Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Joukkueenjohtaja Timo Jutila

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Maastomasto, 23.03.2010 klo 17.43.

 1. Porttivahti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maalivahdit
  Lainaus:
  Ei ollut. Jatkaa Kurrin kanssa samoissa tehtävissä.
   
 2. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Heh, menisi kai myös "Asia, joka avautui sinulle"-ketjuun, mutta en ole tiennyt, että Jutila vetää näitä tamimaisia luentoja. Omalla kohdalla en ole vielä tätä spektaakkelia päässyt todistamaan, mutta tutun firmassa mies oli vieraillut ja ko. jannu kuvaili kokemusta hämmentäväksi. Eli käytännössä Juti oli sekavasti kertaillut omaa uraansa yleisön edessä ja ylipäätään "kondis ei ollut paras mahdollinen". Mitä tuolla tarkoitettiin, en ota kantaa, ja eihän se ole tyhmä, joka pyytää.
   
 3. roctum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Markus Hännikäinen
  Lainaus:
  Kaiken lisäksi miehen esitys on kohtalaisen kallis: Speakersforumin hintapyyntö Jutista on yksityistilaisuuksiin noin 3k€, mutta reilut puoltoista kiloa joutuu tinkimisen jälkeen kaverin showsta maksamaan.

  Hintatiedot saatu eräältä Jutin tilaisuuteensa hommanneelta.
   
 4. scholl Jäsen

  Lainaus:
  kuka helvetti hommaa Jutin tilaisuuteensa? Ei ole pakko ostaa. Siis oikeasti.

  Juti sopii johonkin marketin pihalle grillaamaan ja makkaraa mainostamaan, muttei miksikään puhujaksi. Minkälaisia pölvästejä noissa yrityksissä oikein on? Vai onko se niin, että se henkilökunta on samanlaista jengiä, joten pitää hankkia ns. oma mies?
   
 5. roctum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Markus Hännikäinen
  Lainaus:
  Tilaisuus järjestettiin Liiga-ottelun yhteydessä, ja toinen pelaavista joukkueista oli juurikin Jutin vanha seura Tampereen Tappara, joten kontekstiin asetettuna varmasti ihan rationaalinen selitys rillaajan palkkaamiselle löytyy.

  Muuten kanssasi samoilla linjoilla, Jutilaa ei tosiaan kunnon edustustilaisuuksiin kuulu palkata.
   
 6. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Ymmärrän.

  Siis kyse ei ole edes edustustilaisuuksista, vaan siitä, että hankitaan puhuja kuten linkin takana annetaan ymmärtää eli henkilö, joka motivoi tai sparraa yrityksen työntekijöitä. Juti ei ole sellainen hahmo, sen sijaan esim. Tami on. Jutista tulee sellainen sekava hengailijakuva, se ei paranna minkään firman suorituskykyä.
   
 7. -FNM- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Polttareissa Jutila voisi olla ihan mainio ohjelmanumero. Juti olisi se tyyppi, joka viedään metsään, annetaan käteen pari pulloa viinaa ja toiseen viltti, ja pyydetään olemaan kuolematta.
   
 8. lennu1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho
  maitoo

  Mainoksessa Jani Sievinen kertoi, että urheilu-uran jälkeen kiinnostus nousi,
  kun ryhtyi juomaan maitoa.

  Mitähän Pasi Nurmiselle ja Timo Jutilalla pitäisi juottaa?

  Samaa jarrua voisi antaa myös anus aukkoselle.

  Lennu
   
 9. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Tamikin on jo aika kulunut hahmo. Harva sitä jaksaa kahta kertaa kuunnella, monet ei sitä yhtäkään kokonaan. Jutut toistaa itseään, eivätkä pahemmin toteuta tilauksen tehneen tahon toiveita. Narsistiseen tapaansa keskittyy kehumaan itseään ja muistelemaan omaa uraansa ja erinomaisuuttaan.

  Jutia on kyllä aika vaikea kuvitella missään vähänkään järkevässä tilaisuudessa puhumassa. Sopii varmasti hyvin markkinoille grillinsä ääreen ja kannattais ehkä tyytyä siihen rooliin.
   
 10. Radiopää Jäsen

  Lähes viikon vanha julkaisu, mutta laitanpa sen tänne silti.

  Olympiakomitean valmennuspäällikkönä Calgaryn olympialaisten aikana toiminut Kalevi Tuominen on kertonut jääkiekkomaajoukkueen paluulennosta Suomeen. Tästä saa vähän vertailukohtaa Timo Jutilan ja ammattimaisen urheilujohtajan johtamistyyleissä.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lentokoneen henkilökunta esti Suomen jääkiekkomiesten ryyppyreissun | Yle Urheilu | yle.fi
   
 11. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
 12. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kaikki kaunis päättyy aikanaan, niin Timo Jutilankin aikakausi Leijonien joukkueenjohtajana:

  Lainaus:
  Leijonat.fi - Lehtinen, Savolainen, Marjamäki ja Peltonen A-maajoukkueeseen

  Oli Jutista mitä mieltä tahansa, niin hän oli omalla tavallaan legendaarinen hahmo maajoukkueen jj:nä ja GM-Kurrin kanssa eräänlainen Jääkiekkoliiton symboli. Kuvat pressikatsomossa ahtaasti vierekkäin istuvista Kurrista ja Jutilasta ja tarinat Jutin puuhasteluista olivat osa kisakokemusta. Nyt jotain tuttua ja turvallista on poissa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2014 klo 13.50
 13. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kuinka näitä voisi unohtaa. Juti tykittämässä nuuskaa huuleen ja Kurri siinä vieressä muuten vain punoittaa ja hikoilee. Todellinen kiekkoliiton voimakaksikko.
   
 14. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Juti pitäisi palkata Jokereihin.
   
 15. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Juti palannee kommentaattoriksi. Syksyllä alkaa se CHL-liiga. MTV lanseeraa Juti's Pub & BBQ Cornerin.
   
 16. Lainaus:
  Lainaus:
  Eihän nämä tietysti toisiaan poissulje.
   
 17. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Timo Jutilan aikakausi Leijonien joukkueenjohtajana oli menestys. Hänen johtamanaan Suomi pelasi 15 arvoturnausta ja saavutti 9 mitalia. Joukossa kirkkaimpina helminä luonnollisesti Bratislavan MM-kulta, Torinon olympiahopea ja World Cup-hopea vuodelta 2004.

  Kiitokset Timo Jutilalle ansiokkaasta työstä Suomen A-maajoukkueen eteen.
   
 18. Powerplay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Sinut pitäisi palkata hifkiin.

  Juti voisi ryhtyä taas kommentaattoriksi, toki oranssi takki yllään ja lajin ei tarvitse olla kiekko
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2014 klo 14.03
 19. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
 20. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Timo Jutila meni tänään naimisiin Satu Mikkolan kanssa. Onnittelut! NY RILLATAAN!
   
 21. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Hieno juttu! On ollut ilo lukea Jutilan haastatteluja, joissa hän kertonut muunmuassa rakastumisestaan juurikin tuohon Mikkolaan, painopudotuksestaan sekä niin pois päin.

  Mitähän Jutila meinaa tehdä työkseen? Jos palaisi Maikkarille kommentaattoribisnekseen, maksaisin mielummin Saukkonen-Juti -duosta kuin Mertarannasta. Ja tämä on sitten ihan fakta.
   
 22. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Lainaus:
  On töissä Tapparalla markkinoinnin puolella. Ainakin yhteystiedot löytyy nettisivuilta markkinoinnista. Tekee myös mainoshommia joista kaiketi saa ihan mukavan siivun vuosittain rahaa kun noita pari kymmentä tekee vuoteen erilaisia niin on se helposti jo 10 - 20k vuosi lisätienestiä.

  Lidl:n ja Sihdin kampanjat on molemmat niin isoja että kai niistä ainakin hyvät tilit irtoo vuosittain, sekä tuo luennointi on eräänlainen ammatti, hyvät tienestit siinäkin saa itse luennoitsija.

  btw.Timo Jutila täytti 51 - vuotta jouluaattona.
   
 23. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Hyvä juttu, että Tappara kunnioittaa pelaajalegendaansa työpaikalla. Nuo mainoshommat olikin tiedossa, Grillimaisteri NY RILLATAAN nevö föget.

  Jos olisin johtotehtävissä, voisin hyvinkin palkata Jutin luennoimaan. Vaikka siitä saatava hyöty onkin mitä luultavammin marginaalinen, uskoisin kokemuksen olevan ikimuistoinen.

  Tulikin jo tuolla jouluketjussa toivotettua Jutille onnea.
   
 24. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Jutila sai hiljattain 12 päiväsakkoa ylinopeudesta mansen keskustassa. Lehtien mukaan 1116€ tuli maksettavaa ja poliisien laskurien mukaan tuollaisen sakon saa aikaiseksi 5850€ nettotuloilla /kk. Ei miehellä siis huonosti mene töiden suhteen.
   
 25. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  On harmillista, että Jutila näyttäytyy kiistatta hienosta urastaan huolimatta lähinnä tamperelaisena klovnina. Tosin samaan hengenvetoon täytyy todeta Jutin itsensä vahvistaneen tuota mainetta (nuuskaus Halosen vieressä, "mennään eteenpäin" -haastattelu ja nämä kaiken maailman grillijutut) kiitettävällä tavalla. Joukkueenjohtajuutta en vakanssina laske suoraan -välillisesti kylläkin- syntilistaan, vaan siitä suurin vastuu napsahtaa Kummolalle.

  Onneksi Jutila on nykyisellään vähentänyt media-aikaansa, jolloin hän voi keskittyä ilmeisen hyvin sujuvaan perhe- ja työelämään. Eipähän pääse Jutila hankkiutumaan uusiin kohuihin.