Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Jukurien ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 14.05.2016 klo 17.08.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Ajattelin pistää kokonaan uuden ketjun tälle aiheelle.

  Hane Häyhänen siis todellakin lopettaa kuuluttajana. JOS tämä oli Hanelta itseltään tullut päätös, niin sitten joku voi sen kertoa ja asia on loppuun käsitelty. Jos kyseessä taas oli toimiston älynväläys, niin voin sanoa että aletaan menemään pää edellä perseeseen.

  Hanella oli miellyttävä ja selkeä ääni sekä pelisilmää, paras kuuluttaja jota olen kuunnellut. Tunnetta tuotiin mukaan juuri sopivasti, mutta ei vedetty yli. Suurin osa Liigahallien kuuluttajista on ihan vitsejä. Ilmeisesti sama halutaan nyt sitten tännekin. Eli naurettavalla tavalla ylivietyä hehkutusta, kannustuskäskyjä ja loputonta myötähäpeää odotettavissa.... Kyllä lopahti into. Kiitos Hane menneestä!
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ei ollut Hanen päätös, vaan seuran. Ikävä juttu minusta, todella ikävä. Hane on loistava kuuluttaja
   
 3. p_3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL
  Ja Jukurit ei kommentoi asiaa millään tavalla, näiden kommenttien saaminen onkin ollut melko tiukassa viime aikoina. Kyllähän Hanea mielellään kuunteli hallilla ja on kyllä tosi harmillista että ottelutapahtumaa muutetaan tällä tavoin.
   
 4. Diasectral Jäsen

  Olisikohan kuuluttajan vahva Hifk tausta vaikuttanut asiaan?
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Joukkueen hiljaisuuslinja jokaisesta hankalammasta aiheesta alkaa kyllä pikkuhiljaa pistämään jo silmään. Tiedotusvastaava on mutta mitäs iloa sellaisestakaan jos käsketään jokaiseen kyselyyn vastaamaan "no comment".
   
 6. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Palaisikohan Sidi kuuluttajaksi? Minulle ainakin kelpaisi. Nythän ovat muut herrat otteluiden selostuskopissa, kun nelonen ne hoitaa.

  Tiedotusta voisi vähän tehostaa, mutta toisaalta ymmärrän ettei toukokuussa vielä ensi kauden keskeneräisiä kuvioita haluta tuoda julki. Ehtiihän sitä toki myöhemminkin, mutta kun tässä ollaan niiku elämän eka kertaa pääsemässä karkkikauppaan, niin malttamattomuus on päälimmäisenä aistittavissa.
   
 7. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Sidi selostaa Jukureiden pelit ensi kaudella radioon.
   
 8. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Sidi selostaa pelit jatkossa Radio Citylle eli on hallilla, mutta ei ottelukuuluttajana.
  Lähtökohtana näyttää olevan selkeästi, kuten aikaisemminkin on todettu, että kaikesta mestisaikaisesta hankkiudutaan järjestelmällisesti eroon. Selkeä linja kieltämättä. Seuraavana listalla: Kelpaavatko Blue Diamondsit Liigaan? Soittaako Harppa jatkossa ja jos, niin mitä musiikkia? Mitä mediakuutiolla näytetään ja kenen toimesta? Saavatko ituhipit oman soijanakkimukin? Muutosvauhti on kova, paljonko siltoja palaa matkalla? Ja kuinka moni asia ei ole kunnossa 16.9.?
   
 9. Gameson Jäsen

  Hane oli kyllä oikein miellyttävä ja mukava kuuluttaja hienolla äänellään. Vähän jännittää, että tuleeko nyt tilalle joku hyvä ja mukava jätkä, jonka ääni ei sovi hommaan ollenkaan.

  Kyllä sen on huomannut, että kun joku tavan tallaaja on kuuluttamaan laitettu, on se uusi ääni ja hieman epämiellyttävä halliääni tai kiekuminen pistänyt ärsyttämään.

  Mielenkiintoista on kyllä se, että näistä asioista kertoo aina joku toinen taho ensin. Maalibiisin vaihdosta kertoi ensin Radio City, tästä casesta Länsi-Savo. Toivottavasti tämä ei mene pelkästään siihen, että Länkkäri soittaa Vesalaiselle ja tiedottaa /kertoo kaiken. Jukureiden osalta ollut yllättävän hiljaista. Voisi sitä enemmänkin "hypettää" tulevaa liigakautta.
   
 10. Daijju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Olet vahvoilla. Syy taisi olla niinkin yksinkertainen kuin HIFK.

  Jännä kyllä, että Länkkäri sai kunnian kertoa tästä ensimmäisenä Mikkeliläisille. Olin tässä jo odotellut muutaman viikon, että milloin Jukurit tulee tämän kuuluttaja-asian kanssa julkisuuteen. Muutenkin Jukurit voisi vähän vouhottaa enemmän, mutta maltetaan nyt. Kunhan kuumaa rautaa taotaan oikealla hetkellä niin täysi luotto mulla ainakin on organisaatioon.

  Enkä uuden kuuluttajan suhteen nyt repisi pelihousuja vielä. Ihan asiansa osaava ja ainakin joillekin Mikkeliläisille tuttu ääni sinne on tulossa. Ei siis ihan ensimmäistä kertaa olisi mikrofonin takana kun syksyllä kiekko putoaa Ikioma-Areenalla jäähän. :)
   
 11. paraspelaaja Jäsen

  Hane Häyhäsen haastattelu Radio Mikkelissä: Haastattelussa Jukureiden pitkäaikainen kuuluttaja Hane Häyhänen | Radio Mikkeli

  Kuten ounasteltua, kuuluttajan pesti päättyi HIFK-fanitukseen. Onhan tuo nyt naiivi ja naurettava syy.. Muutenkin tuntuu, että Jukurit on hassun lapsellinen tuon paikallisuus-teeman kanssa. Onhan Hane nyt HIFK-kannatuksestaan huolimatta vähän enemmän mikkeliläinen ja Jukuri-mies kuin vaikka Vesalainen... Nyt kyseinen Lukko/JYP-fani vetää pitkin kävelykatua Jukuri-huivi kaulassa ja paahtaa toria ympäri Jukuri-tarroilla varustetulla volvolla. Ammattimies ja tietää Jukurien brändäyksen tarpeen, ei siinä sinänsä mitään.

  Ja aika hyvinhän Jukurit on viime päivinä alkanut näkyä kaupungilla. Suurin este tällä hetkellä asioiden etenemiselle lienee otteluohjelma, joka toivottavasti on parin viikon sisällä valmis(sitten alkaa tapahtua). Tuo aloituspäivämäärä, 16.9.2016, on jo aika hyvin syöpynyt mieleen muutaman viime päivän aikana.
   
 12. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ei Jeesus, jos tuo oikeasti pitää paikkansa. O_o Noh, kukin organisaatio toki toimii tavallaan ja pikkujuttuhan tuo loppupeleissä on seuran kannalta, mutta joko a) tuo ei ole oikea syy tai b) niin...
   
 13. Gameson Jäsen

  Kyllä vetää hiljaiseksi, jos seuran arvomaailmassa se, että joku sattuu samalla olemaan toisenkin seuran puolella, vetää tuolla tavalla huuruun, ettei saa jatkaa duunissaan. Hane oli loistava kuuluttaja, eikä hän tuonut kuunnellessaan paljoa HIFK-taustaansa esille.

  Katsotaan nyt, kuka tulee tilalle, mutta on käsittämätöntä pelleilyä, jos sinne raahataan nyt joku, jolla on ärsyttävä ääni. Nämä muutokset hieman vähentävät niitä perinteitä, joita täällä on luotu, vaikka toki Liigaan noustessa voi pieniä muutoksia tehdäkin. Mutta kyllä harmittaa Hanen puolesta.
   
 14. Jomppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  On kyllä erikoinen veto tämä, jos todella tuo on perimmäinen syy. Saa kai sitä ihminen kannattaa mitä seuraa vaan, kunhan hoitaa hommansa, eikä kuse työnantajansa muroihin. Hanen IFK-fanius ei mielestäni mitenkään häirinnyt Jukureiden ottelutapahtumaa missään vaiheessa, kenttäkuulutukset olivat Hanen toimesta varsin asiallisia ja tasapuolisia. Ihmeellistä mielensäpahoittamista. Onko tässä nyt vähän semmoista meininkiä, että sotkeudutaan lillukanvarsiin ja keskitytään epäolennaisuuksiin. Outo on homma kyllä. Puuhastelun makua.
   
 15. Diasectral Jäsen

  Samainen Jukurilinja on kuulopuheiden mukaan jatkumassa myös jukuripäädyn seisomakatsomoon ja fanimatkoille, eli jos vaatetukseen kuuluu jonkun muun urheiluseuran pipo, lakki, lapaset jne niin päätyyn ja matkoille ei ole asiaa vaikka yllä olisi Jukuripaita.

  Jos näin on niin nyt kyllä ammutaan yli ja pahasti. Toki sen ymmärrän jos yllä on jonkun muun Liigaseuran asusteita, mutta ihan minkä tahansa lajin ja seuran, niin sitä en oikein ymmärrä.
   
 16. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Eihän tuossa ole mitään järkeä jos noin. Kouvolassa KPL, Kouvot ja KooKoo tukee toisiaan ja kaikki hyötyy. Mikkelissä siis Kamppari hatussa ei asiaa hallille?
   
 17. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Paha mennä näistä sanomaan, kun lähde on useimmiten HHT ja kaveri tiesi kertoa. Olisiko Hanen avoin "punapaitaisuus" ollut sopiva keppihevonen, jos ja kun on haluttu vaihtaa "oman tyylinen" mies mikin taakse? Juttuja uudesta otteluagitaattorista kuului nimittäin jo sarjan aikana. Kyllähän tuolla palkkalistoilla on ikitapparaa, jyppiläisiä useampi, kiekkokiertolaisia ja vahvoja linkkejä mm. kouvostoliittoon. Jos kriteerit olisivat oikeasti nuo, niin eihön tuolla voisi olla kukaan duunissa. Fanipäädyssä pääasia olisi ehkä kuitenkin saada sinne 50 ihmisen sijaan 500 ihmistä joka peliin eikä huolehtia pipon väristä.

  Avoimempi tiedotuslinja katkaisisi turhat uutisankat alkuunsa, mutta aika tiukalla linjalla toimistolla tullaan toistaiseksi ulos asioista. Alkaako torin toimiston avajaisista se aiemmin puhuttu suuri rumpu lyömään?
   
 18. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Hitto vaikee mennä fanipäätyyn, jos ei omista kuin tennissukkia. Onhan nuo nyt älyttömiä sääntöjä. Eli siis Jukurien fanipaita ja St. Bluesin-pipo ei sovi yhteen? Mitähän tuolla haetaan?
   
 19. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Valoja päälle. Fanipäätyyn/fanimatkoille ei ole suotavaa ilmestyä toisen liigajoukkueen fanipaidassa tms. Kouvolassa on kaikille ok, jos fanipäädyssä on esim. Jukureiden tai vaikka Sportin fanipaita päällä?
   
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Milloin St.Blues on liigaan noussut? Ei kai nyt toisen liigajengin fanipaidoista ollut kyse.
   
 21. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tällä rennon leppoisalla ja lupsakalla Savonmuan meiningillä Sarvikset kyllä tulevat kasvattamaan jäsenmääräänsä räjähdysmäisesti ja nousemaan koko Mikkelin yhteiseksi jutuksi. Noh, ehkä nämä on niitä kiekkokulttuuriasioita tjsp.? Muistan esim. viime syksyn KooKoo-SaiPa-matsissa jutelleeni erään vähän kypsemmän leidin kanssa, jolla oli päällään Lepran paita ja kaulassaan KooKoo-huivi, koska kuulemma poikansa oli kiekkoa joskus mustaoranssissa pelannut. En minä tuossa osannut mitään elämää suurempaa ristiriitaa nähdä, mutta toisaalta olenkin tällainen tasalakki. Eipä siinä, kukin tavallaan.
   
 22. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  En voisi kuvitellakaan kantavani minkään muun jengin värejä päällä. Voit kannattaa tasan yhtä jengiä, oli sarjataso mikä hyvänsä. Tämä minun oma mielipide.
  Sitten on näitä tuuliviirejä, jotka pitävät hifkin pipoa joku päivä ja jukureiden kaulaliinaa toisena. Ei voi ymmärtää. Gloryhuntterien puolelle menee vahvasti. Ei pitäisi olla mitään ihmeellistä jos fanipäädyssä ei haluta nähdä muiden jengien värejä.
   
 23. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Itse ymmärsin asian niin, että kyseessä on juuri kilpailevan liigajoukkueen värit fanipäädyssä tai fanimatkoilla. Tyhmempikin tajuaa, että kannattajapäätyyn ei ole mitään asiaa kilpailevan, esimerkiksi vaikkapa Hifkin paita päällä. Ja jos ei tajua, niin se on hyvä että kerrotaan.
   
 24. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Kyllähän tuo tuntuu olevan, koska mm. Saipan ja TPS:n faneja olen fanipäädyssä nähnyt.
  Ja koska nyt ollaan Jukureiden toiminnan ja tulevaisuuden kannalta olennaisessa asiassa niin pisti ihan mielenkiinnosta miettimään, että jos joku etukäteen lipun päätyyn ostaa ja tulee IFK:n paita päällä niin miten tuo tullaan estämään? Voisin veikata, että pelkän paidan perusteella kielto ei onnistu, kun lain näkökulmasta asiaa mietitään.
   
 25. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Pääty ja fanikatsomo ovat kaksi eri asiaa.

  Kouvolassa on sitten ilmeisesti asenteet muuttuneet aika paljon liigakaudella, jos fanikatsomossa saa olla "happytogether" kilpailevan joukkueen tamineissa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2016 klo 13.20