Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Juhani Tamminen TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Flyingbird, 12.03.2012 klo 12.02.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 2. Rocco Jäsen

  Uskomaton mies! Jää ITSE SIVUUN, ja sitten haastaa oikeuteen. Onkohan Tamilla lakimiehenä hyvä ystävä, Mr. Rantasila? On miehellä pokkaa haastaa firma oikeuteen, missä itse on osakkaana.
   
 3. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Eiköhän koko haasteuhkaus ole vaan Tamin kirjan markkinointikikka. Saadaan sopivasti ilmaista mainostilaa.
   
 4. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Allekirjoitan. Voisiko joku kopioida koko uutisen tänne, sillä itse en periaatteesta availe iltapaskojen shokkiwau -uutisia.
   
 5. Tavarits Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo ja föönit (Phoenix Coyotes)
  Kyllä Tamminen se vain kiinnostaa mediaa. Yksi kirja ulos ja siitä on 5 kuvallista uutista ilta-sanomien verkkolehdessä. Tami on kyllä nero markkinoimaan itse itseään.

  Mutta mitä itse uutiseen tulee niin se on todella epäjohdonmukainen. Ensiksi Tami syyttää TuToa sopimusrikkeestä, hänen mukaansa valmentajasopimus koskee myös kuluvaa kautta. Suora lainaus Tamin perusteluista Ilta-sanomien verkkolehdessä: "Tamminen kuvailee tilannetta ”täydelliseksi sopimusriidaksi”. Sen vuoksi aurinkokuningas aikoo käräjille. Ja kyse on nimenomaan rahasta ja luottamuksesta. Valmentaja kokee seurajohdon pettäneen hänet molemmissa."

  Mutta! Uutisen viimeisessä kappaleessa Tami toteaa omin sanoin jääneensä syrjään tehtävästä. Ja taas suora lainaus: "Kansansuosikki olisi halunnut jatkaa projektiaan Turussa, mutta hän pettyi seuran taloudellisiin valmiuksiin ja jäi syrjään.
  Hän on myös TuTon pienosakas."

  Minun logiikka ei nyt kykene selittämään tätä, ehkä pitänee ostaa kirja ja lukea sieltä. Tai sitten vain totean tämän olleen huono, mauton markkinointikikka.

  Viesti sisältää suoria lainauksia Ilta-Sanomien verkkolehden uutisesta Tamminen haastaa tuton oikeuteen!. Julkaistu 22.10 klo. 8:05.
   
 6. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Tami on tämän päivän ehdoton ykkönen! Iltalööpissä (en muista kumpi) VAIMO KERTOO parin 50-vuotisesta yhteistaipaleesta.

  On-se-kova.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Pakko tosiaan sanoa, että mediapelin kyseinen henkilö taitaa kiitettävästi.

  Itse hiukan elättelin toivoa, että Tami olisi saatu kytkettyä TuTon kuvioihin, markkinointiin tai muuhun varainhankintaan. Tamista olisi voinut olla hyötyä siinäkin vaiheessa, jos urheilulliset eväät Liigaan nousulle tällä kaudella täyttyisivät ja noususta alettaisiin neuvotella Liigan kanssa. Jos vaikka saisi neuvoteltua Liigaosakkeen hinnan reilummalle tasolle, niin voisi olla palkkansa ansainnut. Toisaalta tietysti on riski, että Tamin tyyppinen neuvottelija vetää asiat totaaliseen solmuun.

  Mikäli kuitenkin TuTon haastamisessa oikeuteen on edes jonkun verran perää, niin taitaa sillat olla palaneet ja Tamia ei TuTon kuvioissa hirveästi enää nähdä. Pienosakkaana voi tosin vielä tuoda asioita esille, mutta sympatiaa lienee ei paljon ympäriltä löydy.
   
 8. Antib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL, old time hockey
  Lainaus:
  Eihän tuossa sinänsä ole mitään erikoista ja juristit selvittävät harva se päivä juurikin osakkaiden välisiä riitoja, erityisesti osakassopimuksiin liittyviä. Omiin muroihin siinä toki jonkun verran kustaan, mutta ihan normaalia, valitettavasti.
   
 9. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tästä Tamin ja TuTon riidastahan oli puhetta jo puolisen vuotta sitten.

  ps. aika hyvin on Ika pystynyt pitämään draivia yllä, vaikka Tami sen suhteen vähän epäileväinen olikin...
   
 10. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Naurettavaa pelleilyä Tamilta jos pitää paikansa tämä käräjäuutinen. Tamihan ilmoitti keväällä, ettei halua jatkaa valmentajana, koska mopolla ei lähde moottoritielle. No nyt Ika on näyttänyt, että mopollakin voi ajaa moottoritiellä ja tämä varmasti sapettaa Tamia. Tämän hässäkän jälkeen en tule ostamaan Tamin uutta kirjaa.
   
 11. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Miettikää nyt järjellä! Voiko tuo pitää paikkansa lausuntojen ristiriitaisuuksien takia? Ei voi.

  Tami on sen verran kokenut bisnesmies, että ymmärtää tuoda itseään esille etenkin kirjansa julkaisemisen aikaan. Melkein voisin lyödä vetoa siitä, että mitään oikeusjuttua ei tule. Tami tietää, että tällaiset tiedot media julkaisee satavarmasti nykyaikana ja sitä kautta Tami saa lisää julkisuutta ja enemmän myytyjä kirjoja.

  Sama pätee myös Tamin ja tanssiohjelman väliseen suhteeseen. All publicity is good publicity.
   
 12. Klinga Jäsen

  Tami, tami, tami...

  Hyvässä ja pahassa aina mukana. Kumma, kun ei ole julkistanut lehtien sivuilla, että nykyisen Tuton lento on hänen aikaansaamista? Sportin kohdalla harrasti tätä, kun Törmänen vei joukkueen mestaruuteen.
  Kaveri osaa kyllä tuoda itseään median eteen, vaikka tarinat on kuultu jo sataan kertaan.

  Toivottavasti lähtee nopeasti Koreaan, ikävä ei tule.
   
 13. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Kai te muistatte, kuinka Tami oli viemässä myös Sporttia käräjille maksamattomien kulukorvausten takia. Sport ilmoitti lyhyesti, ettei mitään maksamatonta ole, eikä Tamistakaan tainnut sen koomin enää mitään kuulua...
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hmm... tämän viestin olisit voinut kirjoittaa tuonne naapuriseuran ketjuun. Heillä on jo Tamin Lumian (Nokia vai Microsoft tukemassa ?) numero.
   
 15. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Heh, satuin kuuntelemaan Yle Puhetta tässä iltana yhtenä ja siellä oli jokin urheiluilta. Aiheena käsipallo. Studiossa oli käsipalloliiton miehin ja käsipalloilijoita keskustelemassa siitäkin, että miten käsipalloilun suosio saataisiin nousuun.

  Jossain kohtaa otettiin sitten puhelua Tamille ja hän kertomaan, että jos J. Tamminen ja Valavuori ottaisivat käsipallon sydämen asiakseen, niin laji lähtisi nopeasti nousuun. Noh, pointtini ei ollut tässä, vaan siinä, että Tami puhui myös oikeista ihmisistä tekemässä asioita.

  Otti esimerkiksi Oulun ja Kärpät. Vertaus lähti siitä, että Kärppien pelatessa 2-divarissa, oli touhu alakuloista ja niin edelleen. Kunnes J. Junno tuli ja palkkasi Tammisen puikkoihin, niin homma lähti lentoon - ja katsos missä Kärpät lentää nyt. Liigan piikkipaikalla ja taas on puoli Suomea Kärppien takana. Ja tämän Tamminen otti ihan suvereenisti omaksi ansiokseen. Siis Kärppien nykymenestyksen tällä(kin) kaudelle.

  On se äijä! Ei ole ihan hetkeen ollut enää Oulussa ja menestys ja buumi on yhä hänen ansiotaan.
   
 16. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juhani on hyvä luomaan buumin amatööriorganisaatioihin, kuten aikanaan Kärppiin ja myöhemmin Vaasaan ja TuToon. Hänellä on valtava kokemus, hän on nähnyt useita organisaatioita, niistä on helppo ammentaa. Mutta kun nousun ja kohinan jälkeen pitäisi tehdä arkipäiväistä kehitystyötä, osaaminen loppuu.
   
 17. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Niin mutta eikö se ole ihan luonnollista, että eri tehtäviin on eri miehet. Ei Tamin kaikkea tarvitse osata. On valtavasti organisaatioita, joista puuttuu intohimo, itseluottamus ja tieto siitä, miten toimintaa voisi kehittää ammattimaisempaan suuntaan. Tami ja Valavuori sopivat tollaisiin juttuihin. Ei Tamin tartte osata pelikirja-asioita.
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä, valitettavasti Tami ei tätä ymmärrä ja seurauksena on niitä savuavia taistelukenttiä.
   
 19. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Mielenkiintoista nähdä, johtaako neuvottelut pestiin Etelä-Koreassa. Kun Tamin mukaan Kummola avustaa neuvotteluissa korealaisia ja Kummola suosittelee Tamia valmentajaksi. Vai haluaako Kale Tamin pois Suomesta ja siksi avittaa Tamia pestiin? :-))
   
 20. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Ei suinkaan, Tami palauttaa rauhan Koreoiden rajalle ja maailma on taas parempi paikka elää, etenkin Tamille. Capisce?
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Koreat yhdistyvät Tamin johdolla ennen Pyeongchangin (arvaa kirjoitinko nimen ulkomuistista...) olympialaisia ja Tamin ykkössentteri, Loistava toveri, veli Kim Jong-un, johdattaa Korean maailmanmestariksi. Enää ei puhuta aurinkokuninkaasta vaan Tamista tulee "Loistava Don" ja hänen syntymäpäivästään tulee Korean suurin juhlapäivä.
   
 22. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Dennis Rodman on Tamin kakkosvalmentaja? Mother Nature Hockey on sitten vanha juttu. Suuri Johtaja Isä Hockey S.J.I.H. lanseerataan ja uutena juttuna on se, ettei harjoitella kiekolla enää ollenkaan, vaan pallolla. Dennis Rodman kertoi näet, että hekin harjoittelivat Bullsissa aikanaan pallolla. Koreassa pallo koetaan suureksi innovaatioksi ja kiekkoa pidetään sen ajan tuotteena, jolloin maapallon luultiin olevan litteä.
   
 23. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Sitten kun Tami on yrittänyt yhdistää Koreat, näyttänyt Korean johdolle "Tanssii tähtien kanssa"-ohjelman Tami-osuudet ja lätkän MM-kisoista omat kohtauksensa ja tehnyt selväksi, että ainoa oikea johtaja maalle olisi Euroopasta tullut Aurinkokuningas jne. Kas, silloin he heräävät ja huomattuaan miehen kyvyt, palkkaavat Tamin Korean jääkiekkolähettilääksi Eurooppaan, tukikohtanaan korealaisten omistuksessa oleva urheiluseura Vantaalla. Tikkurilan jäähallissa Tami saa oman kullatun valtaistuimen, mistä voi seurata korealaisten edesottamuksia...ilman raportoimisvelvoitetta.
   
 24. scholl Jäsen

  Lainaus:
  tämän jälkeen Tami tulee Maikkarin studioon ja kertoo uutisen: "ne Korean veljet tekee kännyköitäkin. Siellä on nyt sellainen merkki kuin Samsung. Se on piinkova juttu. Huono laatu, kallis hinta, keep it simple stupid. Pam ja limppu verkkoon"