Kalakukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sexy Hockey Tommi Miettinen
Kylläpä toimisto löi nyt karulla tavalla jauhot suuhun tälle savolaiselle perinneherkulle. Minä kun kehtasin epäillä seuran urheilullista kunnianhimoa. Kantolan korvaajaa odotettiin, mutta saatiinkin itse Jumala. Kiitos KalPa.
 
"Tästä muuttui tukeminen yhteistyöksi."

PikkuMarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sori vieraisiin huutelut, mutta Onnittelut, vaikka tuskin hurraatte onnesta. No, voimia ainakin. #84
 
"Jokaisessa Kärppien kannattajassa asuu sisällä pieni Markku"

Saukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Fiksu haku, tiedetään tarkkaan minkälainen pelaaja saadaan ja hintakin varmasti kohdallaan. KalPa tarvitsee kokemusta ja Jyri pääsee pelaamaan, täydellinen win-win-tilanne. Hienoa, että Jyrillä on edelleen intoa tulla Kuopioon!
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tsemppiä Jyrille! Toivon paljon onnistumisia (...kunhan se ei tapahdu luonnollisestikaan Kärppien kustannuksella). :)
 
Those with hearts of ever-frost will always know we never lost.

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 20-21: Restarting...
Seuralegendalle on aina tilaa.

Eikös Jyrillä ala olla jo eniten otteluita Liiga-KalPassa?
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119

#17:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jyrihän on oikeestaan KalPan kasvatti. Perjantain peli on numero 400 KalPan paidassa ja muualla pelattuja pelejä on vaan 245. Kyllä minä mieluummin katson täysillä itsensä likoon laittavan pelaajan pelaamista kuin joutavaa fleguilua. Ja Jyri torjuu ne kiekot mitkä jää Godlalta ottamatta :)
 
"- Se meni vähän väkisinmakaamiseksi" Lauri marjamäki.

Partakus

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sori vieraisiin huutelut, mutta Onnittelut, vaikka tuskin hurraatte onnesta. No, voimia ainakin. #84

Älä toveri huoli. Kyllä tänne Junnon aikanaan upottamaan laivaan aina yks kärppäjämä kelpaa. Varsinkin tämä.
Kaverilla vielä kaiketi jonkinlainen KilpiSydänkin sykkii, kun jälleen Kalpa-paidan pukee. Taitaa olla kymmenes kausi.
Tuonee ison piristysruiskeen esimerkillään koppiin ja kentälle.
Tervetuloa jälleen Jyri,onnestamme nauttikaamme.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
Nyt ainakin tiedetään mitä saadaan. Joku kenellekään kelpaamaton, vuosia pelaamatta ollut "JJ" rapakon takaa olisi ollut pettymys. Junnila on vähän kuin aamuripuli, ei sitä viitsi joka kerta juhlia mutta äkkiä alkaakin huolestuttaa jos se ei tulekaan.
 
Edit: selvennetään vielä, että Junnila on hyvä bottom-6 pelaaja. KalPalta on kuitenkin nimellisesti tippunut rosterista pidemmäksi aikaa pois top-3 & top-6 hyökkääjät, joten sen vuoksi en hankintaa voi ymmärtää. Alivoimaa taitavat duunarit meiltä löytyy omasta takaa, jos joukkueella olisi vain jokin järkevä suunnitelma jolla sitä toteutetaan.
On sieltä pölähtäneenä myös kaksi kappaletta "bottom-3"-hyökkääjiä, eli VVV ja "Soosi" Hyvärinen, joten av-hyökkääjistä on kyllä pulaa. En nimittäin erityisesti nauti siitä, kun Rissanen ja Ruuttu (jolla silläkin on tosin SPÖLDE päällä) raatavat alivoimia ja blokkailevat vastustajain maailmanluokan kanuunakuteja siniviivalta paremman kevään toivossa. Alkukaudellahan kävimme palstalla jo hedelmälliset oppitunnit siitä, kuinka pelkkiä omia "kevytrakenteisia" junnuja nyt ei vaan voi laittaa sinne alakenttiin heilumaan ja kehittymään - ainakin jos tässä oli vielä tarkoitus yrittää menestyä jollain tasolla tällä kaudella.

Kokonaisvaltaisesti Junnilan kolmas paluu KalPaan ei nyt suuria HOORAY!-huutoja saanut täällä itärajalla aikaan, vaikka kieltämättä hän ihan hauska ilmestys kentällä ja Amarillon jälkipeleillä onkin.
 
Viimeksi muokattu:
snake70 kirjoitti: "JOS lehmällä olisi pyörät niin se olisi maitoauto.”
Pakkipari kirjoitti: "Väärin. Jos lehmällä olisi pyörät, niin silloin se olisi lehmä jolla on pyörät."
(Keskisuomalaista laatudialogia JYP-KalPa-ottelukeskustelussa 5.2.2010 JYPin 5-2-voiton huumassa)

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Otan ilolla vastaan nämä kilot ja sentit. Leipää ja sirkushuveja.
 
Every day is a great day for hockey. ~Mario Lemieux

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hiukan piti tilannetta miettiä ennen kuin tänne voi avautua. Tulevia hankintoja kuitenkin perusteltiin Kantolan ja Sebokin loukkaantumisilla, kirjoiteltiin "läheltä piti tärppinä" Sopasesta ja kuitenkin hankittiin Junnila, jota ei kyllä saa mitenkään istumaan kenenkään edellä mainitun pelaajan hokkareihin.

Kun tätä hetken mutusteli, ja luki uutisen uudestaan, niin kyllähän tässäkin joku tolkku on olemassa. Ensinnäkin saadaan rosteriin leveyttä ja ehkäpä jo seuraavaan peliin 19 pelaajaa kokoonpanoon, mikä ei Lukko pelissä onnistunut. Lisäksi saadaan av kuormaa muille kuin ykköskorin äijille, kuten A.P.Järvi yllä kirjoitti. Ja nyt taatusti tiedetään mitä saadaan ja mitä Junnilalta ei saada. Niin ja Jyrin kolmen kuukauden sopimus ei takuulla tyhjennä hankintoihin varattua pajatsoa vaan eiköhän Saksman pyörittele jäljelle jääneitä roposia käsissään ja miettii kuumeisesti mihin ne on järkevintä käyttää ja mihin kaikkeen ne riittää.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Pidän Jyri Junnilan kovasta työmoraalista ja periksiantamattomasta asenteesta, jotka pelaajasta paistavat sinne viimeisellekin penkkiriville. Junnilan tulon myötä myös kärkipelaajien alivoimakuorma kevenee.

Silti tästä hankinnasta jäi vähän halju maku. Kantolaa Junnila ei korvaa oikeastaan millään osa-alueella. Junnilan tulo onkin perusteltua ainoastaan siinä tapauksessa, että kärkiketjuihin on kiikarissa vielä joku pelaaja. Nimittäin aika harvojen yksilöiden varassa tuo hyökkäyspään pelaaminen ja tuloksenteko edelleen on.
 
"Herkkähipiäisimmille niin kutsutuille hyvän päivän faneille kausi voi olla jo ohi." KalPan kotisivujen Ilves-kotiottelun otteluraportti 20.9.2013

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kyllähän Junnila on tässä enemmänkin Hyvärisen korvaaja. Hyvärisen piti ensin kuntoutua viikoille 3-6. Nyt se on muuttunut mallia tilannetta seurataan (sama kuin Sebokilla). Eli pitkä huili tulossa. Näin Junnila hommattii neloseen ja avpelaajaksi. Näin ollen sieltä toivottavasti se Jokinen häviää pois. Jengin hitain ukko ei oikein alivoimalla ole se parhain yhtälö. Ruuttu, Rissanen, Luostarinen, Junila ja Knuutinen/VVV pitäisi olla alivoimilla.

Uskon, että Ikonen korvaa tässä tapauksessa Sebokin(Sebok 33peliin 2 maalia, Ikonen 5peliin 3 + vl/vm) ja näin ollen on tulossa enää max yksi pelaaja sisään. Kuka sieltä tuleekaan, jos tulee niin hän ei jokatapauksessa Kantolaa pysty millään korvaamaan. Saapa nähdä minne joukkueella riittää. Vähän on kutina, että näiden housuun paskomisien takia, taidetaan jäädä sääleistäkin ulos.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Näin Junnila hommattii neloseen ja avpelaajaksi. Näin ollen sieltä toivottavasti se Jokinen häviää pois. Jengin hitain ukko ei oikein alivoimalla ole se parhain yhtälö.
Jokinen on ollut hyvä alivoimalla. Tunnollinen, vaarallinen ja jopa tehokas. Jokinen on tällä hetkellä pelitilanteissa kaikkea muuta kuin "jengin hitain ukko". Junnilan tuleminen mukaan antaa kyllä lisää mahdollisuuksia erikoistilannepelaamiseen.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Jukurit - HPK
 • 2.95
 • 3.75
 • 2.20
KalPa - TPS
 • 2.08
 • 4.20
 • 2.90
SaiPa - JYP
 • 2.00
 • 4.15
 • 3.10
Sport - Ilves
 • 2.60
 • 3.85
 • 2.40
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy