Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 575 045
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Syvemmät analyysit löytyy luonnollisesti maksumuurien takaa eri eurooppalaisten lehtien sivuilta. Ei Tauno Tasalakeille tarjota ilmaiseksi tietenkään kuin lyhyt referaatti.
Aiemmin veli @Individual listailikin ansiokkaasti mannermaisia laatujulkaisuja. Itse olen ollut listalla mainitun ja sangen värikkään Élysées pervers -lehden kestotilaaja, mielenkiintoisten artikkeleiden takia, vuodesta 1973, eikä siinä ollut mitään mainintaa! Ei ole tainnut Posti kuljettaa otteluraporttia Ranskaan riittävän rivakasti eikä ole täten ehtinyt painoon. i assume!!!???
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Voisko joku käydä kysyyn facessa et miltä se tuntui olla El Capitano 77-82 Turussa kun, että voittaneet mestaruutta, kertaakaan
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Joko Tami on ehtinyt ottaa kunnian Lukon mestaruudesta? Entinen pelaajani Pekka Virta...take my word!!!
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Joo Raipeki parkuu nyt elämän kovuutta, i assume. Koho paskaks ja nyt luuserit peliä saatana ois toiminu, kuten Manu sano, mutta ei oo vaan Raipesta siihen.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Taas nähtiin, että ei niistä junantuomista ole mihinkään. Oman kaupungin poika olisi paineistanut TPS:n helposti mestaruuteen asti.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Katsoiko joku sen vaalipaneelin tänään? Oliko Tamilla leuka maskilla suojattuna?

Mielenkiintoista nähdä millaiset komplimentit Tami huomenna ottaa itselleen Lukon mestaruudesta. Yhteyttä Virtaan nyt varmasti otetaan esille, mutta eiköhän sieltä jotain muutakin vielä löydy.

Raipelle ja muille junantuomille mulla ei ole muuta sanottavaa, kuin että hävetkää. Hävetkää. My God, olisivat soittaneet Tamille ennen peliä, niin nyt voisivat alkaa valmistautumaan vitospeliin (Game five).
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Oliko näin? Olenpas mä uninen.

No toden totta. My God. Tuossa selkeästi Vode ottaa asian esille..

Tiistaina 18.5. on Turun Sanomien vaalitilaisuus: MIten edistäisit liikunta-asioita Turussa? Paneelissa tietenkin itseoikeuttuna Keskustan edustajana Tami. Tilaisuus on 18.30-20 ja lähetetään suorana lähetyksenä TS:n verkkosivuilta, joten palstaveljet olkaahan silloin vastaanottimien ääressä. Toki tilaisuuden voi katsoa myöhemminkin TS:n verkkosivuilta, jos suoran lähetyksen aikana veljet ovat unisia.

Tilaisuudessa ovat mukana myös urheilupiireistä tutut Timo Furuholm (vas), ex-uimari Vesa Hanski (r) ja ex-juoksija Mika Maaskola (sd), mutta saa nähdä saavatko veljet lainkaan suunvuoroa kun illan maestro ottaa ohjat käsiin.

Vittu miten ton ny muistais katsoa. Sinne on vielä viikko aikaa. Mun pää on ottanu niiin monta kertaa osumaa, että toi pitäis varmaan työkalenteriin laittaa ylös, että ei unohda.
Tosin pitää sit muistaa katsoa sitä kalenteriakin.

Tehdäänkö Siskot ja Veljet diili, et tiistaina muistetaan muistuttaa asiasta toisiamme
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
No toden totta. My God. Tuossa selkeästi Vode ottaa asian esille..



Vittu miten ton ny muistais katsoa. Sinne on vielä viikko aikaa. Mun pää on ottanu niiin monta kertaa osumaa, että toi pitäis varmaan työkalenteriin laittaa ylös, että ei unohda.
Tosin pitää sit muistaa katsoa sitä kalenteriakin.

Tehdäänkö Siskot ja Veljet diili, et tiistaina muistetaan muistuttaa asiasta toisiamme
Tehdään vaan. Täytyy laittaa itsellekin muistiin. Kuten eilenkin totesin, great players light up the stadium. Tuota ei voi missata. Tai jos missaa, niin sitten saa hävetä silmät päästään (eyes out of the head).
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Missä se eilisen ottelun analyysi viipyy? My God, mitä vitkastelua. Vai olisikohan se jo luettavissa esim. Le Èquipesta. Täytyykin katsoa.

Tätä Tamin analyysia ulkomaille voisi verrata kuin Sir Alex Ferguson istuisi Old Traffordin lehtereillä raportoimassa Suomeen jatkoaika.com sivustolle Man Unitedin otteluita
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Yritin löytää www.vaalikone.yle.fi osoitteesta Tamia, mutta en löytänyt. Jos joku löytää hänet sieltä, niin varmaan hän linkittää sen sitten tänne !
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Kukaan ei muuten ole vielä nostanut esille sitä että Patrik Laine kieltäytyi edustamasta maajoukkuetta kevään MM-kisoissa. Onkohan maestro jo tämän uutisen huomannut? Tämä episodi on häpeällinen. Eikö se pojankloppi tajua että jos Tami, Vellu, Hexi, Late etc. olisivat aikoinaan tehneet samoin, pelaisi hän jääpalloa Siperiassa.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Voihan se olla, että Tamminen ihan omaehtoisesti lähettää eri lehdille kirjoittamansa otteluraportit, ja näin hän on omasta mielestään kirjeenvaihtaja. Siellä ranskalaiset toimittajat ihmettelee, että kuka vittu tämä hullu suomalainen on, ja mikä helvetin TPS.

Tamin vaalikoneen vastauksia odottelen minäkin innolla.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eikö täällä veljet ollenkaan lue tätä ketjua. Jatkuvasti kysellään näistä Tamin Euroopan kontakteista. Siellä veli @Individual on tehnyt kattavan listauksen Euroopan laatulehdistä. Tähän veli @Ilmari Ahde on vakuuttavan tilaushistorian omaavana todennut ettei löytänyt yhtään näitä Tamin raportteja. Onko sitten muissa lehdissä osiossa Bears & Lions jotain raporttia TPS:n otteista?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Se, että maailman vanhin urheilulehti, La Gazzetta dello Sport ( vanhempi kuin ensimmäiset olympialaiset), sekä toiseksi vanhin lehti, urheilulehti, eivät julkaise Tamin palstaa, on suorastaan häpeällistä.
Missä kunnioitus ja missä ylpeys.
Pitäisikö jonkun ottaa Sanomien urheilupuolen nokkahenkiläön, Rantasen Vesaan yhteyttä?
Lisäksi voisi mainita hänelle ja Tuomas Nyholmille, että Tami olisi ehdottomasti saatava vieraaksi Total Hockey Forever ohjelmaan.
Siellä on jos jotain ihan nimettömiä pelaajia ollut vieraana tjsp,mutta itse leijona #79 on loistanut poissaolollaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ensi viikon vaalipaneelia odotan kyllä innolla, kun Lion 79 pääsee antamaan 60 minuutin painetta, my god. Yksi mielenkiintoinen seikka lienee, että suostuuko Tami edes puhumaan veli Furuholmille, sillä hänhän on kommunisti toisessa polvessa. Tami on kuitenkin samaa ikäluokkaa (ainakin omien sanojensa mukaan) kuin legendaarinen Anssi Kukkonen, joka tarinan mukaan aikanaan ilmoitti töitä hakeneelle isä-Furuholmille puhelimessa, että sinähän olet kommunisti ja löi luurin korvaan välittömästi. Toki, Tami saattaa myös ohjeistaa lähimmän metsän laidan koordinaatit tai kaivaa pikkutakin povitaskusta liput Pohjois-Koreaan. Vellun, Siggen, Möllin ja muiden voittajien hengessä, have a great day!
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Vaalikoneeseen tässä välissä ehtinyt vastauksen sujauttaa meidän Veli Toriparkki, joka näköjään on vaihtanut taas puoluetta, tällä kertaa ehkä Tamin perässä. Hän on ahkera kommentoija Tamin päivityksissäkin, joten miksei. Hieman tamimainenhan tuo herra on.

Janne Porkka silti astetta kingimpi Tami-imitoinnissa.

 

JormaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP
Hieno, aurinkoinen aamu Turun Kuusamakujalla, nyt on aamukahvin ja aamuteeveen ( Yle & MTV 3) aika!! Samalla parhaat
onnittelut

ex- pelaajalleni Pekka Virralle ( silloin TuTo Hockey) ja Kalle Sahlstedtille , joiden johtamana Lukko palasi paraatipaikalle vuoden 1963 jälkeen!! Oma joukkueeni TPS ansaitsee sen kuuluisan hatunnoston koko kaudesta!! Erityisesti nuorten ( Rafkin, Viro , Haapanen .. etc.. ) massiivinen ryntäys valokeilaan ja heti isoon rooliin lupaa hyvää jatkossa , olihan homma täällä Turussa pitkään eri ulkolaishankintojen ja " muun Suomen" hankintojen ( ala Lajunen , Rämö ..& knit) varassa!! Yhteinen nimittäjä finalisteilla on se, että " kassa" on kunnossa molemmilla Länsirannikon ylpeyksillä!! TPS:n uudet omistajat ja Lukon ns:" Rauman Kiekkoilun Tuki " malli ovat antaneet sellaisen pohjan , joka nykypäivänä on koko toiminnan kulmakivi, sanovat " puritanistit " mitä tahansa!! Niin se on Englannin Valioliigassakin , pitkät perinteet, legendaariset seurat , mutta omistus on siirtynyt sheikeille ja muille miljonääreille!! Joten " aika aikaa kutakin" - take my word!!Tästä , upporikkaiden omistajien maailmasta minulla on omakohtaista kokemusta jo vuodelta 1979!! Silloin - heinäkuun lopulla 1979 lähdimme Seppo Revon kanssa pelaamaan Japanin Liigaan , joukkueena silloin Kokudo Keikaku!! Joukkueen omistaja silloin Mr. Yoshiaki Tsutsumi, joka silloin ( A.D. 1979) noteerattiin ( Forbes Magazine) maailman rikkaimmaksi mieheksi!! Brunein sulttaani ja eri öljyveljet etc.. jenkkilässä tulivat kaukaa perässä tässä " pistepörssissä" !! Se siitä!! Eilinen ilta meni kunnallispolitiikan parissa!! Sain kutsun TS:n vaalipaneeliin , jossa TS:n toimitus , toimittaja Maria Vesterinen & Team johdolla oli kutsunut paikalle niitä ehdokkaita , joilla on ns. "aktiivinen urheilutausta" !! Klassinen tilanne ja tilaisuus !! Hyvät puitteet ja tarjoilut- kiitos siitä, mutta puheenvuorojen pituus & jako enemmän tai vähemmän hakusessa!! Tärkeää ja oleellista kuitenkin on se, että ehdolla on ns. "sportti-ihmisiä" , joilla kaikilla on aktiivitausta , oli tausta ja meriitit ja kokemus hankittu sitten piiri, SM tai kansainvälisillä areenoilla!! Espanjalaisen sananlaskun mukaan: " Häristä puhuminen ja areenalle meneminen " ovat 2 ERI ASIAA!! Tähän asti kun tässäkin kotikaupungissani Turussa , on urheilun määrärahat, puitteet, rakentaminen , tukipolitiikka ( seurat) ollut niiden ihmisten päätettävissä , joiden kokemus huippu-urheilusta on kauniisti sanottuna " next to zero" !! Joten - in case valitaan ? ja pääsen em. liikuntalautakuntaan aion vaikuttaa em. asioihin, sillä expertiisillä mitä kansallisella ja kansainvälisellä ( EM kisat, MM kisat, Olympiakisat, Canada Cup, World Cup , Eurooppa Cup ) hankittu aktiivinen , omakohtainen , päivittäinen kokemus on antanut!! Meillä Suomessa - ja Suomen Turussa kun on vallalla käsitys, että " täällä osataan kaikki mahdollinen " urheilun ja erityisesti huippu-urheilun ihmeellisessä maailmassa!! Kun oma ura on - onneksi - vienyt vuosikausiksi USA:han ( Cleveland ; Phoenix ) kotikaupunkeina ; Liigan muodossa ( WHA 1975-77 ) lähes kaikki aikakauden " superareenat, monitoimiareenat " tulivat käyttäjän ominaisuudessa tutuiksi!! Lisäksi ammattiurheilijan status siinä yhteiskunnassa avasi niitä ovia, joihin vain harvoilla ja valituilla on asiaa!! Oli kysymys sitten areenan laadusta, pukuhuonetiloista, fysioterapiasta, video & muu taltioinnista , monitoroinnista .. puhumattakaan!! Joten meillä kun - erityisesti urheilun rakentamisessa- olen omakohtaisesti törmännyt asioihin , joita karmivia virheitä olisi ollut mahdollista välttää yksinkertaisella metodiikalla: " Kysykää niiltä jotka näitä urheilun fasiliteettejä todellisuudessa käyttävät!! Pari klassista esimerkkiä oman urani varrelta!! Helsingin hieno Jäähalli ( Nordis ), joka valmistui kauden 1966-67 alkuun!! Mennessäni - silloisena nuorena TPS pelaajana ( # 14) avausotteluun HJK vs. TPS elokuun lopulla, oli hämmästykseni massiivinen! Silloinen TPS ( 17 pelaajaa ja 3 staffin jäsentä , coach & huoltajat) eivät mahtuneet yhteen pukukoppiin upouudella Nordiksella!! Vastaava ilmiö oli - ja on edelleen- Turun Kupittaalla , jossa hienon " Veritas Stadionin " - aikaisemmin Kupittaan Stadionin pääkatsomoon paistaa aurinko suoraan silmiin ko. otteluiden aikaan ( 17-20 ) täydellä tehollaan!! Hyvän rusketuksen kyllä saan , mutta peli jää - valitettavasti näkemättä silmiä siristellessä!! Joten - please - kysykää niiltä , jotka tietävät ja ovat hankkineet " omakohtaista kokemusta" urheilun ihmeellisessä maailmassa!! Silloin menevät veroeurot oikeaan paikkaan- palvelemaan käyttäjiä !! Br Tami, Lion # 79 , CEO Eurotam OY , yhden valtalajin ( jääkiekko ) ammattilaisena since 1966 non stop!!
" Have A Great Day", Br Tami, CEO Eurotam OY , Lion # 79, lisää: www.eurotam.com, gsm: 050 4663701


Huh.
 

JormaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP
Se, että maailman vanhin urheilulehti, La Gazzetta dello Sport ( vanhempi kuin ensimmäiset olympialaiset), sekä toiseksi vanhin lehti, urheilulehti, eivät julkaise Tamin palstaa, on suorastaan häpeällistä.
Missä kunnioitus ja missä ylpeys.
Pitäisikö jonkun ottaa Sanomien urheilupuolen nokkahenkiläön, Rantasen Vesaan yhteyttä?
Lisäksi voisi mainita hänelle ja Tuomas Nyholmille, että Tami olisi ehdottomasti saatava vieraaksi Total Hockey Forever ohjelmaan.
Siellä on jos jotain ihan nimettömiä pelaajia ollut vieraana tjsp,mutta itse leijona #79 on loistanut poissaolollaan.

Veli Niilo siellä puhuu vastoin parempaa tietoa!! Kyllä se on Lion#79 himself, joka on lopettanut raporttien lähettelyn kyseisen " aviisin " sivuille!! Näin Mr. Tami sanoo facebookissa jollekin asiaa ihmettelevälle:

Kiitos kysymästä lopetin yhteistyön La Gazzetta Dello Sportin veljien kanssa kun liiran kurssi romahti!! Ystäväni Vellu Ketolan sanoin: " Tyhjän saa pyytämättäkin", Br Tami
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
"Liiran kurssi romahti", eli yhteistyö on päättynyt ennen euroajan alkua.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oma joukkueeni TPS ansaitsee sen kuuluisan hatunnoston koko kaudesta!! Erityisesti nuorten ( Rafkin, Viro , Haapanen .. etc.. ) massiivinen ryntäys valokeilaan ja heti isoon rooliin lupaa hyvää jatkossa , olihan homma täällä Turussa pitkään eri ulkolaishankintojen ja " muun Suomen" hankintojen ( ala Lajunen , Rämö ..& knit) varassa!!
Kas kummaa, Raipe unohtui mainita. Eipä Raipella varmaan mitään tekemistä ollutkaan sen kanssa, että nämä mainitut nuoret pääsivät isoon rooliin ja myös onnistuivat siinä.

Kovin kummallista on kyllä Aurinkokuninkaan suhtautuminen Raipeen. Joissain muissa yhteyksissä muistetaan kyllä hehkuttaa aina kaikki kummin kaimatkin, mutta tämän kauden Tepsin kohdalla valmentaja unohtuu täysin.

Tami hyvä, jos kärsit huonomuistisuudesta, niin ymmärrän sen, koska ikää alkaa jo olla. Muussa tapauksessa: mä häpeän!!!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Varmaan Raipe unohtui, koska häneen Tami peilaa itseään ja huomaa, ellei ole aivan rinnakkaistodellisuudessa, että koutsina ehkä ne suurimmat taistot jäi kuitenkin kokematta ja jos saavutuksia aletaan vertaamaan, niin Tamin tasoisia valmentajia löytyy ja jotkut, korjaan useat tuntuvat häviävän historian hämäriin, ellei sitten pidä itsestään meteliä kuten Tami.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös