. Anteeksi päättäjät, mutta MacHasek oli 100% parempi.

Tinken kymppi oli täysin väärä vihellys. Kahden pelaajan välissä kamppaillessa se tasapaino saattaa mennä muiltakin pelaajilta? Ja varsinkin jos viitsisi huomioida, että hän nousi välittömästi ylös ja lähti kiekon perään, eikä yrittänyt kalastella mitään. Mutta näinhän tämä mikkeliläisten tulkinta #81 otteista menee aina.

Ristiriitaiset tunteethan tuosta jäi. Oltaisiin voitu voittaa, mutta itse mentiin sössimään. Ensimmäisessä erässä olisi pitänyt saada enemmän häkkejä. Kuitenkin parempi voitti ja pahoittelut loukkaantumisista, kaksi niistä menee selvästi KooKoon piikkiin.
 

FC Peltirumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Väärin Voittaneet
En kyllä pysty käsittämään, minkä takia Tomsi "törkeästä viikateiskusta" olisi pitänyt tulla yhtään enempää istumista kuin kakkonen. Se ei ollut millään tavalla törkeä eikä edes voimakas. Yhden kiekkopelin sisällä tapahtuu monia vastaavanlaisia iskuja laitaväännöissä sekä maalinedustapelissä etenkin erikoistilanteissa. Myös maalivahdit osaavat tämän taidon. Valitettavaa, jos Niemelle on käynyt pahemmin, mutta silloin on myös kyseessä äärimmäisen paska tuuri.

On muuten rehtejä ihmisiä Mikkelissä, jos pitää jo vastustajan valmentajiakin ruveta potkimaan voitetun ottelun jälkeen ja vielä VIP-tiloissa oleskellut ääliö.

Niin ja Jukurit kahvaa ja Nurmberg sukeltaa aina kaatuessaan!
 

Mauritzio

Jäsen
Jugorov kirjoitti:
Jukuritkin pelasi tänään jonkin verran normaalitasoa enemmän ns. "kahvaa", mutta kyllä tänään enemmän hakkasi mailalla KooKoo. Tästä esimerkkinä vaikkapa 4 loukkaantunutta Jukuri-pelaajaa.
Neljä loukkaantunutta pelaajaa, joista peräti yksi taisi tulla "mailalla hakkaamisen jälkeen", ei suinkaan neljä kuten asian ilmaiset. Hyvän esimerkin keksit.

dali kirjoitti:
Ja nuo kahvapuheet voidaan jättää taas ihan omaan arvoonsa niin kauan kun molemmat joukkueet kaukalossa tätä kainalosurffausta harrastavat. Ja missä välissä Jukurit ne neljä maalia oikein ehti tekemään, kun niin kovasti piti taas kahvata.

Kertoo ilmeisen hyvin kiekkotietämyksestäsi tuo viimeinen lause. Maalinteko ja kahvaaminenhan tunnetusti sulkevat aina toisensa pois, vai kuinka?

Ja tuosta Tomsin "viikatteesta" sen verran, että samanlaisia mailan iskuja tulee lukuisia jokaisessa jääkiekkopelissä. Maalin edustalla, etenkin alivoimalla, puolustajat käyttävät tätä pohkeisiin naputtelua hyväkseen erittäin härskisti. Valitettavaa tuossa tilanteessa oli tietenkin Niemen loukkaantuminen. Jos sitä ei olisi tullut, tuskin täälläkään kukaan jaksaisi itkeä Tomsin "sikailua". Mutta jos jeesustella halutaan, niin tuomitaan sitten vaikka Suomalaisen maskimiehenä olleeseen Tomsiin kohdistunut tökkiminen maalin edessä. Selvä ulosajon paikka. :D
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vertigo kirjoitti:
Vieläkö siellä Kymenlaaksossa leikitään jyskäpäätä jo onkohan leikki levinnyt muualle Suomeen. Etelä-Savossa se ei ole tiettävästi saavuttanut koskaan suurta suosiota.

Heh, eilisen perusteella näytti siltä että Lindströmin Kaitsu on tuomassa tuota harrastusta vahvasti Mikkeliin. KS:n jutun kirjoittaja on muuten ollut hivenen pihalla, kun väitti Tomsin huitoneen Lindströmiltä hampaita. No, eihän siinä mennytkään kuin kolme eri tilannetta sekaisin.

Minulla ei ole mitään halua puolustella Tomsia, mutta yksi asiaan liittyvä kysymys kuitenkin. Olikos se juurikin samainen Niemi, joka taklasi kiekotonta Nurmbergia selästä muutamaa vaihtoa aiemmin?

Tomsin tilanne katsotaan varmasti videolta liitossa ja mahdollisen pelikiellon suuruus paljastaa sitten teon törkeyden. Kertoo kyllä jotain Kososen onnistumisesta, ettei huomannut sitä vaikka vieressä seisoi ja vihelsi paikkojäähyn vasta myöhemmin maalinedustönimisestä.

KS:n raportoima VIP-yleisön käytös on kyllä nolo juttu. Muistaakseni erään KalPa-Jukurit-matsin jälkeen mikkeliläiset tuomitsivat moiset toimet aika kärkkäästikin. Kuinka nyt?

Kiitokset Punkulle tekstistä, juuri noita Dufvan puhumisia muistelinkin.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Mauritzio kirjoitti:
Kertoo ilmeisen hyvin kiekkotietämyksestäsi tuo viimeinen lause. Maalinteko ja kahvaaminenhan tunnetusti sulkevat aina toisensa pois, vai kuinka?

Kerro tyhmälle sitten, miten sen maalin voi tehdä, jos koko ajan kahvaa? Eikös kahvatessa lapaa uiteta vastustajan kainalossa, jolloin kiekkokontrolli on olematon? Vai pitäisikö viestini merkitystä sittenkin pohtia uudelleen?

Mauritzio kirjoitti:
Ja tuosta Tomsin "viikatteesta" sen verran, että samanlaisia mailan iskuja tulee lukuisia jokaisessa jääkiekkopelissä. Maalin edustalla, etenkin alivoimalla, puolustajat käyttävät tätä pohkeisiin naputtelua hyväkseen erittäin härskisti.

No, sehän ei tee Tomsin iskusta polvitaipeeseen yhtään oikeutetumpaa, että jotkut muutkin ovat samaa harrastaneet. Sama pätee mailahäirintään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös