McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuten on monesta suusta kuultu, niin Jokerit hakee juhlakauden joukkueeseen aitoja Jokereita, eikä lisää Porilaisia. Nimet Pulkkinen, Lepistö ja Ruutu mainittu.
Mistä lähtien kukaan Ruuduista mahtuu "aito Jokeri"-määritelmään? Toisekseen Jokerit ei tee yhtään mitään Tuomo Ruudulla. Söisi vaan budjettia sieltä, mistä sitä ei pitäisi enää syödä. Jokerit tarvitsee kärkiosaamista, ei loukkaantumisherkkää alempien ketjujen yli-ikäistä laituria.

Sillä ei myöskään ole mitään merkitystä ketä Jokerit hakee markkinoilta vaan sillä, keitä Jokerit saa sieltä markkinoilta. Kannattaisi ehkä hakea niitä realistisia ja hyödyllisiä pelaajia, ei mahdottomia tai ikäloppuja kehäraakkeja. Viime syksykin haettiin jotain Mosesta, josta naapurin mummokin tiesi ettei tule tapahtumaan, mutta Kurri ja Vuorinen ilmeisesti ei ymmärtänyt. Seurauksena jäi luu käteen ja vajaa joukkue kevääksi. Juhlakauden panostuksetkin ovat vain pelkkää sanahelinää, kun on jo ilmoitettu, että pelaajabudjetti pysyy samana kuin edellisillä kausilla. Vai mitä ne juhlakauden panostukset oikein sitten ovat, joilla saadaan parempi joukkue, jos budjettia ei nosteta? Tarjotaan ilmainen selkähieronta kerran viikossa?
 

LoseControl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Juhlakauden panostuksetkin ovat vain pelkkää sanahelinää, kun on jo ilmoitettu, että pelaajabudjetti pysyy samana kuin edellisillä kausilla. Vai mitä ne juhlakauden panostukset oikein sitten ovat, joilla saadaan parempi joukkue, jos budjettia ei nosteta? Tarjotaan ilmainen selkähieronta kerran viikossa?
Eiköhän sieltä lisäpanostusta ole tulossa ja ihan rahan muodossa. Odottavan aika on pitkä, tässä kohti 2-3 viikkoa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensi kaudeksi joukkuetta ei voi rakentaa täysin uudelleen, mutta kernaasti näkisin että pitkässä juoksussa Jokereiden rosterissa olisi "neloskentässä" nuoria ja nälkäisiä, isoja ja nopeita noin A-junnuikäisiä pelaajia. Ei Laineen kaltaisia starajunnuja, jotka hyötyvät enemmän isosta roolista Liigassa, vaan sellaisia nuoria, isompia Tomi Mäkiä. Vaikka kahden suunnan sopimuksella KiVan kanssa. Kolmosessa sitten kokeneet jarrupelaajat. Näin 1. ja 2. kenttien tähtiä varten saataisiin lisää pelimerkkejä, Jokereiden juniorijoukkueesta tulisi yhtäkkiä houkutteleva kun tietyn profiilin pelaajat tietäisivät että KHL paikka olisi mahdollinen.

Hyödyt: Kundit tuntuisivat "omilta", tähdet olisivat kirkkaampia ja peli viihdyttävämpää kun molemmissa päissä tapahtuisi enemmän.

Haitat: En tiedä mistä tuollaisia isoja, nopeita junnuja löytyy, mutta luulisi että Suomesta nyt 3-5 olisi kaivamalla mahdollista löytää.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Sulla on kenties jotain sisäpiiritietoa asiasta. Julkisuuteen on mainittu pelaajabudjetin pysyvän samana, muistaakseni Hjalliksen suusta.
Ensi kauden budjettia ei ole lyöty vielä lukkoon. Mitä medialle on sanottu voi olla ihan sanahelinää, joka on sunnattu agenteille, etteivät palkkatoiveet karkaa pilviin kun on "tieto", että on Tom of New-bondagemaisesti ns. kovat piipussa.

Myös @Cobol valotti tätä aikaisemmin täällä. Odotellaan rauhassa. Vahivtuksista aletaan tiedottelemaan, kun mm-kisat on pelattu pois alta.

Tuomosta: menisi 3-4 ketjuun koska tahansa ja voisi pelata keskellä tai kummassa tahansa laidassa. Pelasi käytännössä koko viime kauden Sveitissä keskellä. Ikää ei ole liikaa, voi nousta pelaamaan hyvin myös kärkiketjuissa, on Jalosen monivuotinen luottopelaaja maajoukkueesta, erittäin mediaseksikäs pelaaja ja omaa Jokeritaustaa. Kyllä mä näillä puheilla ottaisin Ruudun, mikäli palkkatoive on maltillinen ja tarkistettu alaspäin viime kauden jälkeen.
 
VÄLIKAUSI!

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Kyllä, leuaton on todennut pelaajabudjetin pysyvän samana. Eli jos euromäärä on sama, niin reaaliarvo pienenee inflaation verran. Jokerit pelaa seuraavat 5 vuotta lievästi laskevalla pelaajabudjetilla. Kun palstatotuutena on malli, joos rotta maksaa narrien tappiot, niin leuattoman lisäpanostus vain vähentäisi rotan tappioiita, joten leuattomalla ei ole juuri järkeä hukata rahaa pellaajiin. Se olisi vain tulonsiirto Venäjälle.

Ruutu olisi "oiva" lisä: kallis ja urallaan alamäkeen menevä. Sopisi hyvin porilaisten ketjuun.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Ruutu on mun papereissa niitä kavereita, joiden kohdalla päiväys on mennyt umpeen. Käytännössä pelaaja täyttää 35 pleijaripaikkoja jaettassa, mikä on jo kohtuullinen ika hyökkääjälle. Viime vuonna runkosarjasta pelasi puolet, ura on loukkaantumisten sävyttämä ja paras potku on jo muutenkin kateissa. Kun tuolla taustalla varustettu pelaaja saapuu joukkueeseen, niin roolin ja palkkapyynnön täytyy olla luokkaa "rakkaudesta seuraan ja lopetus kotona."

Henkilökohtaisesti en tosin tohtisi tuollaista aloitetta Ruudun suuntaan tekemään, sillä joku Talajan ja Marjamäen hintahaarukassa oleva palkkatarjous voitaisiin tulkita jo vittuiluna. Jarkon ja HIFK:n välinen tilanne toiminee hyvänä verrokkina siitä, kuinka pelaajan ja seuran välinen näkemysero palkassa voidaan tulkita jopa tilanteessa, jossa pelaajan näkökulmasta palkka on uran tienestit huomioiden toissijainen seikka.

Sen sijaan nuo nimimerkin @Mordjinn mainitsemat junnut ovat mielestäni yksi tapa Jokereille kilpailla uskottavasti sarjassa. Vaikka koodinimi "Lahjakas Raakile" ei ensimmäisellä sopparikaudella olisikaan välttämättä palkkansa tai KHL-paikan arvoinen, kolmannella sopparikaudellaan hänestä on hyvinkin voinut kasvaa se pelaaja, jonka taso on selkeästi palkkaa korkeampi.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensi kauden budjettia ei ole lyöty vielä lukkoon. Mitä medialle on sanottu voi olla ihan sanahelinää, joka on sunnattu agenteille, etteivät palkkatoiveet karkaa pilviin kun on "tieto", että on Tom of New-bondagemaisesti ns. kovat piipussa.
Medialle sanomisiin pitää tietenkin aina suhtautua varauksella, mutta tässä yhteydessä mä en näe vielä mitään syytä, mikä aiheuttaisi mulla jotain toiveita pelaajabudjetin kasvusta. Hjallis ei tonne omiaan laita ja tuskin sponsoreiltakaan on järisyttävästi kassavirta kasvanut. Ja jos on, se mitä ilmeisimmin vain pienentää venäläisten tappioita budjetin kasvattamisen sijaan. Venäläisillä tuskin on mitään intoa lisätä omia tappioitaan ja uhkaa SKA:lle antamalla jotain juhlavuoden ekstrabudjettia seuralle, jonka historialla ja oikeastaan nykytilallakaan ei ole heille mitään merkitystä, paitsi olemalla pelkkä korruptoituneen politiikan pelinappula.

Agentit taas ovat varmasti hyvinkin tietoisia Jokereitten resursseista ja maksukyvystä. Sen lisäksi kukaan oikea vahvistus ei tule Jokereihin rahan takia vaan kokonaispaketin ja siinä ei 100k tai 200k lisää muuta Jokereita parhaaksi palkanmaksajaksi. Esim Lepistön kohdalla on varmasti tilanne, jossa Venäjältä tarjotaan parempaa bruttoa kuin Jokerit, puhumattakaan netosta verojen jälkeen. Enkä edes viitsi tässä mainita mitään Omarkkeja, vaikka juuri mainitsinkin. Rahalla Jokerit voi kilpailla jostain masimarjamäistä ja markoanttiloista, kun ainoat heistä kilpailevat seurat ovat Liigasta, mutta niillä nyt ei kuuhun matkata.

Mulla ei ole mikään kiire nähdä vahvistuksia tässä ja nyt, vaan riittää että se joukkue on valmiina jäällä, kun pelit loppukesästä taas alkaa. Mutta joku juhlavuoden ekstrabudjetti ja iso panostus on mulle sama asia kuin Selänne lopettamassa uraansa Jokereissa: Uskon vasta kun näen ja yksikään asia omassa tietoisuudessa ei tällä hetkellä puolla sen toteutumista. Jos pääsisi edes lähelle kahden ensimmäisen KHL-kauden joukkueiden tasolle rosterin puolesta niin hyvä. Mutta kuka uskoo siihen, että tuolla on pari Omarkkia, Mosesta ja Reginiä heittämässä lättyä ensi kaudella? Yksi OmarkLarsen ei vielä viittaa mihinkään budjetin nousuun kuitenkaan, vaan niitä pitäisi olla muutamia.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Ensi kauden budjettia ei ole lyöty vielä lukkoon. Mitä medialle on sanottu voi olla ihan sanahelinää, joka on sunnattu agenteille, etteivät palkkatoiveet karkaa pilviin kun on "tieto", että on Tom of New-bondagemaisesti ns. kovat piipussa.

Myös @Cobol valotti tätä aikaisemmin täällä.
Totta ja kirjoitin näin:

Juhlakauden lopullinen budjetti päätetään Jokerien hallituksessa vasta lähjempänä tulevan kauden alkua. Arvaisin, että jos johonkin suuntaan menevät, se ei ole alaspäin.
Tuosta älköön siis kukaan vetäkö johtopäätöstä, että budjetti on nykyistä suurempi. Mutta kuten totesin, jos johonkin suuntaan liikkuvat, se tuskin on alaspäin. Tällaisen amatöörikoutsin silmin toivoisi toki joka vuosi, että ensi kauden rosteri on aiempaa kilpailukykyisempi.
 

Gemondo

Jäsen
Rämö on hyvä upgrade maalivahtiosastolle onpa tulev kaksikko sitten Rämö-Zapo tai Rämö-Helenius.
Toivottavasti se kuitenkin on Helenius jonka taru Jokereissa on tullut päätökseensä.
 
Kuukauden kunnianosoitus
Vladimir Konstantinov
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Rämö on hyvä upgrade maalivahtiosastolle onpa tulev kaksikko sitten Rämö-Zapo tai Rämö-Helenius.
Toivottavasti se kuitenkin on Helenius jonka taru Jokereissa on tullut päätökseensä.
Tuntuu että Helge oli joku Erkan fiksaatio, mikä jäi päälle nykäskylässä pelatusta playoff-sarjasta. Toivon että kaksikko on tosiaan Zapo-Rämö. Alkukaudesta 50/50 pelit ja loppukaudesta parempi torjuu. Potentiaalisesti tuossa on nyt kaksi ykkösveskaria. Kaikki varmasti muistavat edelleen miten hyvä Zapo oli playoffeissa. Peukkua toimistolle.
 
VÄLIKAUSI!

KimpisenKaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Jokerit
Aika yllättävä veto oli Rämön hankinta vaikka "Helgekortti" onkin katsottu eikä näyttöjä paremmasta ollut näkyvissä. Itse olisin kuitenkin toivonut vahvistusta keskikaistalle mutta toisaalta jos Hishonia tai Niemeä ei aiota ulostaa niin hirveästi raaski sinne mitään odotellakkaan. Noh ainakin luottavaisemmin lähtisin kauteen Zapo/Rämö tandemilla mutta ei mennä asioiden edelle vaan odotellaan ja katsotaan mitä tulee.
 

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
Itse olisin kuitenkin toivonut vahvistusta keskikaistalle .... mutta ei mennä asioiden edelle vaan odotellaan ja katsotaan mitä tulee.
Tulossa on, kuten lopussa mainitset, turha hötkyillä kalenterin tässä vaiheessa.
 
C.Orr vaahtoaa: Voisinhan mäkin väittää, että sun vanhemmat ovat samalla sun sisaruksia ja tuskin olisin siinä edes niin kaukana totuudesta...

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Vahvistus maaliin on ihan kiva, mutta ei sitä mitä kipeimmin tarvitaan, sillä ei viime kausi mokkeihin kaatunut. Kun vielä tietää rajallisen budjetin, niin kyllä mun kulmakarvat kohosi. Jos tulee asiallista kalustoa sekä hyökkäykseen että puolustukseen, niin Rämö on hyvä. Mut jos rahat menee uuden maalivahdin liksaan ja yhden ulkoistamiseen ja tulee lisää porilaisia pellaajia, niin ei hyvää päivää. Tässä on samaan aikaa hyvä fiba ja selkeät tunaroinnin merkit ilmassa. Tarvetta on koko kakkoskenttä ja useammalle top-6 pakille.
 

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
Mut jos rahat menee uuden maalivahdin liksaan ja yhden ulkoistamiseen ja tulee lisää porilaisia pellaajia, niin ei hyvää päivää. Tässä on samaan aikaa hyvä fiba ja selkeät tunaroinnin merkit ilmassa. Tarvetta on koko kakkoskenttä ja useammalle top-6 pakille.
Varma lähde taas twiittaa, että on pikalinja perustettu porista Pasilan asemalle. Sille on havaittu tarvetta ainakin viideksi vuodeksi. Hyvä näin, saadaan vahvistukset nopeasti jäälle.
 
C.Orr vaahtoaa: Voisinhan mäkin väittää, että sun vanhemmat ovat samalla sun sisaruksia ja tuskin olisin siinä edes niin kaukana totuudesta...

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehdoton plussa hankinnalle. Rämöllä selkeä mahis olla sarjan paras mokke. Ja jos halutaan menestyä, se me tarvitaan. Zapo pelasi hyvin pleijarit, mutta runkkari meni kaksijakoisesti ja saatiin sen ansiosta Tska vastaan.

Itse veikkaan, että Zapo lähtee. Ei halunne olla kakkosviulun soittaja. Toki toiveissa on Rämö-Zapo, sarjan ihan parhaita parivaljakkoja.
 
Stadin herruus on ja pysyy Ilmalassa!!
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Vahvistus maaliin on ihan kiva, mutta ei sitä mitä kipeimmin tarvitaan, sillä ei viime kausi mokkeihin kaatunut. Kun vielä tietää rajallisen budjetin, niin kyllä mun kulmakarvat kohosi.
Kyllä se käytännössä kaatui. Runkosarjaan tarvitaan paremmat maalivahdit kuin viime kaudella, meillä ei ole varaa antaan yhtään ilmaisia pisteitä muualle, kuten Heleniuksen ansiosta niitä viime kaudella lahjoiteltiin. Mitä tekee kakkosmaalivahdilla, jota ei voi laittaa maaliin? Suora syy-seuraus siihen, että sitten ihmetellään lomaa helmikuussa kun saadaan CSKA heti alkuun vastaan.

Miten tämä hankinta vaikuttaa muihin tuleviin hankintoihin? Ei mitenkään, joten lopeta tuo itkeminen. Maalivahti tarvittiin, maalivahti saatiin.

Hishon ja Helenius hiuksista sinne. Sitten puuttuu enää 3 laadukasta puolustajaa, kaksi sentteriä ja yksi laituri. Helppoa. Uskon ja toivon, että myös toimistolla ajatellaan näin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Joukkueen tärkein yksittäinen palanen, eli maalivahti/naalivahdit näyttäisi olevan kunnossa. Samoin ykkössentteri, vastaavaa pakkia vielä huutaisi. Kyllä tässä on ihan hyvä jatkaa odottelua. Seuraavaksi pari pakkia sisään ja keskikaista kuntoon!
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Yx7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jäi viime kaudesta mieleen mm. Helgen helpot, Zapokin otti niitä pari.
En muista vastustajien mokeista muuta kuin että maalinteko pirun vaikeeta ja hörppyjä saatto olla 1 kaudessa.
Tilastoista ei näe mutta maalivahtiosastomme ei ollut kummoinen ja lahjoitetut pisteet aiheutti taulukossa syöksyä että vidutusta katsomossa.Zapolla taisi joulun jommalla kummalla puolella räpylä painaa ja silloin yläpesässä soi ja siinä sivussa luotto/maine kärsi liian helpoista.
Jos moken paikalla on imuri on sillä vaikutuksensa koko peliin.
Rämö on enemmän kuin tervetullut.
 
Kärkiosaamistahan tämä homma huutaa tällä hetkellä. Puolustukseen olisi saatava kaksi kädellistä pakkia, joista tulisi olla hyötyä myös ylivoimalla. Reginin taustatueksi tulisi saada myös sentteri koodinimellä "Kontiola". Todella toivon myös, että kauteen ei lähdetä Niemi tai Pihlström kolmosketjun sentterinä. Kurrilla ja Vuorisella on vielä melkoinen savotta edessä ennen kauden alkua.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Joukkue kaipaa yhteensä kuutta uutta pelaajaa. Hankintalistalla tulisi olla kolme puolustajaa ja kolme hyökkääjää.

Uusista hyökkääjistä kahden tulisi olla vähintään TOP6 hyökkääjiä. Ideaalissa tapauksessa kaikki kolme hyökkääjää tulisi kärkiketjuihin. Todennäköisesti hankitaan yksi täytepelaaja, kärkisentteri ja kärkilaituri. Yllätyn positiivisesti jos saadaan kolme laadukasta pelaajaa hyökkäykseen.

Puolustuksen (ja koko joukkueen) suurin heikkous viime kaudella oli kädettömyys. Hankintalistalla toivottavasti onkin pelaajia jotka pystyvät pelaamaan tehokkaasti molempiin suuntiin sekä yksi kiekollinen liideri.
 
"En ole ennustaja, olen toimitusjohtaja." - Pentti Matikainen Iltalehdessä 30.7.2007

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Okei, nyt kyllä syttyy KHL:n takia hiipunut Jokeri-kannattajakin taas uudestaan! Sami Lepistö! Nyt nautitaan!

Täs on vähä sellainen kutina, että ensikaudella täytyy taas ruveta ihan tosissaan fanittamaan Jokereita taas. Viime vuodet menty tsekkailemalla tuloksia vaan, mutta nämä identiteetin palauttajat kyllä sytyttää. Sitten tämä yhteistyö vielä K-Vantaankin kanssa lisäksi auttaa pitämään junnuja meillä täällä ja ehkä vielä joskus on niin, että Jokerit pelaa liigaa K-Vantaan muodossa ja itse sitten KHL:ää.

Joku ystävällinen voisi heittää hieman hahmotelmaa, että miltä ensikauden joukkue voisi mahdollisesti näyttää? Ja mitä hankintoja vielä tulossa?
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Joku ystävällinen voisi heittää hieman hahmotelmaa, että miltä ensikauden joukkue voisi mahdollisesti näyttää? Ja mitä hankintoja vielä tulossa?
X1 - Regin - O'Neill
Joensuu - X2 - Jormakka
Huhtala - X3 - Salminen
Pihlström - Wirtanen - Anttila
Mäki - Niemi - Marjamäki

Lepistö - X4
Lundin - X5
Jensen - Lauridsen
Jalvanti - Rissanen

Rämö
Zapolski

Tältä sen mielestäni pitäisi näyttää. Tosin pelkään vahvasti, että kolmossentteriä ei ole tulossa, vaan Niemi/Pihlström hoitaa sen tontin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy