Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 14.05.2016 klo 17.08.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tämä tosiaan hyvä muistaa että fanikatsomoon kun pääsee vielä tolkuttoman edullisesti koko kaudeksi, niin vastavuoroisesti voi myös minun mielestäni velvoittaa fanikatsomolaisten olevan nimenomaan jukurikannattajia (mielellään vieläpä näkyvästi).

  Aamupäivällä hallilla käydessä tuli pohdiskeltua alkoholilain helpotusten vaikutusta ottelutapahtumaan. Helpottaisi varmasti myös sivustojen osallistumista kannatukseen jos istumapaikalle voisi tilata halutessaan myös oluen. Enkä tarkoita että räkä poskella pitää olla ennen kuin uskaltaa suun avata, mutta kyllä se tuopponen eittämättä tunnelmaa vapauttaa.
   
 2. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni tarvitsisi uudenkin lain mukaan k18 katsomon.
   
 3. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Laki ei salli perusistumapaikoille tarjoilua, mutta lähelle osuit. Tähän liittyen saattaa olla positiivinen yllätys tulossa jossain vaiheessa kesää.
   
 4. paraspelaaja Jäsen

  Iskelmän maalibiisikisa on nyt sitten päättynyt ja kolme parasta ehdokasta on julkistettu. Näistä kansa äänestää parhaan. Näytteet: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3452843/JUKURIT/JukuritMaalibiisiAanestys.mp3

  Ehdokkaista voi olla montaa mieltä... Mielestäni tuo toinen saattaisi kuitenkin olla sellainen, että sitä kehtaisi soittaa maalin jälkeen. Ensimmäinen ja kolmas näyte ovat (IMHO) sävytöntä ja yksitoikkoista sotkua(toki onnittelut, että ovat päässeet noin pitkälle ohi vielä huonompien). Äänestys on vissiin auki, että sinne vaan.
   
 5. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Noista tosiaankin voi olla montaa mieltä: Itse olen positiivisesti yllättynyt, miten hyviä maalilauluja on saatu aikaan. Ihan hyviä vaihtoehtoja on nuo kaikki ja kun on kuunneltu viimeiset ~28 vuotta tätä niin vaihtelu tosiaankin virkistää: https://youtu.be/DGGK7ieJA_Y

  (Jukureiden vanha maalibiisi)
   
 6. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Toive toimistolle: Biisit myös youtubeen tai vastaavaan. Itse saan ainakin dropboxilta ilmoituksen
  "
  Error (429)
  This account's links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
  "
  enkä ole päässyt biisejä vieläkään kuuntelemaan vaikka eilisestä iltapäivästä asti tuonne yrittänyt mennä.
   
 7. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  ainakin RadioCityn facebook-tekstiin on ilmestynyt jo eilisiltana toinen linkki, josta nuo voi kuunnella.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Jees, kiitoksia. En osannut Radio Cityn sivulta tuota linkkiä hakeakaan, tapahtumasivulla ei linkkiä ollut joten yritin tänne linkatuilla päästä biisejä kuuntelemaan huonolla menestyksellä. Linkkaan nyt tuon toimivan tännekin jos joltain kiinnostuneelta jäänyt kuulematta samasta syystä kuin itseltäni:
  OneDrive
  (linkki onedriveen sivulle josta alkaa automaattisesti maalibiisikandidaattien .mp3 filun lataus)
   
 9. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Asiahan ei minulle kuulu eikä KooKoolla ole kuin vanhat klassikot, go on KooKoo ja KooKoo marssi, mutta olipahan paska biisi tuo voittaja. No ehkä se hurrikaanin voittaa.
   
 10. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:

  Asiahan ei minulle kuulu miten Kouvostoliitossa toimitaan, mutta Mikkelissä äänestystulos julkistetaan vasta äänestyksen jälkeen.
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ok. Ymmärsin sitten väärin kun facebookissa oli joku mainos maalibiisistä ja luulin että se sitten voitti. Se Waldo tyyppinen oli huono (en ole se joka Waldoksi facebookissa kommentoi)
   
 12. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Tuo Midnight Bulletin veto pesee heittämällä Valtawirran discoräpin.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Eilenhän oli muuten liigakauden kenraaliharjoitus ja ainakin käyttämissäni shoppailupisteissä oli saatu kortinlukijat toimimaan. Lisäksi kahvilan valikoimaa lisätty mukavasti, hinta-laatusuhteelta varmaankin paras ostettava vitosen subi, testasin eilen muikelon ja oli kyllä toimiva paikallisherkku. Tosin kokoon nähden ehkä hieman hinnakas, tuolla hintaa saisi mielestäni olla pasteijan kokoinen tai vaihtoehtoisesti hinnasta euro pois jos pysyy kevätkäärylekoossa. Kyseessä siis ruiskuoreen leivottu pekoniin kääritty muikku, eli käytännössä snack-koossa oleva muikkukukko. Koko ja muoto tuovat mieleen kevätkääryleen, olisiko sitten savolainen syyskääryle?
   
 14. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Samaten kulku sisään/ulos/tupakalle B puolen sivuovista toimii hyvin, kun ihmiset oppivat vain käyttämään niitä. Kun lipunlukijat saatiin toimimaan niin homma sujui todella sutjakasti. Uusi kippola B puolen kulmassa oli vielä ilman kaiteita, mutta tullee oleman suosittu, jos pieni koko ei tule haittatekijäksi. Uudet ledit ovat mainio lisä ja uusien asioiden mahdollistaja, kunhan vaan niiden sisältö sovitetaan resoluutioon, melkoista puuroa oli graffat vielä eilen. Kortit on vielä isolta osin piilossa ottelutapahtuman osalta ja paljon tekemistä ennen sarja-avausta. Parkkipaikkakaaos nousee itsellä esiin todennäköisenä isona ongelmakohtana, mutta kyllä asia on ollut niin kauan tiedossa, että ratkaisuja olisi siihenkin löydyttävä.
   
 15. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Parkkipaikkaongelma tulee varmaan olemaan vielä pitkään. Varsinkin kun Areenan rakentaminen aloitetaan, niin silloin tulee häiriöitä varmaan vielä lisää.
   
 16. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Toi on iso harmi. Eilenkin oli autoja tienvirus täynnä puolen kilometrin matkalla, vaikka hallissa oli vain vajaat 2000 henkeä. Raviradalla palloiltiin ja varmaan harkkahallissakin oli äksöniä. Ahkerat lappuliisat olisivat keränneet sievoisen tilin illasta. Pysäköintikiellot olivat paperia. Toivottavasti syksyn tullen järkkärit ja lappuliisat löytävät yhteisen sävelen, miten pysäköidään. Muuten monelta menee hermot. Pitkämatkalaisia tulee aina varmasti peleihin.
   
 17. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Sama kuin edellisillä. Tosin vien useimmiten auton valjastusalueelle hallin taakse. Siellä on ollut ihan tyhjää(Jyp)/väljää(TPS). Poistuminen sitten Kalevankankaan reitin kautta, vaikka en siellä suunnalla asukkaan. Metsätie pitäisi kyllä ehdottomasti tasoittaa - hirveitä monttuja. Samoin tilaa on vielä ollut hyvin ennen ravirataa vasemmalla puolella olevalla hiekkakentällä ("Hiihtäjien voitelukopin kenttä").
   
 18. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Liigapeleissähän pääsee sivuovesta myös sisälle kausikortilla ja ennakkoon hankitulla lipulla. Helpottaa etuoven ruuhkia jonkin verran, ja todennäköisesti myös parkkeeraus tasoittuu, kun kaikki eivät etsi autolleen paikkaa etupuolelta.
   
  Viimeksi muokattu: 26.08.2016 klo 12.22
 19. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Minustakin se oli kappaleena parempi, mutta siinä ei oikein oltu ajateltu sopivuutta maalin jälkeen.

  Valtawirran diskoräppi siis voitti kilpailun ja mitä ilmeisimmin soi ainakin ensi kaudella Jukurien maalibiisinä.
   
 20. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Bullettin biisissä oli Klamydiamaista intohimoa ja tunnetta, ripaus raakuutta, eli juuri sitä mitä Jukurit tarvitsee nami-namin ja meijän Jukurit lällyttelyn lomaan.

  Sielut eivät kohtaa, intuiitio ja vaistolla eläminen jäivät discopimpsuttelun jalkoihin. Näin meillä.
   
 21. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Toisaalta (kuten @paraspelaaja jo kirjoittikin), ei siitä biisistä saa maalibiisiä vaikka lätkäbiisinä toimiikin ja toivottavasti soi hallilla otteluiden yhteydessä. En tiedä muista kisaan osallistuneista biiseistä, mutta ainakin finaalikolmikosta ainoastaan Valtawirran biisissä oli selkeä n. 10 sekunnin pätkä joka oli suunniteltu laitettavaksi soimaan välittömästi maalin jälkeen (ja on vielä todella yksinkertainen jotta siihen on helppo liittyä mukaan, "maali, jukurit!" on riittävän helppo chantti muistettavaksi vaikka kyseessä olisi viikonloppuottelu ja alla muutama anniskeluravintolan tuotekin).
   
 22. Gameson Jäsen

  Jukureiden toimiston työ on näyttänyt suurilta osin hyvältä. Myyntiä on tullut ja hommat edenneet.

  En kuitenkaan ymmärrä, miksi täytyi lähteä rikkomaan perinteitä. Sinikeltainen hurrikaani oli aika paljon parempi versio, kun tuo tuleva ja muovinen discojumputus.

  Menee vähän samaan kategoriaan kuin kuuluttajan vaihtaminen. Vaihdetaan vaan vaihtamisen ilosta, eikä kunnioiteta mitään, mitä muut ovat aiemmin seuran eteen tehneet. Kyllähän se Vesalainenkin sanoi kommentoidessaan jotain matsia, että "Mikkelissä aloitetaan ihan puhtaalta pöydältä ja kaikki rakennetaan uudestaan."
  Jäi vähän fiilis, että ikään kuin kaveri ei tietäisi miten täällä on yritetty aiemmin rakentaa kiekkokulttuuria, eikä kunnioita sitä yhtään.
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  On muuten todella upeaksi saatu ottelutapahtuma. Matsin alla toivotetaan vastapuoli viidakkoon (pimeässä soi siis Welcome to the jungle), jäälle tullaan Turisaksen Battle Metalin tahtiin ja kiekon pudotuksessa ilmoitetaan Till Lindemanin äänellä tulen olevan vapaa (Feier frei on muuten suosikkibiisini Rammsteinilta joten siinäkin mielessä toki iskee omaan makuhermooni todella napakasti). Kokonaisuutena tulee vahva vaikutelma siitä että hassuttelut jätettiin Mestikseen ja nyt ollaan tosissaan liikkeellä.
   
 24. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  täytyy myöntää että vaikka turisas henk.koht suosikkinändejä onkin niin ainoa parempi jäälletulobiisi olisi ollut dark chester of wondersin alku(alkaa once i have dream and this is it). Maalibiisistä en juurikaan pidä(vaikka entinen mieluummin) mutta tapahtuma on joka tapauksessa ollut hyvä.
   
 25. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Joo, vaikka Marilyn Mansonin The Beautiful People toimikin mainiosti sisääntulobiisinä, niin kyllähän tuo Battle Metal sopii hommaan varsin hyvin - eikä vähiten viikinkiteemansa vuoksi. Oikein pätevä valinta.