Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Jukurien ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 14.05.2016 klo 17.08.

 1. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Tämä on hienoa kuulla, ilmeisesti tämä surullisenkuuluisa "Harppa" pikkukakkosineen on vaihdettu jonkin sortin ammatti-ihmiseen?

  Hallin äänentoisto on muuten tunnelman kannalta yllättävän isossa roolissa. Sen tajuaa vasta sitten, kun pääsee vierailemaan jossain hallissa missä on oikeasti hyvä äänentoisto. Suomessa näitä ei montaakaan ole, tosin Mikkelissä en ole halliremontin jälkeen käynytkään, joten siltä osin en osaa kommentoida. Yhtä kaikki tuohon kiinnitetään liian vähän huomiota.
   
 2. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  "Harppa" on ammatti-ihminen ja soittaa musiikit tälläkin kaudella erittäin hyvällä tilannetajulla. Pikku kakkosesta on luovuttu, nyt oli minustakin sen aika. Maalibiisin vaihtoa vastustin aluksi, mutta tuo uusi on itseasiassa aika hyvä. Tosin viikonloppuna oli sen verran tunnelmaa hallissa, että musiikin kohtalaisen rajusta volyymista huolimatta ei maalibiisin alkupuolesta juurikaan mitään erottanut.

  Uuden kuuluttajankin lyttäsin harkkapeleissä, mutta täytyy myöntää, että ihan asiallista työskentelyä. Tämä ei kylläkään edelleenkään tarkoita sitä, että olisin hyväksynyt edellisen surullisenkuuluisia potkuja.
   
 3. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Pakko ihailla maurin sinnikkyyttä. Kaveri on meikäläisen ykkösfani ja aina ekana jonossa kivittämässä vaikka ei ole käynyt kuuntelemassa tilanteita Mikkelin hallissa yli viiteen vuoteen :)
   
 4. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mauri näkee ja kuulee teksti-tv:stä?
   
 5. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Moro harppi. Ei tässä kannata sen ihmeemmin säkeentyä, olen aikojen saatossa omaa korttani kanniskellut kekoon ja yrittänyt puhua ammattimaisen ottelutapahtuman puolesta. Mukava kuulla että sulla on homma mennyt eteenpäin ja varmasti nyt ehkä ymmärrät miksi joskus on tullut räimittyä kovallakin kädellä sinun tekemisiä. Viihteen tekeminen on työtä siinä missä muutkin, ja siinä on monessa organisaatiossa peiliinkatsomisen paikka. Esimerkiksi länsinaapurissa tapahtumat ovat suorastaan koreografisen tarkasti harkittuja. Tässä löytyy petraamista vielä Suomessa monessa muussakin paikassa kuin Mikkelissä. Hyvä kuitenkin että näitä asioita pidetään esillä. Ilman näitäkin keskusteluja oltaisiin varmaan aika lapsenkengissä monilta osin.
   
 6. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lukeeko Jukurien ottelutapahtumassa jossain led-taulussa tms "Ne on paniikissa"?
   
 7. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Ilman sinua palstan laatu saattaisi olla aika paljon parempi.

  Tästä haittapuolesta huolimatta on hienoa, että sinuakin, mauri, Liiga-Jukurit kiinnostaa. Meillä on täällä asiat erittäin hyvin (kuten mm. valittajien viimeaikaisesta hiljentymisestä voi havaita), jopa ottelutapahtuma on upea ja vähintään Allsvenskanin koreografien tasolla. Sinäkin olet tervetullut katsastamaan liigatason tapahtuman Ikiomalle. Yhtä heimoahan tässä ollaan, me ja karate Mauri.

  Lainaus:
  Ei lue, vaikka tuskin se olisi niin vakavaa ollut, vaikka olisi lukenutkin. Ideoita ja fraaseja on kopioitu ennenkin.. Led-taulut ovat muuten mainostulojen lisäksi erittäin hyvä visuaalinen lisä tuohon ottelutapahtumaan.
   
 8. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
 9. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 10. paraspelaaja Jäsen

  Ei ole lukenut. Joku raumalainen pahoitti tuosta mielensä kun kyseessä ilmeisesti alunperin Raumam Bojan huuto, joten varmaankin vedettiin pois tai sitten ei ollut tarkoituskaan esittää pelissä.
   
 11. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Olin molemmissa liiga-avausviikonlopun otteluissa hallilla läsnä, ja kyllä vain luki tuo "Ne on paniikissa" ainakin yhden kerran jommassakummassa matsissa. Huomautin vielä vieruskaverille kun tekstin näin, koska pidin sitä itse aika hauskana. Muutenkin ne videotaulujen viestit pelin aikana ovat mainioita.
   
 12. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Näin se meni. En itse huomannut, mutta tarkkasilmäinen "apuri" kertoi perjantaina tuon kerran näkyneen. Olin siis väärässä. Eihän tuossa mitään ole, kun laitetaan oikeaan aikaan.
   
 13. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  No ne liekit ovat yhtä onnistuneet kuin Kalpan lohikäärme. En osaa päättää herättääkö enemmän sääliä vai myötähäpeää. Led -taulut ovat sinänsä oikein oikeaan aikaan käytettynä näyttävä lisä ottelutapahtumaan. Eiköhän se sisältö tuosta ajan mittaan kehity. Iso käsi muuten Harpalle: Kuution, musan ja valojen miksaamisen lisäksi nyt on duunilistalla ilmeisesti myös ledit.
   
 14. paraspelaaja Jäsen

  Nostetaan sitten täälläkin käsi pystyyn virheen merkiksi. Ei kylläkään montaa kertaa tuolla paniikkilauseella herkuteltu.
  Lainaus:
  En kyllä ymmärrä, miksi aina pitää kaikkea hävetä. Yleisö oli liekeissä, ledit oli liekeissä. Jos ei koe tuota assosiaatiota mielekkääksi, niin voihan sen ottaa huumorillakin.. Yleisesti ottaen nuo taulut tosiaankin toimivat hyvin yhteen, graffat on hienot ja tuovathan nuo selkeää lisäarvoa tapahtuman visuaaliseen puoleen. Melkeinpä enemmän tulee noita tuijotettua kuin kuutiota.

  Iso käsi kyllä Harpalle, mutta samalla kylmää kättä toimistolle siitä, ettei noita vastuita voi jakaa kenenkään kanssa. Se minusta nimittäin oli liekkejäkin hassumpaa, että esimerkiksi lauantaina tauluilla hehkutettiin Jukurien ylivoimaa, vaikka kyseinen YV oli päättynyt jo pitkä tovi sitten ja sisälsi vieläpä Kalpan alivoimamaalin. Tuli tosiaankin vähän sellainen olo, että onkohan jollakulla kädet varattuina..?
   
 15. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Liekit olivat hyvät, päätyruutujen viestilauseet olivat hauskoja, musiikki oli mainiota, yleisöä oli paljon, peli oli laadukasta ja tunnelma oli loistava. Ei voi valittaa mistään!
   
 16. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Sport-matsissa tuo "Ne on paniikissa" kävi kerran taululla yhden jukurimyllyn aikana. Tuo yv-jutska korjataan niin, että se vaihtuu mainosnauhaan automaattisesti pienen hetken kuluttua. Oli ihan oma moka ja huomasin ittekin että se perhana meni pitkäksi... Kunhan saadaan homma kunnolla käyntiin, niin tollaset pikkuvibat häviää itsestään.

  Muuten viikonloppu oli kyllä aika asiallinen. Ikiomassa oli hieno tunnelma ja ihmiset tuntu tykkäävän
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Juu ylivoiman huomasin pe ja la jatkuneen yv:n päättymisen jälkeen seuraavaan katkoon ja la taisi yhdessä jukurijäähyssä (Budishin?) lähtä jääsekkari pyörimään alusta nollaannuttuaan (oliko sitten joku glitchi vai onko vaihtoehdoissa 2+2 joka toimii noin?). Liekit toivat ensiksi mieleen jonkun wanhan kabanossimainoksen mutta Feuer frein alettua soimaan annoin niille kyllä 100% hyväksynnän.
   
 18. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Onhan se kannattajaryhmän trademark. Aika noloa olisi se suoraan varastaa.
   
 19. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Liigakuntoon tuunattu Iki-oma Areena on varsin hyvä halli nyt! Juuri sopivan kokoinen Mikkelin alueelle, äänentoiston päivitys ja lisänäytöt tuovat sopivasti lisää tunnelmaa.
  Ravintoloita, kioskeja ja tarjontaa tuntuu nyt olevan joka nurkalla. Fanishopin tarjonta tosin on melko ankea ja karkkikaupan tunkeminen samaan tilaan tuntuu hiukan oudolta.
  Ottelutapahtuma on kyllä tullut valovuoden eteenpäin viime kaudesta.
  Jäälletuloa edeltävä "elokuva" ei tosin ole mikään tunnelmaa nostattava spektaakkeli. Toivottavasti korvataan jollain Haajan tuotannolla, jossa olisi vähän enemmän tunnetta ja tilanteita.

  Edit: uusi paikallinen maalibiisi toimii loistavasti!
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2016 klo 23.08
 20. paraspelaaja Jäsen

  Jep, sama kävi itselläkin mielessä, että Haaja olisi saattanut tehdä vähän päräyttävämmän pätkän. Siitäkin huolimatta, että tämän nykyisen rainan ohjaaja taisi tulla suunnilleen Hollywoodista (näin muistan lukeneeni). Kylmiä väreitähän tuollaisilla pätkillä aina haetaan, mutta niitä ei tuosta saa, enkä ole itseasiassa päässyt täysin selville koko "elokuvan" juonesta.
   
 21. paraspelaaja Jäsen

  Kivasti on taas meininkiä ensi kotipelin yhteydessä. Digitaalinen Kaupunkiseikkailu huipentuu 1.10. lauantaina, jolloin Kalevankankaalla mm. ihmislinkoa, ilotulitusta, Ali Elkharamin konsertti jne..

  Joko em. tapahtuman lopettajaiset on ihan sattumalta päätetty sijoittaa keskelle ei mitään ja vieläpä samaan aikaan viereisessä hallissa pelattavan jääkiekkopelin kanssa, tai sit jollain Vesalaisella(&Co) on ollut näppinsä pelissä.. Eiköhän ensi viikolla kuulla lisää. Ja halli täyttyy.
   
 22. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Hyvä meininki markkinoinnissa tuntuu olevan ja kaikki kortit tuntuu olevan käytössä. Mietin vain, että onko Vesalaisella tosiaan jokaiseen 30:neen matsiin hihassa temppuja ilmaisista makkaroista lähtien? Tuntuu vaan siltä, että heti tähän kauden alkuun on lyöty kaikkea mahdollista, vaikka uutuudenviehätyksen luulisi tuovan yleisöä nyt, varsinkin kun peli rullaa. Enemmän tällaisia temppuja odottaisi, kun marraskuun pimeydessä matseja on jo tahkottu ja mahdollisesti joukkue ottanut kotona useamman matsin turpiin. Millään en siis tarkoita, että tämä markkinointi olisi huonoa, vaan sitä että kausi on pitkä ja jatkuvuus on varmasti Jukureillakin se ykkösasia yleisön saamisessa.
   
 23. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ymmärtääkseni Vesalainen tekee vain työtään, mistä hän myös palkkansa saa. Jossain haastattelussa hän sanoi, että jokainen Jukuripeli teemoitetaan. Tämähän vain tarkoittaa sitä, että töhinää riittää myös marraskuun pimeydessä, jolloin Ikioma Areenan valot kirkkaasti loistavat ja johdattavat fanit hallille. Jukureilla ei ole sitä kirkasta tähteä, joka houkuttelee viisaita miehiä. Siksi juuri on ottelutapahtumasta tehtävä sellainen, että se kiinnostaa meitä kaikkia. Tarinahan on vasta alkumetreillä. Ensimmäinen kausi on vasta alussa.
   
 24. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 25. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Grande catastrophe... KooKoolla viime kauden avausviikonlopun jälkeisessä kotiottelussa 2885 katsojaa, Sportilla vastaavassa aikoinaan 3017... Ja nyt Jukurit 3222, vaikka budjetoitu yleisö lienee ainakin 500 vähemmän kuin em. seuroilla.

  Ja vaikka arvostankin Urheilulehteä sikäli että se ottaa esille myös pelillisen ulottuvuuden yhtenä tärkeänä palasena pallopelissä, niin joskus sitä miettii, katsooko nuo edes noita pelejä. No puolustuksen osalta piti melko laikka paikkaansa sekä HAHPin tavoitteiden osalta, mutta nopeasti ylös ja ei kiekottelua... Onhan esimerkiksi siirtokiekkojen määrä pudonnut dramaattisesti Dufvan Lukon pelaamiseen verrattuna, materiaalin huonontumisesta huolimatta! Myös lyhytsyöttöpeli-ajattelu näkyy vahvana, kun se ei viime kauden Lukossa näkynyt. Kaiken lisäksi Jukurit on hallinnut kiekkoa ensimmäisissä pelaamissaan otteluissa ja esim. hyökkäyksiinlähdöissä yritetään tulla kiekolla ulos, jopa paineistetun keskustan kautta; roiskaisujen sijasta yritetään purkaa paine hidastamalla peliä jne.. Siis on menty kohti Meidän peliä! Tuo "Dufva-kiekko" alkaa olla myytti - sanoisinko jopa huono vitsi: Dufvan Lukko pelasi täysin erilaista kiekkoa kuin Dufvan JYP, ja toisaalta Dufvan Jukurit pelaa melko kultivoitunutta peliä verrattuna Dufvan Lukkoon...

  Dufvan Jukurit pelaa laadukasta, 2010-lukulaista suomalaista jääkiekkoa normaaleilla painotuksilla, ei mitään "Dufva-kiekkoa", siinä merkityksessä missä se kai pitäisi ymmärtää, prosenttikiekkoineen ja mailaviidakkoineen. On myös toivottavaa, että analyytikot katsoisivat pelejä, joita ovat analysoivinaan.
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2016 klo 11.40