Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakentuminen kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 07.04.2017 klo 11.05.

 1. George Parros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C.C.C.P, Anaheim Ducks 06-07.
  Lainaus:
  Jotenkin sitä maalaisjärjellä luulisi, että tuo sama ehto pätee aina ja iankaikkisesti jokaisen pelaajan kohdalla.
   
 2. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Miksi Raskin tullessaan pitäisi olla se ukko, joka tekee huipputehot ja ottaa joukkueen reppuselkäänsä ?
  Siellä on Meskanen, Rautiainen, Koivula, Liuksiala, jne...
  Rask toisi nimenomaan kokemusta ja uskottavuutta. Nimekäs paluumuuttaja tässä tilanteessa lisäisi merkittävästi uskottavuutta myös kaukalon ulkopuolella.
  Tässä rakennetaan uutta tulemista monelta kantilta.

  Kukaan tuskin voi väittää, että hänen tulonsa jotenkin heikentäisi Ilvestä ?
   
 3. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Pakisto huutaa vahvistamista. 2-3 suhteellisen kovaa nimeä tarvitaan. Jos hyökkäykseen tuodaan nimekkäitä paluumuuttajia, se ei saa syödä resursseja alakerran kuntoonlaittamiselta.
   
 4. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Ei tietenkään, sehän on itsestäänselvyys. Raskin pitäisi nimenomaan olla sijoittajien ylimääräinen satsaus, vähän kuin heidän nimikkopelaaja.
  Kaikki viralliset budjettirahat pitää nyt iskeä pakistoon ja tarvitaan myös toinen maalivahti. Kolppanen kelpaa myös rahamiesten ylimääräiseksi panostukseksi.
  Vuosikausia on hoettu, että haluja on tukea seuraa, mutta kun Manngard. Vincent on mennyt, nyt on aika toteuttaa itseään.
   
 5. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 6. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 7. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Juuso Pulli. Siinä on oikein roolitettuna hemmetin hyvä kiekollinen pakki tähän liigaan. Pullilla on hyvä luistelutaito joten liike on hyvä ja vauhti on nopeaa. Hän tarvitsee vapauksia pelatakseen omilla vahvuuksillaan. Pelaajatyypiltään hän on samantapainen Sami Nikun ja Yohann Auvitun kanssa. Hän on vain ehkä hieman ärhäkämpi. Yrittää olla fyysisempi kuin mitä pienehkö koko antaa myöten. Joskus ylipelaa itsensä pois tilanteista ja toisinaan ruuti voi olla pitkäänkin märkää.
   
 8. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Lainaus:
  Eiköhän Koppasen sopimus ole 1-vuosi juurikin tästä syystä. Bruins on katsonut Koppaselle tekevän hyvää pelata kausi Liigassa ja sitten P-Amerikkaan.
   
 9. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Joidenkin pelaajien kohdalla kieltämättä voi olla, että olemus kentällä ja listatut mitat eivät tunnu vastavan toisiaan. Nimittäin Pullin on kyllä ilmoitettu olevan kooltaan 185 cm / 90 kg. Ei siis toki mikään mörssäri tyyliin Finley tai Yonkman, mutta kuitenkin liigapakiksi ihan hyvää kokoa.
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pulli ei kylläkään ole mikään pienikokoinen oikein millään mittareilla. Ainakaan minä en ole kokenut, että Pulli olisi yrittänyt olla fyysisempi, kuin mihin rahkeet riittävät. Hyvin nimittäin taklaukset paukkuvat ja kulmaväännöissäkin homma toimii hyvin ihan ketä tahansa vastaan.
   
 11. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Jostain syystä on jäänyt mielikuva että Pulli olisi pienempi mitä oikeasti onkaan enkä ole näköjään ainoa jolle on jäänyt tälläinen mielikuva.
   
 12. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmaan siksi, että vauhti on jatkuvasti kova ja kovassa vauhdissa ei paljoa pystyssä seisoskella, vaan asento on aina hieman matalampi. Ja maalinedustan kahakoissa Pulli haastaa usein niitä isoimpia kavereita, jotka noissa väännöissä yleensä mukana ovat, joten siinä rinnalla voi näyttää pienemmältä kuin oikeasti onkaan.
   
 13. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Todennäköisesti tuossa on ne syyt aika hyvin listailtu. Joka tapauksessa, oikeassa roolissa perhanan hyvä pelaaja kun saa riittävästi vapauksia olla offensiivinen pelaaja.
   
 14. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Rautiainen - Sandell - Meskanen
  Koivula - Laakso - Koppanen
  Suomi - Ruotsalainen - Kuronen
  Lepaus - Tamminen - Liuksiala

  Valtonen, Haapanen, Ikonen

  Vainio - X
  Viljanen - Parikka
  Pulli - Ilomäki
  Mäntylä

  Lehtonen
  X
  Urpolahti

  Puolustukseen tuleva pelaaja täytyy olla ykkösparin tasoa, jos Laatikainenkin tosiaan on lähdössä, sillä hänessä on kiinni varmasti jonkin verran pelimerkkejä. Kakkosvahti sitten vaikka tasoa Juhana Aho, Mikael Edelmann tai Antti Karjalainen, jos siihenkään postiin ei panosteta ihmeemmin.
   
 15. George Parros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C.C.C.P, Anaheim Ducks 06-07.
  Lainaus:
  Luulis nyt, että kerrankin kun omista junioreista tulee Nhl-sopimuksen tehnyt, isokokoinen luontainen KESKUShyökkääjä, niin ainakin annetaan kärsivällisesti edes kunnon mahdollisuus omalla pelipaikallaan. Mieluummin pienikokoinen ja huono aloittaja Ruotsalainen laituriksi.
   
 16. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Todella harvoin vain keskushyökkääjiä sillä "omalla" paikallaan Liigaan ajetaan sisään. Onkohan Perttu Lindgren ollut viimeisin Ilveksessä suoraan kärkiketjun keskellä aloittanut? Jos Koppasesta siihen on ennemmin kun Ruotsalaisesta, niin sitten Koppanen keskelle, mutta muistelisin Ässät-kannattajienkin vaatineen Ruotsalaista kuluvalla kaudella useampaan otteeseen "sille omalle paikalleen" eli keskelle.
   
 17. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Meillä on " liikaa senttereitä ongelma " :)
   
 18. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Ei tule olemaan toimiva ketju, jos tuo Liuksiala ei ole todellinen maalinsylkijä. Lepaus ja Tamminen on hyvin samantyylisiä pelaajia keskenään, enemmän pelintekijöitä ja syöttelijöitä kuin maalin tekijöitä Toki kumpikin maaliin osuu kun paikka tulee.
   
 19. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  En tiedä todellisen maalintekijän määritelmää, mutta maalintekijä Liuksiala kyllä on. Perhanan hyvä rannelaukaus, joka lähtee suorasta luistelusta tai pienestä tilasta nopeasti ja kovaa. Tällä kaudella voitti tulokkaiden maalipörssin tehden 12 maalia 37 peliin vajaan 14 minuutin peliajoilla.

  Siihen en ota kantaa, että miten istuu tuohon ketjuun, kun Lepauksesta ja Tammisesta en tiedä juuri mitään. Mutta hyvä maalintekijä Liuksiala on kuitenkin ja myös peliälyä löytyy, että osaa kiekkoa palauttaakin kavereille.
   
 20. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Liuksialahan nimenomaan on tuon joukkueen potentiaalisimpia maalinsylkijöitä, sniper, jolla veto lähtee selkäytimestä ja yllättäen.
   
 21. Linnankundi Jäsen

  No sitten uskoisin paikkoja Liuksialalle syntyvän, kunhan saavat pelata jonkin aikaa yhdessä. Lepaus ainakin Tanuksen kanssa oli loistava pari, ajatukset meni yksiin ja syöttökuviot olivat yllätyksellisiä ja monasti tuloksellisia. Tamminen on ehkä hieman enemmän kiekkoa hautova, mutta aika taitava myös sitä kiekkoa pitämään.
   
 22. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Kivessä on se hyvä puoli, että hän malttaa antaa ketjuille aikaa tottua toisiinsa. Mutta sinä olet selvästi nähnyt Lepauksen ja Tammisen pelejä paljon, niin pystyisitkö antamaan hiukan arviota, että miten voisivat liigassa pärjätä? Miten esimerkiksi liike ja vääntövoima. Onko pelkoa, että ovat Mestistason tähtiä, mutta pelkkiä rättejä liigapeleissä.
   
 23. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tuossa rosterissa on itse asiassa montakin potentiaalista maalintekijää. Rautiainen, Liuksiala, Meskanen ja Kuronen. Senttereistä Sandell pystyy sen 10-15 maalia tekemään, Laakso 10. Haalariosastolla on enemmän vajetta, joskin Kuronen taitaa pärjätä laitaväännöissäkin hyvin. Pelintekijöitä laitureista Koivula, monipuolinen Rautiainen, Lepaus, Suomi. Jos tuosta jotain uupuu, niin ehkä Polakin kaltainen ylivoimapelaaja Sandellin pariksi.
   
 24. Linnankundi Jäsen

  Lepaus varmaan pärjää nopeudellaan ja pelisilmällään. Ei kartellut kovempiakaan vääntöjä, vaikkei mikään varsinaisen fyysisen pelin pelaaja ole. Hyvä karvaaja. Tamminen on ainakin minun silmissä ehkä se kysymysmerkki, miten pärjää. Muistini mukaan kokoa on, mutta peli on sellaista Juhamatti Aaltosmaista (ei tietenkään yhtä taitava) ei niinkään fyysistä, mutta pystyy kyllä suojaamaan kiekkoa hyvin. Vaikea sanoa, miten liigassa pärjäävät, mutta pitäisin kumpaakin liigakelpoisina, ikää ja kokemusta pelaamisesta miesten peleissä enemmän kuin liigassa pelaavilla junnuilla. Olen kyllä sitä mieltä, että Saipan ja Ilveksen olisi pitänyt olla hereillä silloin, kun vielä Tanus ja Lepaus olivat yhdessä vapailla markkinoilla, tämä pari oli kyllä yhteenlaskien 1+1=3. Tosin Liuksiala vaikuttaa maalivainultaan Tanuksen kaltaiselta jospa se yhteinen sävel löytyy uusien kavereiden kanssa.
   
 25. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Lisäksi edelliskaudella teki nuorten liigassa 46 pelissä tehot 34 + 27 = 61, joka riitti maalipörssin voittoon ja pistepörssissä 6. sijaan. Kertoo tuokin omalta osaltaan pelaajatyypistä.

  Sellainen huomio myös, että kun Lepaus viimeksi pelasi Ilveksessä A-junnuissa kaudella 13-14, niin samassa joukkueessa pelasivat myös nuoremmista hyökkääjät Liuksiala, Meskanen ja Suomi, sekä pakeista Vainio. Siitä ei tosin ole mitään tietoa pelasivatko minkä verran jos yhtään samoissa ketjuissa. Joka tapauksessa vanhastaan tuttuja on siis jonkin verran joukkueessa.