Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukka Jalonen Jokereiden päävalmentajana 2016–2018

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Theofilus, 03.09.2015 klo 13.06.

 1. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Suututteko, jos otan kunnian ja avaan tämän ketjun?

  Paras mahdollinen valmentaja Jokereille jatkamaan Erkan työtä. Jos, ja kun KHL pysyy pystyssä, niin Jokereiden tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä KHL:ssä ja uskallan kyllä povata ihan konkreettistakin menestystä Ilmalaan.

  En olisi uskonut sanovani tätä, mutta suomalainen kiekkoilu on sydämen asia: Hyvä Jokerit!

  Jalonen päävalmentajaksi kausille 2016-18 | Jokerit.com
   
 2. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jalonen on siksi hyvä valinta, että hän on muuttanut takavuosien pelitapa-ajatteluaan kokonaisvaltaisesta kiekkokontrollista kohti nopeutettua reaktiopelaamista, eli suunnilleen samaan suuntaan, kuin mihin Erkka vie Jokereita tällä hetkellä. Todennäköisesti Erkkaa on konsultoitu tässä mielessä paljon.
   
 3. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Valmentaja ei ollut yllätys, mutta se yllätti, että asia julkaistiin jo näin aikaisin. Mikäs siinä, ei Jukka mikään huono vaihtoehto ole.
   
 4. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Kieltämättä aika koska ilmoitetaan on yllättävä. Toisaalta luo rauhan spekulaatioiden keskellä ja Jukka Jalonen saa aloittaa rakentamisen ensi kaudelle ilman hiljaiseloa. Media olis hyvin pian saannut vihiä valmentajasta kun joku vuotanut ulos, siinä mielessä järkevä ratkaisu itse tiedottaa asiasta.
  Olisin toivonut vaan Erkan jatkoa vielä ainakin kauden ajan, mutta JJ on silti paras vapailtamarkkinoilta poimittu vaihtoehto
   
 5. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jokereiden näköinen valmentaja, ehdottomasti.

  Hyvä hankinta.
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2015 klo 13.17
 6. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Varovaisen positiivinen peukutus täältä J.Jaloselle. Iso peukku sille että asiasta tiedotettiin hyvissä ajoin ja kaikki osapuolet pääsevät keskittymään duuniin spekulaatioiden sijaan.
   
 7. Snagari Jäsen

  Olen erittäin tyytyväinen.
   
 8. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Ihania noi naapurin fanit, niin lutusia. Tähän sydänhymiö

  Jaloselle peukku, ihmetystä herättää täälläkin ajankohta tiedotteelle. Ehkä tässä haluttiin katkaista huhuilta heti siivet, jotta keskittyminen olisi mahdollisimman tiukasti tässä kaudessa ja toisaalta ensi kauden valmentajakuviotkin on jo hoidettu, joten niistäkään ei tarvitse enää huhuilla.
   
 9. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jos nyt tätä uutista katsoo tämän pieni piiri pyörii leikin kautta niin seuraavaksi on varmaan mielenkiintoista tietää, että onko Kärppien seuraava päävalmentaja:

  a) Karri Kivi
  b) Kari Jalonen
  c) Kai Suikkanen
   
 10. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Yllätti. Olisin luullut että Erkka vetää kolmannen kauden. Mutta ei vedä. Pelitavoissa tulee iso ero. Tosin Erkan Jokerit on lähestynyt tällä kaudella kiekkokontrollia pohjois-amerikkalaiseta näkökulmasta kun Jalonen peluuttaa kiekkokontrollia eurooppalaisittain. Useita eroja, mutta palaan niihin myöhemmin. JJalonen on joka tapauksessa ainoa suomalainen valmentaja joka on voittanut MM-kultaa jääkiekossa päävalmentajana. Hänen pelitapansa perustuu ns. meidän peliin ja tästä on KHL:ssä etua jos se edelleen toisaalta monipuolistaa ja toisaalta vahvistaa Jokerien pelillistä identiteettiä. Ei siis huono valinta ennakkoon, mutta vasta kaksi seuraavaa kautta näyttää sen, mikä on JJalosen asema ja nykyosaaminen jääkiekon ns. supervalmentajien keskuudessa.
   
 11. syndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Stadin lätkä
  Nyt on työrauha luotu taas pidemmäksi aikaa.

  Kohti ikuista kunniaa ja valoa!
   
 12. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Loistava uutinen. Hienoa duunia aikoinaan Kerhossa ja maajoukkueessa. Olisin halunnut jo aikoinaan Liigassa meille.
   
 13. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Taasko se Erkka sai tarpeekseen? On se nyt kumma juttu. Noh, onneksi korvaaja ei ole taas Lämsä. Toisaalta Jalonen on näyttänyt ulkoisesti viime vuosina jo valmiiksi kypsemmältä kaikkeen kuin Erkka ikinä, kokemuksen tuoma ärtymys paskanjauhantaan paistaa Jalosesta kauas. Mitenköhän sitten Jokereissa.
   
 14. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Vaikea nähdä, että se on vaihtoehto c). Kivi on nyt hyvin todennäköinen vaihtis, kun valmentajamarkkinoilta katosi Jukka Jalosen myötä iso kala.

  Mitä tulee Jalosen valintaan niin mitä parhain valinta Jokereilta. Hienoa nähdä, että Jokereilla on koko ajan selkeä ajatus ja pitkäjänteisyyttä koko toiminnan rakentamisessa, koski se niin valmennusta kuin pelaajistoa. Se on avain menestykseen.
   
 15. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Hyvä valinta. Homma jaksa siis kiinnostaa ensi kaudellakin.
   
 16. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Maajoukkue sai jo Marjamäestä K.Jalosen jatkajan. Nyt myös Jokerit on valinnut seuraavan valmentajansa Westerlundin tilalle. Seuraavaksi odotellaan varmaankin Kärppien koutsijulkistusta. Jukka Jalonen oli varmasti Kärppien listoillakin korkealla, mutta oliko ykkösvaihtoehto, en tiedä.

  Jalonen on epäilemättä hyvä valinta Jokereille. Oikeastaan ei kyllä parempia vaihtoehtoja tule edes mieleen. K.Jalonen ehkä olisi voinut olla mutta muilla vapailla suomalaisilla valmentajilla ei taida napit ihan riittää Jokereiden peräsimeen.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jalosen soppari on vuodella yli sen, mitä Jokereilla on sopimusta KHL.n kanssa. Joten rivien välistä voi lukea, että seikkailu idässä ei lopu 3 vuoteen.

  Jokerien kotimatseissa on tullut Jalosen sanomisissa me aika usein, kun hän on ollut kommentaattorina. Olisko nimet olleet paperissa jo jonkun aikaa ja asia julkistettiin, jotta huhut pysyy aisoissa?
   
 18. Kennel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tyytyväisiä ollaan tälläkin suunnalla.

  Onko Jalosella potentiaalisia kakkosmiehiä? Hantan ja Maken voisi veikata jatkuvuuden vuoksi olevan tulevaisuudessakin kokoonpanossa.
   
 19. zuuzo97 Jäsen

  Lainaus:
  Iso pelkohan tässä liittyy siihen että JJ lähtee ulkoisen paineen, pelaajien antaman paineen tms. takia "nopeuttamaan" peliä, mikä heikommalla pelaajamateriaalilla johtaisi pelin hidastumiseen suhteessa vastustajaan. Toivotaan, että Jalonen pitäytyy vahvuuksissaan eli Meidän pelin perusperiaatteissa. Se olisi pelitavallista kehitystä Jokereille kohti ennen kaikkea laadukkaampaa kiekollista ja hyökkäysvoittoista peliä.

  Jokereiden toimistolla ollaan onneksi hereillä ja siellä tiedetään ja tunnistetaan Meidän peli ja sitä valmentavat valmentajat. Tästä iso peukku yläkerran herroille. Pelitapa, identiteetti ja fläppitaulu eivät onneksi ole siellä suurimmat mahdolliset kirosanat, kuten tuntuu vielä olevan esim. liian monella liigajengillä. Jääkiekko on ennen kaikkea pelikirjapeli. JJ osaa sen puolen.
   
 20. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Jalosta odottelin itse koutsiksi, etunimeä en tosin uskaltanut lähteä arvailemaan.

  Hyvä haku kaikin puolin. Kuten Erkan aikana on (taas) nähty, niin hyvä valmentaja on ehdoton vaatimus jos halutaan menestyä. Tuohon pestiin ei yksinkertaisesti voi ottaa työharjoittelija, mustia lampaita tai arpoja. Ja jos halutaan kovissa paikoissa valmentanutta menestynyttä suomalaista, niin kovinkaan montaa vaihtoehtoa ei lähtökohtaisestikaan ollut.

  Julkistusajankohta oli kuitenkin varsin erikoinen. Sarjaa on nyt pelattu neljä matsia ja toivottavasti Jalosen sarjakausi alkaa vähintään vuoden päästä. Kaiken lisäksi tuo uutinen iskettiin kohtuullisen varovaisesti ilmoille, eikä esimerkiksi kunnon lehdistötilaisuutena.
   
 21. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Olen äärimmäisen tyytyväinen tähän valintaan, sikäli mikäli Timo Lehkonen ei kuulu kauppaan.

  Lisäksi kannattaa huomata: "Jokerit esittelee Jukka Jalosen seuran uutena päävalmentajana medialle kauden 2015-16 jälkeen. Sitä ennen seura ei kommentoi aihetta, vaan pitää kaiken keskittymisen tämän kauden joukkueessa."

  Aika selvästi pyritään välttämään turhaa mediadraamaa. Siksi näin aikainen ilmoitus. Kaikin puolin loistavaa työtä Kurrilta ja kumppaneilta. Tässä saa kyllä edetä täysin levollisin mielin kohti kevään playoffeja.

  edit. Tosin sitten saattaa ketuttaa, jos kauden päätteeksi Larsen vaihtuu Lasse Kukkoseen. Jukasta ei ikinä tiedä tuon asian suhteen...
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2015 klo 14.24
 22. Jeffrey Jäsen

  Selväähän tämä on ollut jo jonkin aikaa. Kuten jo toisessa ketjussa mainitsin, Jalonen oli Jokereiden ykkösvaihtoehto päävalmentajaksi jo KHL taipaleen alkutaipaleelle. Tuolloin Jalosen potkut SKA:sta tulivat muutama viikko myöhässä, ja Erkka oli jo ehditty kiinnittämään. Tämän jälkeen Jalosen downshiftaus, kommentit mediassa, liittyminen nuorten maajoukkueeseen, sekä kiinnittyminen Viasatin tiimiin seuraamaan Jokereita läheltä, oli melko selkeitä indikaattoreita siitä, että sopimus saattoi olla jo silloin valmis. Erittäin iso kiitos Erkalle näistä vuosista, parempaa valmentajaa Jokereille ei olisi voinut edes toivoa. Toivottavasti Jalonen pääsee kuitenkin vähintään samaan.

  Äkkiseltään mieleentulevia plussia J. Jalosesta:
  +Seurannut Jokereita vierestä koko KHL taipaleen.
  +Ollut viime vuodet taustalla ulkona pyörästä, kehittäen ja palautellen itseään.
  +Samantyylinen valmentaja kuin Erkka
  +Aktiivista kiekkoa, ei lommoposkea
  +Kokemus
   
 23. zuuzo97 Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän Timo Lehkonen olisi se paras vaihtoehto Jaloselle kakkoskoutsiksi. Yhdessä ovat kuitenkin olleet kehittämässä Suomessa vallankumouksellista pelitapaa, jota haluavat jatkuvasti kehittää entistä paremmaksi.
   
 24. lätkämies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Columbus Blue Jackets
  Mielenkiinnolla odotan Jalosen aikaa Jokereissa. Myös mielenkiintoa herättää kasaako Jalonen takaisin tiimin Jalonen-Lehkonen-Kaarela. Lehkosta voisin pitää kohtuullisen varmana nimenä, mikäli Jalonen saa asiasta päättää.

  Myös jo useamman kauden KHL:ää kiertänyt maalivahtivalmentaja Jari Kaarela, jolta löytyy Jalosen kanssa yhteistä historiaa on käsittääkseni juuri nyt ''vapaalla jalalla''. Kaarela on todennäköisesti kuitenkin poissa vaihtoehdoista, koska Ketterer on tehnyt erinomaista jälkeä veskareiden kanssa. Tosin aina on kiva spekuloida.
   
 25. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  J.Jalosta paremmin KHL:n ja Jokerit tuntevaa vaihtoehtoa ei Erkan jälkeen löydy. Hän tietää aivan tasan tarkkaan mihin on lähdössä ja lisäksi saa seurata tulevaa työnantajaansa erittäin läheltä koko kauden. Se helpottaa takuulla lähtöä seuraavaan kauteen.

  Olen tyytyväinen tähän valintaan erityisesti siksi, ettei Kari Jalosta tarvitse enää ajatella vaihtoehtona. Saa haukkua vastustajia ämmiksi muissa seuroissa jatkossakin.