Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 572 657
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Joku ykkösketjun hanu voisi kysellä mitä vikaa on Bobby Clarkessa?
Armoton pelaaja vastustajia kohtaan, mutta ei sinne kaukaloon ole menty kavereita hakemaan. Mutta on Flin Flonin heinäkenkä saanut veistää vyöhön muutaman loven niin joukkueen kuin henkilökohtaisten palkintojen myötä. Taitaa olla Tami vähän kade.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Hieno päivä kääntynyt jo lähestyvän yön puolelle!! Aamupäivä meni hienon golfkisan - paikkana upea Kultaranta Golf ja loistavan peliryhmän ( Japi Koivunen, Harri Vehmanen , Reijo Alanko) kanssa!! Pelissä ( omassani ) paljon hiomista, mutta muutama tehty pomminvarma par antaa uskoa tulevaan!! Olen aina lyönyt draivini ( 230 -250 m) helposti keskelle kenttää, nyt toki 20-30 m lyhyempänä kuin " silloin ennen" eli 1970 luvulla, jolloin aloitin golfin, voitin seuramme ( Aura Golf ) mestaruuden ( 1977) ja tasoitukseni silloin putosi parhaimmillaan aina neloseen ( hcp 4) asti !! Sitä kehitystä edesauttoi erityisesti Pohjois Amerikan vuodet ( Cleveland 1975-76; Phoenix 1976-77 ja " heti perään " Japanin vuodet ( 1979-80 ja 1982-84 !! Niiden vuosien seurauksena silloin , varsinkin kotikentällä Ruissalossa scoreni oli päivästä toiseen välillä 75-82 ; nyt kuten tänään teki tiukkaa päästä alle 90:n!! Mutta , " slow and steady- gets You ready" toimii tässäkin take my word!! Tänään muutama kunnon draivi ( 230-250 m) , muutama lähiputti ( 1 m) pomminvarmasti sisään ja thats about it!! Muuten pelini oli todella epätasaista, kankeaa ja haparoivaa!! Hieno peliseura ; ( Japi Koivunen , Reijo Alanko, Hati Vehmanen) -kiitos veljille- , takasi sen että päivästä tuli nautittava , kaikilla mittareilla!! Golfkenkieni ( Adidas ) kanssa on vielä totuttelemista, samoin sukkien( Adidas) , mutta jatkossa parempaa - take my word!! Nyt illalla on ollut aika hoitaa jalkoja ( blisters) ja illan highlight kunnon dinner by MME Tamminen , pari Kukko olutta, sauna ja ready to hit the sack!! Olympiakisat TV:n puolella olivat tänään sivuroolissa, huomenna lisää i assume!! Joten paranevan golfscoren , olympiakisojen ja ex- kotikaupunki Tokion ( 1979-80, 1982-84) hengessä: " Have A Great Night , sleep well and please remember: " Never Give Up", Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY , ex Captain Aura Golf ( 1982-84 ) ex Captain TPS 1977-82, ex Captain Leijonat 1977-82 .. to name a few!!
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tami tarjoutunut hyppäämään USA:n koripallomaajoukkueen peräsimeen:













Uusi aluevaltaus kenties tulossa? Huomenna/ylihuomenna jo kiireinen aamu Tokiossa?

En Twitterin toiminnasta tajua mitään, vastasiko Tami kolme kertaa samaan viestiin ja aina juttu sai lisää lihaa luun päälle? Nyt jännitetään onko Jussi ravaamassa sivurajaa pitkin ja laittamassa pallomiljonäärejä ojennukseen.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Veli @Fiftie jakamasta tekstistä... Pitäiskö olla vähän ennemmän huolissaan jo kun toi Golf homma on x 2 tossa, samassa postauksessa. My GOD.
Sillä erolla että pelikaverijärjestys on eri ja Harri on muuttunu Hateksi.
Ja jättäis ton saatanan old times muistelun pois noista.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Alkaa menemään todella hämmentäväksi, yksi kerta riittäisi. Seuraavassa kirjassa muistellaan miten häntä pyydettiin USA:n koripallomaajoukkueen valmentajaksi, ei lähtenyt kun tarjous ei riittänyt.


Manun Usa ei häviäis peliäkään ikinä, take my word! Joku Lebron James ei ois uskaltanu edes jäädä kisoista pois, kun Manu ois ajanu pihaan jaguarilla. Lets play some basketball, fucking mouse!
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Did you enjoy play golf in Karuizawa??

Yasuhiko Takahashi ; Hello Yaz, i certainly did - take my word!! Great memories, keep rocking, Br Tami, Kokudo # 26


Yasuhiko Takahashi ; Hello Yaz, today i played in Naantali , the Course called Kultaranta Golf, great course - take my word!! My score 90 was bad, but it was my first of the season!! Once the season continues, my score will be between 80-85 - take my word!! JT


Tami you still great golf player! I stop to play golf because of low back problem. It is pinching nerve which occur of my young age job. but still healthy though. Tami make score under 80 during this season!
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Nyt rauhallisen aamukahvin lomassa golfia Ylen Olympialähetyksessä!! Pitkän oman Japanin komennukseni ( 1979-80 & 1982-1984) aikana pääsin myös golfin makuun johtuen siitä , että yhtiömme Kokudo hallinnoi ja omisti useita kenttiä erityisesti harjoitusleiripaikkamme Karuizawan upeissa maisemissa!! Siksi minua kiinnosti kisojen hienon kentän Kasumisagi Golf Clubin sijainti Japanin saarella!! Lähetin mailin Kokudon silloiselle huoltajallemme Yasuhiro Takahashille ja vastaus tuli in two ( 2) minutes!! " Kasumisagi Golf Club- very famous golf club ! It is located toward west from Harajuku , 1.30 -2 hours drive from Harajuku "!! Harajuku oli se hieno puistomainen kaupunginosa, jossa silloinen Kokudon pääkonttori ja myös joukkueen ( Kokudo Keikaku) eri faciliteetit sijaitsivat!! Siellä muu joukkue ( Japanin omat pojat ) asuivat 24 / 7 ) , me ulkolaiset Seppo Repo & Seppo Suoraniemi ) taas omissa hienoissa asunnoissa ( 4 h + keittiö , parvekkeinen etc.. ) aivan lähietäisyydellä , joten homma oli yhtiön puolelta hoidettu viimeisen päälle!! Siinä, hienon Japanilaisen kulttuurin ja vieraanvaraisuuden hengessä: " Have A Great Day & Sayonara"!! Br Tami, CEO Eurotam OY, Lion # 79, lisää www.eurotam.com
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Eikö olemassa se peli, tai leikki, missä kaikki maailman ihmiset, tai asiat jotenkin yhdistyy Kevin Baconiin? Jotenkin alkaa nyt tuntumaan siltä, että kaikki oympialaisissa vie lopulta Kokudu Keikaduun.
MY GOD!. Kaikki asiat olympialaisissa liittyvät Juhani Tammiseen.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Manun Usa ei häviäis peliäkään ikinä, take my word! Joku Lebron James ei ois uskaltanu edes jäädä kisoista pois, kun Manu ois ajanu pihaan jaguarilla. Lets play some basketball, fucking mouse!

Melkoinen näky olisi, kun Manu ravaisi ees taas vaihtopenkin edessä. "Odottaminen loppuu!" "Mikään ei muutu! Mikään ei muutu! Jos et pääse syöttämällä, tule jalalla!" "Four passes breaks any defense!" "40 minuutin paine!"

Ne ois yhdet treenit, ja ohjauspeli olisi kunnossa- simple as that!





Tuossa parin minuutin kohdalla päästäänkin hetkeksi koripalloon.

Siinä missä kaikki tiet vievät Roomaan, urheilussa kaikki johtaa lopulta Tamiin. Take my word!
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Uusi aluevaltaus kenties tulossa? Huomenna/ylihuomenna jo kiireinen aamu Tokiossa?

Fisherman's Friendillä on todellinen " rapid fire " - asetus päällä Yocophonen Twitterissä - simply great! Twitter-yleisö heittää päätelaitteidensa äärellä lakkia ilmaan niin että kohina käy.

Tänään myös Daniel Ståhlin olympiakullan krediitit lipuivat Kuusamakujalle, kiekko kuin kiekko - my maximum discus respect!!!



 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meillä on Kotkassa sellainen Räskin metsä. Suosittelen. Olen jo täällä.

Tuota noin, olen seurannut tätä ketjua ja välillä hieman ehkä varauksellisesti suhtautunut viestien sisältämään, kiitettävän monipuoliseen informaatiosisältöön. Koska näin, on minun ehkä syytä hakeutua paikkaan jossa totuudet valkenevat ja jossa marssijärjestys määräytyy. Mutta yksi kysymys - käykö Keskuspuisto?
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
Rauhallinen " slow and steady- gets You ready" herätys, nyt aamukahvi , aamuteeveet ( nyt Yle) auki vuorotellen ja iso kahvi ja ready to go!! Golfkierros Kultarannassa muistuttaa vielä kropassa , hieno tunne , aivan kuin " silloin ennen" silloin vaan sen toisen hienon mailapelin parissa!! Golf muistuttaa Tokion kisoista , niin 1964 , jolloin mm Kallu Tuominen ( R.I.P.) & hieno koripallomaajoukkueemme taisteli ansiokkaasti aina sijalle 11. asti!! Great effort - take my word!!
Päivän agendalla on paluu " sorvin ääreen" koska nyt alkaa koulutusbusineksen " The High Season" ja siksi on aika buukkausten, materiaalien , videotykkien tarkistusten , kirjojen varastojen ( Kuusamakuja & IT Point.FI ) checking ja sitten tilattujen kirjojen toimitus, postitus, autotoimitukset ( lähiseutu Turku + - 50 km) ja luonnollisesti pankki , posti etc.. rutiinit!! Tuttua taatusti kaikille pienyrittäjille!! Sellainen - pienyrittäjä- olen ollut jo nuoruudesta asti, perustin oman yritykseni Eurotam OY:n vuonna 1979 ja sitä ennen olin osaomistajana useamman kiekkokoulun omistajana ja vetäjänä, brändeinä Pro Hockey School ( Vellu Ketola, Hexi Riihiranta, Pentti Lindegren , Lion # 79) ja koulut ensin Vantaalla ja erityisesti Forssassa johtuen siitä että ko aikaan vain siellä ( Vantaa & Forssa ) oli ns. kesäjäätä, eli hallit auki koko kesän!! Koulun brändin veimme fyysisesti aina San Sebastiania ja Biarritzia myöten pitkin Euroopan eri kolkkia ja kaukaloita , trendi joka minun kohdallani jatkuin koko uran , milloin Japanissa ( Karuizawa) Sveitsissä ( Sierre, Visp, Cranc Montana , Verbier .. to name a few!!
Hienoa aikaa ja kun tänään katselen vanhoja oppilaslistoja , löytyy sieltä valtava määrä niin Suomen , Ruotsin , Sveitsin, Ranskan , Japanin huippupelaajia aina Saku Koivusta ( Ts Kiekkokoulu Turku) aina Philippe Bozoniin ja Yoshio Hoshinoon .. to name a few!! Great memories- take my word!! Siitä ( muistot ) puheenollen olipahan hieno katsella mademoiselle Castrenin & kumppanit hienoa pelaamista Japanin Kasumisagi Golfklubin hulppeissa maisemissa!! Tuttuja paikkoja - take my word!! Meidän asuinpaikalta Tokion Harajukusta ko. kentälle n. 1.5 tunnin ajo, silloisella yhtiön Nissan Laurel 3.0 Sport autolla , joka luonnollisesti kuului silloiseen sopimukseen!! Autoa käytin siellä vähemmin johtuen siitä , että Tokoin metropolissa ( jo silloin yli 10 miljoonaa asukasta) liikkuminen oli järjestetty loistavasti milloin Yamanote Linen & muiden juna ja metro yhteyksien avulla!! Ne - ruuhkineen - tulivat tutuksi - take my word!! Myöhemmät visiitit Japaniin ( Tokio, Nikko, Sapporo , Tomakomai etc.. ovat keskittyneet enimmäkseen Eurotam OY:n businesten ( consulting ) ympärille!! Jäihän ko. vuosista ( 1979-80 1982-84) sen luokan business network, että se kantaa aina tähän päivään!! Japanin veljet kun ovat niitä lojaaleja veljiä , joiden kanssa on ilo tehdä businesta!! Pilkuntarkkoja , mutta lojaaleja , hienoja partnereita - take my word!! Joten siinä - great memories hengessä on ollut hienoa seurata OG kisoja " vanhalla kotikentällä" !!
Joten siinä veljien Takahashi , Tanaka , Hoshino , Sugai etc.. hengessä: " Sayonara Tokio 2021 " , Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, Kokudo Right Wing ( 1979-80) # 26 & Ass Coach & Right win g # 26 ( 1982-84) !! Joka kausi mestaruus oli kolmen ( Oji, Kokudo, Seibu ) kauppa, niin Japan Leaguen kluin eri Cup turnausten muodossa!! Joten " sayonara " hengessä: Have A Great Day" !!
 

Zerotta

Jäsen
Hienoa aikaa ja kun tänään katselen vanhoja oppilaslistoja , löytyy sieltä valtava määrä niin Suomen , Ruotsin , Sveitsin, Ranskan , Japanin huippupelaajia aina Saku Koivusta ( Ts Kiekkokoulu Turku) aina Philippe Bozoniin ja Yoshio Hoshinoon .. to name a few!!

Täällä metsässä, elämän kovuuden parkumisen välillä, mietin että onko Tami todella pitänyt kiekkokoulua veli Hoshinolle? Pelasi kuitenkin samaan aikaan Kokudossa. Toki Tami oli player-coach, joten täysin mahdollista i assume!!
 

Alejandro

Jäsen
Rauhallinen " slow and steady- gets You ready" herätys, nyt aamukahvi , aamuteeveet ( nyt Yle) auki vuorotellen ja iso kahvi ja ready to go!! Golfkierros Kultarannassa muistuttaa vielä kropassa , hieno tunne , aivan kuin " silloin ennen" silloin vaan sen toisen hienon mailapelin parissa!! Golf muistuttaa Tokion kisoista , niin 1964 , jolloin mm Kallu Tuominen ( R.I.P.) & hieno koripallomaajoukkueemme taisteli ansiokkaasti aina sijalle 11. asti!! Great effort - take my word!!
Päivän agendalla on paluu " sorvin ääreen" koska nyt alkaa koulutusbusineksen " The High Season" ja siksi on aika buukkausten, materiaalien , videotykkien tarkistusten , kirjojen varastojen ( Kuusamakuja & IT Point.FI ) checking ja sitten tilattujen kirjojen toimitus, postitus, autotoimitukset ( lähiseutu Turku + - 50 km) ja luonnollisesti pankki , posti etc.. rutiinit!! Tuttua taatusti kaikille pienyrittäjille!! Sellainen - pienyrittäjä- olen ollut jo nuoruudesta asti, perustin oman yritykseni Eurotam OY:n vuonna 1979 ja sitä ennen olin osaomistajana useamman kiekkokoulun omistajana ja vetäjänä, brändeinä Pro Hockey School ( Vellu Ketola, Hexi Riihiranta, Pentti Lindegren , Lion # 79) ja koulut ensin Vantaalla ja erityisesti Forssassa johtuen siitä että ko aikaan vain siellä ( Vantaa & Forssa ) oli ns. kesäjäätä, eli hallit auki koko kesän!! Koulun brändin veimme fyysisesti aina San Sebastiania ja Biarritzia myöten pitkin Euroopan eri kolkkia ja kaukaloita , trendi joka minun kohdallani jatkuin koko uran , milloin Japanissa ( Karuizawa) Sveitsissä ( Sierre, Visp, Cranc Montana , Verbier .. to name a few!!
Hienoa aikaa ja kun tänään katselen vanhoja oppilaslistoja , löytyy sieltä valtava määrä niin Suomen , Ruotsin , Sveitsin, Ranskan , Japanin huippupelaajia aina Saku Koivusta ( Ts Kiekkokoulu Turku) aina Philippe Bozoniin ja Yoshio Hoshinoon .. to name a few!! Great memories- take my word!! Siitä ( muistot ) puheenollen olipahan hieno katsella mademoiselle Castrenin & kumppanit hienoa pelaamista Japanin Kasumisagi Golfklubin hulppeissa maisemissa!! Tuttuja paikkoja - take my word!! Meidän asuinpaikalta Tokion Harajukusta ko. kentälle n. 1.5 tunnin ajo, silloisella yhtiön Nissan Laurel 3.0 Sport autolla , joka luonnollisesti kuului silloiseen sopimukseen!! Autoa käytin siellä vähemmin johtuen siitä , että Tokoin metropolissa ( jo silloin yli 10 miljoonaa asukasta) liikkuminen oli järjestetty loistavasti milloin Yamanote Linen & muiden juna ja metro yhteyksien avulla!! Ne - ruuhkineen - tulivat tutuksi - take my word!! Myöhemmät visiitit Japaniin ( Tokio, Nikko, Sapporo , Tomakomai etc.. ovat keskittyneet enimmäkseen Eurotam OY:n businesten ( consulting ) ympärille!! Jäihän ko. vuosista ( 1979-80 1982-84) sen luokan business network, että se kantaa aina tähän päivään!! Japanin veljet kun ovat niitä lojaaleja veljiä , joiden kanssa on ilo tehdä businesta!! Pilkuntarkkoja , mutta lojaaleja , hienoja partnereita - take my word!! Joten siinä - great memories hengessä on ollut hienoa seurata OG kisoja " vanhalla kotikentällä" !!
Joten siinä veljien Takahashi , Tanaka , Hoshino , Sugai etc.. hengessä: " Sayonara Tokio 2021 " , Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, Kokudo Right Wing ( 1979-80) # 26 & Ass Coach & Right win g # 26 ( 1982-84) !! Joka kausi mestaruus oli kolmen ( Oji, Kokudo, Seibu ) kauppa, niin Japan Leaguen kluin eri Cup turnausten muodossa!! Joten " sayonara " hengessä: Have A Great Day" !!
En tiedä mitä silmilleni ja aivoilleni on tapahtunut kesän aikana, mutta näitä Tamin ainutlaatuisia päivityksiä on nykyään mahdotonta lukea ilman, että rivit pomppivat ylösalaisin näkökentässäni. Tosin luin pari päivää sitten 30 sivua tämän ketjun sivuja rapid fire -tyylillä ja se lienee syypäänä tähän, I assume.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jaahas, jaahas. Nyt selvisi sekin että konsultointikeikkaa on käyty tekemässä Japaniin. On veljet olleet varmaan ihmeissään. Eurotam on globaali bisnes.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitäs tarkoittaa Ass Coach?
Taitaa liittyä jotenkin " suklaisiin utotekoihin"- i assume!! Mikäli Maestron domaineja ei olisi yksitellen varastettu kilpailijoiden käyttöön ,, niin sieltä lisää otsikolla " consulting"!!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös