Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Juhani Tamminen TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Flyingbird, 12.03.2012 klo 12.02.

 1. Lainaus:

  Mukavaa, että saavuit palauttaamaan keskustelun takaisin ruotuun. Toki tiedoksi, että eipä omakaan tekstisi kestä päivänvaloa, mikäli peilataan ketjun otsikkoon.
  Kiitos myös tiedoista, jotka (kuten mainitsit) voi lukea päivän lehdistä.
   
 2. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämä viesti, mikä ei tarkkaan ottaen liity viestiketjun aiheeseen, kirvoitti minut kirjoittamaan oman viestini tänne TuTo-osioon. Luin lainaamani Askaisten Visan viestin pariin kertaan ja tulin siihen tulokseen, että siihen on kätketty totuus TuTon ja Tamin sopimusriidasta. Oma tulikintani Askaisten Visan viestin perusteella on, että TuTo tulee häviämään oikeustaistelunsa Tamin kanssa ja hakee sopuneuvottelua ennen oikeuteen menoa.
   
 3. Lainaus:
  Jotta saisit unen päästä kiinni myös ensi yönä, voin kertoa sinulle, ettei viestiin ollut kätketty mitään. Ei totuutta, eikä tehtävää.
  Jos sopuratkaisu olisi mahdollinen, eiköhän se olisi jo tehty.
  Vaikka Juhani Tamminen onkin kuuluisa siitä, että myöntää häviävänsä reilusti ja poistuu tarvittaessa nöyrästi takavasemmalle on kyseessä mielenkiintoinen prosessi.
  Sen verran kuitenkin tiedän työlainsäädännöstä, että yleensä työsopimuksissa on määritelty edes työpaikalla pistäytyminen tarvittaessa. Mutta jos tarvetta ei ole, mitäs siellä sitten pyörimään.

  Voi lähteä pyörimään oikein telkkuriin esittämään rytmitajutonta "tanssijaa", jos ei parempaa ole tarjolla. Esim. koutsinpestejä
   
 4. Koppari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  Nyt ystävät jäitä hattuun! Mielestäni tätä ei kannata kommentoida enempää!
  Annetaan ajan näyttävän, mikä on tulos! Tutolla on loistava kausi käynnissä ja keskitytään siihen! Kannattajien hiljaisuus tässä jupakassa auttaa seuraa eniten!
   
 5. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Minusta tässä olet asian ytimessä. Tammisella oli viime keväänä varatoimitusjohtajan sopimusta jäljellä. Mikäli Tami kieltäytyi menemästä työpaikalleen, asia on selvä. Tami rikkoi siinä tapauksessa sopimusta eikä ole oikeutettu saamaan vaatimiaan korvauksia. Tami kertoo IL:lle, että hänen näkemyksensä mukaan hänelle olisi kuulunut tälle kaudelle varatoimitusjohtajan rooli. Tami antaa ymmärtää, että TuTo ei hänelle enää tätä roolia antanut. Toimitusjohtaja Timo Kinnunen sanoo IL:lle, että TuTon lakimiehet ovat viime keväästä asti keskustelleet asioista. Olen edelleen sitä mieltä, että se osapuoli, mikä on sopimusta rikkonut, tulee esittämään sopuratkaisua riitaan. Eihän ole mitään järkeä lähteä hakemaan ratkaisua oikeusprosessista.
   
 6. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihaan kaikkia.
  Lainaus:
  Jopa Kale yrittää muiluttaa Tamin niin kauas kiekkoilevassa maailmassa kuin se suunnilleen on mahdollista. Ehkä ne Etelä-Koreassa tietää mitä seuraisi jos Aurinkokeikari otettaisiin ja ovat täten tarkkana, jäisi vaan savuavat rauniot kun Tami lähtee pois ovet paukkuen.
   
 7. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Tietääkö teist kukaan muuten, miten Tammisen ja TUTO:n oikeus case etenee?
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eiköhän se ole unohdettu. Tami vaan huomiohuorasi hetken ja nyt muut kuviot
   
 9. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
 10. MENTALSPORT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  JOS tami vie tutolta 6 - numeroisen summan ni saattaa olla aikamoinen isku tuton tulevaisuuden kassaan. Äkkiä ajateltuna niin tollanen summa saattaa olla aika iso osa jonkin mestis seuran pelaajabudjettia.

  Todellisuudessa tosin uskon jonkun lakimiehen vievän tamilta kuus numeroisen summan, kun homma todetaan tuton hyväksi
   
 11. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tämä käy kalliiksi Tamille, jos häviää. Ja ymmärtääkseni TUTO:ssa ollaan oltu koko ajan luottavaisia asian suhteen.
   
 12. Steus Jäsen

  Onhan tämä nyt aivan sketsi. Tamminen vaatii palkkaa tekemättömästä työstä. Olisiko "Julle" pitänyt soittaa töihin, vai minkä ihmeen takia hän ei edes ollut työpaikalla?

  Lankesin Tamin ansaan. Tällä paskallahan on tarkoitus vain kalistella sapeleita ja pitää väsynyt leijonasoturi #79 otsikoissa ja puheissa. Onnistui.
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Panoksena on kuusinumeroinen rahasumma.

  – Se on sopimusrikkomus. Yhteissumma riippuu hieman siitä, sisällytetäänkö siihen vain puuttuvat palkkatulot vai myös maksamatta olevat kulukorvaukset, Tamminen sanoo.


  Lainaus tuosta IS:n uutisesta.

  Tämä menee samaan kategoriaan Antero Kivelän Kalajoen Junkkareiden konkurssipesälle lähettämän palkkahakemuksen kanssa, hän vaati myös pimeitä palkkoja maksettavaksi.

  Olen käsittänyt, että kulukorvaukset maksetaan korvaukseksi kuluista, eivätkä ne kuulu palkkaan mitenkään.
   
 14. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Pikkulinnut lauloivat että Tami hävisi tuon välimieskäsittelyn, mutta jostain syystä Iltalehdistö ei reagoi asiaan mitenkään.
   
 15. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Lainaus:
  Pikkulinnut? Eipä sinänsä yllättäisi, Tami häviää seurasta kuin pieru kuuluisalle saharalle. Vuotta myöhemmin olisi palkkasaatavia niin maan perkaleesti. Optio toki muistettiin huutaa lähtiessä käyttöön.
   
 16. hokihoki Jäsen

  Tämän Tami osaa, riitainen ero, savuavat rauniot ja oikeusjuttu.. kaava toistaa itseään.
   
 17. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Olivat sen verran epäilyttäviä lintuja että halusin varmistusta tälle. Kun oikein missään mediassa ei ole asiasta juttua ollut, niin oletan että huhu oli väärä. Tuskin kuitenkaan Turun paikallislehdet pelkäisivät Tamin suuttuvan uutisesta, MTV ja Iltalehti lienevät toista maata.
   
 18. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllä huhu tiettävästi pitää paikkansa. Eiköhän asiasta siinä tapauksessa joku jotakin piakkoin tiedota.
   
 19. Lainaus:
  En pidättäisi hengitystä että se joku olisi Juhani Tamminen itse. Mutta kaipa Aurinkovalas tässäkin tapauksessa saa tappion näyttämään voitolta, kun ensin on ehtinyt haukkua kaikki muut paitsi mamman.
   
 20. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Eihän Tami koskaan hauku maailman lahjakkaimpia tyttäriäänkään.
   
 21. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Tämän takia Iltalehdistö ei ole vielä asiaa noteerannut, viimeaikaiset Tami-uutiset kun nopean selailun perusteella tuntuvat sellaisilta että Tami itse soittelee toimituksiin tarjoillen jutunaiheita.
   
 22. MENTALSPORT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Veikkaan kans itse näin. Tamilla taitaa olla "Luottotoimittaja" viemässä näitä uutisia maailmalle, niinkuin muillakin aikamme suurjulkkiksilla (Matti Nykänen, Johanna Tukiainen ja Kimi Räikkönen)
   
 23. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Onko Tamminen hävinnyt oikeuskäsittelyn? Tiedättekö joutuuko Juhani maksumieheksi? Onko tietoa?
   
 24. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Välimieskäsittelyt taitavat olla lähtökohtaisesti ei-julkisia? Eli julkisista asiakirjoista tapahtumat eivät ole seurattavissa? Siksi myös julkisuus on pienempää tai sitä ei ole.

  Mikäli ko. tapauksen asetelmat taas olivat ne mitä on kuitenkin julkisuudessa spekuloitu, on Tamilla 0% tsäänssi voittaa mittelö. Saapumattomuus työpaikalle breaks any defence. Ellei TuTo sitten ole ryssinyt sopimuksia tehdessään oikein totaalisen huolella.
   
 25. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Sitä niittää mitä kylvää. Täytyy vieläkin ihmetellä, että miksi Tami tähänkin riitelyyn lähti? Käsittääkseni uhrasi tässä hyvät suhteensa mm. Salmelaan ja ehkä valmentajan urakin sai tällaisen ikävän päätöksen. Viime vuosina tosin Tami on tullut tunnetuksi ei niin mairittelevista jutuista ja riitoja on ollut ilmeisen paljon, mutta luulisi vanhan miehen jo hiljalleen rauhoittuvan. Tamissa on hyvätkin puolensa, mutta harvapa niitä enää muistaa, kun sillat ovat palaneet lähes joka paikkaan.