Jukka Valtasesta HIFK:n uusi toimitusjohtaja

  • 121 509
  • 413

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Siksi, että jo lauantaina levisi tekstiviestit, missä todettiin, että huomenna Penalle kerootaan, että tuli lähtö. Huomenna ei pitänyt kutiaan, vaan siirtyi päivällä. On parempi kertoa itse, kuin antaa tiedon tulla ulos jostain muualta. Nytkin oli peräti kummallista, ettei tieto valunut tänne viikonlopun aikana, vaikka se osalla oli tiedossa.

Ok. Tuossa tapauksessa ymmärrän toimintatavan, kävi siis nightwishit. Samalla selittynee myös se, että uusi tj ei ollut mukana mediameiningissä vaan grillailee härkää jossain E-Amerikassa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Kerrotko Hifk-ritari Bob miten ja milloin ne mielipiteet voi ilmaista jos et hyväksy näitä edellämainittuja keinoja joita tällä kaudella on käytetty eli pelien boikotointia tai Pentti ulos -kampanjaa? Siis sellaisia keinoja joilla on jotain vaikutusta niin kuin nyt oli. Kauden jälkeen risteilyllä 3 promillen humalassa itkien tai kirjoittamalla sähköpostia tuskin olisivat auttaneet.
Ja jos mitään mielenilmaisuja ei olisi fanien tai yhteistyökumppaneiden osalta tapahtunut eikä yleisömäärät laskeneet, niin mitä luulet olisiko Hifkin johdossa tapahtunut muutoksia?
En väittänyt, että aika olisi ollut nyt väärä, vaan ne tavat. "Pentti ulos"-kampanja oli jotenkin liikaa tiettyyn henkilöön kohdistuvaa paskaa. Koska Pentin pitivät paskojen kausien ja epäonnistuneiden palaajahankintojenkin jälkeen aina vaan töissä tietyt henkilöt, olisi kritiikin pitänyt ehkä kohdistua heihin. Tuntuu aika kohtuuttomalta, että yrität parhaasi duunissa, ja vaikka et ehkä onnistuisikaan siinä, niin silti teit parhaasi ja silti tulee paskaa päälle. Ehkä kelaan asiaa liikaa poispotkitunkin näkökulmasta, tiedä häntä. Ehkä joku isompi kampanja yleisen IFK-johdon tuuletuksen puolesta olisi ollut tyylikkäämpi juttu. Mielenilmaukset matseissa sinällään ei ole paha asia mielestäni, vrt. kalkkuna jäälle. Ja bannerit vaan kehiin. Myönnetään, että boikotti on toimiva keino vaikuttaa, itselleni olisi vaan niin helvetin vierasta jättää menemättä matsiin ja sitä kautta olla tukematta jengiä, jota kuitenkin rakastan. Itse lähtisin jotain muuta kautta yrittämään muutosta. Boikotti sinänsä ei ole itsellenikään mikään sellainen asia, johon en ryhtyisi. Itse boikotoin mm. kertausharjoituksia, israelilaisia hedelmiä ym. sekä jääkiekon eurohockeytour-paskaturnauksia. En katso niitä matseja livenä enkä tv:stä. Ja yhä olen sitä mieltä, että tämä muutos oli toivottu ja tarpeellinen.

Tämä vastaus oli myös Kyynikolle ja muille.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Milloin olisi sitten sinun mielestä ollut / tai olisi oikea aika ilmaista mielipide jos ei syksyllä ollut?
- - -

Kuten on moneen kertaan ilmaistu eri tahoilla, ei tällaiseen ole koskaan olemassa oikeaa aikaa ja paikkaa. Se on vain joskus päätettävä ja toimittava sen mukaan.

Sen verran voi kuitenkin kautta rantain tuumailla, että ihan pikapuoliin on toimistolta lähdössä kirjeitä, joissa kysellään halukkuutta pitää kausikorttipaikat myös pleijareissa. En minä sillä, että mutta ...

Kommenttiin tekstareista, että ne olivat varmaan jotain niin absurdia huumoria monen mielestä ettei sellaista olisi voinut uskoa. Vuosia odotettu viesti meni tod.näk. ennen aikaisen aprillipilan piikkiin.
 

Viljuri

Jäsen
Itse toivoisin Penasta uutta Kummolaa. Ei nöyristelisi NHL:lle vaan sanoisi, että meillä ei oo käyttöä tollaisille sopimuksille.

Hmm... En oikein usko, että Pentti olisi edes yhtä hyvä (tai huono) kuin Kummola, vähintäänkin hänen kompetenssissaan olevat puutteet järjestö- ja poliittisen toiminnan osalta tulisivat liian räikeinä ilmi. Todennäköisesti hän alkaisi nöyristelemään pikkupaikkakuntia ja pikkupaikkakuntien napamiehiä ihan liikaa kannatuksen saamiseksi, tästähän on ollut jo merkkejä hänen mielipiteissään liigan tulevaisuutta koskien.

Toivottavasti kukaan ei tuo tätä ideaa agendalle, ihan oikeasti. Ainakaan se ei olisi jääkiekon tai varsinkaan IFK:n/liigan etu, mikäli joku taho Suomessa alkaisi tätä nimitystä ajamaan.

Muutoin olisin sitä mieltä, että kritiikkiä tulee aina esittää, mutta kritiikki ei saa muuttua itsetarkoitukselliseksi naukumiseksi. Naukujat ovat aina erikseen, eikä IFK:n kannattamisen tulisi muistuttaa ruosteisen sahan vinguttamista. Menipä sitten "hela bolaget" syteen tai saveen.
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
Penan kaudesta voi todeta sen, että hän kyllä teki taatusti parhaansa IFK:n menestyksen eteen. Penan uraan IFK:ssa mahtui paljon epäonnistumisia ja tukuttain myös huonoa onnea. Olihan Manun Ferguson aikoinaan yhden ottelun päässä potkuista, mutta loppu on historiaa. Pena oli useamman kerran todennäköisesti yhden ottelun tai jopa maalin päässä mestaruudesta, joka olisi saattanut muuttaa kaiken. Nyt kävi kuitenkin näin. Tulevat vuoden asettavat Penan kauden oikealle tasolle, joka voidaan vasta määritellä seuraajien saavutusten perusteella. Onnea uusille yrittäjille sekä Penalle kiitos kovasta yrittämisestä ja hyvää jatkoa elämään. Mielestäni Pena voi tulla ihan pystyssä päin Nordikselle matseihin, jos se kiinnostaa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Itse toivoisin Penasta uutta Kummolaa. Ei nöyristelisi NHL:lle vaan sanoisi, että meillä ei oo käyttöä tollaisille sopimuksille.
Miksipä ei. Kummola taitaa vaan istua virassaan vielä vuosia senkin jälkeen kun me kaikki pukkaamme jo koiranputkea.
 

Ua Ua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siksi, että jo lauantaina levisi tekstiviestit, missä todettiin, että huomenna Penalle kerootaan, että tuli lähtö. Huomenna ei pitänyt kutiaan, vaan siirtyi päivällä. On parempi kertoa itse, kuin antaa tiedon tulla ulos jostain muualta. Nytkin oli peräti kummallista, ettei tieto valunut tänne viikonlopun aikana, vaikka se osalla oli tiedossa.

---
Kommenttiin tekstareista, että ne olivat varmaan jotain niin absurdia huumoria monen mielestä ettei sellaista olisi voinut uskoa. Vuosia odotettu viesti meni tod.näk. ennen aikaisen aprillipilan piikkiin.

Isakssonin mukaan tieto päätöksestä levisi joillekin jo lauantaina 2.helmikuuta. Ilmeisesti kaikki tekstarin saaneet eivät ottaneet asiaa ennenaikaisena aprillipilana. Nimittäin myöhään lauantai-iltana jostain eteläisen Helsingin suunnalta (Uunisaari? Sirpalesaari?) kumusi ilotulituksen pauke.
KUKA TUNNUSTAA?
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Välitavoitteena voisi olla vaikkapa liigan kurinpitopäällikkö, eli The Penaksi Muukkosen paikalle.

Jos näin tapahtuu, se tarkoittaisi käytännössä myös kurinpitopäällikön toimenkuvan totaalista muutosta. Yleisesti käytössä oleva pelikieltojen jakaminen jäisi historiaan. Penan aikakaudella kurinpitopäällikkö kurittaisi paheeseen syyllistyneitä pelaajia sekä fyysisesti että sanallisesti. Lievemmästä rikkeestä lähtisi ainoastaan nuhteleva faxi pelaajalle.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Julkinen kiitos kaikille teille, jotka olette addresseja ja boikotteja jaksaneet puuhata. Uskon satavarmasti, että niillä - ja sillä että HIFK on lujasti jäljessä katsojatavoitteistaan - on ollut ratkaiseva merkitys, että nyt päästään aloittamaan tyhjältä pöydältä. Ja tämä ei tarkoita pelkästään Matikaisen potkuja, vaan hallituksen ositaista uudistumista myös.

Mutta mitään ei ole vielä saatu ja nyt työ vasta alkaa. Byroolla saadaan paiskia hartiavoimin duunia, että HIFK saadaan nostettua takaisi jaloilleen. Yksi mielenkiintoisimpia asioita on, laajeneeko HIFK omistuspohja tulevaisuudessa? Itse näkisin, että oman hallin saaminen on avainkysymyksiä sille, että HIFK voi tosissaan tavoitella paikkaa suurten joukossa. HIFK tapaus on vain sikäli ongelmallinen, että sen brändi on niin tiukasti sidoksissa stadiin, etten itse näe juuri muuta mahdollisuutta, kuin, että Helsingin kaupunki suostuisi myymään The Jäähallin. Tästä aiheutuvat valtavat kustannukset käsittääkseni pakottaisivat laajentamaan omistuspohjaa?

Kenttätasolla tapahtuvasta kehityksestä en ole niin huolissani. Brändi-alan ammattilaisina uusi johto kusee hunajaa saadessaan IFK:n johdettavaksi ja Valtanen on (ammattijohtajaksi) tarpeeksi lätkä-jätkä ymmärtääkseen myös kaukalo-tason merkityksen tässä kuviossa. Ensiksi nyt vaaditaan uuden valmentajan mahdollisimman pikaista julkistamista Nybondaksen toimesta, että vielä neuvotteluja käyvät pelaajat voivat tehdä ratkaisunsa IFK:n suhteen. Pari toivetta allekirjoittaneella on kaukalo-tason toimille. Ensiksi ehdoton edellytys onnistumiselle on se, että uusi valmentaja tuo omat miehensä, valmennustiimin, mukanaan. Kivan ja kääpiön palkintovirat siis välittömästi kiertoon. Itse joukkueen kokoaminen on syytä aloittaa kolmikosta; ykkösmaalivahti, ykköspakki ja ykkös-sentteri. Jos kaikki kolme olisivat vieläpä huippuluokan suomalaisia, niin meillä olisi jo ensi kautta ajatellen hyvin pullat uunissa. Itse asiassa joukkueen runko ei ole tälläkään kaudella millään tavoin huono. Mielestäni me olemme johtavaa puolustajaa ja ykkösveskaa vaille valmiita haastamaan jopa Kärpät ja Jokerit mestaruudesta. Tai no, ei mulla Baxteriinkaan suurta luottamusta ole. Tahtoo vain sanoa, että itse joukkueen materiaali on jo tällä kaudella kiusallisen lähellä mestaruudesta tosissaan taistelevaa joukkuetta.

Nyt on kuitenkin hyvä mieli, sillä ensi kertaa vuosiin on sellainen olo, että HIFK voi nousta jaloilleen. Ainoa iso pelko on, kuinka suurta valtataistelua hallituksen sisällä käydään/tullaan käymään ja kuinka tämä heijastuu ulospäin?
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
En väittänyt, että aika olisi ollut nyt väärä, vaan ne tavat. "Pentti ulos"-kampanja oli jotenkin liikaa tiettyyn henkilöön kohdistuvaa paskaa. Koska Pentin pitivät paskojen kausien ja epäonnistuneiden palaajahankintojenkin jälkeen aina vaan töissä tietyt henkilöt, olisi kritiikin pitänyt ehkä kohdistua heihin. ... Ehkä joku isompi kampanja yleisen IFK-johdon tuuletuksen puolesta olisi ollut tyylikkäämpi juttu.

Totanoin, tekemäni adressi käsitteli kyllä juuri tätä, kokonaisvaltaista tuuletusta johdossa eikä pelkästään Penan ulkoistamista. Oliko se sitten riittävän "iso kampanja" on mielipidekysymys, mutta olisihan se kiva ajatella että sillä oli jotain merkitystä tässä kaikessa. Kiitos kaikille jotka allekirjoittivat, ja kiitos kaikille jotka lähettivät maileja, kyhäsivät banderolleja, kirjoittivat mielipidekirjoituksia tai muulla tavoin edesauttoivat muutoksen siemenen kylvämistä (ja toivotaan että tästä siemenestä kasvaa vielä kaunis puu). Boikottikin varmasti auttoi, ehkä jopa kaikkein tehokkaimmin, sillä raha dinoille loppujen lopuksi eniten merkkaa. Nyt olisi kuitenkin jo korkea aika palata hallille. Itsekin joskus lokakuussa sanoin olevani boikotissa mukana, mutta kyllä marras-tammikuussa tuli silti jossain kuudessa matsissa käytyä.

P.S. Kiva kuulla jälkeenpäin näin monen uskovan että nämä adressit ja muut jutut auttoivat, palkitsee uurastuksen.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Siksi, että jo lauantaina levisi tekstiviestit, missä todettiin, että huomenna Penalle kerootaan, että tuli lähtö. Huomenna ei pitänyt kutiaan, vaan siirtyi päivällä. On parempi kertoa itse, kuin antaa tiedon tulla ulos jostain muualta. Nytkin oli peräti kummallista, ettei tieto valunut tänne viikonlopun aikana, vaikka se osalla oli tiedossa.

Kaikki muutkaan "tiedot" tällä kaudella ei ole pitäneet paikkansa. Baxterin lähtö, Summasen tulo valmentajaksi, Summasen tulo UTJ:ksi, se, että Summanen kokoaa ens kauden joukkuetta, Tuohimaan lähtö, Nummelin, Bicek...

(LounDge-huhuista puhumattakaan!)
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki muutkaan "tiedot" tällä kaudella ei ole pitäneet paikkansa. Baxterin lähtö, Summasen tulo valmentajaksi, Summasen tulo UTJ:ksi, se, että Summanen kokoaa ens kauden joukkuetta, Tuohimaan lähtö, Nummelin, Bicek...

(LounDge-huhuista puhumattakaan!)

Eivät, mutta tällä kertaa piti ja on toki pitänyt moni muukin asia. Valmentajaa ei ole vielä nimetty, Nummelinin kanssa oltiin yhteydessä, Tuohimaan lähtöä en ole täältä lukenut. Bicek mainitaan tässä ketjussa varmaan ekaa kertaa. Baxter sen sijaan on saanut pitää paikkansa muista huhuista huolimatta.
 

Kummasetä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, V. Vandy, suomalaiset NHL:ssä
En keksinyt muutakaan ketjua tälle. Eli UG:n uusimmasta jutusta snickers.fi sivustolta löytyy hyvä läjä nostalgisia kuvia liittyen Penan aikakauteen. Suosittelen vilkaisemaan.

Kysymys liittyen kuviin...ketä tämä Penan vasemmalla puolella oleva jamppa on? Tutun näköinen kylläkin: http://www.snickers.fi/img/conteger_images/2008_02_06_tshekit.jpg
Patrik Hucko kenties?
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Kostaja-Kobezdahan se siinä. Ei ihme, että Penaa hymyilyttää, kun on vonkale naarattu rannalle.
 

scholl

Jäsen
En keksinyt muutakaan ketjua tälle. Eli UG:n uusimmasta jutusta snickers.fi sivustolta löytyy hyvä läjä nostalgisia kuvia liittyen Penan aikakauteen. Suosittelen vilkaisemaan.

Kysymys liittyen kuviin...ketä tämä Penan vasemmalla puolella oleva jamppa on? Tutun näköinen kylläkin: http://www.snickers.fi/img/conteger_images/2008_02_06_tshekit.jpg
Patrik Hucko kenties?

Hyvä idea, mutta mielestäni huonosti toteutettu. Miksei joka kuvassa ole Penttiä? Kyllähän hänestä olisi löytynyt varmaan tuhansia kuvia.
Pentti hassusti kaksi paitaa päällekäin kuvan lisäksi nyt siis.

http://www.snickers.fi/img/conteger_images/2008_02_06_powerline.jpg

http://www.snickers.fi/img/conteger_images/2008_06_02_king.jpg

http://www.snickers.fi/img/conteger_images/2008_02_06_rauma.jpg

http://www.snickers.fi/img/conteger_images/2008_02_06_fans.jpg

http://www.snickers.fi/img/conteger_images/2008_02_06_countdown.jpg
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pentin hyvä ystävä Hannu Jortikka muistaa tätä tapausta omassa blogissaan Turun Sanomissa :

"Ps Pidän erittäin valitettavana hyvän ystäväni Pentti Matikaisen erottamista HIFK:sta , koska jääkiekkotaustaisten ihmisten poistuminen lajin eri tehtävistä on aina valitettavaa. Toisaalta HIFK:n hallitus on varmasti pohtinut tilannetta perinpohjaisesti."

Nythän Jore ja Pena on molemmat ns. "vapaalla". Saapa nähdä mitä mullistavaa ystävykset keksivät.
 
Nyt on viimeiset viestit menneet jo sen verran off-topiciksi, että jatkossa on syytä ymmärtää että tässä ketjussa on tarkoitus puhua uudesta tj:stä, ei vanhasta. Muita, paremmin vanhan tj:n asiaa palvelevia ketjuja varmasti löytyy.

Jos homma ei mene perille tämän jälkeen, on harkittava muita toimia.

_Ystävänne_
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt on viimeiset viestit menneet jo sen verran off-topiciksi, että jatkossa on syytä ymmärtää että tässä ketjussa on tarkoitus puhua uudesta tj:stä, ei vanhasta. Muita, paremmin vanhan tj:n asiaa palvelevia ketjuja varmasti löytyy.

Jos homma ei mene perille tämän jälkeen, on harkittava muita toimia.

_Ystävänne_

Mitäs yhdistitte sen Matikaisen "jäähyväisketjun" tänne. Ja vanhakin Pena-ketju lukossa. Omituisia viivoja muuten tuossa Ystävänne sanan ympärillä, muste loppunut juuri sanojen kohdalla.

Veikkaan että aika nopeasti tuli tuo Valtasen julkistaminen, kaiffari jossain kalassa eikä yhtään kommenttia vielä olla saatu uuden toimarin suusta. Ei tässä nyt mitään julistuksia odota mutta yleensä kai nuo muutamalla sanalla kommentoivat uutta pestiä. "Mukavaa päästä organisaatioon xxxx..."
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:n uusi toimitusjohtaja joutuu heti kovaan paikkaan, korjaamaan Pentti Matikaisen tekemiä “virheitä”, sekä samalla tuomaan oma kädenjälkensä näkyviin seuran toiminnassa.

Mielenkiinnolla, sekä tietyllä pelon asteella on tullut seurattua nyt tilanteen kehittymistä. Tai vielä oikeastaan sen puutetta.

Mitään ratkaisujahan ei vielä suuntaan tai toiseenkaan ole tehty. Pelaajasopimukset ja tuleva päävalmentaja ovat ne teesit,
joihin osaan ainakin tutusti odotellaan vastausta luultavasti kevään syvyyksiin asti.

Suurin huolenaiheeni tässä skenaariossa, mitä HIFK on antanut ulospäin ymmärtää on, että HIFK haluaa olla varteenotettava kilpailija tulevaisuudessa Kärpille ja Jokereille, sekä vastata myös Elitserienin ja Venäjän liigan antamiin haasteisiin pelillisesti ja taloudellisesti.

Tämähän tarkoittaa rivien välistä, että HIFK:sta ollaan tekemässä “toista Jokereita”? Bisness tulee ennen muuta, fuck the Bränd ja perinteet? Ei näin?

Jos näin kuitenkin tulee lähivuosina tapahtumaan, ollaan enemmän kuin mielenkiintoisessa tilanteessa. Miten muutos otetaan vastaan?
Vuosia toitottaneet “Ei ikinä tulla samanlaisiksi kun Narrit, meillä on tää oma meininki” -fanit, kääntävätkö he selkänsä vai peruvatko puheensa?
Itse en ainakaan vielä ole pystynyt edes ajattelemaan tälläistä vaihtoehtoa.

Pystynkö enää seisomaan sen takana, mitä olen vihannut ja vastustanut vuosia, joka saattaa olla myös tulevaisuudessa oman seurani epistola ja linjaus? Toivottavasti en joudu sitä päätöstä tekemään.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Suurin huolenaiheeni tässä skenaariossa, mitä HIFK on antanut ulospäin ymmärtää on, että HIFK haluaa olla varteenotettava kilpailija tulevaisuudessa Kärpille ja Jokereille, sekä vastata myös Elitserienin ja Venäjän liigan antamiin haasteisiin pelillisesti ja taloudellisesti.

Tämähän tarkoittaa rivien välistä, että HIFK:sta ollaan tekemässä “toista Jokereita”? Bisness tulee ennen muuta, fuck the Bränd ja perinteet? Ei näin?
Mistä löydät yhtäläisyysmerkit näiden kahden asian välille? Kuka sanoo, että brändiä ja rahaa ei voi yhdistää? Omituinen väite.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Haemme Valtasesta kovan luokan liiketoimintajohtajaa. Olemme Ruotsin ja Venäjän kiekkoliigojen puristuksessa. Koko episodi perustuu uuteen linjaukseen, jonka pohjalta HIFK toimii jatkossa".

Lähinnä Tuohimaan kommentit asiaan liittyen ovat olleet häiritseviä. Oma toiveeni kuitenkin on, ettei IFK:sta tehtäisi samanlaista ostojoukkuetta ja bisneksen pohjalta toimivaa seuraa, jossa raha ratkaisee ja pelilliset asiat ovat sekundaa.

Toivottavasti nämä kaksi asiaa pystytään pitämään erillään ja symbioosissa. Aikahan sen näyttää.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Voi härreguud

Nyt alkaa kyllä olemaan jo sellasta tasoa näissä sun jutuissa että pakko kommentoida.

Mielenkiinnolla, sekä tietyllä pelon asteella on tullut seurattua nyt tilanteen kehittymistä. Tai vielä oikeastaan sen puutetta.

Vai pelon asteella? :) Jep. Oletko pannut merkille, että Jukka Valtanen astuu tehtäviinsä vasta 1.5.?

Mitään ratkaisujahan ei vielä suuntaan tai toiseenkaan ole tehty. Pelaajasopimukset ja tuleva päävalmentaja ovat ne teesit,
joihin osaan ainakin tutusti odotellaan vastausta luultavasti kevään syvyyksiin asti.

Ja sattuneesta syystä SM-Liigan sisäisiä pelaaja- tai valmentajakauppoja ei voida julkistaa kesken kauden.. Muuten, pilkun perään ei yleensä laiteta enteriä ja teesi tarkoittaa väitettä tai väittämää.

Suurin huolenaiheeni tässä skenaariossa, mitä HIFK on antanut ulospäin ymmärtää on, että HIFK haluaa olla varteenotettava kilpailija tulevaisuudessa Kärpille ja Jokereille, sekä vastata myös Elitserienin ja Venäjän liigan antamiin haasteisiin pelillisesti ja taloudellisesti.

Tämähän tarkoittaa rivien välistä, että HIFK:sta ollaan tekemässä “toista Jokereita”? Bisness tulee ennen muuta, fuck the Bränd ja perinteet? Ei näin?

No eikä tarkoita. Onko mielestäsi Kärpät business-ennen-muuta-joukkue? Totta munassa talouden pitää olla kunnossa, mutta nyt ollaan nimenomaan vastaamassa myös urheilullisesti (taloushan on jo ennenkin ollut jotenkuten raiteilla, ei toki niin hyvin kun mihin olisi edellytykset), ja tähtäämään huipulle molemmissa.

Pystynkö enää seisomaan sen takana, mitä olen vihannut ja vastustanut vuosia, joka saattaa olla myös tulevaisuudessa oman seurani epistola ja linjaus? Toivottavasti en joudu sitä päätöstä tekemään.

Meistä ei ikinä ole tulossa narrien kaltaista ostetaan kaikki -joukkuetta, siitä voit olla huoleti. Ja muuten, epistola on raamatullinen kirje. Jos käytät sivistyssanoja pönkittääksesi mailejasi, käytä niitä edes oikein.

Oma toiveeni kuitenkin on, ettei IFK:sta tehtäisi samanlaista ostojoukkuetta ja bisneksen pohjalta toimivaa seuraa, jossa raha ratkaisee ja pelilliset asiat ovat sekundaa.

Toivottavasti nämä kaksi asiaa pystytään pitämään erillään ja symbioosissa. Aikahan sen näyttää.

Minkäköhän takia hankittiin sekä TJ että UTJ?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös