Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakentuminen kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 07.04.2017 klo 11.05.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Ilveksellä sopimus 19 pelaajan kanssa | Uutiset | Ilves

  Ilveksen sopimustilanne 7.4.2017

  MAALIVAHDIT (1):

  Antti Lehtonen (2019)

  PUOLUSTAJAT (5):

  Valtteri Ilomäki (2019), Arto Laatikainen (2018), Jarkko Parikka (2018), Olli Vainio (2018), Valtteri Viljanen (2018)

  HYÖKKÄÄJÄT (13):

  Topias Haapanen (2020), Joona Ikonen (2020), Otto Koivula (2018), Mikael Kuronen (2019) Tapio Laakso (2018), Juho Liuksiala (2019), Ville Meskanen (2018), Teemu Rautiainen (2018), Arttu Ruotsalainen (2018), Sami Sandell (2018), Eemeli Suomi (2019), Juhani Tamminen (2018), Julius Valtonen (2019)

  VALMENTAJAT:

  Karri Kivi (päävalmentaja), Jouko Myrrä (valmentaja), Olli Salo (valmentaja), Markus Korhonen (maalivahtivalmentaja)
   
 2. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Eli uusina pelaajina:

  2-vuotisilla

  Mikael Kuronen
  Julius Valtonen

  1-vuotisilla

  Valtteri Viljanen
  Arttu Ruotsalainen
  Juhani Tamminen
   
 3. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Topias Haapasen ja Joona Ikosen 3-vuotisille soppareille jättimäinen peukku.
   
 4. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ruotsalaisen ja Tammisen myötä on ainakin neljä sentteriä rosterissa. Eri asia riittääkö taso, mutta onhan tuossa potentiaalia. Kurosen kaksivuotiselle sopparille iso peukku, samoin Haapasen ja Ikosen pitkille soppareille.

  Rosteri tällä hetkellä:

  Meskanen-Sandell-Kuronen
  Rautiainen-Laakso-Koivula
  Suomi-Ruotsalainen-Liuksiala
  Haapanen-Tamminen-Valtonen
  Ikonen

  Viljanen-Vainio
  Laatikainen-Parikka
  Ilomäki

  Lehtonen
  X

  -> On selvää, että Keräsen lisäksi myös paria muuta vahvistusta tuo hyökkäys huutaa. Vaikea kuvitella, että RuotsalainenI/Tamminen tandemi suoraan korvaisi Mustosen ja Flinckin aukkoa, vaikka toki potentiaalia on. Pakistoon tarvitaan ainakin kaksi hakua lisää. Ihme ettei Järviselle ainakaan vielä tehty jatkoa.
   
 5. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Näin ässäfanina voi viime kauden perusteella todeta olevan päivänselvää, että Viljanen ja Ruotsalainen (ja nimenomaan viimeksi mainittu) tarvitsevat nyt uuden vauhdin jostakin. Ilves ei taatusti ole huono vaihtoehto.. on itse asiassa jopa erikoista, että esimerkiksi Viljanen ei tehnyt kuin vuoden sopimuksen. Olisiko siellä sitten agentin kanssa taktikoitu, että kun sitä läpimurtoa on tässä jo pari kautta kytätty, että jos se nyt ensi kaudella tulee, niin onpahan kaveri sitten heti valmiina irrottautumaan johonkin isompiin ympyröihin..
   
 6. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Hyökkäys alkaa riittää, ehkä yhtä tai kahta vahvistusta voi tarvittaessa lisäillä. Kaksi, jos Keräselle ei jatkoa saada.

  Puolustukseen vaatiikin sitten 2-3 nimeä. Hyvin liikkuvaa ja isokokoista puolustajaa lähtisin seuraavaksi lisäilemään. Ville Järvinen?
   
 7. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Niin tai sitten poikien sopimukset on tehty jo aikaa sitten jolloin Ilveksen paletti oli aivan sekaisin. Kuka nuori pelaaja siihen vanhaan soppaan olisi uskaltanut pidemmäksi aikaa sitoutua.

  EDIT: Ei tuo hyökkäys nyt oikeasti riitä vaikka Keränen jatkaisikin huhtikuun deadlinen jälkeen. Poistuneita Flinck, Sointu, D`Amigo, Jokinen, Vuoti ja tilalle Kuronen, Ruotsalainen, Tamminen. Ja mikä Oton tilanne on, jatkaako täällä edes varmasti?

  Kyllä tuo nyt Keräsen lisäksi huutaa yhtä kovaa laituria ja mielellään yhtä sentteri/laituriakin, koska kai tässä on pyrkimys ylöspäin. Saikkuja tulee taas satavarmasti.
   
 8. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Pitkä matka on vielä ensi kauden siirtorajalle. Varmuudella pelaajia vielä tulee sisään ja toivottavasti siinä joukossa joku nimekäskin hankinta.
   
 9. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Sehän on sinänsä Islanderin käsissä, mutta jos lähtee Pohjois-Amerikkaan, niin saadaan siirtokorvaus, jonka pitäisi riittää hankintaan, joka ei olisi ihan arpa. Tosin ei toki olisi ihan helppoa löytää sen tasoista pelaajaa, että potentiaali ensi kaudella olisi sama kuin Koivulan.
   
 10. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Niinpä. Otto on tuon rosterin varmin kortti Sandellin (ehjänä) ohella.

  Pitäisi muuten olla massia mukavasti vapaana verrattuna nyt poistuneisiin.

  Toivonen, Sointu, Fagerudd, Aalto, Flinck, Mustonen, Vittasmäki ja Niemi olivat kuitenkin takuuvarman Liigamiehen statuksella varustettuja heppuja. D`Amigo vielä siihen päälle artistisopparilla. Nyt sisään tulleet ovat varmasti halvempia Kurosta ja Viljasta lukuunottamatta. Eiköhän tuohon päälle saada vielä myöhemmin hyviä hakuja.
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2017 klo 13.05
 11. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Ensimmäinen satsi sisälsi pääasiassa paskaa. Juhani Tamminen? Arttu Ruotsalainen? Julius Valtonen? Luulin, että tässä pelataan Liigaa.

  Nyt kaikki kausikorttikaupoille! Uusi Ilves, vanhat vitsit.
   
 12. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Käsittämätöntä, että sinun kaltaisesi ihmissonta on aikanaan edes ollut pienosakkaana Ilveksessä. Tällaisesta paskasta on vuosikausia koitettu päästä eroon ja onneksi on päästy ja onneksi et ole pienosakas enää.

  Itse hankinnat ovat runkoa + leveyttä. Kärkijätkät tulee myöhemmin.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Jos Ruotsalainen olisi onnistunut viime kaudella Ässissä, seuran optio olisi käytetty ja ei pelaisi Ilveksessä. Nyt Arttu kokeilee josko se melko iso potentiaali realisoituisi Kiven alaisuudessa. Parhaimmillaan Ilves saa tästä uuden nuoren hyvän pelaajan, huonoimmillaan Artun matka jatkuu taas vuoden päästä eteenpäin.
   
 14. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Lainaus:
  Paskaahan nuo pitkälti ovat. Vielä kun muistetaan Jalon kyvyttömyys löytää päteviä ulkomaalaisvahvistuksia, voidaan huoletta heittää ruksit yli suoralle pudotuspelipaikalle.
   
 15. Aatos Jäsen

  Lainaus:
  Siinähän heität. Se on sun ongelmasi.

  Vielä kun saadaan kärkiukoille sopimuksia. Keränen, D'Amigo ja muutama muu.

  Kolppasesta ei kuulu, ainakaan vielä, mitään. Odotellaan rauhassa. Projekti etenee..

  Itse uskon että hankinnat ovat hyviä, Kivi on ollut näitä valitsemassa. Ja jokaisella halu tulla Ilvekseen kehittymään. Motivaation merkitystä ei auta aliarvioida.
   
 16. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Lainaus:

  Aika katkeraa? Olisit laittanut isto aikanaan pätäkkää pöytään ja hankkinut kunnon vahvistuksia omistamallesi joukkueelle ;-)
   
 17. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eihän nuo nyt kenessäkään varmasti mitään hurraa huutoja aiheuttanut. Mutta ihan hyviä pelaajia tuomaan leveyttä rosteriin. Jos nyt miettii tämän kevään playoffeja niin ilveksellä ei ollut käytännössä ollenkaan pelaajia reservissä. Onneksi isompia loukkaantumisia ei tullut.

  En nyt tiedä mitä Crosbyjä sieltä olisi pitänyt tulla, että olisit ollut tyytyväinen. Aivan pommin varmasti sieltä tulee vielä ne oikeat vahvistuksetkin. Kun Ilveksessä on vihdoin oikeastaan kaikki asiat melko hyvällä tolalla ja tulevaisuus näyttää kerrankin valoisalta niin on kyllä aika turhaa suoltaa tuollaista paskaa. Mee koloos ja ole hiljaa jos ei ole järkevämpää sanottavaa.
   
 18. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  :D Eiköhän anneta tämän ex-osakkaan juttujen olla. Kummasti paistaa katkeruus läpi. Juurikin leveyttä tuomaan nämä ovat hyviä hankintoja, ihan liian ohuella mentiin tämän kauden loppu. Luojan kiitos, ettei mitään suurempaa (=pelaamisen estävää) loukkaantumista tullut playoffeissa.

  Kuronen on myös potentiaalin hankinta ja täyttänee varmasti Mustosen paikan kokoonpanossa.
   
 19. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Jep, onneksi tämä. Ja juttujen perusteella eipä mikään ihmekään.
   
 20. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ensi kauden joukkuetta miettiessä harva ymmärtää, minkälaiseen tilanteeseen Risto Jalo todella joutui. Talousasiat ja toimiston tilanne on ollut jopa pahempi kuin mitä minä olen antanut ymmärtää. Honkalehdon, Kainulaisen ja toimiston poikien jäljiltä on sellainen paskatunkio, että sen setvimiseen menee aikansa ja uusi Ilves joutuu starttaamaan pitkältä takamatkalta. Velat ja hoitamattomat asiat ovat olleet suurempia kuin kuviteltiin.

  Yhtiö oli menossa kohti historiansa suurinta tappiota, vaikka Honkalehto tavoitteli puolen millin voittoa. Onneksi loppukausi oli positiivinen ja uusi johto sai puolisen milliä extraa suunnitelmiin nähden. Haaveilijat kuvittelevat, että tämä raha menisi osittain pelaajahankintoihin, mutta totuudessa tuolla rahalla saatiin hoidettua verorästejä, pelaajien palkkoja ja pelaajien vakuutusmaksuja. Kymmenisen vuotta seura on elänyt pitkälti yli varojensa.

  Takamatkaa tulee myös toimiston saattamisesta nykyaikaan. Vaatimustaso on ollut olematon, myynnin seuranta on puuttunut, monta entistä asiakasta on jäänyt hoitamatta (puhumattakaan potentiaalisista). Irtisanomiset ottavat aikansa ja tuovat lisää kustannuksia. Toimiston väki joutuu työskentelemään paljon myös uuden Areenan suhteen. Ilves oli heitetty ulos ja suunnitelmat etenivät ilman Ilvestä. Onneksi Jalolla on erinomaiset suhteet myös tuohon suuntaan ja uskon, että jatkossa myös Ilveksen edustajat palaavat suunnittelupöydän ääreen.

  Nyt on siirryttävä ammattilaisuuden aikaan ja se vaatii paljon. Myös kannattajilta. Uusi Ilves on ottanut juuri oikeita askeleita takamatkan pienentämiseksi.

  Ennalta nimetön rosteri ei välttämättä tarkoita huonoa. Harva uskoi vuosi sitten tässä kohtaa, että Koivula olisi Ilveksen ykköshyökkääjiä ja Vainio ykköspakkeja. Vielä hetki sitten Ilves oli pelaaja-agenttien silmissä sijalla 15. Uuden Ilveksen kärkitrio Jalo, Hirsimäki ja Kivi omaavat hyvät välit pelaaja-agentteihin. Emme ole enää sijalla 15 vaan hyvässä nosteessa.

  Itse näen paljon hyvää. Joukkue on omavarainen. Missä ollaan 2-3 vuoden päästä, kun nuoret jatkavat kehittymistään ja saatamme saada muutaman mieluisan paluumuuttajan riveihin.

  Luonnollisesti itsekin toivon huippuvahvistuksia joukkueeseen. Mutta pidättäydyn toivomasta liikoja tietäen, että jatkossa on pystyttävä tekemään positiivisia tilinpäätöksiä. Tuskin Liigakaan meitä vielä ihan kokonaan vapautti suurennuslasin alta.

  Keräsen paketti on kallis ja siinä on miettimistä johdolle. Keränen pelasi kaudella 66 peliä ja näistä yli 50 peliä ala-arvoisesti. Luottaako Kivi, että kesällä Keränen saadaan palautettua 50 pinnan mieheksi ja Liigan eliittiin. Siinä pohtimista.
   
 21. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Eikös D'Amigo ole jo suuntaamassa muualle? Kolppanen katselee vielä mahdollisia ulkomaanpaikkoja, mutta jos ei mielenkiintoista löydy niin tulossa kyllä.

  Lainaus:
  Tähän haluaisin hieman täsmennystä. Millä perustein Kuronen olisi "1:1" verrattuna Mustoseen? Siis en mitenkään vinoillen tuota kysynyt, mutta pelaajia paremmin tuntevilta haluaisin tuohon perusteluja. Itse haluisin jokaisen lähtevän pelaajan paikalle aina hieman paremman pelaajan mitä lähtenyt. En itse näe Kurosta ihan yhtä laadukkaana pelaajana mitä Mustonen... toivottavasti olen väärässä :)
   
 22. bulftrik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, MM, LHC
 23. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Kai Keränen on sitten liian kallis ja riskiä ei haluta ottaa tämän kauden näytöillä. Vähän pettynyt olen tähän.

  Poistujia siis myös Hannu Toivonen, Marcus Fagerudd, Jyri Niemi, Ville Järvinen, Veli-Matti Vittasmäki, Aleksi Mustonen, Markku Flinck, Jerry D’Amigo, Matias Sointu, Santeri Vuoti ja Markus Jokinen.

  Ville Järvinen ihmetyttää suuresti. Vihdoin jokseenkin ehjä kausi alle ja ei jatkoa tarjota?

  Tuokin pelottaa, että Kolppaselle ei nyt olekaan sopimusta. Lehtosella vedetään vielä mahalasku ensi kaudella, jos hänen varaansa ykkösvahdin tontti lasketaan.
   
 24. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Michael Keränen -> Mikael Kuronen
  Markku Flinck -> Julius Valtonen
  Marcus Fagerudd -> Valtteri Viljanen
  Jerry D´Amigo -> Arttu Ruotsalainen
  Matias Sointu -> Juhani Tamminen
  Santeri Vuoti -> Joona Ikonen
  Markus Jokinen -> Topias Haapanen
  Aleksi Mustonen -> <tyhjä>

  Juu, ollaan vissiin säästökuurilla aika reippaasti.
   
 25. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mä uskon että samalla rahalla on mahdollista saada hieman varmempi suorittaja. Valitettavasti Keränen oli tällä kaudella juuri niin heikko kuin pelkäsinkin eikä mikään takaa että olisi ensi kaudella yhtään sen parempi. Eiköhän Kivi tiedä että onko hintansa arvoinen vai ei.