Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Joukkueiden kapteenit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Mahavishnu, 13.11.2001 klo 07.07.

 1. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Olen nähnyt valokuvia mm. Bobby Orrista ja Henri Richardista jossa heillä oli A rinnassa eli ainakin 70-luvulla ne oli jo käytössä.
   
 2. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Montrealilla oli kaudella 1952-53 kaksi varakapteenia. Tuo on aikaisin tieto varakapteeneista, minkä pienellä EP:n selailulla löysin. Siitä on hyvä jonkun jatkaa, mutta eiköhän tuo kausi 52-53 ala olla jo aika lähellä.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  En nyt tarkemmin syytä tiedä, mutta tällainen tieto tuosta Quebecin järjestelystä löytyi:

  "When it comes to leadership, no team in the National Hockey League is better equipped than the Quebec Nordiques. Last week, they named Steven Finn captain on road, Joe Sakic captain at home, Mike Hough alternate captain on the road, Guy Lafleur alternate captain at home, and Paul Gillis and Michel Petit the alternates for the alternates."

  Tuon perusteella siis menivät yhden varakapteenin taktiikalla (vai oliko Finn toinen varakapteeni kotona, ja Sakic toinen varakapteeni vieraissa? - sitä tuo ei kerro). Lisäksi varakapteeneille oli erikseen nimetty pelaajat varalle jo, mielenkiintoinen järjestely sekin.

  Mutta eiköhän siinä tosiaan jotain sellaista haettu, että Sakicissa nähtiin jo se organisaation tuleva johtaja mutta eivät halunneet liian aikaisin ajaa häntä kuitenkaan siihen rooliin täyspäiväisesti. Seuraavaksi kaudeksihan sitten Mike Hough nimettiin Quebecin kapteeniksi, eli Sakicilta ikään kuin riistettiin kapteenius jopa vuodeksi (toki Sakicilla oli 'A' tuolla kaudella), ennen kuin sitten sitä seuraavaksi kaudeksi sai sen takaisin ja oli se ainoa ja täyspäiväinen kapteeni Nordiquesille/Avalanchelle siitä eteenpäin 16 kauden ajan.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2016 klo 12.51
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Red Wingsillä ja Maple Leafsilla näyttäisi olleen jo 1947-48 kaudella kaksi varakapteenia: http://vignette3.wikia.nocookie.net...48DetRW.jpg/revision/latest?cb=20101118034707 ja http://vignette3.wikia.nocookie.net...48TorML.jpg/revision/latest?cb=20101111080010

  (näyttäisi kuvat nyt olevan pienempiä kuin ne google haun kautta olivat jostain syystä - eli jos ei näy kunnolla niin etsikää paremman kokoinen kuva google-haulla, löytyy kyllä helposti)

  Ei ole tosiaan missään ilmeisesti kovinkaan hyviä tietoja varakapteenien historiasta löydettävissä, mutta ainakin parilla vuodella päästiin nyt taaksepäin. Eli 40-luvun loppupuolella on ainakin jo nähty varakapteeneita.
   
 5. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Lainaus:
  Tsekkiläinen nettisivu estranky.cz tarjoaa kuvia kauden 1940-41 Red Wingseistä. Vasemmassa yläkulmassa on kuva Jack Stewartista, jonka paidassa logon yläpuolella on jonkinlainen teksti/merkki. Kapteenin C se ei kuitenkaan ole, koska tuolla kyseisellä kaudella joukkuetta kipparoi Ebbie Goodfellow. Muissa kuvissa pelaajilla ei ole tuossa kohtaa paitaa mitään ylimääräistä. Ei tuo merkki kylläkään A:lta näytä, mutta mainittakoon nyt kumminkin. Tässä Detroitin muistelmia Stewartista, ja mukana kuva kaudelta 46-47, jolloin mies varmistetusti kantoi A:ta rinnassaan. Olihan hän kuitenkin liigan parhaita pelaajia, puolustuksen johtaja, sotaveteraani, karski kaveri ja mitä muuta vielä. Ei mielestäni olisi mitenkään hämmästyttävää, vaikka Stewart olisi jo 40-luvun alussa toiminut varakapteenina.

  edit. 40-41 kauden kuvassa valkoinen nelikulmio, jonka sisällä jotain tummaa. Kauden 46-47 kuvassa sama homma, ja tuo tumma juttu on musta a-kirjain. Tai punainen, tuskin Detroit pelasi mustilla paidoilla. Lyödäänkö lukkoon, että Stewart oli varakapteeni jo vuonna 1940?
   
 6. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Melko odotetusti Connor McDavid nimetty Oilersin ja samalla NHL:n historian kaikkien aikojen nuorimmaksi kapteeniksi.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  McDavidista tosiaan historian nuorin kapteeni.

  Top-7 on nyt seuraavanlainen:

  1. Connor McDavid 19v, 266 päivää
  2. Gabriel Landeskog 19v, 286 päivää
  3. Sidney Crosby 19v, 297 päivää
  4. Vincent Lecavalier 19v, 315 tai 324 tai 330 päivää (kaikkia nähnyt mainittavan enkä jaksa tarkistaa mikä on oikea)
  5. Jonathan Toews 20v, 79 päivää
  6. Steve Yzerman 21v, 151 päivää
  7. Jim Schoenfeld 21v, 362 päivää

  * Brian Bellows oli kapteeni 19v, 131 päivän iässä, mutta ainoastaan toimi väliaikaisena kapteenina varsinaisen kapteenin ollessa loukkaantuneena. Siksi sitä ei lasketa mukaan viralliseen listaukseen, jossa mukaan otetaan vakituiset kapteenit.
   
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Onko nuo iät siis siitä päivästä, jolloin pelaaja on nimetty kapteeniksi vai siitä päivästä, jolloin pelaa pelaa ensimmäisen ottelunsa C rinnassaan?
   
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Nuo on otettu siitä päivästä kun pelaaja on nimetty kapteeniksi.
   
 10. Ralph Jäsen

  Jos laskettaisiin siitä, että milloin ensi kertaa kantoi C-kirjainta pelissä, niin Gabriel Landeskog putoaisi vissiin viidenneksi. Hänet kun nimettiin kaudelle 2012-13 Avalanchen kapteeniksi, mutta työsulun vuoksi kausi alkoi vasta tammikuussa.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Auston Matthews täytti vastikään 19 vuotta. Torontolla on siten vielä noin 9 kuukautta aikaa nimetä hänet kapteeniksi ja nostaa listan kärkisijalle.
   
 12. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Uskon ja toivon että Torontossa ollaan viisaampia tuon asian kanssa, kun ei ole mitään syytä kiirehtiä asian suhteen. Antaa miehen ensin ottaa kunnon pelillinen johtava rooli ja sitten voidaan mahdollisesti ommella kirjain rintaan. Turhaan kasataan paineita ja messiaan viittaa nuorille pelaajille tuolla nimityksellä. Toki McDavid sen tullenee kestämään, kun on paineen alaisena koko ikänsä ollut, mutta en tuota pidä mitenkään fiksuna liikkuna. Ilmeisesti ennätys haluttiin nuorukaisen nimiin ja nyt sitten katsotaan miten homma tästä etenee. Johtava pelaajahan McDavid tulee liigassa ja joukkueessaan olemaan. Se on jo selvää, mutta onko hän vielä valmis kapteeniksi?

  Toronton kapteeni valitaan todennäköisesti Riellyn ja Matthewsin väliltä. Toki Mitch Marner on myös toiminut kapteenina junioreissa. Rielly on tällä hetkellä selkeämmin kiinni tuossa tittelissä. Itse en toivo Matthewsille mitään ennätyksiä tuossa asiassa, enkä usko että organisaatio siihen lähtisi. Toivon että asiassa edetään fiksusti ja ajan kanssa. Mitään kiirettä ei ole. Toki jos Rielly valitaan, niin se tarkoittaa että Matthews ei lähitulevaisuudessa C:tä saa rintaansa.

  Oilersin taholta täysin turhaa paineistamista ja lisää huolia nuorelle pelaajalle, jolla on vielä paljon opittavaa NHL maailmasta. Jälleen yksi loistava malli Oilersilta miten kasvatetaan pelaajia. Oikein johtava organisaatio tupeksimisessa. Toki kun joukkueessa ei ole kokeneempia pelaajia tuolla paikalle, niin McDavid oli oikeastaan ainoa vaihtoehto. Andrew Ferencen kanssakaan ei mennyt oikein hyvin.

  Enkä usko että McDavid tuossa mokailee, mutta ihan turhaan tittelin perässä tehdään tuo nimitys tässä vaiheessa. Sama kuin Lowe antoi aiemmin oman jäädytetyn numeronsa Taylor Hallille varauksen jälkeen. Show, sirkus ja kaupungin avaimet käteen tässä ole hyvä.
   
 13. ämjiijii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
  Olikin vähän sellainen fiilis että McDavidin kapteenius World Cupissa toimi osittain myös hänen testaamisenaan NHL-kapteeniksi. Ja hyvinhän hän veti joten miksi ei. Onhan se tietyllä tavalla tähtiin kirjoitettu että tuleva maailman paras pelaaja on myös nuorin kapteeniksi nimetty. Ennätysten kerääminen on aloitettava alusta asti.
   
 14. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Eipä tosiaan ylättänyt McDavidin valinta Oilersin kapuksi. Kuitenkin tuleva superstaba kyseessä joka on nyt jo Oilersin kasvot. Vois kuvitella että Oilersisissa tulee olemaan ihan sama työjako kuin mitä Gretzkyllä ja Messierillä oli kultaisella 80-luvulla. Gretzky = McDavid on pelillinen johtaja kentätällä ja hoitaa median. Messier = Lucicin vastuulla on sitten se meuhkaaminen pukukopissa ja tarivittaessa joukkuekavereiden pereseelle potkiminen.
   
 15. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tuo eilen listaamani ja NHL-joukkueen virallistenkin sivujen eilen tarjoama lista nuorimmista kapteeneista ei muuten ole ihan täydellinen. Joten tässä täydennystä listaan ja mukana kaikki ennen 22 ikävuottaan kapteeniksi nimetyt pelaajat:

  1. Connor McDavid 19v, 266 päivää
  2. Gabriel Landeskog 19v, 286 päivää
  3. Sidney Crosby 19v, 297 päivää
  4. Vincent Lecavalier 19v, 324 päivää (tämä lienee oikea ikä, jos ja kun Lecavalier nimitettiin kapteeniksi 10.3.2000 sen jälkeen kun Chris Gratton oli kaupattu edellisenä päivänä)
  5. Jonathan Toews 20v, 79 päivää
  6. Kirk Muller 21v, 130 päivää
  7. Steve Yzerman 21v, 151 päivää
  8. Ryan Walter 21v, (nimettiin kapteeniksi ennen 1979-80 kauden alkua, mutta en löydä tarkkaa päivämäärää; Yzerman vei nuorimman kapteenin tittelin Walterilta)
  9. Trevor Linden (nimettiin kapteeniksi ennen 1991-92 kauden alkua, mutta en löydä tarkkaa päivämäärää)
  10. Dale Hawerchuk 21v (nimettiin kapteeniksi ennen 1984-85 kauden alkua, mutta en löydä tarkkaa päivämäärää)
  11. Eric Lindros 21v, 190 päivää
  12. Jim Schoenfeld 21v, 362 päivää


  Tässä sitten vielä erikseen listattuna nuorimmat kapteenit sen mukaan järjestettynä minkä ikäisiä olivat ensimmäisessä pelissä, jossa C oli pelipaidassa:

  1. Connor McDavid: 19v, 273 päivää (Lokakuun 12. päivä)
  2. Vincent Lecavalier: 19v, 324 päivää (Lecavalier siis nimettiin kesken kauden kapteeniksi)
  3. Gabriel Landeskog: 20v, 57 päivää
  4. Sidney Crosby: 20v, 59 päivää
  5. Jonathan Toews: 20v, 164 päivää
  6. Steve Yzerman 21v, 153 päivää
  7. Ryan Walter 21v, 171 päivää (nimettiin kapteeniksi ennen 1979-80 kauden alkua, tämä oli ikä jos ja kun pelasi kauden avausottelussa)
  8. Trevor Linden 21v, 176 päivää (nimettiin kapteeniksi ennen 1991-92 kauden alkua, tämä oli ikä kauden avausottelussa)
  9. Dale Hawerchuk 21v, 193 päivää (nimettiin kapteeniksi ennen 1984-85 kauden alkua, tämä oli ikä jos ja kun pelasi kauden avausottelussa)
  10. Kirk Muller 21v, 243 päivää
  11. Eric Lindros 21v, 327 päivää
  12. Jim Schoenfeld 22v, 36 päivää (Wiki tarjoaa ikää 22v, 40 päivää mutta käsitääkseni tämä on kuitenkin oikein)
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Onkohan Florida nimeämässä Aaron Ekbladin kapteenikseen vielä ennen kauden alkua? Nousisi nimittäin silloin molemmilla listoilla sijalle 6., heti Toewsin perään.
   
 17. Denverin Munasyndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche 1995-2009, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Jos Joe Sakicin Steve Finnin kanssa kaudella 1990-1991 jakama Quebecin kapteenius hyväksytään, pääsee hän jonnekin listan keskivaiheille.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Sakic ei ollut tuolloin vielä vakituinen ja joukkueen ainoa kapteeni, vaan ainoastaan "co-captain", joten sitä ei sen vuoksi taideta laskea noihin listauksiin. Mutta Sakicilla oli "co-captainiksi" nimityksen hetkellä ikää 21v, 90 päivää (oletuksena että nimitys tapahtui kauden avauspäivänä) ja ensimmäisen kotipelin aikana ikää sitten 21v, 92 päivää.

  Mutta muutoin hieman ihmetyttää listasta se, että Kirk Mulleria ei missään noteerata ennätysmieheksi. Kuitenkin nimitettiin Devilsin kapteeniksi 18.6.1987 ja silloin ikää tosiaan tuon 21v, 130 päivää, jolla vei ennätyksen nimiinsä Yzermanilta joka oli vuotta aiemmin kolme viikkoa vanhempana nimetty Red Wingsin kapteeniksi.
   
 19. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Katoit varmaan Oilersin pelejä viime kaudella ja kerrot kuka muu siellä oikeasti oli siellä se pelillinen johtaja jos ei McDavid, toisaalta kaveri on ihan eri tasolla kuin muut pelaajat niin ei se oikeastaan kyllä ihmetytä. Eikä tuo nosta McDavidin paineita sitten millään tavalla tai jos nostaakin niin ei sitä kyllä kaverista huomaa millään tavalla.

  Lainaus:
  Mä en nyt keksisi, että mistä tämä kokonaisvuodatus tuli. Se oli aika selkeä, että McDavid saa sen C:n rintaan välittömästi kun on siihen valmis. Ferencen kanssa ei mennyt putkeen kun kaverin ura on laskusuunnassa tai sitten on vempassa. Ehkä kannattaisi vähän avata silmiä ja yrittää ymmärtää, että McDavid painii ihan eri sarjassa normaalien NHL-junnujen kanssa, oli kyse pelillisestä tai henkisestä tasosta. Mutta onneksi suomessa ollaan niin fiksuja, ettei edes ymmärretä tai oikeastaan tahdota ymmärtää siitä millaisesta pelaajasta kokonaisuudessa on kyse, ei se ole vain pisteistä kiinni.
   
 20. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Eikös tuohon kapteenin hommaan kuulu kaikenlaiset kissanristiäiset ja mediatapahtumat? Nuorelle kehittyvälle pelaajalle varmaan olisi eniten hyötyä, kun saisi keskittyä itsensä kehittämiseen eikä lepoaika menisi ylimääräisiin tilaisuuksiin.
   
 21. depre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
  Lainaus:
  Vuodatus lähtee siitä, että itse en ymmärrä tätä nykyistä intoa ommella se C mahdollisimman nopeasti sen nuoren kärkivarauksen rintaan. Ihmettelin sitä jo aikoinaan Crosbyn, Toewsin ja Landeskogin kohdalla. Ymmärrän toki että nämä nuoret pelaajat nähdään organisaation kasvoina, mutta osittain tuo haiskahtaa omaan nenään markkinointitempulta. Tiedä häntä. Tämä on siis vain oma näkemykseni. Kahden pelaajan kohdalla tuo on jo toiminut Stanley Cupin arvoisesti. Kuten sanottua niin ei Oilersissa hirveästi vaihtoehtoja ollut, mutta hankala sitä täältä on arvioida kenenkään milloin pelaaja on tai ei ole valmis kapteeniksi.

  Pelillisestihän mies on ollut alusta alkaen Oilersin johtava pelaaja, mutta lähinnä olisin itse halunnut nähdä ehjän ja vahvan kauden McDavidilta. Toki uskon että nuori mies nuo paineet kestää, mutta aina tuossa tilanteessa on myös riskinsä, jos joukkue ajautuu perinteiseen Oilers kurimukseen ja on taas liigan pohjilla. Tuo kapteenin rooli tuolla Kanadan markkinoilla on hieman erilainen, kuin rajan toisella puolella. Itse en turhaan laittaisi lisää painetta nuorelle pelaajalle tuolla kirjaimella turhan aikaisin, vain sen takia että kyse on poikkeuksellisesta yksilöstä. Tämä on vain siis oma henkilökohtainen näkemykseni.

  Torontolla on nyt oma poikkeuksellinen nuori supertähti, mutta uskon ja luotan että Matthewsin kohdalla hieman odotellaan. Edmonton ei toki ole mikään Toronto, mutta itse näen näissä asioissa pienen maltin vain positiivisena asiana. Toki hyvähän täältä on huudella, kun ei mitään todellista tietoa ole saatavilla, mutta toisaalta Oilerin track recordilla todennäköisemmin kannattaa suhtautua negatiivisesti kuin positiivisesti. Ennenkin siellä on kuninkaita kruunattu.

  Pääosin vastasin tuohon lainaamaani viestiin, eli itseä ei voisi vähempää kiinnostaa mitkään ennätykset siitä kuka on nuorin kapteeni. Enemmän kiinnostaa joukkueen voittaminen, enkä näe tuota kirjaimen ompelemista ensimmäisessä mahdollisessa tilanteessa välttämättä fiksuna vetona. Mielipiteistähän täällä keskustellaan.
   
 22. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Olen täysin samaa mieltä, ja varsinkin Landeskogin nimittäminen herätti kovinkin ärtyneitä tunteita. Sinänsä outoa, miksi minua kiinnostaisi pilaako Avs jonkun ruotsalaisen uraa... Näen tällaiset temput amerikkalaisena ennätysten tavoitteluna ja hypen nostatuksena, ja vaikka tässä taalaliigaa seuratessa onkin amerikkalaistunut niin silti näen tärkeämpänä sen voiton ja pokaalit, sekä pelaajan potentiaalin realisoitumisen.

  Toki tietyissä tilanteissa tällaisen ymmärtää, eli silloin kun kyseessä on pelaaja luokkaa #99, #87 tai #97 ja kun joukkueessa ei ole ns. selvää kapteenia. Tämähän on juuri Oilersin tilanne, enkä tässä kyseistä joukkuetta tai sen johtoa kritisoi, kunhan marisen yleisesti junnuille annettavasta lisäpaineesta joka pahimmillaan haittaa kehitystä. McDavid on oikea valinta - joskin jos joukkueessa olisi useamman vuoden joukkueessa pelannut isossa roolissa oleva veteraanipakki/-hyökkääjä, niin antaisin natsat tälle vuodeksi tai kahdeksi, jonka jälkeen Connor voisi ottaa soihdun kantaakseen. Harmi, ettei esim. Ferencen taso pysynyt.
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Florida Panthers nimesi Derek MacKenzien kapteenikseen, joten ei tullut Aaron Ekbladista vielä sitä kapteenia. Ekblad ja Jussi Jokinen toimivat MacKenzien varakapteeneina.

  Kuka oli edellinen neloskentän (tai kolmosparin) pelaaja joka on nimetty kapteeniksi ennen MacKenzieta? Ei meinaan tule heti äkkiseltään ketään mieleen, eikä nämä kovin yleisiä ole olleet viime vuosien aikana. Chris Clark nyt ainoa joka etäisesti voisi mennä tuohon profiiliin, mutta nimityksen hetkellä Clark taisi olla jopa top-6 hyökkääjä, ja tippui nelosen pelaajaksi sitten kapteenivuosien aikana, ettei häntäkään oikein voisi laskea sellaiseksi pelaajaksi.

  Edit. No nyt tuli yksi nimi mieleen: Andrew Ference taitaa sopia tuohon profiiliin täydellisesti. Entäs hyökkääjistä?
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2016 klo 19.47
 24. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  No Floridan edellinen kapteeni oli Willie Mitchell, eikä hänkään ihan ykköspakkiparissa pelannut. Ja ennen Mitchellia oli Ed Jovanovski joka viimeisinä kausinaan oli kolmosparin pakki.
   
 25. Kuppi Jäsen

  Eiköhän se että kapteeneiksi valitaan alle kaksikymppisiä osoita sitä että kapteenin merkitys on paljon pienempi kuin mitä fanit ja media siitä tekevät. Tarkoitan siis itse roolin merkitystä. Kapteenina voi toki olla ja usein onkin pelaaja jolla on suurikin merkitys joukkueelle mutta hänellä olisi aika lailla sama merkitys myös A paidassa tai kokonaan ilman kirjainta.

  Moni joukkuepelejä ihan millä vaan tasolla pelannut on varmaan ollut joukkueessa jossa kapteeni on joukkeen paras pelaaja muttei mikään pukukoppitsemppari. Hyvin se silti usein toimii koska kaveria arvostetaan hänen pelinsä takia ja pukukopissa sen johtajat ovat äänessä, on sitten paidassa mitä vaan kirjaimia. Kunhan kapteenistoon ei sotkemaan päästetä säheltäjiä jolla suu käy ilman uskottavuutta niin yleensä asiat ovat aika hyvin. Minusta on paljon tärkeämpää että joukkueessa on tarpeeksi hyviä johtajia kuin se kuka lopulta kantaa sen C:n.

  McDavid voi jo nyt olla Oilersin paras pelaaja ja hänestä voi tulla kaikkien aikojen paras johtaja kopissakin. 19-vuotiaana hän ei kuitenkaan ole elämää nähnyt tarpeeksi että edes tunnistaisi tilanteita joita toiset ovat jo käyneet läpi monta kertaa. Mutta sillä ei ole väliä koska muut jeesaavat kuitenkin. Ei McDavidin valinta mikään uhka ole Oilersille eikä luultavasti hänelle itsekään. Karuselli pyörii hänen ympärillään joka tapauksessa. Suurempi ongelma Oilersille voi edelleen olla se että johtajia ei ole joukkeessa tarpeeksi vaikka tilanne onkin parempi kuin viime kaudella.