Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 578 704
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Karhusen Marko lukee Jatkoaikaa! Hyvin muotoili kysymyksensäkin.

Edit. Veljet veljet... muistakaa sitten sääntöpykälä, että ei saa arvuutella onko bro. TK Karhusen Marko, siitä rapsahtaa penaltti niin että heilahtelee.

Minä. Olin. Varjo. Mode.
 
Viimeksi muokattu:

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Liigatilastoissa on joku virhe, kun sen mukaan Kärppien Henry Saleva voitti pistepörssin. Ketola toki toinen, Tami upeasti viides ( 5.), Mononen 17. , Hodo 18. ja Rocky 19. Kukahan kävisi palauttelemassa asian herran mieleen...
Täällä taas nuoriso kusee brändin päälle ja pilaa hyvän tarinan faktoilla.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Hieno, aurinkoinen päivä , vielä home officen tiloissa Turun Kuusamakujan merellisessä maisemassa!! Aamun työt tehtynä läppärillä, soitot soitettu ja sitten menoksi kohti Eurotam OY:n Head Officea Turun Pitkämäen huudeilla ja osoite siellä : kts: www.IT Poin t.fi- siellä 4:s kerros !! Kun tulet , please ilmottaudu , alakerran lady ( reception opastaa, sitten hissiin ja meet You there!! Epäselvää?, please call 050 4663701!! Nyt kun vaalitouhuun tuli jatkoaikaa on perusbusineksen ( www.eurotam.com) aika!! Samalla kutkuttaa ajatus uuden kirjan tekemisestä, joten siitä lisää jatkossa!! Erityisesti rakkaan kansallispelimme - jääkiekon - tilanne suljettuine sarjoineen saa minut kauniisti sanoen " raivon valtaan" , joten sitä - sulkemista ja sen -sulkemisen arkkitehdeista ja heidän motiiveistaan olisi mukava kirjoittaa !! Erityisesti nyt kun - jostain syystä !!?? perinteiset rakkikoirat niin printin kuin sähköisen puolella ovat hiljaa kuin kusi sukassa!! Mihinkähän " leikkiin" em. ilmiö liittyy?? Samalla ihmetyttää erityisesti Mestiksen veljien vaisuus asiassa!!?? Miten ihmeessä voivat kutsua itseään " kiekkomiehiksi" jos kunnianhimo yhteisessä asiassa ( huippukiekko) on tällä tasolla!! ?? En ymmärrä- hyväksynnästä ja kunnioituksesta puhumattakaan!! Vanhan kunnon Suomalaisen sanonnan mukaan: " Tyhjän saa pyytämättäkin" - take my word!! Jos asia vaatii perusteluja ?, niin yksi voisi olla se tosiasia , joka räjähtää silmille kun veljet syksyllä taas tarkkailisivat CHL:N ottelutuloksia, sarjataulukoita etc.. !! Siellä se - urheilullinen totuus- tulee silmille-take my work!! Aloittaessani urani TPS:n junioreissa -early sixties- oli reitti huipulle seuraava: TPS:n juniorit ( C, B, A ) sitten edustus ( 1966) sitten Young Lions 1966, isot leijonat 1969 ; MM kisat, Olympiakisat ; Canada Cup .. etc.. , eli jos Sinulla oli talenttia ja kunnianhimoa kaikki oli mahdollista ilman junnuajan muuttoa metropoleihin - kuten nykyään kun lähiseudun lahjakkaan ikäluokan junnut repäistään jo lähes leikkikoulusta kauas kotiseudultaan ja läheisiltään etc.. - tunnetuin seurauksin!! Pahimpana hienon- yhdessä rakentamamamme jäähalliverkoston ( yli 100 katettua rataa- täydellinen tyhjäkäyttö erityisesti edustuskiekon osalta!! In case joku muista busineksista kiekkoon kypsällä iällä siirtynyt ns. yritysjohtaja ei tunnista tilannetta- voin konsultoida ( www.eurotam.com) kahvikupin ja km korvauksen hinnalla!! Mitähän seuraavaksi?- kysyy Leijona # 79, 227 A maaottelua ja niissä tehot 105 pistettä aikana jolloin toista ( 2.) syöttäjää ei tunnettu!! Todelliset tehot yli 150 pistettä- take my word!!
On selvää, että kun suuri osa nykyisistä kiekkoleadereistä ei pysy omin voimin luistimilla , eivät näkemykset voi palvella peliä, yksittäisiä sijoittajia ehkä!! Silti, omasta kokemuksesta ( TuTo Hockey ) uskallan väittää , että yksikään sijoittaja joka panostaa Suomalaiseen Liiga ( Mestisjoukkueeseen ) osakeyhtiöön , ei taatusti saa tuottoa ( rahallista ) sijoituksellen!! Hyvää mieltä ( kuten minä) se toki antaa ja minun tapauksessa homman nimi on: " Pay Back", eli peli on ollut minulle hyvä- on minun vuoro olla hyvä pelille!! Repikää siitä ja pitäkää sarjat auki ns." Junan Tuomat Kiekkoleaderit" !! OMG on aikoihin eletty!! # 79, CEO Eurotam OY , gsm: 050 4663701
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eikös TuTo ollut muuten aikoinaan lähellä vaihtaa nimeään ja yksi vaihtoehto oli Turku River Lions? Taisi olla silloin kun itse Jääkiekkoleijona #79 ja Leijonakuningas #1 oli viimeksi vaikuttamassa TuTossa tuossa kymmenen vuotta sitten. Ilmeisesti fanit kuitenkin pitivät sen verran meteliä että mihinkään River Lionseihin ei lähdetty vaan nimi pysyi TuTona. Vai tuliko siitä tyylitellysti TUTO Hockey mutta kuitenkin.

Nimiehdotus River Lions siis lienee seurausta siitä että itse Leijonajumala oli mukana menossa.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Kävinpä itse tarkistamassa Eurotam.comin kautta verkkokaupan www.dontami.com. My god, siellä mainostetaan tuotetta mitä ei löydy valikoimasta! Kts. liite. Don Tami-sormus!! Ostaisin välittömästi jos olisi tarjolla. Tietäisivät vastaantulijat ja ulisijat kenen brändiä tässä suositaan ja kenen päälle ei kusta! Take my word! Br, veli Bone.
 

Liitteet

  • Näyttökuva 2021-03-16 134451.png
    Näyttökuva 2021-03-16 134451.png
    188,1 KB · kertaa luettu: 225

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Facebook käyttäjä:
Hienoa lukea näitä Sinun kiekkotarinoita. Niistä kyllä näkee, että mies on täydellä ❤:llä antanut vuosikymmenien aikana kaikkensa lätkän eteen. Respect.
Mitkä ovat olleet Sinun top 3 mestat joissa olet vaikuttanut, niin pelaajana kuin myös armottomana lätkävalmentajana . Ja miksi juuri ne.

P.S Turkua ei saa huomioida

Tami:
Kiitos viestistä, TOP 3 Turun ulkopuolella!! Helppoa: 1: Kärpät Liigaan projekti: Yhdessä Juha Junnon ( TJ) ja Seppo Arposen ( PJ) loimme konkurssin partaalla huojuneesta Kärpistä Eurooppalaisen huippuorganisaation!! 2. Sveitsin jääkiekon nosto B liigasta A -liigaan ja sen kehittäminen omana päävalmentaja -aikana!! 1988-1992 3. Ranskan jääkiekon kehittäminen ja läpimurto MM kisojen eliittiin B sarjan pimennosta A sarjan parrasvaloihin!! Ko. case välillä 1994-96, lisäksi olin yksi aikakauden niistä Leijonista, jotka välillä1966-1982 niistä leijonista jotka Juha Rantasilan johdolla perustimme Pelaajayhdistyksen ( v. 1973) , perään säätiön 1982, jotta pelaajilla olisi edes alkeellinen peusturva kun / jos loukkaantuvat vakavasti , mahdollisista eläkkeistä etc. puhumattakaan!! Ko. ajattelu ( Rantasila, Ketola ; Lion # 79) oli silloin - ja on nyt valovuoden aikaansa edellä!! JT
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eikös TuTo ollut muuten aikoinaan lähellä vaihtaa nimeään ja yksi vaihtoehto oli Turku River Lions?
Muistelen, että se oli ihan Turku Lions. Tovereissa nimiehdotus ei herättänyt kovin suurta innostusta, ja olen käsittänyt, että se oli yksi asia, joka sai TuTon luopumaan Tamista.

Näitä nimiehdotuksiahan oli kaiketi enemmänkin. Ässien ja Lukon yhdistämisestä olisi tullut West Coast Lightning. Joku asiat tarkasti muistava voisi kertoa, oliko tämä ihan oikea ehdotus vai jonkun toimittajan hassuttelu, joka on jäänyt elämään totuutena.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mielestäni alakerran lady ansaitsisi oman luvun tuohon tulevaan kirjaan. Olisi mukavaa vastapainoa #79:n (seitsekööt yheksän) kitinälle.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Sieltä on siis tulossa kirja, jossa haukutaan ihmisiä.

Hieno homma, toivottavasti sen jälkeen ymmärtävät kunnioittaa ja kehua Tamia.
Edellisestä kirjasta oli vaikea löytää mitään hyvää, kirjan lyhyyttä ei viitsi laskea mukaan, mutta toisten haukkuminen vuosikymmenten takaisista TPS-ajoista oli koomisuudessaan viihdyttävää. Haukkumakirja olisi todellakin tervetullut, joulumarkkinoille ehtii kepeästi.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Rauhallinen, hieno lauantaiaamu nyt Kuusamakujan aamiaispöydässä!! Aamukahvi tykötarpeineen ( sandwiches by MME Tamminen) - simply great sanon minä!! Aamun lehdet -TS erityisesti- ensitarkkailussa ja siellä luonnollisesti urheilusivut 14& 15 luupin alla!! Samalla häiritsee - siis todella häiritsee -toimittaja Harri Aholan " kohujuttu " pienen koripalloseuran taloussotkuista ko. seuran edustuksen ja junioriorganisaation välillä!! Kysymykseni ko. toimitukseen ( TS Urheilu) kuuluu? Onko TODELLAKIN Teidän urheilun uutisvirta paikkakunnalla näin vaatimattomalla tasolla !!?? OMG sanon minä!! Maailma ympärillä - Kaarinassakin- on taatusti pullollaan eri yhdistyksiä ja yhtiöitä, joilla juuri nyt on taloudellisia vaikeuksia!! Case Korona jyllää , joka puolella yhteiskuntaa on taloudellisia vaikeuksia , joita mm. .Ministeri Mika Lintilän ansiokkaalla johdolla eri instanssit ( myös urheiluseurat etc.. ) ja niiden johtomiehet ja omistajat pyrkivät selvittämään ja pelastamaan!! Kun summat - kaikilla mittareilla -ovat tässäkin tapauksessa ( Case Ura Basket) on "mikkihiiritasoa" , olisiko ollut mahdollista käydä moinen debatti vaikka Kaarinen Esson baarin takahuonessa osapuolten ( edustus & juniorit) kesken!! !! Lehden pitkäaikaisena lukijana ( since 1955 daily) esitän toivomukseni!! Jos moista skeidaa ja pikkupaikkakunnan eri ns."leaderien" henkilökaunoja etc.. ei ole mahdollista selvitellä muualla kuin seutukunnan valtalehden viikonloppunumerossa , ehdotan ystäväni Kaarina Suonperän käytös- ja kommunikointi kurssia!! Lehden ( TS ) urheilutoimitukseen ja päätoimittajille toivomukseni : Paluu juurille ( urheiluun)!! Kyllä alan lehdet ( Taloussanomat etc.. ) hoitavat ruutunsa kun numerot ( liikevaihto / velat / vastuut ) nousevat yli nakkikioskien tason!! Br Tami, CEO Eurotam OY ( vsta 1979 ) ( luottoluokitus 5 stars) ja EX TJ Ässät ( 2002-2004) Sport ( 2004-2010 ) vara TJ Tuto Hockey 2011-2013 .. to name a few!!
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onkohan kuusamakujalla ollu darra aamulla jos aamupalaa pystyy syömään vasta puolilta päivin... No eihän se vaarallista tietenkään ole.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Kaarina voisi pitää myös Tamille jonkinlaista käytös- ja kommunikointi kurssia. Ongelmana saattaa tosin olla, että oppilas ei ole kovin vastaanottavainen.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kaarina voisi pitää myös Tamille jonkinlaista käytös- ja kommunikointi kurssia. Ongelmana saattaa tosin olla, että oppilas ei ole kovin vastaanottavainen.

So you think, that Tami don't stand 60 minutes maximun pressure and heat
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eikö Turun Sanomatkaan ymmärrä sitä, että urheilusivut pitää laittaa Tamille aina edellisenä päivänä tarkistettavaksi, jotta herra saa seuraavana aamuna lukea pelkästään hänelle mieluisia urheilu-uutisia. My god!! Koskee myös Turun Sanomien mielipidepalstaa ja oikeastaan koko lehteä.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Eikö TS:n urheilutoimitus ole tehnyt reportaasia siitä Kupittaan illasta 60-luvulla kun Tami löi mustaa (häkkiin) ja kansa heitti hattua ilmaan? MY GOD !!
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Että voi olla herkkähipiäinen ja pienisieluinen ihminen. Joku heittää tekstiviestillä pienen piikin ja sen jälkeen Tamilla lähes päivittäinen missio haukkua paikallislehteä.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Että voi olla herkkähipiäinen ja pienisieluinen ihminen. Joku heittää tekstiviestillä pienen piikin ja sen jälkeen Tamilla lähes päivittäinen missio haukkua paikallislehteä.
Tami ei jää itkemään maailman kovuutta, geeliä siimatukkaan ja vastatuuleen...
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Että voi olla herkkähipiäinen ja pienisieluinen ihminen. Joku heittää tekstiviestillä pienen piikin ja sen jälkeen Tamilla lähes päivittäinen missio haukkua paikallislehteä.
Jos nyt sattuisi vaaleissa läpi pääsemään, voisi sitä kritiikkiä tulla "hieman" enemmänkin tekemisistään. Eihän siinä sitten ehtisi muuta tekemäänkään kuin riitelemään milloin kenenkin kanssa. Positiivisesti voisi ajatella, että olisipahan hupia tiedossa jopa Turun ulkopuolellekin
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Samalla häiritsee - siis todella häiritsee -toimittaja Harri Aholan " kohujuttu " pienen koripalloseuran taloussotkuista

Jumalauta siellä pyöritetään monen sadantuhannen euron juttua, ja Tami tulee internetiin naureskelemaan.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ei jaksa kaivaa mitään kuusamakujia tai muitakaan juttuja, mutta sanoiko Tami että 159km/h läikkä lähtee yhä tai on joskus lähtenyt?
Sanoisin jopa, että kohtalaisen kova pommi, mutta kyllähän vanhalla kunnon Koholla, Torspolla, Titanilla, Cooperilla on vedelty aikoinaan jo lähelle sataviiskyyt, että yllättävän pieni marginaali tuohon jää lopulta. Jos olisi ollut, että 159mph niin epäilisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös