Lienenkö yksin havaintoni kanssa, että VV on alkanut ottamaan koko ajan vain suurempaa roolia päädyssä? KalPa-ottelu oli aika HMV-kiekkoa kokonaisuudessaan, yleisö alkoi jo toisella erätauolla suorittaa joukkopakoa Ikiomalta. VV senkuin chänttäili menemään vielä pelin loputtuakin. Onhan tuossa toiminnan aloittamisessa ollut ihan pientä kitkaa erinäisistä syistä, mutta voisiko tässä olla alku jonkin suuremman?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Lienenkö yksin havaintoni kanssa, että VV on alkanut ottamaan koko ajan vain suurempaa roolia päädyssä? KalPa-ottelu oli aika HMV-kiekkoa kokonaisuudessaan, yleisö alkoi jo toisella erätauolla suorittaa joukkopakoa Ikiomalta. VV senkuin chänttäili menemään vielä pelin loputtuakin. Onhan tuossa toiminnan aloittamisessa ollut ihan pientä kitkaa erinäisistä syistä, mutta voisiko tässä olla alku jonkin suuremman?
Itse olen tämän viikon matsit joutunut missaamaan muiden velvoitteiden takia, mutta omaan silmääni sivukatsomosta on näyttänyt että homma on pikkuhiljaa lähtenyt etenemään ja vaikkei vielä (ehkä koskaan) täydellisessä synkroonissa vedetä chänttejä ryhmien välillä, niin pääty on kuitenkin jollain tasolla hengissä myös kokonaisuutena, ei ainoastaan ryhmänä 1 ja ryhmänä 2.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
En tiiä kuulusko tähän, mutta laitetaan nyt tähän. Lappeenrannasta iso lapanen, hatun nosto ja kumarrus kaikille jotka oli tänään legendan juhlapelissä. Kunnioitettavaa toimintaa kautta linjan ainakin minun mielestä. Sanonta class act toimii juuri tässä kohtaa kuin nyrkki silmässä.

Arvostan.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, LA Kings, ManU
Yhdyn edelliseen. Iso kiitos teidän faniryhmälle läsnäolosta. Ennen kaikkea siitä, miten kunnioititte meidän seuralegendaa kannustuksellanne. Syvä ja nöyrä kiitos täältä Kaakon kulmalta. Veditte lähes tulkoon yhtä kovaa, kun kotijoukkueen fanipääty.
 
Leijonasydämestä huolimatta aina Slovakian kultaisen sukupolven tukena.
Suosikkijoukkue
Wilhelm & Burger King
Tuohon on vaikea puuttua, ellei sitten seura kiellä sitä tuomasta omaa rumpuaan katsomoon. Sarviksen rumpu on siltä jo pannassa. Me on puhuttu hyvällä ja vähän pahallakin, mutta se on vähän sama kuin seinille puhuisi. Ei tehoa jääräpäähän, joka omasta mielestään saa koko hallin syttymään maagisella rummutuksellaan. No "syttyyhän" se väkisin jossain vaiheessa, kun tod näk 99% katsojista v*tuttaa tuo sen paukutus. Päädyn toimintaakin sotkee todella kiitettävästi.

*Taidan ottaa seuraavaan peliin vetopasuunan..tai säkkipillin..tai pianon..*
Näin pari kuukautta sitten.

Mietin vain että, miten on mahdollista, että kyseinen rumpali matkusti saatujen tietojen mukaan rumpunsa kanssa sarviksen bussissa Lappeenrantaan ja pilasi myös vieraspelissä muuten loistavasti toimineen vieraskatsomon kannustuksen?
 

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Primitiivi Ice Hockey
Näin pari kuukautta sitten.

Mietin vain että, miten on mahdollista, että kyseinen rumpali matkusti saatujen tietojen mukaan rumpunsa kanssa sarviksen bussissa Lappeenrantaan ja pilasi myös vieraspelissä muuten loistavasti toimineen vieraskatsomon kannustuksen?
Kuulostaa käsittämättömälle, kun ottaa huomioon mihin sävyyn tästä rumpusedästä on aijjemmin täällä näköjään puhuttu. Noh, toisaalta ei mitään uutta. Ei toimi niin ei toimi. Minkäs teet. Tulkaa ny itte kertoo asianosaiset jumankekka.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eilen harkkapeli lupaili ihan hyvää Sarviksen ja Veljien yhteiskannustuksesta, jota mielestäni oli enemnän. JOS joukkue jatkaa pukukopissa ZigiZagia tosipelien alkaessa, niin olis hieno että Veljet yhtyisi Sarvikseen myös tuon ZigiZagin suhteen. Jos joukkue ei jatka, niin mitenhän lie sitten käy? Omaan makuun ollu kyllä ihan hyvä ja hauska "Heimon juttu" tuon huutaminen.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019
Suosikkijoukkue
Wilhelm & Burger King
JOS joukkue jatkaa pukukopissa ZigiZagia tosipelien alkaessa, niin olis hieno että Veljet yhtyisi Sarvikseen myös tuon ZigiZagin suhteen.
Varmaan lähimmäkseen tuota odotetaan, että käyttääkö jengi enään ZigiZagia vaiko ollaanko tuostakin päästetty eroon nytten kahden vuoden ja uuden valmentajan jälkeen? Uskon että tuohon sikisaki-huuteluun yhdytään, kunnes nähdään käyttääkö edes jengi sitä.

Omasta mielestä tuo huuto on menettänyt hohteensa, kun sitä hoilattu jo kaksi kautta putkeen. Ensimmäisellä liigakaudella ihan jees juttu, mutta nytten alkaa jo allekirjoittanutta tympimään tuo. Katsotaan mitä tuleva tuo sisällään.

Yllättävän hyvin meni sopusoinnussa katsomossa, kun Veljet saivat aloittaa laulat tällä kertaa ja vähän määrätä tahtiakin. En tiedä oliko sen takia, kun JSCltä puuttui oma megafooni-hessunsa, mutta jos tämä antoi merkkejä tulevasta niin hyvä tulee - ainekin katsomossa ensi kaudella.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Eilen harkkapeli lupaili ihan hyvää Sarviksen ja Veljien yhteiskannustuksesta, jota mielestäni oli enemnän. JOS joukkue jatkaa pukukopissa ZigiZagia tosipelien alkaessa, niin olis hieno että Veljet yhtyisi Sarvikseen myös tuon ZigiZagin suhteen.
Sinällään ei yllätä että viikinveljet ovat yhtymässä Sarvareiden kannustukseen yhä enemmän, eikä se tietenkään ole huono asia vaikkakin vääjäämättömyys, sillä näitä viikinveljiä on tietojeni mukaan noin kolme aktiivisesti, jolloin parasta on sulautua mukaan "if you can't beat 'em, join 'em" -henkisesti ja varmasti Sarvis Club voi antaa anteeksi viimekautiset väärinkäytökset, mikäli viikinveljet itsekin irtisanoutuvat lausunnoista mm. kehitysvammaisia kohtaan, joita viime talven tohinoissa näiden kundien suista kuultiin. Itse toivoisin että zigizogi voisi jatkua vaikkapa sitten Sarvareiden perinnehuutona ollen oma juttu juuri vastapainona Euroopasta kopioiduille jalisaiheisille slaagereille jotka eivät kiekkokaukalon laidalle kuulu. Mutta itseään päätätte. Kausi lähenee ja lämpö nousee - Veikkauksen liigakertoimet povaavat lujaa kamppailua Mestiksen mestaruudesta, eli näissä merkeissä toivon sähäkkää kautta sinne Mikkeliin niin Sarvis Clubin toimijoille kuin muillekin.

Mauri
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Sarvis Club on tällä hetkellä jos ei liekeissä, niin ainakin kovassa nosteessa. Jäsenmäärä on kivunnut 219 henkilöön (30.9) ja paikallislehden mukaan siitäkin on tultu jo reippaasti ylöspäin. Kannatuksen kasvuun on vaikuttanut luonnollisesti koko seutukunnan tempautuminen kiekkohurmokseen, erinomaisesti hinnoitellut päätykausarit ja puheenjohtajiston ja hallituksen pitkäjänteinen työ. Uskon myös että Jukurien seurajohdon lopullinen täysi tuki vaikuttaa, sekä paikallislehtien useat tukevat positiiviset kannanotot.

Takavuosien rönsyistä on opittu ja kun mestiksen pahimpien kiistakumppanien Vaasan 'kill em all' ja Kouvolan 'bad boys are here' - osastojen hassuhatuttelusta on päästy, niin toiminta saa entistä paremmin rauhan tekemiselleen. Sarvis ei selvästi edelleenkään ole nuoren hupparijengin sissiryhmä, eikä katsomotoiminta yllä esimerkiksi Ilveksen vastaavaan, mutta mielestäni nyt voidaan laittaa lopullinen piste uusien kannattajaryhmien joka kesäisille virityksille.

Sarvis Club on noussut liigatasoiseksi kannattajaryhmäksi ja tuote selvästi myy mikkelissä. Sarvis Club on koko kansan faniyhdistys, johon mahtuu kaikki kannattajasta - faniin, vauvasta vaariin, eikä toimintaan kuuluvan tarvitse 'häpeillä' innostustaan. Sarvis kulkee omaa polkuaan ja polku on selvästi oikea.

Parannettavaa löydän vielä kotikatsomotoiminnasta, ainahan parannettavaa on, mutta tämäkin riittää. Hienoa!
Lainaan itseäni kolmen vuoden takaa. En tiedä kuinka hurjia lukemia Sarviksella jäseniä tällä hetkellä on, mutta taantuminen katsomokannatuksessa on ollut aika jyrkkää. Lauantain kotipelin kannatus oli todella vaisua, minkä kaikki paikalla olleet havaitsivat.
Viikinkiveljet ja Sarvis tekevät hyvää työtä kannatuskulttuurin eteen joka kotipelissä ja monessa vieraspelissäkin, joissa ymmärtääkseni on ollutkin välillä todella railakas meininki. Jotenkin tuo päädyn potentiaali kuitenkin menee tällä hetkellä hieman hukkaan, koska porukkaa on kuitenkin enemmän kuin Mestisaikoina. Vastuunkantajia ei ole löytynyt riittävästi ja tämä on todella sääli. Ei varmaan helppo paikka päädyssäkään.
 
Est Sularus oth Mithas
Suosikkijoukkue
Jukurit, SaPKo, KaPa-51, PiPS
Lauantain kotipelin kannatus oli todella vaisua, minkä kaikki paikalla olleet havaitsivat.
Tämän kyllä huomasi joo. Työnjako näytti muuten siltä, että VV laittaa kannustuksen käyntiin, ja sitten kun Sarvis liittyy mukaan niin alkaa jo jotain kuuluakin. Molempia tarvitaan, sillä yksinään kumpikaan ryhmä ei vaan oikein riitä.

Loppuun vielä totean että iso lampaanperse VV:n muutamalle herralle Ifk pelistä. Heillä oli selvästi jotain sisäpiiritietoa Ifk pelaajien seksuaalisesta suuntautumisesta, ja jostain syystä halusivat siitä koko hallille kovaan ääneen kertoa. Se oli noloa, lapsellista ja junttia, myötähäpeä puolestanne oli valtava. Toivottavasti osaatte jatkossa käyttäytyä järkevämmin, ja keskitytte Jukurien kannustamiseen, koska sen asian te osaatte oikein mainiosti.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Allekirjoitan tuon @Lähemäen Dynamo kirjoituksen täysin. Pääty oli lauantaina huono. No Sarvikselta puuttui pelissä capo, mutta silti..mitä näitä selittelemään. Kauden suurin yleisömäärä ja huonoin kannustus ei oikein ole hyväksyttävä yhtälö. Lauantaina on uusi mahdollisuus.
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy