Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Jukka Jalonen Jokereiden päävalmentajana 2016–2018

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Theofilus, 03.09.2015 klo 13.06.

 1. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Lainaus:
  Kukkonen allekirjoitti juuri kolmen vuoden jatkosopparin Kärppien kanssa. Onhan se mahdollista, että siinä on joku optio KHL:ään, mutta vaikea uskoa, että pelaa muualla kuin Kärpissä.

  Zapolski puheli jotain Jokereista, joten otetaan huhuna. Lukon toimari Rajala puheli siihen suuntaan, että Lukolla olisi jo tiedossa ensi kauden maalivahdit ja jännä nähdä onko toinen Zapolski. Jos jatkoa ei pian julkisteta niin Zapsin sopimus Jokereihin on todennäköisempi. Toki sekin on mahdollista, että odottaa NHL-sopimusta. Ei tiedä vaikka tässä olisi vaihtoakauppa Helenius-Zapolski tulossa.

  Jos Lukosta vielä jonkun pelaajan nostaa esille niin Janne Niskala on ollut maajoukkueessa Jalosen luottopelaaja. Tämänhetkinen sopimus kattaa viela ensi kaudellakin, mutta se on mallia 1+1+1 ja jokaisena kesänä mahdollisuus siirtyä KHL:ään. En kuitenkaan usko, että Niskala enää pois Lukosta lähtee tai näin ainakin haluan uskoa. Mutta Jalonen voi haluta Rannikkotykin joukkueeseensa eli siinä on yksi mahdollinen luottoratsu ensi kaudelle.
   
 2. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onnittelut ensi kauden koutsillemme maailmanmestaruudesta. Diggailin nuorten pelistä ja systeemistä ja odotan innolla miten JJ saa Jokereiden pelin organisoitua. Samanlaista materiaaliylivoimaa ei Jokereissa vastustajiin nähden ole tarjolla, mutta eiköhän Jalonen ihan laadukkaan jengin saa käyttöönsä.
   
 3. Swearengen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fortress Europe, kännipostaukset
  No ainakin se jatkuva viivelähtöjen viljely ja Meidän Peli fundamentalismi on jäänyt pois. Eikä Jalonen muutenkaan herätä enää negatiivisia fiiliksiä. Varmaan kaikin puolin sopivin koutsi Jokereille juuri KHL-aikana, kun itse muutosvaiheen yli on päästy Isä-Erkan kenties aikansa eläneelläkin opastuksella. KHL:n neppailuskabassa Jalosen voi olettaa olevan eliittiä ja osaa näköjään jo vaihtaa veskariakin oikealla hetkellä.
   
 4. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kuinka monta koutsia löytyy kenellä on päävalmentajana taskussa nuorten ja miesten MM-kulta? Tuskin kovin montaa kuitenkaan Jalosen lisäksi. En jaksa alkaa nyt googlen kanssa leikkimään.
   
 5. Swearengen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fortress Europe, kännipostaukset
  Lainaus:
  Eikös lehdissä ollut juuri skabojen jälkeen, että aktiiveilta Jalosen lisäksi tupla löytyy vain Mike Babcockilta, joka on kaiketi maailman kovapalkkaisin lätkäkoutsi. No löytyyhän äijältä Stanley Cup ja pari olympiakultaakin.
   
 6. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Eivät ole jääneet pois. Molemmat ovat edelleen kuvioissa.
   
 7. Gemondo Jäsen

  Pakko antaa vielä erikseen kehut Jaloselle eilisestä reagoinnista toisen erän viime sekunneilla kun laitettiin Lauridsen kentälle vaikka "pelattiin" ylivoimaa. Tälläista oli turha odottaa silloin kun penkin takana seisoi Erkka.
   
 8. Gemondo Jäsen

  Annetaan heti perään kauden toiset kehut Jaloselle kun sen paikka on. Nimittäin viimeisen minuutin hulabaloosta, Erkan komennossa oltaisiin kiltisti ja nöyrin mielin hyväksytty tappio ja luisteltu leuat rinnassa koppiin samalla vastustajalta anteeksi pyytäen.

  Nyt oli onneksi toinen ääni kellossa ja osoitettiin että ainakaan ilmaiseksi ei nahkaa myydä. Toisaalta samalla ihmetyttää miksei tämänkaltaista herättelyä nähty kertaakaan runkosarjan aikana?
   
 9. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hulabaloohan syntyi Kvartalnovin ansiosta. TsSKA näytti Marjamäen törppäyksen jälkeen että takaisin tulee ja tuplana. Jos Moskovalaiset menenettävät yhden tai kaksi tai kolme äijää pelikieltoon niin reservistä löytyy saman tason kundeja täyttämään. Jos Jokerit menettää ainoan maalineduspainissa pärjäävän pakkinsa Lauridsenin niin sitten siellä on pelkkiä rimpuloita puolustamassa maalinedustaa.

  Huomasitteko muuten että vikassa vaihdossa kun "tärkeä pelaaja" Mursagh meinasi joutua tappeluun tuli paikalle täytemiekkonen joka otti painikutsun vastaan.

  Jalosta vietiin tänään taktisesti ja pelillisesti kuin pässiä narussa. Toki se on helppo viedä kun materiaaliylivoima on murskaava, mutta silti.
   
 10. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  No juuri tuotahan Marjamäki/Jalonen tilasi, mitään ei olisi tapahtunut ilman Marjamäen selkään tuuppimisia. Ja kun kentällä oli Joensuu-Talaja-Marjamäki (eikö ollutkin?) niin uskoisin että Jalosella oli ihan selvä idea siitä mitä tuleman pitää.

  Ja jos hävitään, niin hävitään mieluummin siten että vastustajakin tietää pelanneensa.
   
 11. Ice raven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&Liverpool
  Jalonen oli taas vaihteeksi täysi lapanen taktisesti. Käsittääkseni viimeistään pleijareissa pitäisi kääntää kaikki kortit mutta näinhän ei tapahtunut esimerkiksi siinä monen minuutin pyörityksessä josta seurasi 3-1 erän loppuun. Voisiko joku/Jukka kertoa että mitä käyttöä on meidän neloskentällä jos se ei taklaa ja hämmennä?
   
 12. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aikalisähän oli tuossa vaiheessa palanut haastoon. Siinä olisi voinut kenties yrittää jotain tälläkin kaudella nähtyä mailanvaihtoa tai muuta viivyttelyä, tai ainakin olisi kannattanut laittaa joku muu kuin ykkösaloittaja ottamaan "feikki" niin olisi saanut väsyneet levätä edes muutaman sekunnin lisää. Näissä suomalaiset ovat kyllä tosi huonoja.

  Mutta tuossa tilanteessa täytyy kyllä antaa iso kunnioitus vastustajalle. Siellä oltiin koko ajan hereillä että meidän kundit oli ihan loppu. Siellä tiedettiin tasan tarkkaan missä olivat heikot kohdat ja kiekkoa ei ammuttu maalille summanmutikassa vaan jauhettiin rauhassa loistopaikka. TsSKA ei ole mikään puulaakiseura.
   
 13. Ice raven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&Liverpool
  Joo se paloi täysin turhaan eli juurikin noita pleijarikortteja hain. Toki täytyy muistaa vastustajan kovuus mutta silti. Lopussa ei vastustajalla ollut mitään hätää eli ei saatu painetta eikä vetoja.
   
 14. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Tuossa on ihan turha miettiä tai syyttää ketään muuta kuin Marjamäkeä. Noista paikoista kiekon kanssa, osassa jopa täysin rauhassa, pitää pystyä parempaan ratkaisuun kuin pitkään kiekkoon. Ja vielä muutaman kerran peräkkäin. Lämäri aitioon tai norsu vaikka hallin kattoon, ei se niin vaikeaa ole.

  Haastot sen sijaan ovat olleet koko kauden ajan täysin käsittämättömiä. Aina haastetaan ihan turhaan ja sitten selvät paitsiot yms menevät läpi. Jokereissa ei ilmeisesti kukaan tajua, että ne voisi samantien joku katsomossa katsoa videolta ja infota asiasta penkkiä. Raipe vetää mutulla milloin haastetaan ja milloin ei.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Jaa Raipeko se niistä haastoista päättää? Onko faktatietoa vai vain tätä muodikasta syytämme-raipea-kaikesta-puhetta?

  Kumma juttu kun tuntuu näiden puheiden perusteella että Raipella on vastuu about kaikesta mitä kentällä tapahtuu, ja nyt jo kentän ulkopuolisistakin asioista. Ettei olisi Hishonkin ollut Raipen scouttaama pelaaja?

  Lisätään vielä sen verran että mikäli kaikki on oikeasti Raipen syytä, niin Jukka Jalonen on kyllä harvinaisen dorka päävalmentaja kun vain vierestä katselee tällaista yhden miehen showta.
   
 16. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllähän sitä kotikatsomossa kirosi kaksikin kertaa Masin kädettömyyttä kun piti niitä pitkiä hakata. Toisaalta TsSKA pelasi sen tilanteen niin järjettömän hienosti että vaihtoehdot olivat vähissä. Oikeastaan ainoa mahdollisuus olisi ollut jos oman pään aloitus oltaisiin pystytty voittamaan. Muttei pystytty.
   
 17. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huhuketjun mukaan Jokerit ei ensi kaudeksi kovin montaa A-luokan pelaajaa saa, vaan samalla rungolla pusketaan. Tällöin valmennuksen rooli muuttuu entistäkin suuremmaksi ja Jalosen & tiimin täytyy todella tarkasti analysoida mikä meni viime kaudella vinoon:

  - Miksi pelioteet ailahtelevat jopa pelin sisällä hirmuisesti?

  - Miksi joukkue ei tuntunut välillä yhtään tietävän miten tulisi pelata?

  - Miksi Salmisesta ei saatu mitään irti?

  - Miksi Hishon oli koko kauden täysin kuutamolla miten pitäisi pelata?

  - Miten muiden heikkorosteristen, mutta tiiviisti puolustavien, joukkueiden trappi murretaan kun huipputason yksilötaitoa ei joukkueessa ole kuin Reginillä?

  - Miten pelitapaa pitää muuttaa kun joukkueessa ei ole kuin yksi KHL tason keskushyökkääjä?

  Jos valmennus ei pysty kehittymään ja uudistumaan tulee ensi kaudesta taas tuskaista taaperrusta.
   
 18. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Vastaus on, että Jalosen pitää saada takaisin polte omaan työhönsä. Pitää uskaltaa vaatia heti alusta asti, että kaikki saadaan oppimaan halutut kuviot. Fakta on, että Jokereiden pelin kaltainen puuro syntyy, kun kaikki pelaavat eri peliä toistensa kanssa. Toki varmaan auttaisi, että valmennustiimiin kuuluisi porukkaa, joka olisi kartalla Jalosen haluamista pelin rakenteista. En henkilökohtaisesti keksi ketään huonommin Jalosen valmennustiimiin istuvaa nimeä kuin Raipe (no joo, ehkä Jortsu). Vastaava tilanne on maajoukkueessa, jossa Immosen ajattelu on 90-luvulta samalla kun Marjamäki yrittää peluuttaa omaa versiotaan viime vuoden Pittsburghin pelistä. Kuka helvetti nämä apuvalmentajat päättää?
   
 19. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jalosen polte valmennukseen loppui samalla hetkellä kun nimet oli paperissa ja rahantulo varmaa. Kommentaattori on Jalosen vahvin alue nykyään.
   
 20. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Jalosen polte päättyi Bratislavan kevääseen. Sen jälkeen ei vaatimustaso ole ollut enää entisellään. Kun näyttämisen tarve loppuu, loppuu useimmilta myös intohimo. Valitettavasti Jalonen ei ollut poikkeus.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Siltä se Jokerien kausi oli. Pääosin innotonta puolivaloilla pellaamista. Valmentajan näköinen kausi.
   
 22. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Eli nuorten MM-kulta tuli itsestään tai pelkästään siksi, että rosterissa oli Laine, Pulju ja Aho? Ihan sama kuka siellä penkin takana olisi seissyt?
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Se mestaruus tuli iloisesti hyökkäämällä ja kotikisoissa piti myös jarrua painaa, että ei läiky yli. Siihen hommaan märkä rätti eli Jalonen oli hyvä. Antoi superpoikien pelata. Kun Jokereissa olisi pitänyt saada joukkue syttymään, niin märkä rätti ei enää toiminut.
   
 24. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Kultaleijonien pelaaminen oli monessa ottelussa kuritonta ja matsit yltyivät maalintekokilpailuiksi, joissa Suomi olikin poikkeuksellisesti vahvoilla. En kyllä antaisi kovin suurta krediittiä Jalosen suuntaan nuorten mestaruudesta.
   
 25. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Tää on hyvinkin totta. Suomi lähti Kanadaa vastaan maalintekokilpailuun puolivälierässä ja vastoin kaikkia odotuksia voitti sen 6-5. Ilman sitä voittoa olisi kisojen lopputulos ollut huomattavasti synkempi ja Jalosen sädekehä heikompi. Tällä kertaa Suomen poikkeuksellisen kova materiaali teki Jalosesta paremman koutsin kuin mitä hän keskinkertaisella materiaalilla on. Vähän karkaa aiheesta mutta tällä hetkellä vaikkapa Ilves repii hyvin keskinkertaisesta nipusta kaiken irti ja on ajanut Tapparan ahtaalle.