Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
En erityisemmin jaksa nähdä duunikavereita humalassa. Eikä tässä mitään henkilökohtaista ole. Siihen vielä lisätään ne toimiston seinäruusut niin miehet kuin naisetkin jotka tälläytyvät tähän iltaan kuin olisi se ainoa ilta vuodessa milloin saa juoda ja bilettää. Ei mun juttu olla siinä bakkanaalissa mukana.

Olen ollut useammassa yrityksessä duunissa, koot 4hlöä - 3000hlöä. Ei se missään oikein toimi. Jos oikein hakemalla hakee milloin toimii niin oman tiimin kanssa syömään ja ruokajuomat. Se on ihan jees.
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Joku sellainen pitkään työilmapiiriä hiertänyt vanha riitakin saadaan juovuspäissään taas framille ja selvitystoimet tapahtuvat paljain nyrkein.
Heh, mulla on heittää tähän kylläkin ihan päinvastainen esimerkki vuoden takaa. Tuli vuosi sitten joulun alla lähdöt silloisesta työpaikasta. Mulla tulehtui etenkin työsuhteen loppua kohden aika pahasti välit yhteen sen työpaikan naispuolisista pomoista.

Pyysin häneltä siellä pikkujouluissa anteeksi käytöstäni, sain anteeksi ja päälle vielä kehut suoraselkäisyydestäni. Kyseinen pomo taisikin sitten lopulta olla ainut paikalla olleista joka toivotti mulle ovella lähtiessään hyvät jatkot. Nää on kai niitä joulun ihmeitä.
 
Like a black diamond in million pieces, we'll witness all fear fade and shatter
You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, IPA
En.
Kaukana lämpöisessä, yksin, pari vuotta sitten oli paras joulu jos nyt ei ihan lapsuutta lasketa.
Piti nänä vuonna tehdä sama. Jää tekemättä.
Taidan erakoitua mökille.
 
'Cause I'm kind of like Han Solo always stroking my own wookie

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ihmeellisissä firmoissa te olette töissä.
Itse kanssa ihmettelen tuota hassunhauskaa stereotypiaa pikkujouluista, että siellä örvelletään ja nussitaan ristiin rastiin. Itsellä kokemusta muutaman eri firman pikkujouluista, eikä niissä mitään eroa ole ns normaaliin aikuisten ihmisten ryyppyiltaan. Syödään, juopotellaan ja jutellaan mukavia kännipäissään (yleensä jopa muita kuin työasioita) ja taxitolpan kautta kotiin.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Itse kanssa ihmettelen tuota hassunhauskaa stereotypiaa pikkujouluista, että siellä örvelletään ja nussitaan ristiin rastiin. Itsellä kokemusta muutaman eri firman pikkujouluista, eikä niissä mitään eroa ole ns normaaliin aikuisten ihmisten ryyppyiltaan. Syödään, juopotellaan ja jutellaan mukavia kännipäissään (yleensä jopa muita kuin työasioita) ja taxitolpan kautta kotiin.
Sama homma. Tosin edellä kuvailun on esittänyt sinänsä ihan asiallinen palstalainen, jolla kuitenkin on erikoinen tarve liki joka kerta ottaa osaa keskusteluun äärimmäisen kyynisesti, mustavalkoisesti ja äärimmäisiä karikatyyrejä käyttäen. Ehkä jonkun mielestä hauskaa, mutta menettää kyllä merkityksensä tehokeinona jatkuvasti viljeltynä ja alkaa pikemminkin kyllästyttää.
---

Pari viime vuonna en ollut pikkujouluissa ja sitä edellisenä oli vähän kädenlämpöiset, kun olin uutena tyyppinä vanhassa ja hitsautuneessa yhteisössä. Ei ihan päässyt siihen fiilinkiin mukaan. Sitä ennen kuitenkin olin kymmenen vuotta samassa paikassa ja meillä oli ihan hauskaa pääasiassa - syötiin hyvin, juotiin ja jauhettiin paskaa. Joinain vuosina oli erilaisia teemoja, mitkä nekin oli ihan jees, joskus oli jotain tietovisaa jne, mutta kuitenkin jos ei nyt huikeaa ja mahtavaa niin ihan kivaa kuitenkin. Tästä vuodesta en tiedä, miten homma etenee ensinnäkin koronan kanssa ja toisekseen millaista jengi uudessa paikassa on pikku tuhnussa.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Reverent

Jäsen
Viimeks olen ollut firman pikkujouluissa vuonna 2007 ja silloinkin erityisestä syystä. Tänä vuonna pikkujouluja ei taideta edes järjestää. Työvuorotaulukko on tänä vuonna niin armollinen, että olen käytännössä koko joulun duunissa. Aattoiltana klo 20 saakka ja joulupäivänä pääsen klo 16, joten anopin joulupäiväaterialle joutuu venymään. Harmi vaan, että Boxing Dayn futiskierros jää yövuoron alle, mutta muuten olen ihan tyytyväinen duunijouluun. Vuodenvaihdekin menee töissä ja olen siitäkin hyvin kiitollinen.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joulussa on noin suurin piirtein yksi spesiaali puoli, eli se että päivä ei siitä enää lyhene ja alkaa pidentyä sitten. Muuten se on lähinnä vain yksi näistä kokoonnutaan ja syödään-pirpaloista. En ole erityisemmin joulu-ihminen.

Mutta onneksi on tullut jo aikoja sitten läheisten kanssa sovittua, että lahjapaketteja nyt on ihan turha vaihdella, kunhan istuskellaan, turistaan, syödään jotain hyvää ja rauhoitutaan. Sitä kautta sitten sellainen mukavan rauhallinen bakkanaali.
 
To most Christians, the Bible is like a software license. Nobody actually reads it. They just scroll to the bottom and click 'I agree'.

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Töissä menee ainakin osa tästäkin joulusta.

Joulun merkitys on lapsuudesta laskenut itselläni dramaattisesti, mutta on siinä edelleen oma pikku lämpönsä. Tämä nyt vaan on näissä vuorotöissä semmoinen juttu, että varsinkin yövuorot jos sattuu siihen joulun kohdalle, niin se menee vähän ohi silloin koko juhla.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo
vuorotöissä semmoinen juttu, että varsinkin yövuorot jos sattuu siihen joulun kohdalle, niin se menee vähän ohi silloin koko juhla.
Joskus viime vuosituhannella ihmettelin miksi jouluna poliisiautoja parveili joulun aikaan kaupungilla niin tiheässä, vaikka joulupukkeja lukuunottamatta ihmisiä ei ollut liikkeellä juuri lainkaan.
Selitys oli, että poliiseille maksettiin joulupyhien iltatöistä jopa nelinkertaista palkkaa.
Eikä tämä liity alkuperäisen viestin kirjoittajaan mitenkään.
 
Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam.

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mä oon kyllä jouluihminen ja tykkään oikeastaan kaikesta jouluun liittyvästä. Mua ei haittaa vaikka joululaulut lähtisi soimaan kaupoissa syyskuusta alkaen. En myöskään ikinä elämässäni ole ollut töissä tai muissa velvollisuuksissa aikavälillä 22.12 - 2.1.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mua ei haittaa vaikka joululaulut lähtisi soimaan kaupoissa syyskuusta alkaen.
Olen ollut ysärillä Stockalla duunissa ja siellä lähti muistaakseni jo lokakuussa joululaulut soimaan. Hiukan tietty puudutti kuunnella niitä se 2-3kk, niiden soittaminenhan ei lopu joulun pyhiin. Monissa tapauksissa soitto jatkuu pitkälle tammikuuhun kun esimeriksi venäläiset juhlivat jouluaan. Tämä on helposti nähtävissä vaikkapa Tallinnassa missä joulutori musiikkeineen ja esityksineen jatkaa tammikuulle asti.

Suomessakin tiedän tuttavapiirejä missä ollaan laulettu varmaan sata vuotta joululauluja suvun kesken vasta joulun jälkeen, outo mutta vanha tapa.
 
”Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa.”
-Alexander Stubb 1.11.2011 Pohjoismaiden neuvoston (PN) kokouksesta.-

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Olen pihistänyt Mandaloriania ja kun Joulun muutaman tunnin velvoitteet on hoidettu asetin sohvalle ja aloitan maratonin. Suolaista ja nestettä täytyy varata riittävästi.

Ei ketään missään on paras tapa viettää nuo ylimääräiset päivät
 
Fistauksessa on tärkeää muistaa nyrkkisäännöt

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Puolison kanssa käydään aattona äitini luona syömässä. Poikani tulee luultavasti mukaan jos matkustaa Tampereelta Loimaalle äitinsä luokse. Haetaan hänet sieltä ja siirrytään Säkylään. Sieltä sitten samaa reittiä illalla takaisin Turkuun.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Joululaulut on ihan fine, tykkään niitä lauleskella samalla kun säestän itseäni pianolla tai kitaralla. Muuten joulu on nykyään aika ”meh”. Joulukoristeita en ole moneen vuoteen omistanut, tosin eilen kävin ostamassa yhdet valot pihaan. Viime joulu vietettiin läheisen ystävän kanssa Andorrassa ja se onkin paras joulu pitkiin aikoihin. Toki sukulaisilta tuli silmien pyörittelyä ja tuomitsevia kommentteja, kun kerroin, että joulu on mulle henkisesti helvetin raskas juhla. Normaalisti olisivat tuskin edes huomanneet, olenko paikalla vai en, mutta nyt kun faijakin sai sopivasti joulun alla sydänkohtauksen (lievän ja elää vielä), niin olihan siellä pienen suvun juhla hieman eri näköinen. Tänä vuonna ei oikein pääse mihinkään evakkoon, joten pakkopullaa on taas tiedossa.

Junnuna tilanne oli täysin toinen ja näitäkin bileitä jaksoi odottaa kuin kuuta nousevaa. Koristeet kaivettiin viimeistään marraskuun alussa esille ja koko koti oli joulutunnelmissa pitkälle yli loppiaisen. Sittemmin sitä on vain kyynistynyt eikä oikein jaksa välittää. Toki ne tuhat muuttoa kaiken aikaa paikasta toiseen ovat myös saaneet aikaan fiiliksen, että ei tämäkään oikein edes tunnu kodilta. Nykyinen kämppä sen sijaan tuntuu, joten eihän sitä tiedä, josko sitä jonkun pallon johonkin ripustaisi. Tai kävisi kaatamassa tuosta pihasta jonkun saatanan kokoisen kuusen ja siitä nappaisi latvan joulukuuseksi. Todennäköisemmin kuitenkaan ei.
 
”Tykkäät laittaa viestejä, joissa on vähän sisältöä ja paljon provoa.”
Käyttäjän Hamu luonnehdinta Ishmaelista 15.10.2020.

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Ennen ja/tai jälkeen Joulun käyvät kummankin lapset tai ainakin osa pyörähtämässä täällä kotonamme, mutta pyhät vietämme kahden puolisoni kanssa ainoastaan koirat seuranamme - ja hyvä niin. Hyvää ruokaa ja juomaa, saunomista, lenkkeilyä koirien kanssa ja muuta yhdessäoloa, emme kaipaa enää mitään hulabaloota ympärillemme, ne ajat ovat jo menneet.
Joululauluja voin kuunnella ja joulukoristeita katsella ja varmaan vaimo virittelee jouluvalojakin johonkin roikkumaan, mutta mitään kuusta emme sisälle kuskaa, niitä on tässä tontillamme ihan tarpeeksi katsottavana.
 
Minäkö tyhmä - nyt en ymmärrä!?

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho!
Kymmenen viimeisintä joulua on tullut vietettyä joulupukkina. Nyt on harkinnassa paristakin syystä, että tuleeko tulevana jouluna tehtyä pukin hommia.
 
Sinä tykkäät tästä

Kerho!

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Joo, tänä jouluna kannattaa harkita tarkkaan, onko pukki. Voi tauti tarttua!
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
On siinä niille joulupukkiin vielä uskoville lapsille selittämistä, miksi joulupukki ei käynytkään tänä jouluna.

Vanhempien luona varmaan menee tämäkin joulu, kun omaa perhettä minulla ei ole. Syödään jouluruokaa, isä laittaa oletettavasti joululauluja soimaan, joulukuusi koristellaan ja avataan joululahjat.

Ei ole kyllä minua napannut joulu sitten yläasteiän.
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." --> Goodbye Trump!

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Kyllä se äiskälle taas kulkuni vie. Ikää ja vaivoja alkaa hänellä olla jo sen verran, että liekö viimeinen joulu tuossa osoitteessa. En ole mikään suuren suuri jouluihminen, mutta on siinä tiettyjä juttuja mistä tykkään. Ja perhe on perhe. Omaa sellaista ei vielä ole siunaantunut, niin luontaista viettää joulua sitten äiskällä ja ketä muita sinne nyt eksyykään. Boxing day, kuten englantilaiset sanovat on yleensä ollut ns. kaveripäivä.
 

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On siinä niille joulupukkiin vielä uskoville lapsille selittämistä, miksi joulupukki ei käynytkään tänä jouluna.
No tämähän on helppo selittää. Joulupukki on ikänsä puolesta riskiryhmää, ulkomuoto antaa osviittaa että jotain perussairauksiakin voisi olla. Lapsille voi siis hyvin perustellusti sanoa, että joulupukilla olisi iso riski kuolla jos tänä vuonna alkaisi lahjoja jakamaan.
 
Saatana.

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
No tämähän on helppo selittää. Joulupukki on ikänsä puolesta riskiryhmää, ulkomuoto antaa osviittaa että jotain perussairauksiakin voisi olla. Lapsille voi siis hyvin perustellusti sanoa, että joulupukilla olisi iso riski kuolla jos tänä vuonna alkaisi lahjoja jakamaan.
Ei kuole vanhuuteen, mutta kuolee koronavirukseen?
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." --> Goodbye Trump!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy