Joukkueen rakennus kaudelle 2016–2017

  • 283 544
  • 1 132

Kupsss

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan sivuilla kerrotaan, että viides uusi sopimus julkaistaan tänään keskiviikkona 4.5. kello 11.15.

Kukahan mahtaa olla tulossa?
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Eiköhän se todellisuudessa ole lopulta niin ettei siellä mitään 2 miljoonaa pelaajarahaa ole lähellekään olemassa, vaikka luku tilastoissa ja suunnitelmissa komeileekin. Hiukka sama juttu kun tuo 3000 virallisen katsoja-keskiarvon julkinen kuplanen kun joka ainoassa töllölähetyksessä näkyy kauden aikana, että halli ei ole oikeasti edes puolillaan. Joku selityshän sille täytyy olla olemassa oikeasti että samalla budjetilla muka ei saada kun junnuja ja iki-junnuja, jos toimistossa ei paskalla käydessä pyyhitä viissatasilla niin ainoa muu selitys on ettei massia enää vaan ole niin paljon, kun häveliäsyyssyistä julkisesti kailotetaan. Itte pyyhkisin mieluusti kerran jos saisi, mutta kun ei ole nähny kymppiä isompaa seteliä koko uransa aikana : D
 

MetalT75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näinhän se voi olla, ettei sitä rahaa todellisuudessa ole käytössä niin paljoa tai sitten asialla on todella surkeat ostomiehet, jotka maksavat Ladasta Mersun hinnan.

Saa nähdä, mitä sieltä tänään tulee. Toivottavasti perhana saataisiin nimiukkoa hyökkäyspäähän. Muuttuisi mielialat ihan eri suuntaan.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Näinhän se voi olla, ettei sitä rahaa todellisuudessa ole käytössä niin paljoa tai sitten asialla on todella surkeat ostomiehet, jotka maksavat Ladasta Mersun hinnan.

Saa nähdä, mitä sieltä tänään tulee. Toivottavasti perhana saataisiin nimiukkoa hyökkäyspäähän. Muuttuisi mielialat ihan eri suuntaan.
Eiköhän sieltä joku Mestis-sentteri tule :) Potentiaalinen, isokokoinen, maalinedustallaviihtyvä, kiekollisesti taidokas "kulmikas" miktä näitä nyt on
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Luukuista viimeinen eli tähänkö se sitten jää? Ei hyvä...

Ei jää. Minä ainakin olen siinä käsityksessä, että tämän jälkeen on jo tehdyt uusien pelaajien sopimukset julkaistu. Tarkoitushan oli tonkia markkinoita vielä kesän aikana kunhan hintapyynnöt hieman ensin tulevat alaspäin.
 

MetalT75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tongitaan siis korin pohjalle jääneet... No, katsellaanhan nyt rauhassa, ketä sieltä vielä tulee. Onhan johtoportaankin ymmärrettävä taloudellisten tosiasioiden lisäksi myös urheilulliset. Jos kilpailukyky kaukalossa romahtaa, romahtavat ne tulotkin. Vaikka ei tätä pelkällä hyvällä joukkueella muuteta. Olisi tehtävä paljon muutakin työtä kiinnostavuuden ja vetovoiman lisäämiseksi. Alkaa se 2019(?) halliremonttikin tuntua jo turhan kaukaiselle asialle ja osataanko sekään tehdä oikein ja riittävällä laajuudella.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Veikkaan Ivan Humlia. Onhan tänne ennenkin noita Kärpistä pudonneita ulkomaalaisia roudattu.

Noh kohtahan tuo nähdään
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Siinä on se meidän kolmos sentteri, Ville-Vesa Vainiola yhden vuoden sopparilla.
Lisäksi Junnila on lunastanut optionsa ja jatkaa ensi kauden.

Kapanen kuvailee rosteria kapeahkoksi ja vahvistuksia haetaan vielä kauden alla.
Hyvä niin, koska kyllä tähän astiset sopimukset on minusta lähinnä täytemiehiä.

Mutta se on hienoa, että ilmeisesti on pyritty hakemaan kamppailuvoimaa ja kokoa (tiedä sitten tuovatko nämä pelaajat sitä).
 
Viimeksi muokattu:

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
VMP!
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Veikkaan Ivan Humlia. Onhan tänne ennenkin noita Kärpistä pudonneita ulkomaalaisia roudattu.

Noh kohtahan tuo nähdään
Voi kun olisit ollut oikeassa.

Tässäkö se sitten oli? Onko luukut nyt aukaistu? Hiljaiseksi vetää.
 

Fordél

Jäsen
Vainiola on kyllä käsittämätön hankinta siltä kannalta, että KalPa tarvitsisi selkeän kakkossentterin tulosyksikköön. Rissasen taakse tarvittaisiin Sebökia kovempi nimi, jotta unkarilainen olisi lähtökohtaisesti kolmossentteri. Näin materiaalissa olisi keskushyökkääjien osalta riittävä leveys ja laatu. Suuri pettymys, jos KalPa aikoo lähteä kauteen senttereillä Rissanen - Sebök - Vainiola - Harjama/Kinnunen/Piipponen yms.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
"Joukkue alkaa olla muodossaan, jokaiselle pelipaikalle olemme saaneet niitä ominaisuuksia joita olemme hakeneet. Miehistö on vielä kapeahko ja se vaatii vielä lisäyksiä, meillä on tällä hetkellä avoinna olevia asioita ja emme kiirehdi uusia sopimuksia, katsomme rauhassa. Emme ole aktiivisia tällä hetkellä, lisäykset mennevät jäälle menon kynnykselle", valottaa joukkueen rakentamisen vaiheita Kapanen.

Tästä voisi päätellä, että ulkomaalaisia saattaa olla loput, koska aika vaikea kauden kynnyksellä löytää enää hyviä kotimaisia. No, ehkä alemmista sarjoista., mutta niitä ei enää tarvita. Tyytyväinen siihen, että ei lilliputteja ole hankittu. Tietty ajatus hahmottuu ja se on linjassa siihen mitä kauden aikana kommentoitiin.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Junnilalle iso peukku.

Ja VVVstä. Ainakaan herralla ei ole hirveää loukkaantumistaustaa ja tuo kokemusta joukkueeseen.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Nyt kyllä vituttaa! Kuka tuolla hallilla tulee ensi kaudella käymään? Ei minunkaan silmään ole montaa mielenkiintoista pelaajaa. Toivottavasti tosiaan hommaavat lisäpelaajia sitten ennen kautta.

Jos on välivuosi, niin olisi fiksua edes vähän selventää mikä on vaikka 3-vuotissuunitelma?
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Vainiola saattaa tuntua uskomattomalta hankinnalta, varsinkin kun kakkossentteriä tai kärkijätkää odotettiin, mutta täytyy kyllä miehen puolustukseksi sanoa pari sanaa. Oli edelliskaudella suorastaan jopa maaginen, kun sai pelata Ilkka Pikkaraisen ja Mikko Rantasen keskellä. Sen perusteella monet, mukaanlukien minä, odottivat jopa 30 pinnan kautta, mutta monista mahdollisuuksista huolimatta se jäi saavuttamatta. Vainiolan suurin heikkous on jalkanopeus ja se haittaa Vilsun peliä liigatasolla äärettömästi, mutta muutoin on ominaisuuksiltaan kevyesti liigatasoa. Pelisilmä on erinomainen, mutta ratkaisut on usein liian helppoja. Pelasi Tepsissä myös alivoimaa ja oli siinä ihan hyvä. Ottaa myös aloituksia hyvin.

Täytyy vielä lisätä, että playoffeissa oli paikoittelen jopa erinomainen ja muutenkin paransi loppua kohden. Pleijareissa kahdeksaan peliin iski neljä tehopistettä ja jäi tehotilastossa kolme pykälää plussalle. Varsinkin Sport-sarjassa oli varmaan TPS:n paras hyökkääjä Tomi Kallion kanssa.
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vaikka VVV ei mikään tuloskentän mies olekaan, niin itseasiassa olen ihan tyytyväinen tämän tyyppisen "duunarin" hankintaan. Tuo sellaisia ominaisuuksia joiden perään itsekin olen huudellut.

Jatkoajan kuvaus miehestä:
"Todella hyvä kiekollisessa pelissä. Iso mies on myös fyysisesti vahva eikä kovinkaan usein jää kakkoseksi kaksinkamppailuissa. Syntynyt maila kädessä ja katse pelissä. Hyvä aloittaja ja todella ulottuva pelaaja esimerkiksi maalin edessä."

Ja toivon todella että ne pisteitä tekevät tulosyksikön miehet vielä odottavat tuloaan.
Tällä rosterilla ei vielä pisteitä tehdä saati myydä kausikortteja...
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Kuinkahan paljon kausikorttimyynti laahaa perässä esimerkiksi viime vuoteen verrattuna? Vaikka kuinka yritän ajatella positiivisesti ja uskotella itselleni näiden vaatimattomien pelaajahankintojen olevan taloudellisen pakon sanelema juttu, vetää silti aika hiljaiseksi. Halli tulee ensi kaudella kumisemaan tyhjyyttään. On muuten siskot ja veljet jyrkkä alamäki edessä. Pitäkäähän pulkan reunoista kiinni.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Jos tuohon joukkueeseen on saatu hukattua melkein 1,9 miljoonaa euroa, niin Kimmo Kapanen - ole hyvä ja lähde viimeinkin menemään.
 
Viimeksi muokattu:

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Toivon todella, että tässä on Harjaman paikkaaja. Edelleen tarvitaan kakkoskenttään Jokisen rinnalle "Rau" ja "McIntyre". Rahaa pakko olla, kun joukkuetta katsoo. Ei se SaiPakaan herroille mottipäistä ole tarjonnut kun Suomeen on tuonut. Scouttaiskohan Lappeen herrat meille provikalla?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Noniin. Kerrataampa. Nyt on tullut jengiin sisään hyvä kakkosmokke. 6-8. pakki. 3-4 kentän sentteri sekä laituri ja kakkoskentän laituri. Rosterissa on vielä kysyntää kakkossentterille sekä 1-2 kentän laiturille. Nähdäänkö näitä? Ei ei helkkarissa.

Huhhujjaa kyllä on melkoinen ulospuhallus tapahtunut toimistollakin. Voi olla kausarin myynti ja sponssien hankinta melko hankalaa puuhaa.

Ainiin ja Jyri "vtun" Junnila jatkaa, ai että. No varmaan aika ruokapalkalla tämä KalPa-ikoni menee niin kaitpa sitä nelosen laidassa kahtoo. VVV on minusta ihan hyvä signaus jos mies on 3-4 kenttien sentteriksi hankittu. Kokoa ja käsiä löytyy ja Pitkäsellä/Hämäläisellä ei nelosessa oikein mitään tee. Jos se 2 sentteri vielä tulisi olisi ketjut about näin:

Keränen-Rissanen-Mankinen
Jokinen-X-Ruuttu
Nikko-Sebok-Nuutinen
Mutanen-VVV-Junnila
Piipponen, Pitkänen

Oikeaan laitaan menisi kyllä joku Ruuttua ja Nuutista kovempi rightin laituri ja kakkosen keskelle tarvitsisi hyvinkin jonkun varmemman kortin. Todellisuudessa sieltä tulee taas joku Lauritzen tohon kakkosen laitaan ja se on siinä. Öitä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös