Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 796 678
  • 8 828

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Vaikka nyt olenkin jättäytynyt taka-alalle, niin jotta totuus ei unohtuisi!!

Tämä kaikki aikana jolloin palstan uniset veljet eivät laskeneet kakkosviestejä!!
Kiitos viestistäsi!! Se lämmittää, erityisesti sinun!! Kuulut edelleen kategoriaan " hyvät jätkät " joissa mm @aurora borealis , @Turha Kaukalo , @Eetska .. etc.. to name a few!! Keep rocking, Br Frankie
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Kiitos viestistäsi!! Se lämmittää, erityisesti sinun!! Kuulut edelleen kategoriaan " hyvät jätkät " joissa mm @aurora borealis , @Turha Kaukalo , @Eetska .. etc.. to name a few!! Keep rocking, Br Frankie

Kiitos komplimentistasi ! Se lämmittää , erityisesti sinun ! ! Kuulut edellen kategoriaan " hyvät jätkät " joissa ei ole hammaslääkäreitä take my word in case epäselvää !! Keep rocking, br TK since 2013 shiteater in Sequeltime ! ! Viestit ( notes) way over 22000 aikana kun hammaslääkäri Team Moderatorisssa löi poikittaista numerihin ( 69 ) ! ! Make no mistakes lapa jäähän ja useinmiten kentän paras take my word !!
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Toivoin että eilispäivän Vaasan ja Kokkolan veljien kirjaostosreissusta oli ollut edes jokin "Voittajien hengessä" -tyylinen päivitys/maininta (mention) mutta ilmeisesti Tami ei jää menneeseen makaamaan vaan puskee kohti uusia busineksia (businesses).
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Näyttäisivät ne joulukuisen illan tehot Moskovassa olevan jo 2+2, jos Don Tamiin on uskominen ja miksei olisi - tehkää perässä !!
 

JKyykka

Jäsen
Koska Tamilla on nyt vähän jäänyt "levy päälle" , niin lupaan tästä lähtien kerran päivässä (arki) postata mestarin vanhan klassikkopäivityksen - yake my word!! Voidaan yhdessä muistella niiden kautta "parempia aikoja" - i assume??

3.4.2013
Karmea golfpäivä Les Saurines De La Torren kentällä!! Venäläiset uusrikkaat tekivät invaasion kentälle ja naismanageri idioootti vielä päästi kyseiset "pelaajat" kehiin!! Eka yhdeksän reikää kesti 4!!! TUNTIA; mulle riitti kävelin klubille ja pyysin greenfeen takaisin; paikallinen naismanageri mutisi, löi fyrkat tiskiin; EI IKINÄ enää ko. kentälle!! eka ysi 41; joten scorekin meni vihkoon; latinalaiskulttuureissa on syytä varautua yllätyksiin; pitää suomalaista matkanjärjestäjää VÄHÄN informoida!! Nyt huippudinner; futista TV:stä, huomenna hotellin OMALLA KENTÄLLÄ Mar Menor; tee off klo 10.00. Jos venäjän veljet edessä; poikkaria selkään POMMINVARMASTI; kuin early 1970-luvulla Ragulinille ja Lutshenkolle!! Br JT, Lion # 79
 
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Tasuno Tasalakki
Hieno, rauhallinen torstaiaamu ( 4.5.2023) lähdössä käyntiin Turun Kuusamajalla ( Kuusamakuja 5, 20900 Turku)!!Siellä nykyään myös Eurotam OY:n päämaja - The Head Office - sijaitsee käytännön syistä, koska täällä on myös kaikki varastot kirjoille, paidoille kaulaliinoiille , lippiksille etc.. ja muille " Don Tami " tavaramerkin brändituotteille!! Simply great sanon minä, säästää aikka ja vaivaa ja myös talomme pihassa on riittävä määrä parkkitilaa " free of charge" tyyliin, in case palaverit, nimmarisessiot etc.. venähtää, kuten niin usein on käynyt kun väki täällä vieraille ja ennenkaikkea kiinnostuu takkahuoneen palkinto - ja kuvagallelleriasta!! Siellä kuvissa ja julisteissa vilahtavat pelimme supertähdet Bobby Orrista Vellu Ketolaan ja Juha Rantasilaan!! On siinä maakunnan veljillä ihmettelemistä - take my word!! Eilinenkin Japanin lähetystö ( 10 henkeä ) olivat ns. " haavi auki " kun näkivät gallerian ja siellä tuutuja kasvoja aina Yoshiaki Tsutsumista ( R.I.P.) silloisesta esimehestäni ( Kokodo Yhtiöt) , joka ko. aikaan noteerattiin maailman rikkaimmaksi mieheksi!! Aika aikaa kutakin - take my word!! Nyt on aika siirtyä päivän lehtien ( TS, HS) kimppuun , kahvi huulille ja menoksi!! Have A Great Day!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , lisää: www.eurotam.com
Nyt maakunnan veljet @aurora borealis , @Fiftie - tehkää perässä, kun Japanin veljet aurasivat ladun!!
 

JKyykka

Jäsen
17.10.2018
Hieno , kiireinen päivä Suomen Turussa Eurotam OY:n kotikonttorilla Hirvensalon maisemissa !! Aamulla 7.45 Jopolla kohti Turun Poliisiasemaa, jossa viikkokausia " levännyt lisenssini " odotti noutajaansa!!
Pitkä ura huippu-urheilussa on opettanut sääntöjen ja niiden noudattamisen merkityksen ja tärkeyden, jotta yhteisö voisi menestyä, oli kysymys sitten mistä yhteisöstä ( joukkue, perhe, työpaikka, kaupunki etc..) tahansa!!
Jos rikot sääntöjä, tulee sanktio- simple as that!! Oikein asetetut säännöt ja ihmisten sitouttaminen niihin on jokaisen menestyvän yritysjohtajan, coachin,opettajan, leaderin, perheenisän , etc.. todellinen huoneentaulu ja työkalu, joka ainakin minulle yli 40 vuotta eri yhteisöjä johtaneena on ITSESTÄÄNSELVYYS!!
Poliisin toimintaa vaikeuttaa erityisesti liikenteen ja nopeuksien valvonnan / sanktioiden osalta " pelikirjan " monimutkaisuus,sekavuus, vähäiset resurssit;etc.. joihin jokainen paljon ( 80.000-100.000 km) vuodessa ajava ( kuten minä) kansalainen törmää!!
Erityisen vaikeusasteen tuo julkisuus, koska aina yhtä valpas media on hämmästyttävän kiinnostunut nimistä, joiden mahdollinen max 10 km / h ylinopeus antaisi mahdollisuuden lööppiin, otsikkoon ,skandaaliin etc.!!
Kokemukseni mukaan poliisi myös mielellään avittaa median uutisnälkää tavalla, joka ( yhteistyö- poliisi / media) ) ainakin minun kohdallani on omakohtaisesti koettua ja yllättää edelleen -take my word!!!! Lisäpohdinnan aiheuttaa minun kohdallani vain yksi ( 1) asia!! Miten ihmeessä 3 vuotta Oulussa ( Kärpät Head Coach) , 6 vuotta Vaasassa ( Sport Head Coach & TJ) ja 4 vuotta Porissa ( Head Coach & TJ) , meni luonnollisessa kanssakäymisessä ja vuorovaikutuksessa paikallisen poliisin ja sen johdon kanssa ??
Samoin Suomen Turussa - kotikaupungissani- AIKAISEMMIN ( 1960-luku, 1970-luku aina 1980-luvun alkuun ( 1984) asti! Ko. aika ( 1966-84) henkilöityi Eino Perkoon ( R.I.P.) ; Toimiupseeriin ja Apul.Poliisimestariin , joka johti TPS:N jääkiekkoa jämäkällä poliisin otteella , varsinaisen viranhoidon ohella!! " Eikka" ymmärsi meitä nuoria " tähtipelaajia", mutta piti kuria ja järjestystä ja KUNNIOITUS oli taatusti MOLEMMINPUOLINEN!!
On itsestään selvää , että jokaisen kiekkoyhtiön TJ & Head Coach toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisen poliisin, palokunnan ja muun virkakoneiston ja päättäjien kanssa!! Muutenhan isojen yleisötapahtumien järjestäminen ja niiden läpivienti kunnialla olisi mahdotonta ilman osaavaa ja yhteistyökykyistä virkavaltaa!! Erityisesti tänään, jolloin katsomoissa virtaa energian ja yhteisöllisyyden lisäksi olut ja siideri ja erityisesti viikonlopun peleissä - oikein tölkki- ja tuoppikaupalla!!
Joten olisi mukava tietää mikä ihme Turun Poliisin veljillä minun kohdallani hiertää TÄNÄ PÄIVÄNÄ??
Muu recordini auton ratissa -so far- kas tässä: : Kortti since 1968, alla aina kunnon ( uudet autot) nyt Jaguar XF 3.2 D, kilometrit vuodessa 80.000-100.000; ajokokemusta ympäri maailman; Tokion ( 20 miljoonaa asukasta) keskustan hektiikasta aina Sierren ( Sveitsi) sympaattisen pikkukaupungin ( 12.000 asukasta) rauhalliseen liikenneidylliin!!
Tätä - kohtelun ristiriitaa - olisi mieluista päästä puimaan Turun nykyisen poliisijohdon kanssa " face to face" !! Toivottavasti onnistuu?? Siinä - yhteispelin hengessä- kaikille taistelijoille ja (80.000-100.000 km) vuodessa ajaville teiden ritareille ja heidän leideilleen: " Have a Great Driving & Traffic Day" !! Kimi Räikkösen termein: " Leave me alone- i know what i am doing"!! Br. Tami, Lion # 79, Jaguar ( MMT-572) Driver; Suomen Turusta; Licence since 26.05.1968 !!
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
My Maximum respect arvon veljet , kun nostelette näitä vanhempia HELMIÄ Tamin fb-tililtä (account). Simply great!! Tamin elämässäkin on ollut menoa kuin Monzassa, take my word!!!
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pieni bisneskatsaus tähän väliin, Eurotamin liikevaihto laski jälleen, mutta tulos kasvoi roimasti.
 

Liitteet

  • Screenshot_2023-05-04-07-37-17-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-05-04-07-37-17-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    128,4 KB · kertaa luettu: 156

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Eihän Yoshiaki Tsutsumi ole kuollut, vai onko Tamilla parempaa tietoa asiasta?
Damn right , " veli" Fort Knox!!!

Myös Tamin " fani" mainitsi asiasta " Kommenttikentässä":

Minulla on sinulle ilouutisia!! Wikipedian mukaan Mr. Tsutsumi on vielä elossa ( katso lisää https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yoshiaki_Tsutsumi ) eli kutsu postitse heti (asap) liikenteeseen, että herra pääsee Kuusamakujalle vieraaksi ja kirjaostoksille!!

Maestro ei ole vielä " busineksiltaan" ehtinyt vastaamaan tälle " veljelle" - liekö postittamassa audienssia Eurotamin HQ:hon Nipponin " suuntaan " as we speak - I assume!!!

" Veli" @JKyykka lta par excellence idea laittaa " tribuuttiketjuun" näitä Maestron " Greatest hits" -ralleja - chapeau!!! Silloin elettiin todellista " Tamiversumin" high seasonia Kuusamakujalla ( ja around the globe)!!!

Siinä sometuksen " sykkivässä" hengessä , have a wiener day!!! br. McBean , ceo , Eurobean ltd , way over 4 200 viestiä " Jatkoaikaan" since A.D. 2001 - useimmiten " ketjun " paras , ajalta ennen ykkös - ja kakkostykkäyksiä!!!!
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Päivitykset alkaa olla väsyneen miehen väsyneitä toistoja - Sawossa kututaan ukon horinoiksi. Itse entisenä ykkös- ja neloskentän välillä seilanneena Olen ymmärtänyt jo pikku hiljaa himmailla ja poistua arvokkaasti taka vasemmalle toisin kuin Manu. Väsynyt Leijona. Ehkä perhe, Mari etunenässä on huomannut että tämä muistoilla keuliminen on enää Manun ainut järkevä harrastus ja tapa olla edes jossain kontaktissa ulkomaailman kanssa. Metsän laitaan ei tarvitse enää mennä....
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Varhainen aamuhetki ( 00.25 ) ja pvm 5.5 . 2023 Suomen Turussa!! Kohta on aika " hit the sack", koska päivällä pe 5.5 ( klo 13.00 ) on aika kääntää Jaguarin keula kohti Vaasaa ja Hietalahden Stadionia , jossa VPS kohtaa Maarianhaminan IFK:n !! Kutsu ko. taisteluun tuli Vaasan Sportin ex TJ Juha Saarelta , jonka kanssa oli ilo työskennellä vuosikaudet Vaasan Sportin peräsimessä!! Kruununa silloin ( v. 2009 ) Mestiksen mestaruus ja sen myötä nousu Liigaan!! Nyt Juha toimii VPS:n palveluksessa ja siksi oli ilo saada häneltä kutsu em. tapahtumaan VPS vs MIFK !! Onpahan hieno palata Vaasaan, hienoon urheilukaupunkiin , hetken tauon jälkeen!! Pitkä matka ( Turku - Vaasa ) 360 km ja siihen iltapeli , tarkoitta yöpymistä kaupungissa, jonne Juha on varannut majoituksen - Hotelli Vaakunaan - i assume!! Onpahan hieno nähdä Juha & Team pitkästä aikaa ja toivottavasti Hietalahdessa vastaan tulee muitakin ystäviä noiden upeiden vuosien ajalta ( 2004-2005 ; 2007- ,2011 ) jolloin toimin Sportin peräsimessä ja vielä koko tuplaroolissa- as Head Coach & TJ !! Time flies - take my word!! Joten siinä - hienon jälleennäkemisen - hengessä: Have A Great Day!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , lisää:
 
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Tasuno Tasalakki
In case epäselvää aition varakapteenit ja ykkösketjun veljet ovat @Fiftie ja allekirjoittanut, jotka hyppäävät Seinäjoen joellisissa maisemissa Jaguarin kyytiin!!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Varhainen aamu Turun Kuusamakujalla ( 06.30) , time to wake up and get out of the bed!! Päivän agendalla mm . lähtö Vaasaan, jossa illalla klo 18.30 Hietalahden Areenalla klo 18.30 VPS vs. MIFK ja Veikkausliigaa pelataan!! Tuttu paikka ja Areena ns. Sportin ajoilta, jolloin hieno sporttikaupunki tuli tutuksi!! Nousu Liigaan 2009 krrunasi ko. ajan, olihan Sport sitä ennen vaeltanut " pimeydessä vuosikymmeniä!! Nämä " nousut Liigaan" ovat nousseet oman urani tavaramerkeiksi, olihan " ensimmäinen " jo pelaajana TPS:n riveissä keväällä 1969, jolloin TPS:n ykkösketjun ( Kuismanen - Wahlsten ( R.I.P.) - Tamminen maalitykkinä olin todistamassa jään pinnalla tätä historiallista hetkeä !! Silloin tosiaan ykkösketjussa ja numerolla # 14 ja vielä kahden hienon ystävän vierellä!! Meistä ( Juuso ( R.I.P.) # 8 silloin, Pertti # 12 silloin ja minusta # 14 silloin tuli elinaikaiset ystävät , joka ystävyys Pertin kanssa jatkuu tänä päivänä!! Juuson ( # 8 ) lähdön hetki tuli jo hetki sitten, mutta hänen muistoaan olimme kunnioittamassa juuri hetki sitten kun hänen hieno " Tahdon Portaat " kunniamerkki julkistettiin Kuuvuoren kentän maisemissa Turun Nummen kaupunginosassa ja legendaarisen kentän maisemissa!! Time flies - take my word!! Nyt kohta aamukahvi, päivän lehdet ( TS & HS) pikaisesti ja sitten Jaguarin keula kohti Vaasaa ja Hietalahden hienoa Stadionia!! Have A Great Businees & Sports Day!! Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , ex Head Coach & TJ Vaasan Sport ( 2006-2006 & 2009 -1012 ) !! JT
Sport Liigaan.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Noin ne haaveet muuttuu unelmissa ja mielikuvissa todeksi kun niitä tarpeeksi mielikuvissaan pyörittelee. Täältä metsänlaidasta näyttää vähän siltä että olisi parempi ehkä jäädä kotiin. Vireystila ei oikein näytä sille että kannattaa lähteä pitkälle automatkalle jos oikeasti on itse Vaasaan lähdössä ajamaan. Heräili jo puolilta öin tekemään ensimmäistä aamupäivitystä ja nyt tämän toisen päivityksen myötä sekoilee pahemman kerran päivämäärissä ja väittelee kommentoijien kanssa 2009 noususta johon tuntuu oikeasti uskovan.

Ihmetyttää ja vituttaa kyllä nämä kommentoijat jotka jaksavat päivästä toiseen odotella käsi housuissa aamun päivitystä ja sitten nöyryyttää sairasta vanhaa miestä puuttumalla sen päivityksissä näkyviin virheisiin. Jos ei virheitä löydy niin sitten provosoidaan kommenteissa Manu kommentoimaan jotain typerää. Kunnon koulukiusaajia jotka verhoavat kusipäisyytensä kunnioituksella sun muulla paskanjauhannalla mitä täälläkin näkee. Jos sitä kunnioitusta olisi oikeasti, antaisivat vanhan legendan vanheta rauhassa ja jättäisivät ala-arvoiset provonsa väliin.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Sport Liigaan.

Epäilevä feissari 1: "Ei kai nyt sentään 2009?"

Tami: "Nousu keväällä 2009!! You got it!! JT"

Epäilevä feissari 2: "sport voitti mestiksen mestaruuden 2009 (ja 2011, 2012). Nousu liigaan 2014.

Tami: "Nousu keväällä 2009!! Revi siitä!! JT"

Milloinkohan tuo legendaarinen sarja on kääntynyt Tamin päässä voitetuksi?
 
Viimeksi muokattu:

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noin ne haaveet muuttuu unelmissa ja mielikuvissa todeksi kun niitä tarpeeksi mielikuvissaan pyörittelee.
Mä oon tulkinnut nuo Maestron "Sportin liiganousu 2009" kirjoitukset niin että se Mestiksen mehukannu 2009 mahdollisti nousun sitten myöhemmin ja että Manu oli tuomassa oikeaa kulttuuria Vaasaan jotta nousu kabinetin kautta oli ylipäänsä mahdollinen.

Mutta nyt se on sitten kääntynyt suoraksi nousuksi Mestarin mielessä. Voi, voi, nyt ei taida olla enää kaikki kohdallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös