Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 574 284
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
My god!!! Väitätkö, että Tami lainaa?
Väitätkö tosissaan, että Clevelandin aikana ei olis keksitty tuota tasalakkiutta ja tiedät kyllä kenen toimesta, kuvasi jo todistaa, että tuo on post - Cleveland, Phoenix to name a few!
Veli Kimbe varmaankin jo tietää minne matka ja tekemään mitä. Take my word!!!
En väitä Tamin lainanneen, vaan Tamin kunniaksi noita tasalakkeja heitellään. Tamihan tuon käytännön on kehittänyt jo ennen syntymäänsä, kun kaikissa suurissa amerikkalaisissa collegeraamatuissa on julistettu Aurinkokuninkaan tuloa Clevelandiin. Kuvan otin tuohon mukaan ihan vain noiden tasalakkien takia, kun olen usein miettinyt, onko niille joku vastakohtakin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Clevelandin kuninkaalle ei paljon Ohiossa vittuiltu, joten termi "tasalakki" ei voi juontaa tuolta.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Clevelandin kuninkaalle ei paljon Ohiossa vittuiltu, joten termi "tasalakki" ei voi juontaa tuolta.

Olisiko perua Kupittaalta vuodelta -66, kun kansa heitteli tasaisia lakkejaan ilmaan Tamin iskiessä mustaa pussiin. Katsomossahan ne asiantuntijat todella ovat- take my word!
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Myöhäinen ke ilta ( 25.08.2021 ) kotikonttorilla Turun Kuusamakujalla!! Huomisen MTV 3 Golfin peruutus , next time paremmissa olosuhteissa!! Illalla sitten Kultarannassa kokous ( yhtiökokous ) klubilla, siihen pitää paneutua early in the morning!! Nyt " time to hit the sack" - take my word!! Siinä hengessä: Sleep well and have A Great Business Day tomorrow!! Keep rocking, Br Tami, CEO Eurotam OY, Lion # 79
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
I assume että kyse on oletettavasti katosta roikkuvasta säkistä. Ja tosiaan puhe on yhdestä säkistä, ei "säkeistä"

Edit.

Jälleen lyhyt, ytimekäs ja simppeli päivitys. Ei massiivista old Time hockey muistelua. Kerrottiin asiat rapid fire tyylillä. I like. Do You like too...
 
Viimeksi muokattu:

Hakki#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Tämäkin kampanja on varmasti Tamin kehittämä, ei tule aika pitkäksi siellä metsässä.
Olenkin jo matkalla lähimetsään antamaan parit jaxu-halit.

Sami "Kovan elämän parkuja" Kiema. My god! Oppiesimerkki hiirestä(mouse)!! Parkuko jo metsässä silloin kun Manu löi mustaa limppua häkkiin Suomen puolesta?
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Turussa käynnissä Eurooppa-foorumi, kai Tamilla on koulutuskeikka? Ei kyllä kilsoja paljoa tulisi. Itsekin osallistun myöhemmin yhteen koulutukseen Turussa, käteni jo syyhyää, keitä on puhujina,
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Eilen normi ihmisen päivitys, nyt ukko yli Jumalan...

Rauhallinen torstai ( 26.08.2021 ) nyt vielä Kuusamakujan maisemissa!!Aamun TS luettuna " rapid fire " tyyliin, illalla sitten loput!! Päällimmäisenä urheilun ( sivut 13 & 14) ohella on sivulla 4 oleva " kunnalispolitiikan pläjäys" !! Siinä kiinnittää minua - kaupungin omaa poikaa ,lähinnä kaupungin " omien poikien & tyttöjen " vähäinen ( lue olematon) edustus!! Allekirjoittanut ( Lion # 79) joka on Heidekenillä syntynyt , käynyt koulut ( kansakoulu, yläaste & lukio) Turussa ja vasta korkeakoulututkinnon ( Helsingin Yliopisto / Liikuntatieteellinen ) suorittamisen ja huippukiekon olosuhteiden ( Jäähalli) myötä siirryin Helsinkiin ( 1970-75) , sieltä ( Helsinki) ammattipelaajaksi Pohjois Amerikkaan 1975 ( WHA ; Cleveland & Phoenix) ja sieltä ( Amerikasta) paluu Suomeen ja Turkuun ( TPS & Turun Lyseo etc.. ) syksyllä 1977 ja samalla TPS:N kapteeniksi ( "C") ja samaan syssyyn myös Leijonien kapteeniksi ( " C" ) , valintojen ( Team Captain) takana silloin velhot ( Head Coaches) Raimo Määttänen ( TPS ) ja Kalevi Numminen ( Leijonat) !!
Nyt A.D. 2021 , kun katson tilannetta Suomen Turussa - synnyinkaupungissani - ja nykyisellä asuin- ja työkaupungissani , pistää - todella pistää silmään seuraava järkyttävä havainto Leaderien osalta!! Lähes kaikki ovat " heinäkenkiä ja junantuomia " kuten HIFK:n pukuhuonessa asia ilmaistiin kun siellä ( HIFK) pelasin menestyksellä 1972-75!! 1 Kulta ( 1974) 2 hopeaa ( 1973, 1975) ja joka kaudella sisäisen ( HIFK) pörssin kärkitila yhdessä Esa Peltosen , Matti Hagmanin ( R.I.P.) ja Juha Rantasilan kanssa!! Siellä ( HIFK ko. aikaan) heinäkengät vastasivat tehoista ; stadin jäbät enimmäkseen istuivat viltissä kun pelejä Seppo Liitsolan ( R.I.P.) johdolla ratkottiin useimmiten kahdella kentällisellä!!
Nyt rakas kotikaupunkini - historiallinen Turku - on siirtynyt johtopuolella " heinäkenkien " käsiin - ja sen huomaa!! Legendaarinen Parkin Kenttä - My Colosseum- on kohta täyteen rakennettu , keskellä enää postimerkin kokoinen tila pelaamiselle ja urheilulle!! " OMG" sanon minä ja totean: Syy ( heinäkengät) ja seuraus ( peruskulttuurin ja kokonaisuuden - ymmärryksen - puute) !! Olisi mukava nähdä lista ko. päättäjien syntymä & opiskelukaupungeista , jotta tämä sekasotku ja myllerrys saisi ns. loogisen perusteensa!! Miten se nyt menikään?: " Ellet tunne historiaa - et voi suunnitella tulevaisuutta" !! Laittamattomasti sanottu ja nyt " Case Turku Leadership" kohdalla valitettava lopputulos!!
Mitähän seuraavaksi!!?? Todennäköisesti nykyleaderien - heinäkenkien - aikakaudella kohta rakennetaan Tuomiokirkonkin sisäänkäynnin eteen 20 kerroksinen pilvenpiirrtäjä, kun joku grynderi kavereineen saa sen saunaillassa päähänsä ja luottoarkkitehdit päädsevät gtekemään sen kuuluisan " havainnekuvan" !! Toivottavasti ko. poliittiset veljet infoavat ajoissa , jotta niin JT:n kuin Eurotam OY:n päämaja pääsee lähtemään pos kerrostalojen ja eri parkkilaitosten infernosta!! Kysymyseni vielä kerran näille ns. päättäjille ( lue heinäkengille)? Eikö Teitä yhtään hävetä?? Ei mulla muuta!! Br Tami, Lion # 79, Heidekenillä ( 1950) syntynyt " oma poika" ,CEO Eurotam OY, lisää www.eurotam.com
 
Viimeksi muokattu:

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oliko toi nyt oikea vai parodia? Pari päivää malttoi maestro pitää päivytykset lyhyinä ja ytimekkäinä. Nyt sieltä tulikin sitten taas semmoinen kertaustykitys. Keep it simple stupid!!

Ps. Joku vois tuoda Tuima Kukkoa tänne metsänlaitaan niin viihtyis paremmin.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
joka kaudella sisäisen ( HIFK) pörssin kärkitila yhdessä Esa Peltosen , Matti Hagmanin ( R.I.P.) ja Juha Rantasilan kanssa!!

En viitsi tarkistaa miten tämäkin "jaettu" meni.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
joka kaudella sisäisen ( HIFK) pörssin kärkitila yhdessä Esa Peltosen , Matti Hagmanin ( R.I.P.) ja Juha Rantasilan kanssa!!

En viitsi tarkistaa miten tämäkin "jaettu" meni.

Tuttuun tapaansa Juhani vähän vähättelee omaa suoritustaan. Sisäisen pörssin voittoja tuli kaksi ja kerran Juha Rantasila oli parempi. Tuohon kun laskisi vielä antamatta jääneet syöttöpisteet Tamille, niin olisi kaikkien aikojen pörssissä ihan eri nimet kärjessä - I assume.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tuttuun tapaansa Juhani vähän vähättelee omaa suoritustaan. Sisäisen pörssin voittoja tuli kaksi ja kerran Juha Rantasila oli parempi. Tuohon kun laskisi vielä antamatta jääneet syöttöpisteet Tamille, niin olisi kaikkien aikojen pörssissä ihan eri nimet kärjessä - I assume.


Ei voi olla totta. Juhani vähättelee! Se oli taatusti vahinko.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Onneksi olen Turkulaisena osittain turvassa ja onhan toi shaatana jos kaiken maailman heinäkenkiä tänne roudataan, onneksi pormestarinna ei sentään ole heinäkenkä.

Tästä pääsen pian metsän reunaan:
Oliko Tamilla pari päivää joku lääkitys, punaisia ja herra ties mitä pillereitä kun rauhallinen ja lääkitys loppui ja nyt tulee kaikki patoumat kerralla ulos?
Menen jo puoliksi metsään.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt olisi muutaman valtuustoaloitteen paikka Turussa:
-Nimetään Legendaarinen Parkin kenttä uudelleen nimellä ”Lion#79 Colosseum”
-Haetaan Lion#79 Colosseumille Unescon maailmanperintökohde statusta
-Asennetaan Lion#79 Colosseumille kyltit: ”Heinäkengiltä pääsy kielletty! Heidekenin omat tytöt ja pojat Tervetuloa pelaamaan!”
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kuka on SE rohkea joka rokan syö ja käy laittamassa Tamille "luun kurkkuun". Eli kun heinäkengät också i Åbo ovat se punainen vaate to #79. Niin kuka uskaltaa kysyä et miltä se tuntui mennä ekaa kertaa elämässä Suuren ja mahtavan HIFK:n pukukoppiin. Sä olit kuitenkin tulossa böndeltä. Eikö sua yhtään pelottanut. I Assume et jo silloin Stadi vs Turku akselilla ei ollut kunnioitusta.
Tosin SÄ vastasit huutoon, 3 kautta, 108 peliä ja tehot 62 + 79 = 141 ja 80 min boxia.
Mainittakoon et Legendaksi muodostunut Hagman teki samassa ajassa tehot 71 + 30 = 101 ja 54 min ja otteluita oli 81 kpl...

Mua harmittaa että Sun paita ei ole Nordiksella siinä legendojen rivissä. Hagman, Kuhta, Riihiranta, Murto, Lindfors, Kortelainen, Lehtonen, Saarinen, Wentzel...

Sit sä lähdit maailmalle, Cleveland, Phoenix, Oklahoma Kokudo, Sveitsi... Etkö sä ollut niissäkin Heinis...

Mutta joo upea ura Sinulla. Pelaajana ja valmentajana. My GOD. Buumit, sarjanousut jne. My GOD. Big respect. Ja ne legendat joiden kanssa olet pelannut. Sanat eivät riitä. Vetää hiljaiseksi.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tamilla taas vaihteeksi meno päällä tuossa pitkässä viestissä. Ehkä turkulaiset haluaa heinäkenkiä ja junantuomia päättämään kaupungin asioista, Tamia ei ainakaan tahdottu ohjaksiin eikä edes samoille rattaille. Heidekenilla syntyneet ja omat pojat on sen verran sekaista sakkia, ettei semmoisille antaisi edes terätöntä ruohonleikkuria ohjattavaksi, saatikka että kaupungin avaimet käteen, MY GOD!

Heinät on kengissä ja asun kiven alla. Turha tulla ex-maajoukkuekapteeni vinkumaan, vedän turpaan ja talutan seuraavaan Turun junaan.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Joo, mitään ei saa rakentaa. Kaikki mestat, missä joku on joskus potkaissut jotain palloa, tai siihen viittaavaa, pitää jättää rauhaan. Kaupunkisuunnittelua ala´Tami. Jännää, että ei sanaakaan koskaan siitä, miten veli korona on kurittanut lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Sen kai luulisi olevan isompi ongelma kuin se, että Turun kokoisessa kaupungissa ei riittäisi tilaa telmiä, palloilla ja harrastaa.

Mutta joo...
Pormestari Minna Arve synt. Turussa
Apulaispormestari Piia Elo synt. Turussa
Apulaispormestari Elina Rantanen synt. Turussa
Apulaispormestari Ville Valkonen synt. Paimiossa, mutta lukio ja yliopisto Turussa
Kaupunginvaltuuston pj. Mika Maaskola synt. Haminassa, mutta huippu-urheilutausta

Missähän nämä heinäkengät ja muualta tulleet nyt sitten noin sankoin joukoin vaikuttaa?
 

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Manun päivityksissä ei ole muuten ollut sanaakaan käynnissä olevasta naisten MM-turnauksesta, luulis että edes jokunen kommentti irtoaisi Heidekenin pojalta. Mut toisaalta Tamin ykköskenttään ei oo naisia aiemminkaan päästetty.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Manun päivityksissä ei ole muuten ollut sanaakaan käynnissä olevasta naisten MM-turnauksesta, luulis että edes jokunen kommentti irtoaisi Heidekenin pojalta. Mut toisaalta Tamin ykköskenttään ei oo naisia aiemminkaan päästetty.

Tamin maailmassa madamet tekee keittiöhommia eikä pelaa kiekkoa.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Tamin kirjoissa kaikki, jotka eivät ole pelanneet Tepsin ykköskentässä, ovat heinäkenkiä.
Melkoista aliarviointia. Onko siellä kuinka pimeää, kun sinne ei valot loista?

Jotta ei olisi heinäkenkä, pitää syntymäpaikka olla Heideken. Pelipaikkana Tepsin 1-kenttä. Maajoukkueessa takana Hexi ja Rantasila. Mökki Airiston parhaiden kalavesien äärellä. Koti Kuusamakujalla ja muuten vaan täysin kujalla.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Manun päivityksissä ei ole muuten ollut sanaakaan käynnissä olevasta naisten MM-turnauksesta, luulis että edes jokunen kommentti irtoaisi Heidekenin pojalta. Mut toisaalta Tamin ykköskenttään ei oo naisia aiemminkaan päästetty.
Tamihan on ollut naisten maajoukkueen koutsi 2002-2003. Olisiko tullut mitta täyteen leideihin kun ei ne ole kuunnellut entisen leijonan jorinoita miten IFK:n kopissa laitettiin heinäkengät ojennukseen, Tamikin oli Heidekenin omana poikana kouluttamassa muualta tulleita. Nyt ei sitten pidä naiskiekkoa minään, hänen kirjoissaan (10 000 urheilukirjaa!) se kuuluu takakanteen.
 

hege

Jäsen
Olisikin uusi kirjan (tai oikeastaan leffan) aihe tuo Tamin aika naisjoukkueessa. Hyvä nimi voisi olla vaikka "Tami ja 60 minuutin paine sekä miten se puretaan naisjoukkueen pukuhuoneessa" tai "Ohjauspeliä naisten pukuhuoneessa 60 minuutin paineella".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös