Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Juhani Tamminen TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Flyingbird, 12.03.2012 klo 12.02.

 1. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Olisi kiva tietää, kuka tai ketkä kuuluvat tuohon arroganssiin seurajohtoon, johon Tami viittaa. Nykyisen puheenjohtajan Tuomas Haanpään valinnan yhteydessä talvella Tami kertoi kutakuinkin niin, että hän on tuntenut Haanpään 20 vuotta ja tehnyt bisnestä kaverin kanssa 10 vuotta. Jotenkin siis jäi sellainen vaikutelma, että Haanpää oli Tamin junailema ehdokas tuohon tehtävään. Onko puheenjohtajalle yhtäkkiä kehittynytkin oma ts. pääomistajien tahto, vai onko uusi toimitusjohtaja Kinnunen kaapannut vallan?

  Sinänsä oli alunperinkin sääli, että Mikko Lehtinen jäi pois puheenjohtajan tehtävästä. Ainakin me kannattajat jaoimme mielellämme hänen visionsa TUTOn tulevaisuudesta. Toinen asia sitten onkin miten realistisia ne suunnitelmat olivat.
   
 2. Manray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey
  Jotenkin alkaa tuntua siltä, että Tami on mahdollisesti toiminut vähän kuin omistajan tyyliin. Miehen Ego on niin suuri, että hän uskoo olevansa korvaamaton. Eikö hän ole heitellyt jatkuvasti ehtoja sinne tänne. Mestiksen kehitysjohtajaksi ryhtymiseen pitäisi saada "yksinvaltijan"- valtakirja Kummolalta. Jos jatkaisi Tutossa niin 150k€ ehdoksi. Jos ei suostuta niin tarjouksia on pöydällä sieltä sun täältä huippupaikoilta. Mies toimii kuin kiinteistönvälittäjä, jolla on aina kuvitteellinen ostaja ja rahat valmiina takataskussa, kun myyntitoimeksiantoa olet tekemässä.

  Itselleni jäi sellainen fiilis, että Tami taisi hiukan "kiristää" omistajaporrasta. Ja tämän kaksikon toisen osapuolen ego on kokemukseni mukaan vähintään yhtä suuri kuin Tamin. Tulevaisuuden kannalta on hyvä, että seurajohto näytti kapin paikan oman elämänsä sooloilijoille. Tami onnistui omassa roolissaan kyllä hyvin, mutta suutari pysyköön lestissään.

  Sääli, että moni muukin joutui kärsimään tämän seurauksena.

  "Siinä hengessä kaikille taistelijoille ja heidän leideilleen upeaa päivää ja elämän kovuuden parkujille tyly "jenkkiviesti" : "Please stick it in YOUR BIG...??? -arvaa minne; oikein arvanneet Pohjois-Korean paikkoja vielä saatavana!!"
   
 3. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Molemmat huimia nuoria lahjakkuuksia, joiden kanssa oli ILO ja KUNNIA työskennellä, jälki näkyi ja näkyy Marli Areenalla; jos ette ole käyneet-please DO IT, niin näette missä kuosissa on SUOMEN HIENOIN PIKKU AREENA (3000 seats), nyt siellä voi pyörittää toimintaa vähemmälläkin lahjakkuudella ja energialla!!

  Lainaus Tamin tämän päivän facepäivityksestä. Boldatun tapaisia lausahduksia Tami on viljellyt viime aikoina lähes jokaisessa päivityksessään.
   
 4. Erkenholt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TUTO, AIK
  Lainaus:
  Kun Tammisen ja TUTOn valmentajasopimus julkaistiin, niin silloinhan osa odotti Aurinkokuninkaan jättävän jälleen jälkeensä savuavat rauniot, ellei seurajohto laita miestä ruotuun. Tällä kertaa taisi käydä niin, että omistajaporras ei antanut lupaa kylvää rahaa tuloihin nähden holtittomasti.
   
 5. Lainaus:
  Tarkasti on tutkan alla, itse en millään jaksa jokaista päivitystä lukea. Tämä lienee paras ominaisuus Tamissa, pidit tai vihasit niin kyllä sen tekemisiä seuraat ja liki jokainen seura ja veljet siellä saa ilmaiseksi huomiota. 32000 seuraajaa Fasessa tietysti kertoo missä mennään. Oletan että yksikään Suomessa asusteleva kiekkomies ei pääse moisiin lukemiin.
   
 6. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olen ollut Tamin "kaveri" facessa useamman vuoden ajan ja tuotteistus on alkanut tänä keväänä. Tami on ollut pitkään täysin passiivinen, mutta tällä kaudella heräsi. Oli seurattu tai ei, aika katkeria piikkejä on tullut TuTon suuntaan.
   
 7. Lainaus:
  No itseasiassa ei seuratusta toteutuu myös että olisit tietämätön jälkimmäisestä. Eli eikö realisesti, seurattu on ja katkeria piikkejä. Eikä sillä, onhan se sen verran uskomaton kiekkopersoona että kuka ei seuraisi. En tosin itse samalla insensiteetillä kuin teikäläinen.
   
 8. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Uusimmassa päivityksessään Tami kehuu palaveriaan TUTO:n pääomistajien kanssa hienoksi. Ja jotain uutta "Don Tami"-juttua tulossa. Liittykö tuo sitten jotenkin TUTO:on ja onko Tami nyt mukana edelleen jotenkin. Toivottavasti ainakin markkinointimiehenä.
   
 9. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tami on kirjoittamassa uutta kirjaa, työnimeltään Don Tami.
   
 10. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Pienenä knoppitietona, että (tätäkään) kirjaa ei kirjoita Juhani Tamminen, vaan haamukirjoittaja, jonka henkilöllisyyttä en tässä lähde sen enempää ruotimaan.
  Toivottavasti tuleva kirja ei sisällä montaa suoraa lainausta muilta tekijöiltä ilman viitteitä.

  Kenestäköhän kirja tulee kertomaan?
   
 11. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Onhan tätä arveltukin... ja veikkaan, että Jan Erola tai Mika Wickström?
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tami ei pidä Urheilulehden aprillipilasta:

  Palautteena koko Urheilulehden tiimille Head Coach Röngän johdolla!! Ennuste "veljille"jotka ovat ottaneet ELÄMÄNTEHTÄVÄN; vittuilla, milloin Muuriselle, milloin Westerlundille, Aravirralle... etc; TEKIJÖILLE!!! Ennustan seuraavaa 62 v elämänkokemuksella: Ensin YKSINÄISYYS, sitten avioero, sitten viina + muut päihteet ja sitten.... end of story!!??? Toivon vilpittömästi olevani väärässä; toivottavasti ei käy kuin liigakarsinnassa 2009, nyt kun tuntuu siihen keskusteluun palaavan koko valtakunta; Pikkarainen etc.. johdolla!! M.O.T. br JT, lion # 79; 48 seasons under belt- still going strong; lisää syksyn kuumimmassa kirjassa; "Don Tami-my story" Br JT, lion # 79

  Ja täydennys:

  Toinen optio, urheilulehden "veljille", koska tiedän että päätoimittaja Rönkä on ns. "fair play" systeemin kannattaja, seuraavaa; Rönkä tulee Suomen Turkuun kolmiotteluun, Jääkiekko, Jalkapallo ja Golf. Pelaamme "fair play hengessä" 1vs 1 ottelut ja hänen nuoret "veljet raportoivat" ko . tapahtuman!! Panos: Jos Rönkä (Urheilulehti) voittaa YHDENKIN osakilpailun; MINÄ loppuelämäni sitoudun kannustamaan Urheilulehteä "fair play" mediana ja suosittelemaan sitä kaikille omilla fb-sivuillani joka päivä(40.000 kävijää)!! Jos taas Rönkä häviää kolmiottelun 100-0; niinkuin uskon käyvän; Urheilulehti Röngän johdolla "pitää turvan kiinni"n mitä tulee meihin tekijöihin, minä yhtenä heistä!! Fair deal??- vastausta odotellessa assistenttin Ortio on jo varaamassa kentät; Marli areena (hockey) Veritas (soccer) ja Golf (AG= Aura Golf), haaste von hietetty joten kehiin herra päätoimittaja, jos ROHKEUS ja taidot URHEILUSSA riittävät, kyseessä on URHEILULEHTI- eikö niin??? Br JT, l,io

  Tamin tämän päivän facepäivitykset.
   
 13. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Lainaus:
  Onko se oikeasti noin tosikko?
   
 14. Jarte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey,VG-62,Liverpool, Inter Tku
  Lainaus:
  Juttu ei ollut pätkääkään hauska vaan selvää V***uilua.
  Vastaisivat nyt huutoonsa.....
   
 15. Linnankundi Jäsen

  Eikös tuo ole kansainvälinen tunnustus, ja meni vielä oikealle henkilölle. Tamminen on ansainnut tuon tunnustuksen jääkiekon multilahjakkuutena. Pitkä ura kiekkoilijana, huippuvalmentajana ja täysin ylivoimaisena kiekkokeskustelun ammattilaisena. Lakki käteen tällaisen tunnustuksen edessä.
   
 16. Lainaus:
  Mistään kattomatta (en alkuperäistä pilaa enkä faseakaan) veikkaan että TosiJani aprillipilaili aprillipilalla.
   
 17. Manray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey
  Tami onkin TosiFani ja TosiFani Tami:)
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En pilaillut. Tamminen kommentoi erään kaverinsa linkittämää Urheilulehden aprilliuutista noin.
   
 19. Manray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey
  Eiköhän tämä ketju ole jo pistettä vaille loppuun käsitelty. PISTE.
   
 20. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  No en kyllä ala pyytelemään Tamia kaverikseni voidakseni tarkistaa tämän väitteen oikeellisuuden. Lähdetään siitä että feikki, vaikka huvittavaahan tuo olisi jos paikkansa pitäisi.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En minä sille mitään voi, ellet sinä minua usko. Joku jakoi Urheilulehden Jääkiekkomerileijona -uutisen linkin ja tätä Tamminen kommentoi edellä mainitulla tavalla.
   
 22. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nyt se on sitten virallinen tieto; urheilun oikeusturvalautakunta on antanut tuomionsa ja liiton byrokraatit (lue Pirkka Antila) saivat lakikirjan kädestä!! Nyt EI ENÄÄ RIITÄ, että Suomen kansallispelissä pelkän henkilövihan (Antila; SJL vs. Tamminen ; Lion #79) perusteella JAETAAN sanktioita!!! Mitähän Kummola, Liittohallitus, TJ + muut nyt tekevät??? Jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa!!! Iso voitto ja please muistakaa kevät Sport-Ässät ja sen tapahtumat + annetut sanktiot!! Kuinkahan monessa paikassa tänään loksahtaa "mundu" auki!!!???? Entä kevään 2009 tapahtumia rajusti kritisoineet Ylen naistoimittaja??? Mitähän nyt piipittää??? Br , JT, Lion # 79, lisää huomiset iltapäivälehdet!!

  Lainaus Tammisen Facebook päivityksestä.

  Huomenna maa tärisee ja murtuu!!

  Edit:

  Ja edellisessä päivityksessään Tami kertoi lähtevänsä tänään Kiovaan ja palaa sieltä sunnuntain, sopimus taskussaan??

  Joten siitä vaan buukkaamaan, minä lähden kohti Kiovaa ja tulen takaisin sunnuntaina ip; sopimus taskussa???

  Lainaus kyseisestä päivityksestä.
   
 23. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Onkohan Tamista tulossa Ukrainan maajoukkueen koutsi? Vai onko kyseessä joku paikallinen seura? KHL:ssä Kiovasta ei kuitenkaan joukkuetta ei ole. No joka tapauksessa hauskaa, että kovaan uhoon nähden Tami joutuu tyytymään usein aika vaatimattomiin ja huippuammattilaisten keskuudessa vähän haluttuihin pesteihin.
   
 24. Ihmiskuula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eli yllättäen Tamilla ei ole töitä...

  Kai se noista kotikisoista saa aivan sairaat fyffet nyhdettyä, asiantuntija kun on....

  Valmennuspestejä vissiin lähiaikoina ei ole tulossa.
   
 25. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo