Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 14.05.2016 klo 17.08.

 1. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Lainaus:
  Eipä siinä sitten mitään, hyvää pöhinää!

  Ja tuohon Urheilulehden höpinään, ei kannata noitakaan ukkoja kovin vakavasti ottaa. Aina pitää saada jonkinlainen sensaatio-otsikko vain aikaan. Vaikka vertailu muihin on ehkä turhaa, niin eihän sitä käy kieltäminen, että yleisömäärät ovat Mikkelissä ainakin alkukaudesta todella hyvät!
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hallilta huomisia retkivarusteita hakiessa tuli positiivista kerrottavaa; kumpurainen ja kivinen tie hallille on paraikaa saamassa uuden ja tasaisen asfalttipinnan. Samaten se uusi parkkipaikka tien ja raviradan välissä oli asfaltoinnin alla. Hyvin ajoitettu, kun ei pelejäkään kotona ole kuin vasta lauantaina.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Onpas todella hankala keksiä sopivaa ketjua tälle, mutta tänään pelataan siis MP:n kauden viimeinen sarjapeli. Jukureihin tämä liittyy siten että MP:n matsiin pääsee Jukurien kausarilla ilmaiseksi ja sen lisäksi MP:n matsin käsiohjelmalla saa Jukurien matsissa pullakahvit. Ohessa vielä Länsi-Savon uutinen iltapäivän jalispelistä, jutun lopulla maininta yhteistyöstä (jota ei olla odoteltukaan vielä montaakaan kymmentä vuotta...):
  Näe Kuismala vielä kerran sarjapelissä | Länsi-Savo
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Nopea kysymys: Minkä takia ensi lauantain Jukurit - JYP -matsi alkaa vasta seitsemältä illalla? Tuon ajan bongasin ensin Länsi-Savosta jutussa pinkeistä pelipaidoista ja nyt sama näkyy myös verkkosivulla otteluilmoituksessa. Liittyykö roosanauhakeräykseen (jolle se ottelukin on teemoitettu), vai onko hallilla jotain tapahtumaa aiemmin päivällä?
   
 5. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Toto76-ravit la 8.10. klo 14 arvatenkin syynä.
   
 6. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Yllämainitun lisäksi A-nuoret pelaavat Tapparaa vastaan kello 14.30, joten sekin osaltaan vaikuttaa myöhäistettyyn aikatauluun.
   
 7. paraspelaaja Jäsen

  Ikioma Areena on ehdottomasti osoittanut toimivuutensa täydelläkin kapasiteetilla. Sisäänkäynnit sivuovista ja ulkonakäyntimahdollisuus fanikatsomon takaa on elintärkeä järjestely, ilman noita oltaisiin pulassa.

  Joka tapauksessa yksi asia pisti eilen silmään: pääsisäänkäynnillehän on järjestetty yksi ovi kausareille, yksi ennakkolipuille ja kaksi lipunmyynnille. Kuitenkin, valistuneen arvaukseni mukaan ainakin yli 80% lipuista ostetaan ennakkoon. Kausariluukulla oli järjetön jono, samoin ennakkolippujonossa. Lippuluukuilla ei pahemmin porukkaa ollut, kun taisi liput olla melkolailla finaalissa.

  Ilmeisesti itse lipunmyyntijärjestelmät on toiminut moitteetta, mutta turvatarkastukset ovat olleet se jonon aiheuttaja. Toki nuo on Liigassa automaatio ja jalo idea sinänsä, mutta eihän noilla käytännössä ole mitään merkitystä. Jos joku nyt haluaa ne viinansa/savupomminsa/kuudestilaukeavansa povitaskussa halliin tuoda, niin voi vaikka mennä sivuovista joissa minulle ei ainakaan tehty minkään sortin tarkastuksia. Tai mennä sisään, "käydä tupakalla" takaovesta ja tulla takaisin kiellettyjen esineidensä kanssa.

  Joka tapauksessa voisi olla viisasta vielä harkita vielä tuota lippuluukkujen organisointia/järkkäreiden lisäämistä jotta jonot olisi kohtuullisemmat näissä tupa täynnä-peleissä. Tai jos ei muuta niin kannattaa ainakin välttää kuuluisaa mainoslausetta "Osta Lippusi Ennakkoon ja Vältä Jonotus!", koska sillä hetkellä kun itse eilen tulin halliin, olisi lipun luukulta ostamalla päässyt sisään noin 15 minuuttia(sic!) nopeammin.
   
 8. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Tätä olin itsekin tulossa sanomaan. Ehdottomasti pitää ennakkolipuille saada useampi sisäänkäynti, koska on käynyt selväksi, että ihmiset ostavat nyt huomattavasti enemmän lippuja etukäteen kuin ennen.

  Lainaus:
  Tästä muuten huomio: torstai-illan HIFK-pelissä Nordiksella kävelin reppuni kanssa sisään lippua näyttäen, ilman minkäänlaista turvatarkastusta. Halutessani olisin voinut viedä ydinsukellusveneen, pontikkatislaamon ja sata rasvattua kääpiötä sisään ilman, että kukaan olisi huomannut. Aijaijai!
   
 9. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ennen kauden alkua harmittelin sitä muutosta että pelaajakohtaisesta maalibiisistä on luovuttu. Jostain syystä asia tuli tänä aamuna jälleen mieleeni ja havaitsen mielipiteeni muuttuneen. Toisaalta olisihan se hieno kunnianosoitus maalin tehneelle pelaajalle ja tuli viime kaudellakin ahkerasti huudettua mukana esim "kuka muu muka? Teemu Tee!" (jostain syystä tämä biisi soi herätessä päässäni), mutta joukkueen tarinan kannalta olen nyt mieltä että parempi käyttää maalibiisille varattu rajallinen aika pelkästään joukkueen oman maalibiisin luukuttamiseen.
   
 10. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Ennakkolipuilla kyllä pääsee joka ovesta sisään vaikka harhaanjohtavasti vain yhden oven yläpuolella lukee ennakkoliput.
   
 11. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Niinhän sitä luulisi, mutta kahdessa edellisessä ottelussa kun olen yrittänyt mennä muusta kohdasta pääsisäänkäynnillä ennakkolipulla sisään, on sanottu että "ei pääse tästä". Tosin kauden ensimmäisessä ottelussa taas pääsi kaikista sisään. Ei ole oikein konsistenssia tuossa sisäänmenossa. Ilman muuta pitäisi jokaisesta ovesta päästä ennakoilla sisään, etenkin kun nyt vaikuttaa suurin osa otteluun tulijoista ostavan lipun etukäteen.
   
 12. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 13. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  RESPECT! Taidetaan kuulla vielä kerran "Puuha-Pete" ja "Vorssastaa...".
  Videotiimille vinkki: Maalikoostevideot työn alle!!!
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2016 klo 15.35
 14. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Video"tiimi" = Harppa + yksi työharjoittelija. Ottelukoosteita ei myöskään taidettu tehdä nettiin noina aikoina, mikä saattaa hankaloittaa materiaalin koostamista. Iso käsi täältä, jos joku tällaisen koosteen kasaa, kyseiset herrat ansaitsevat sen ilman muuta.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2016 klo 15.32
 15. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Niinhän se taitaa nykyään ollakin... No - aikaa on ja Harppa venyy!
   
 16. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Kyllä muistelisin että koosteita on ollut hyvinkin aikaisesta vaiheesta lähtien. Tosin ei juutuubissa, videomuodosta ym. ei mitään muistikuvaa kylläkään ole. Joskus noita sai ladattuakin Jukureiden sivujen kautta omalle koneelle.
   
 17. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ihme puuhastelua tämä yhteydenpito mainontaan liittyen.
  Ainakin kuukauden ajan on jo ollut tiedossa lauantain pelin myöhäisempi alkamisajankohta (klo 19.00), mutta silti oli ainakin vielä ke-iltana Marskin aukion taulussa klo 17. Sen jälkeen en tilannetta ole tarkistanut. Mainospuuhan nuo taulut hoitaa, joten keneltä sitten on jäänyt huomioimatta tuo muuttunut ajankohta.

  Lisäksi eilen ilmestyneessä Mikkelin kaupunkilehdessä oli ilmoitus lauantain pelistä ja sielläkin komeili klo 17. Tuo on Kixit:n tekemä mainos, joten tieto ei näköjään liiku sinnekään. Onkohan näistä edes sovittu, että kuka informoi mainostoimistoja ym. yhteistyökumppaneita. Näiden toimijoiden tietämättömyys tai virhe on vaan aika näkyvää ja aiheuttaa paljon turhaa kyselyä ja ihmettelyä ym.
  Tämä muuttuneiden alkamisajankohtien kömpelö huomioiminen mainonnassa ei muuten ole Jukureille mikään tuore ilmiö. Mestiksen aikana näitä sattui myös.
   
 18. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kiitos luottamuksesta, mutta tällä kertaa se on joku toinen joka venyy :D Kun kuulin ensimmäistä kertaa tuon uutisen, niin ihan samanlainen ajatus videokoosteesta tuli heti mieleen. Soitin Eerolle, joka kertoi että materiaalihaut on jo käynnissä.

  Ihan perhanan loistavaa ja erittäin hieno päätös Jukureilta nostaa legendaariset 12 ja 31 kattoon.

  Kaikki täällä kyllä tietävät, että paikka katossa on ansaittu. Odotimme vaan päivää milloin se tapahtuu.

  Salmisen Masa oman aikansa sankarina on itseoikeutettu kattokerholainen, mutta nyt nämä vuosituhannen vaihteen ja 2000-luvun alun supersankarit palaavat jälleen samaan ketjuun.

  Kolmikko Antti Laakso 12, Lasse Kanerva 24 ja Petri Lehtonen 31 oli vähintäänkin legendaarinen ja erittäin iso syyllinen Jukureiden 2000-luvun menestykseen.
  Nostetaan kolmikolle lasi ja kuunnellaan vielä kerran Jopen Forssasta, Puuha-Peten suomenkielinen versio ja katsellaan samalla Kanervan lassen rekka-animaatiota :)
   
 19. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Vorssasta, aito Vorssalainen ähvää tunne ;)
  Joo kyllä nyt kun kylällä on kuunnellut reaktioita paitojen nostoon liittyen niin ei kukaan ole sitä kyseenalaistanut.
   
 20. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Nyt on jo nähty, että kyllä mikkeliläisetkin saavat halliin tunnelman. Se on ollut upeaa tässä alkukaudesta, hyvä näin!

  Mutta kaino pyyntö Sarvisclubille. Joko a) laittakaa rumpua lyömään joku, jolla on edes auttava rytmitaju, tai b) puhkokaa siitä rummusta kalvo. Ei hyvää päivää tuota epärytmistä jyskytystä pysty kuuntelemaan enää hetkeäkään, päästä kuuluu kohta priii. Jos äänentoistosta pauhaa nauhalta rytmikäs bassonjytke, niin ei luulisi vaativan mitään yli-inhimillistä ponnistelua saada se rummunisku osumaan sen kanssa samaan! Mutta kun ei niin ei.

  Tällä haavaa tilanne on se, että kun yleisö alkaa taputtamaan taustabasson tahtiin, niin rumpunikkari alkaa kiilaamaan kahden lyönnin jälkeen ihan omilla kierrosluvuillaan, ja ymmärrettävästi fanit siinä ympärillä mukautuvat lähimmän rummun iskuun. Seuraus on epärytminen sekamelska, joka tappaa tunnelmaa. Ja turha väittää, ettei ole mahdollista - se on. Eikä edes hirveän vaikeaa. Hyvin paukutetulla rummulla on ilman muuta paikkansa urheilukatsomossa, mutta mieluummin tällä hetkellä olisin Kalevankankaalla ilman rumpua.
   
 21. paraspelaaja Jäsen

  @Jayzon olet enemmän kuin oikeassa. Olen tuosta jo henkilökohtaisesti yrittänyt huomauttaa JSC:n puheenjohtajistolle, mutta mitään ei ole tapahtunut.

  Ei tuossa ole mitään järkeä. Itse kannatan jopa vaihtoehtoa b) eli kalvot puhki(toki vieraspelit on asia erikseen). Harppa soittaa hyvää "rytmittävää" musiikkia silloin kun pitää eli hyökkäyspään aloituksissa, ja sivukatsomot lähtevät siihen tällä hetkellä täysillä mukaan. Jos ei tuota sivukatsomoiden luomaa rytmiä pysty päädyssä kuulemaan ilman rumpua, niin harkitsen kuulokojeen hankkimista. Tai no, nythän sitä nimenomaan ei kuulu, kun rumpali paukuttaa pataansa aivan miten huvittaa.
   
 22. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit ja Mikkelin kaupunginorkesteri virittelevät yhteistyötä. Tästä voi seurata jotain jännää. Ainakin kulttuurikentän raja-aidat madaltuu.

  http://yle.fi/uutiset/3-9282369
  Linkki Ylen uutiseen
   
 23. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Yksi juttu, mikä on pitkän aikaa kaivellut, ja josta olen varmaan joskus ennenkin marmattanut: miksi vierasjoukkueelle buuataan jäälletulon aikana? Tuo on minusta todella noloa ja lapsellista. Fanituksen ydin on omasta mielestäni omien kannattaminen, ei niinkään vastustajan buuaaminen (tai varsinkaan vastustajan faneille nokittelu, joka on typerintä kaikista). Jotenkin tuntuu aika järjenvastaiselta koko buuaus, sillä kun antaa viestiä että ette ole tervetulleita tänne - mutta kuitenkin kaikki ovat paikalla katsomassa ottelua. Jos se vastustajajoukkue ei olisi tullut, ei olisi otteluakaan. En vaan käsitä.

  Ihan hirveän paljon en osaa sanoa harrastetaanko tätä muidenkin joukkueiden kotihallissa, kun en kovin paljon muissa halleissa matseissa käy - luultavasti harrastetaan. En ainakaan haluaisi uskoa, että kyseessä on mikkeliläinen "traditio".
   
 24. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Buuataanko? Ei ainakaan omaan katsomolohkooni ole kuulunut tuollaista.
   
 25. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Sarvisclubin päätykatsomo buuaa AINA. Katson ottelut itsekin päätykatsomosta, ja se huuto mikä vierasjoukkueen jäälletulon aikaan alkaa, hävettää joka kerta.