Joukkueen rakennus kaudelle 2011-2012

  • 1 104 397
  • 2 736

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestäni on ihan hyvä, että tuollainen ihan ok kiekkoilija jolle ei Stadin ykkösistä pelipaikkaa ja tarvetta kertakaikkiaan löydy, löysi duunia naapurista ja saa näin vielä hieman jatkoaikaa uralleen.

Turha tällaisessa paikassa on lähteä kilpailemaan vaan kilpailemisen vuoksi tai tehdä nyt jotain harkitsemattomia vastavetoja, IFK vahvistukoon jatkossakin sen mukaan mitä tarvetta on ja Jarkko Ruudulle ei ollut tarvetta.

Onpa yksi todella mielenkiintoinen ja seuraamisen arvoinen lisä naapurin jengissä ja paikallisväännöissä, niitä odotellessa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Turha nyt itkeä Ruudun perään. Odotan OIKEASTI Nybondakselta vastavetoa tälle siirrolle. Jos ei tule, olen tosi pettynyt HIFK;n johtajistoon!
Tästä olen samaa mieltä. Itselläni on kova luotto nykyjohtoon, ja uskon että sielä on jonkilainen "Hamilton" Vol.2 artistisopimus lipaston laatikossa.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Ei suoranaisesti tule ikävä. Edellinen visiitti aiheutti lähinnä myötähäpeää ja tuntuu aika ajaneen Jaken ohi tässä liigassa, jamppa on kumminkin jo 36 vuotias. Uskon, ettei tee edes pariakymmentä pistettä ensi kaudella.

Valitettavasti oma luuloni on, että olet yhtä oikeassa kuin Hjallis todetessaan Peltosen olevan "menneen talven lumia". Westerlund coachina + Ruutu 1. vitjan laidassa on tuhoisa yhdistelmä. Oma veikkaukseni on, että Jakke on joka sentin väärti. Valitettavasti.

Yhdyn kyllä tästäkin huolimatta monen kirjoittajan näkemykseen, että IFK ei olisi saanut rahoilleen vastinetta. Nordiksella rooli olisi ollut todellakin erilainen.

Ei sillä, nythän olisi oiva tilaisuus hankkia Jakelle leikkikaveri keskinäisiin. Mieluiten pelaamaankin pystyvä...

No, kultainen noutaja voidaan varmaankin ottaa ulos kopistaan, jos tarpeen. Jotenkin luulen, että tätä ei tarvita. Ruutu on mennyt naapuriin pelaamaan, ei tappelemaan.

Mutta sitten se tärkein: Täytynee käynnistää adressikeräys sen puolesta, että sininen #25 saadaan varmasti roikkumaan Jaffalan kattoon #5 viereen! Vaatikaamme tätä kunniaa jokerilegendalle!
 

Islanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä syö kun pientä oravaa jne.

Toki tässä myllerryksessä ehti jo jotenkin suuttua Jarkolle siitä että keskustelupalstoilla on kova spekulaatio tulevasta seurasta. Tiedän miten oudolta tuo kuulostaa, mutta jotenkin ne omat tunteet menivät noin. Loppuun asti sitä kuitenkin toivoi, että oikeasti ei tämmöistä arpomista olisi tapahtunut ja Jakke olisi tullut IFK:hon.

Toisin kävi...

En halua mestaruuksia "hinnalla millä hyvänsä" haluan perinteitä ja seurauskollisuutta. Haluan tunnetta ja tapahtumia. Ryminäseiska voittaa mun mittarissa aina jokerikiekkopronssin. En pidä nykyisestä "työtään kiekkoilijat vain tekevät"-menttaliteetistä. Ei se toki yksittäisten kiekkoilijoiden vika ole.

Vituttaa jo valmiiksi nähdä Jakke pelaamassa IFK:ta vastaan. Voi helvetti sentään... taidanpa riipasta.
 

Fordél

Jäsen
Turha tällaisessa paikassa on lähteä kilpailemaan vaan kilpailemisen vuoksi tai tehdä nyt jotain harkitsemattomia vastavetoja, IFK vahvistukoon jatkossakin sen mukaan mitä tarvetta on ja Jarkko Ruudulle ei ollut tarvetta.

Ihan samaa mieltä, että HIFK:n ei pidä lähteä kilpailemaan Jokereita vastaan joukkueen kasaamisessa vaan koko ajan pidettävä pää kylmänä ja kasattava joukkuetta omia tarpeita varten.

Mitä taas tulee niihin tarpeisiin, olen eri mieltä siitä etteikö Ruudulle olisi ollut tarvetta HIFK:ssa. Parempaa Lennun paikkaajaa en olisi voinut kuvitellakaan kuin Ruutu. Onhan siellä ihan pirteästi jossain harkkamatseissa esiintynyt Tuomainen, mutta kyllä Ruutu on ihan eri tason pelaaja niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Hänen osaamiselleen olisi varmasti löytynyt käyttöä HIFK:n kärkikentistä ja Matikaisen pelitavassa (vaikka se onkin siirtynyt selkeästi kiekollisempaan suuntaan).

No nyt kävi näin ja vittumainen juttu HIFK:n kannalta, koska Ruudun paluun myötä HIFK:lla olisi ollut kasassa yksi kaikkien aikojen mielenkiintoisimpia HIFK-jengejä; Peltonen, Granlund, Ruutu etc. HIFK:lla oli varmasti omat syynsä siihen, että Ruudulle ei pystytty tarjoamaan samaa pakettia kuin mitä Jokerit pystyi. Nyt täytyy vain luottaa entistä kovemmin omaan tekemiseen eikä vilkuilla mitä vaikka Jokerit häslää vieressä.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jarkko Ruutu matkaa narreihin (3v???) pelaajasopimuksella. Mitä vittua Jarkko ja Keklu?!
Melkoisen järkyttävän sopimuksen ovat eteen kyllä laittaneet. Jarkko on 36 vuotias, hieman ailahteleva pelaaja ja nostaa varmasti reilusti yli 200K€ vuodesta. Luotin Jakkeen viimeiseen asti, mutta näköjään ei ollut luottamuksen arvoinen. Olisi mennyt Venäjälle, tuskin niitä koneita enää joka päivä sieltä putoilee. Toivottavasti nähdään torstaina myllyt, Melart vastaan Ruutu.



Mitä joukkueen rakentamiseen tulee, niin tilanne on mielestäni se että HIFK:n pitäisi ostaa 1 vahvistus jokaiselle pelipaikalle.

Olen JHagin kanssa samoilla linjoilla; maalivahtitilanne on jälleen samanlaista arpapeliä jollei vielä rujompaa kuin viime kaudella, ottaen huomioon sen, että sekä Lunkalle että Juusolle on tullut mittariin yksi ikävuosi lisää. Krooninen selkäpotilas ehdottomana ykkösveskarina ei osu kerran kerrasta nappiin, vaikka niin viime kaudella kävikin.
Ehdotus maalinsuulle: Mikko Koskinen, NY Islanders.

Laitahyökkääjäosasto on heikentynyt vain hieman viimekaudesta. Silti on todettava, että kilpavarustelu naapurissa on nyt voimakkaampaa kuin moneen vuoteen. Eaves, Ruutu, Pulkkinen ja Lahti pesee HIFK:n kärkiosaamisen laituriosastolla, katsoi asiaa minkälaisilla värilaseilla tahansa. Olemme aivan liikaa Peltosen varassa laitahyökkääjäpoltiikassa.
Ehdotus 1-2 ketjun laitaan: Jeff Hamilton (terveenä ollessaan).

Puolustajaa emme välttämättä tarvitse, jos Jeff tulisi jengiin. Niin hienosti hän viivamiehenä ylivoimaa pelaa. Jos taas Jeffiä ei kannata ottaa tai ei saada, niin kakkosylivoiman toinen puolustaja on Kanki tai Melart silloinkin, kun kaikki pelaajat ovat kunnossa. Riittääkö tämä meille? Ei missään tapauksessa.
Ehdotus kiekolliseksi puolustajaksi: ???
 

Dirk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Itkettää, harmittaa, vituttaa, vihastuttaa, naurattaa....

Arvostus JR:a kohtaan laski pakkaselle. Että piti vielä lähteä sieluttomaan, mitäänsanomattomaan seuraan, joka kuitenkin on rakas vihollisemme.

En välitä ollenkaan miten Jarkon tai Jokereiden käy ensi kaudella, kun ei vaan Jarkko tyhmyydessään yritä rikkoa miedän pelaajia. Muuten en ole huolissani tästä siirrosta. Ei Pelle-lauma tällä pelaajahankinnallakaan uhkaa meidän kultajahtia.

Hjallis ja Keklu kun varmaan vaan yrittävät hankkia vähänkin väriä niin värittömään joukkueeseen.

Nyt olisi aika Nybarin julistaa joku kovan luokan snaipperi tai kädellinen pakki meille niin JR uhohtuisi samalla.

Keep your head up Jarkko.
 

Fordél

Jäsen
Keep your head up Jarkko.

Yeah, ´cause we got Miikka!

Mutta on ihan hyvä ettei HIFK lähtenyt tarjouskilpailuun mukaan, koska Nybari tarvitsee varmasti liikkumatilaa budjetissa veskaa varten jos Riksmanista ei ole ykkösveskaksi. Jakella tuo liikkumatila olisi mennyt ja budjetti olisi varmasti ylitetty. Ruudulle olisi ehdottomasti ollut käyttöä ja tarvetta, mutta ehkä kokonaisuuden kannalta tämä on ihan ok ratkaisu ja suurimmaksi vitutukseksi HIFK:n kannalta jää se, että Ruutu meni juuri Jokereihin.
 
Suosikkijoukkue
JypFabun poliittinen ideologia
Juu, eipä olis tätä uskonut kun juipin kanssa HIFK:n peleihin matkusteltiin 452 dösällä b ja a-junnuikäisenä bäk in the öörli 90s...Onneks ei ole käyttöä, muuten vituttais vielä enemmän.
 

Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi IFK:ssa on järkeä ja ei tarjonnut 3 vuoden sopparia yli 200k per vuosi.
Ei JR olisi mahtunut kahteen ekaan kenttään IFK:ssa. Ens kauden saldo on 7+15 ja 200 min.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
En nyt ihan ymmärrä.. Miksi meidän pitäisi hommata, esim metropolit siksi, että se aiheuttaisi parkua narrejen keskuudessa? Onko narrilauman vitutus ~250k€ väärti?

Olisiko parempi keskittyä siihen mitä ME tarvitsemme, ja mitä emme? Sillä emme voita yhtäkään peliä, jos Jokereiden kannattajia, pelaajia, joukkueen johtoa tai tyttöystäviä vituttaa, sen voin luvata, täsmähankinnoilla voitamme.

Toki Metropolit ykköseen olisi hyvä veto, jollei siinä kellään muulla suju. Tällä hetkellä kuitenkin aivan turha lähteä nokittamaan, Pena olisi sen tehnyt, ja sanonut toimittajille että vittukun on fyrkkaa niin voi tehdä mitä vaan, ja kauden lopussa ollaan kesälomilla ja 500k€ tappiolla. Nyt linja on toinen, voittoa tehdään, ja mestaruus voitettu juuri viimekaudella, meillä ei ole mikään tarve näyttää yhtään kenellekkään, tällä hetkellä IFK on suomen johtava jääkiekkojoukkue, sillä kumpaan joukkueeseen Jarkko Ruutu meni, ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.

IFK:lla ei ole mikään tarve maksaa hirveitä summia vain sen takia, että saadaan kasvatti takaisin, Rudi olisi kyllä IFK:hon tullut siihen hintaan, mikäli hän oikeasti olisi IFK:ta rakastanut, ja halunnut kuulua osaksi IFK:ta, hän ei ollut, ja minun puolestani saa pelata aivan rauhassa Jokereissa, en kaipaa, enään.

Edit: Selvennyksenä, olisin ottanut Ruudun mielelläni IFK:hon, siihen asti, kun kävi neuvvotteluja meidän kanssa, mutta silloin, kun Ruudun kaltainen pelaaja harkitsee noin vakavissaan Jokereiden, hieman suurempaa tarjousta, niin mun puolestani on vapaa menemään sinne, enkä silloin häntä IFK:hon kaipaa, meidän joukkueessa pelaa ne, jotka tätä seuraa rakastaa, ja jotka haluaa täällä pelata. Silloin, kun joukkuetta rakastaa, pelaa joukkueen eteen, ja silloin saavutetaan joukkueen kannalta paras lopputulos.
 

Faxing Berlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä olis uskonut, että tuossa vaiheessa uraa vielä raha ratkaisee.

Vituttaa rankasti ja nimenomaan rahasta oli kyse.

- Oli kyllä muutama aika iso tarjous. Jos raha olisi ollut motiivi, olisin saanut kymmenkertaisen potin sieltä (KHL), Ruutu selventää.

- Minä olen tullut tänne pelaamaan. Uran jälkeisistä asioista ei ole ollut puhetta, Ruutu toppuuttelee.

Lähde: Ruutu: Olisin saanut kymmenkertaisen potin | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Olisiko sitten vielä lisää jotain syitä?
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joel Harkimo: "No kyl sen verran voin sanoa että Rudi tuli meille koska halus meille, ei se ifkhon ois menny. Ruudulla paljon vahvemmat siteet tällä hetkellä Jokerereihin kuin ifkhon. Ja jos sen ajattelee niin päin, että ruutu on kentällä ajelemassa mickeä ja rikkomassa ifkn ykkösen pelaamista tai että se on ifkn leirissä ja ajelee ilaria ja eavsia niin ois meillä vaikeeta. Mies on ylivoimasesti kovin roolipelaaja liigassa. Ja kuka täyttää Lennun jättämän aukon?"
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nyt vituttaa ja raskaasti.

Suosikkipelaajani, vuoden 98 pleijareiden maalikuningas, menee narreihin. Tämä tuntuu pahalta, rukoilin koko viimeisen kuukauden joka ilta, ettei Jakke pukeudu pelleasuun. Uskoin Venäjän kutsuvan, mutta tuo lento-onnettomuus voi hyvinkin olla taustalla, että Jakke päätyi kotoiseen ja turvalliseen sm-liigaan.

Onko #25 Ruutu pelipaita poltettava ensimmäisessä paikallismatsissa?
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meillä Jarkko Ruutu olisi ollut seuraikoni, rakastettu ja palvottu pelaaja ja fanien suunnalta lähes puolijumalan asemassa. Narreissa mies on yksi palkkasoturi muiden joukossa. Onnea Jarkko valitsemallesi tielle.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
- Oli kyllä muutama aika iso tarjous. Jos raha olisi ollut motiivi, olisin saanut kymmenkertaisen potin sieltä (KHL), Ruutu selventää.

- Minä olen tullut tänne pelaamaan. Uran jälkeisistä asioista ei ole ollut puhetta, Ruutu toppuuttelee.

Lähde: Ruutu: Olisin saanut kymmenkertaisen potin | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Olisiko sitten vielä lisää jotain syitä?

Joo, herää itsellekin kysymys, että mikähän se syy sitten oli miksi piti valita Jokerit IFK:n sijaan?? Ei Narreilla ole ainakaan sen kapeampi laituriosasto, joka takaisi näin ollen enemmän peliaikaa. Vitun kyrpä, sanon minä. Pelle.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ei tunnu missään. Meillä on 3-4 ketjut pullollaan nuoria kavereita jotka innokkaana odottaa peliaikaa. Mitä järkeä olisi ollut hankkia kallista miestä heidän paikalleen? Täytyy muistaa että Ruutu oli ihan ok mies vaikka kakkosketjuun joskus yli 10 vuotta sitten mutta se aika meni jo. Viime kaudella mies teki 3 maalia ja edellisenä liiga kaudella 10 maalia. Kaiken lisäksi kaveri oli yksi pahimmista sähläreistä että tuosulku kausi meni Hifkin osalta pilalle.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
- Oli kyllä muutama aika iso tarjous. Jos raha olisi ollut motiivi, olisin saanut kymmenkertaisen potin sieltä (KHL), Ruutu selventää.

- Minä olen tullut tänne pelaamaan. Uran jälkeisistä asioista ei ole ollut puhetta, Ruutu toppuuttelee.

Lähde: Ruutu: Olisin saanut kymmenkertaisen potin | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Olisiko sitten vielä lisää jotain syitä?

Huoh. Tarkoitin luonnollisesti tarjousta HIFK contra Jokerit en SM-liiga contra muu maailma.

Mitä tulee tuohon "selvä juttu jo aikoja sitten" turinaan, niin voin kertoa, että juttelin Rudin kanssa henkilökohtaisesti, kun täällä oli "varmat" tiedot jokeridiilistä. Siinä vaiheessa Ruutu ei ollut edes neuvotellut vielä Jokereiden kanssa. Kekäläinen oli kyllä kiinnostuksensa ilmoittanut jo aikoja sitten. Rudi sanoi kyllä tietävänsä, että saa kovan tarjouksen Jokereilta halutessaan eikä sulkenut mahdollisuutta pois. HIFK:n tarjous ei kelvannut ja se käsittääkseni oli huomattavasti pienempi sekä rahallisesti että kestoltaan kuin nyt Jokereista saatu diili. Vituttaa edelleen nähdä JRuutu jokeripaidassa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt höpinät pois Ruudusta ja katse taas muualle. Petu& Nybari eivät nähneet tarpeelliseksi aloittamaan kilpailua kaverista. Oli sitten raha tai sopparin pituus, sama se. Jos Maestro Villelle tehdään kahden vuoden diili, kuka luulee oikeasti Ruudun saavan pidempää? Narrileirissä teinifanit hehkuttaa kyykytyksestä, yllättävän moni sielläkin vetelee oksennustaan takaisin suupielistä vatsalaukkuun.

Keklu ei tunne mitään tällaisia ikoni yms tapauksia. Rapakon takainen 'kaikki mitä voiton eteen tarvitaan tehdään'- ajatteluhan tästä paistaa. Respektit sille. Fanit täällä pohjoisnavalla ovat tottuneet tiettyihin asioihin eikä Keklu piittaa niistä vaan rakentaa jengiä omalla visiollaan. Erkalle varmasti kelpasi koska muistot on hyvät. Tosin itse en ihan vielä ole hoksannut mihin rooliin Jarkkoa tarvittiin. Eikä mun tarvikaan, kai se professori tietää mitä haluaa.

Nybari rakentaa eikä piittaa sen enempää mediasta tai fanien/country clubin louskutuksista. Tämäkin on hienoa. Sillä tavalla on jo yksi mestaruus hoidettu himaan. Kyllä niitä lisää tulee jos tämä meno jatkuu(veskat, köh..). Nyt rakennetaan järjellä ja taidolla, ei tunteella ja penikseni-on-isompi-kuin-sun periaatteella. Muutamat kaudet tässä on nyt esim. luettu/huhuttu kuinka HIFK on ollut Enlundin perässä. Ymmärtääkseni Nybari aikoinaan oli murhanhimoinen kun Föönille ei kaveri kelvannut. Saletisti tulee kuitenkin pelaamaan HIFK:ssa ja TUOLLAISISTA kavereista voidaan/saatetaan joutua kilpailemaan narrikeklun kanssa. Niistä pitääkin mutta vain jos sellaista todella tarvitaan sillä hetkellä.

Meillä on ongelma veskaosastolla(se kaikkein tärkein osasto). Sitten ollaan esitetty Lennun ja Mara jättämiä aukkoja. Onpa mainittu myös Hamiltonin 'korvaajaa'.

Hamilton tuli kesken kauden ja oli kova hankinta mutta ei vaikuttanut pleijareissa. Ei pakollinen tällä hetkellä vielä.

Lennu ja Mara olivat koko viime kauden ykköskorin ratkaisijoita(mielipide). Heidät pitää jotenkin korvata. Tuomaista ollaan nyt sovitettu alustavasti 'lennuksi'. Maralle ei vielä olla hommattu replacemanttia. Tosin mistä sitä tietää hommataanko ollenkaan. Uusi kausi, uudet kujeet jne bullshitit.

Lopuksi vielä nämä pelot Ruudun otteista meidän miehistöä vastaan. Tottahan se on että MG+VP saavat pitää päänsä ylhäällä paremmin, eihän tota voi kieltää. Muistakaa kuitenkin liiga ja sen tuomarit/linja. Jarkko istuu tod.näk. aika paljon boxissa jos/kun harrastaa moisia otteita. Tämän päivän liigassa yv- on jopa liiankin ratkaisevassa osassa joten se on 50-50 tilanne.

Kaiken kaikkiaan tämä tapahtuma oli enemmän mediavoitto(karmea hehkutus mediassa nyt ja kauden aikana= palstatilaa) narreille. Helvetin varmasti Jarkosta on pelillistä hyötyä myös, kyllä Erkka sen osaa käsitellä ja ohjata. Meidän näkökulmasta katsottuna olen ihan rauhallinen. Narrirahat+Keklu olisi voinut tuoda jonkun oikeasti pelottavan vaarallisen laiturin ketä olisi sitten saanut kirota ja pelätä paikallisissa(nyt Lahti saa tehdä tätä).
 

bates

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Onnea vaan Rudille valitsemallaan tiellä. Epäilen kyllä että viimeistään kaudella 13-14 Rudin soppari tuntuu jo aivan järjettömältä. Tuskinpa Jakke ihan ilmaiseksi Ilmalaan siirtyy. 250-300k, anyone?

Aika kova veto kyllä, jo historiasta voi kertoa että helppoa ei tule Rudille olemaan. Joutuu todnäk seuraavat vuodet kuulemaan jatkuvaa kuittailua ja vittuilua ihan missä tahansa Stadissa liikkuukiin. Kesät, talvet. No, itsepähän on kuoppansa kaivanut. Money talks and bullshit walks.

No, eipä Rudyn ura jatkossa kiinnosta vittuakaan. Mulle Jarkko Ruutua ei ole enää.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Joutuu todnäk seuraavat vuodet kuulemaan jatkuvaa kuittailua ja vittuilua ihan missä tahansa Stadissa liikkuukiin. Kesät, talvet.

Eiköhän J.Ruutu ole koko uransa ajan kuullut kuittailua ja vittuilua joidenkin mielestä rottamaisista peliotteistaan, pelasipahan sitten Suomessa/Änärissä/maajoukkueessa? Varmasti on oppinut suodattamaan ylimääräisen paskan ja virne suussa tälläkin hetkellä lukee näitä palstakirjoituksia ja suunnittelee kuinka saa ensi kaudella lisää puhuttavaa kahvipöytiin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös