Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 811 260
  • 8 914

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Joo 50 kilolla 3x20 rinnalleveto on kanssa aika kova suoristus 72-vuotiaalta.
Nämä treenijutut ovat myös tyypillisiä muisteloita, niinkuin muutkin, kultaiselta peliajalta. Muistisairas anoppini muisti kaikki jutut 50-80luvulta uinnista käsipalloon mutta ei samana kesänä tapahtuneita. Time flies my friends.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Nämä treenijutut ovat myös tyypillisiä muisteloita, niinkuin muutkin, kultaiselta peliajalta. Muistisairas anoppini muisti kaikki jutut 50-80luvulta uinnista käsipalloon mutta ei samana kesänä tapahtuneita. Time flies my friends.

No joo varmasti, mutta silloin taas Tamilla on saattanut olla aika kovakin tuo rinnalleveto esimerkiksi, että sitten menee jo vähän vähättelyn puolelle tulokset!
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Hyvää huomenta, Siskot ja Veljet.

"Rauhallinen aamu ( 9.11 .2022 ) Turun Kuusamakujalla!! Snautserimme ( kääpiö) Pate halusi ulos, joten adidakset jalkaan Adilettet jalkapohjien suojaksi ja kohti Kuusamakujan pihaa ja kylmää nurmikkoa!! " Come on Pate" , nyt äkkiä, jotta pääsen takaisin nukkumaan!! Kiekkouralla kun näitä " klo 05 herätyksiä " tuli riittävästi, oltiin sitten missä päin kiekkomaalmaa tahansa!! Sportin aikana ( 2004-2005 ; 2008-2011 .. etc.. ) se tarkoitti, että 04.30 herätys , kylmä suihku, iso kahvi mukiin ja Jaguar kohti Vaasaa ( 350 km) useimmiten pilkkopimeälle kasitelle ( route 8 ) ; reittinä Turku - Pori - Vaasa .. joten tutuksi tuli take my word!! Hienoa aikaa ja kevät 2009 kaiken huipuntumana!! Great memories, suurkiitos Kena Westerback, Taisto Tankka ; Juha Saari , Heikki Hiltunen , Tarmo Pajuluoma, Markus Jämsä , Paul Cabana .. to name a few!! Näillä em. veljillä oli - ja on sitä tärkeintä - sydäntä - pelille ja organisaatille!! Bravo - vielä kerran Teille kaikille!! Grerat memories!! Nyt aamun lehdet TS & HS käsittelyyn, sitten Eurotam OY:n businesten kimppuun!! Koulutuskekkojen kysyntä ja palauteet lämmittävät pienyrittäjää!! Eurotam OY ( established 1979 ) joten kokemusta ja draivia riittää - take my word!! Siinä hengessä: " Have A Great Winning Day", Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, lisää: "
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno rotu tuo snautseri ( kääpiö); ystävällinen, älykäs ja timanttinen " to name a few"!! Varmasti kelpaa Patea ulkoiluttaa , samalla hienoista muistoista nauttien -Simply Great sanon minä!! AB
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Jotenkin hienoa, että Tamilla riittää puuhaa työssään. Tällaisena Tami-entusiastina sitä oikein tulee lämmin fiilis, kun miettii, että siellä se Kuusamakujalla kirjoittaa kuoreen osoitteita ja liimailee postimerkkejä. Tekisi mieli tilata Tamilta kirja. Yksityisyrittäjyys siis näyttää kannattavan, ei tarvitse jää eläkkeelle.

Keep rocking in case epäselvää !! TK, Tami-entusiasti, viidennen ketjun pakki, ... to name a few take my word !!
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Perusssääntö näissä kuljetuksessa on + - 50 km Turusta, yli sen ja lähtee postin ja muiden toimittajien hellään huomaan!! Bussit maakuntaan toimii hyvin, in case asiakas on aktiivisesti vastassa!!
Tarkoittaako Tami tällä, että sopivan kompromissin tullessa kyseeseen hän voisi lähteä julkisilla tarvittaessa kauemmaksikin viemään kirjaa asiakkaalle?
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Nyt on lyhyt ja erikoinen päivitys :

"Nyt käynnillä Guru Kasperin luona!! Please help!!"
Fani
Ei kai vaan eilinen treeni kun vedit melkein em-tason lukemilla???

Tami
Kiitos kysymästä EM taso ei ole koskaan minua inspiroinut, MM kisat , joita vyöllä yli 15 kpl as player & coach on taas toinen juttu!! JT
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Allekirjoittaneen FB kertoo juuri tänä päivänä -muistoissa, kuinka 10 vuotta sitten olen ollut Turkuhallissa tsekkaamassa Karjala-turnausta. Paikaltani on ollut suora näkymä Tami-corneriin. Oi noita aikoja!
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
"
Hieno, rauhallinen aamu , nyt Turun Kuusamakujalla!! Aamuteevee ( Yle) auki, nyt vielä textarien varassa toimitusten legendojen juodessa kahvia kuuluisan poliitikon " minä juon nyt kahvia" sanonnan mukaisesti!! Lehdet ja muut mediat repeää, on verotietojen aika!! Pitkään ( 19 vuotta ) muissa kulttuureissa asuneena en voi kuin ihmetellä ja hämmästellä tätä nykytrendiä, jolla eri mediat " tuottavat " tieto ihmisten ja yhteisöjen tulo- ja verotiedoista!! Mistähän tämäkin ilmiö periimilttän kertoo ; OMG sanon minä!! Syksyn YO kirjoitusten tulokset tulevat tänään, joten pitää katsoa onko lähipiirissä nuorukaisia, joille
onnittelut

pitää suunnata!! Pitkä opettaja - ja valmennusura antaa olettaa , että näin on!! Muuten menen yritykseni ( Eurotam OY ) aktiviteetit edellä!! Kirjojen ja " Don Tami " tuotteiden pakkausta , lähetystä etc.. , siitä se päivä käynnistyy - i assume!! Postin kustannukset hirvittävät, joten jo aikaa sitten olen ryhtynyt toimittamaan ( enimmäkseen Jaguarin kyydillä ) kirjat & muut " Don Tami " tuotteet asiakkalle!! Joten miten se nyt menikään, pelihommissa opittua: " Jos et päässyt Ragulinin Etc.. ohi oikealta, yritä seuraavaksi vasemmaltta!! Elämme vaihtoehtojen maailmassa - take my word!! Joten siinä - luovuuden ja säästöjen hengessä: " Hava A Great Day", keep rocking, Br Tami, Lin # 79, CEO Eurotam OY , lisää: "
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Postin kustannukset hirvittävät, joten jo aikaa sitten olen ryhtynyt toimittamaan ( enimmäkseen Jaguarin kyydillä ) kirjat & muut " Don Tami " tuotteet asiakkalle!!
Johan on kovan elämän parkumista.

Maestron kaupassa tulee vitosen toimituskulu kaikkiin tilauksiin eli mitäs jos vaikka nostat sitä muutamalla eurolla?

Toki voi olla että nyt puhutaan tukkuasiakkaista jotka tilaavat kirjoja, paitoja, taskulamppuja to name a few laatikkokaupalla.
 
Suosikkijoukkue
Ranskan välieräjoukkue 1995, Leijonat 1988
Otitko omistuskirjoituksella? +5€ musteesta ja raapustamisesta
Tuollainen viiden euron (5 €) lisä (bonus) legendan (Tami) nimmarista kuulostaa tässä yhteydessä lähinnä henkilövittuilulta ja brändin päälle kusemiselta (Juusela, Enbuske, Hussi, Fasel, Saarivaltion luuserit, Kolmas tietokonemies to name a few). Onhan kyseessä sentään Lion #79, ex-maajoukkuekapteeni, buumien luoja, 60 minuutin paineen kehittäjä, koulutusyrittäjä par excellence, erittäin kokenut saunamies ja rakastaja vailla vertaa -take my word !! Joten viestini sinulle: kaiva eriväristä seteliä klubitakin taskusta -You got it?!
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Autoilu se vasta halpaa tänä päivänä onkin. Tai ehkä Jaguar kulkee ajatuksen voimalla, kuten Tamin bisneksetkin.
Jep tollanen 3 litrainen diesel Jagge hörppää ainakin sen 6 litraa satasella, eli jos sen yhden kirjan heittää sinne 50km (ja ajelee takaisin Kuusamakujalle) niin tuleehan siitä pelkkiä polttoainekustannuksia sen about 12 euroa.

Suosittelen Maestrolle sähköautoa sellainen kun Jaguarinkin portfoliosta löytyy. Rahastahan se auton vaihto ei ole kiinni. Take My word
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Suosittelen Maestrolle sähköautoa sellainen kun Jaguarinkin portfoliosta löytyy. Rahastahan se auton vaihto ei ole kiinni. Take My word
My god!! Siinä sitä apua vasta huudettaisiinkin somessa,yokophonessa etc to name a few ja Guru Kasper paikalla ASAP, take my word!!! Tami CCS piuha toisessa kädessä ja tägi ja sovellusvalikoima toisessa, ja sitten ihmetellään kun Jaguar (kts. WWW:JAGUAR.FI) ei otakaan virtaa 60min paineella?!! Four tags breaks any patience, take my word!! Eikä 95% varaustaso ole 50% latausteho niissä hommissa, take my word!! KISS is the way to go, trust me!!! Joten, in case epäselvää Lion#79 lienee parempi jatkaa vielä dieselin suurkuluttajana (way over 100tkm per annum) I assume?! Ellei sitten joku noheva Turun veli asenna ja opeta Tamille kotilatausta Kuusamakujan world class tiloihin, mahtuu Jaguar latautumaan jopa hieman poikittain pihalle, ja sillähän ne maakunnan kirja-, koulutus-, head coach- etc, to name a few keikat hoituisi "in a single charge"!!! Simply great!!! Slow and steady gets you ready!! Joten Tami, pls call first ja katsotaan sähköautoilun salat kuntoon, illalla vielä kuntokoulu, sauna (2hrs) ja yksi kukko!!! Chapeau!!! Winning day recipe per excellence, take my word!!!
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
I assume että näin asian laita saattaisi olla, tosin Maestro hoitaisi lataukset with single tag (lue: yhdellä tägillä) aivan se ja sama mitä se roaming maksaa koska miljoonien liikevaihdolla "fyrk finns'!! Take my charge!! BR BAT79 EV-driver since 2019 myös aikana jolloin osuuskaupoilla ei oltu lyhenteestä CCS kuultukaan. Have a great SOC (state of charge) 'in case ette ole kielimiehiä lue: lataustaso" and keep driving!!
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Ne piirtää jolla on oikeasti liitua. If You don't have money to drive a car, You can allways walk.
Amen To This.
Olen itse asiassa pettynyt, ettei Don Tami aja veekasia, koska Clevelandissa(To name one) on jo yli 40(forty)vuotta sitten saanut tutustua näihin autoteollisuuden kirkkaimpiin helmiin.
Iso pata, helvetin vähän tehoa ja mieletön kulutus,in case epäselvää??!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös